Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
Panathinaikos-Atromitos 1-0 HT
Nije išlo na ovu ajmo reći realniju stranu pa idemo probati na pobjedu gosta a kvota je 24, sumnjiva je bila utakmica skroz prije početka, kvota na pobjedu Atromitosa je padala i ne bi me iznenadilo da gosti okrenu utakmicu
Nije išlo na ovu ajmo reći realniju stranu pa idemo probati na pobjedu gosta a kvota je 24, sumnjiva je bila utakmica skroz prije početka, kvota na pobjedu Atromitosa je padala i ne bi me iznenadilo da gosti okrenu utakmicu
Aalborg - FC Kopenhagen probat 2 na nesto sitno kvota 6,00
joj debila primaju 2 gola za 2 min
joj debila primaju 2 gola za 2 min

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Kohli-Djokovic 4-2 1.set
pobjeda Kohlija 3.60
Novak dosta loš, zreo za izgubiti meč
pobjeda Kohlija 3.60
Novak dosta loš, zreo za izgubiti meč
Mislim da Turci opet namještaju, Fener vodi na poluvremenu 0:1, kvota na pobjedu Kayseria @15, moram pokušati na manji ulog jer su i prošlu igrali prelaz, osim toga nikome ne trebaju bodovi a Fener igra sa šarenim sastavom.
Dakle pobjeda Kayseria @15, sitni ulog. Sretno
Dakle pobjeda Kayseria @15, sitni ulog. Sretno
Pustiću sunce da topi ljubav!
Lechia-Lech 2-1 HT
ovdje bi moglo doći do preokreta, imam osjećaj da gosti mogu dati gol kad požele, slučajno si izjednačili pa je domaćin opet poveo krajem 1.pol pa eto probati na goste po kvoti 6.25
ovdje bi moglo doći do preokreta, imam osjećaj da gosti mogu dati gol kad požele, slučajno si izjednačili pa je domaćin opet poveo krajem 1.pol pa eto probati na goste po kvoti 6.25
nadal-murray 0-5 1.set
over 7.5 gemova 1.set 4.00
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 16 maj 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
fina kvotica, valja probatzgmiky je napisao/la:nadal-murray 0-5 1.set

jos je malo cak i zaprijetio u prijasnjem gemu, mislim da moze povezati 2 zaredom

može li rafa preokrenuti, bit će kvota 2 sigurno kad izgubi 1 set
može, jednostavno ne vjerujem da može ovako loše igrati cijeli meč, a Murray u ovom ritmu isto mora početi griješitihoshafka je napisao/la:može li rafa preokrenuti, bit će kvota 2 sigurno kad izgubi 1 set
nema onog njegovog rituala Nadalovog i zato gubi, sad kad krenet čohati guyicu, malo u gujicu pa malo u usta i nos i to je to

Real-Espanyol 0-0 HT
sljedeći gol Espanyol 6.00
ne pretjerano zainteresirani real bi moga primiti neki ćorak
sljedeći gol Espanyol 6.00
ne pretjerano zainteresirani real bi moga primiti neki ćorak
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Mislim da je Vallecano prelaz.
Kec do kraja @4,00.
Kec do kraja @4,00.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Madridske ekipe, cesto saradjivali, danas domaci bez 6 igraca, ne znam, mislim da ostaje 1:1 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- GazijaKalesija
- Kontakt:
1-2dr.van nostrand je napisao/la:Madridske ekipe, cesto saradjivali, danas domaci bez 6 igraca, ne znam, mislim da ostaje 1:1

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
corinthians gubi 0-1 16-ak minuta do kraja pa probati na pobjedu domaćina
Stabaek-Stromsgodset 1-0 HT
Gosti bi ovo trebali okreniti i probati na njihovu pobjedu -> Stromsgodset 2 5.00
Isto tako trebalo bi pasti još barem dva gola -> over 2.5 1.70
Gosti bi ovo trebali okreniti i probati na njihovu pobjedu -> Stromsgodset 2 5.00
Isto tako trebalo bi pasti još barem dva gola -> over 2.5 1.70
želio sam odigrati meksiko-portugal 2/1 prije utakmice.. pa odustao.
evo dvojka na poluvremenu, no sudeći po statistici koju vidim, izgleda da je meksiko imao, ni manje ni više, nego DUPLO napada od portugalaca.. Tako da ću bar polovično ispoštovat prvotnu zamisao i opaliti:
Meksiko (u21) - Portugal (u20) 1 @10.25 (trenutno: poluvrijeme, rezultat: 0-1)
evo dvojka na poluvremenu, no sudeći po statistici koju vidim, izgleda da je meksiko imao, ni manje ni više, nego DUPLO napada od portugalaca.. Tako da ću bar polovično ispoštovat prvotnu zamisao i opaliti:
U desetom selu živi Antuntun!
ovdje sam te djelimično ispratio, morao sam uzeti da će Meksiko dati gol, kvota @2, previše je to.bevanda4 je napisao/la:želio sam odigrati meksiko-portugal 2/1 prije utakmice.. pa odustao.
Izgleda da igraju 80 minuta, valjda zbog toga tako visoka kvota.
da, stvarno nekad znaju bez razloga pretjerat s kvotama..hoshafka je napisao/la: ovdje sam te djelimično ispratio, morao sam uzeti da će Meksiko dati gol, kvota @2, previše je to
maloprije sam na tiket odigrao double poljaka:
Leczna - Chojniczanka over 2.5
Zabki - Belchatow over 2.5
na ta dva para ukupna kvota ogromnih 4

Zasad ide dobro, prvi par ima jos 20 minuta za jedan gol, a drugi cijelo poluvrijeme. Drži fige

U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.