Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
aS_Roma
U klubu skupljaju hranu i odjecu za ljude
Klub od ulaznica pola para ce da ti ljudima
Igraci pola premija takodjer daju
Mozemo ponosni biti na svoj klub
A sutra napuniti stadion, bit ce i štandovi ispred stadiona da se koja markica ubaci ko moze
-
Krokodil
-
Kontakt:
Znao sam da su štumfete ograničeni ali da su ovoliko, to nisam znao.
Svi na Koševo ! 1946
-
pitic
-
Kontakt:
Ja kada sam pisao kakvi nam moroni i kvazi poštenjačine sjede u savezu neki odnosno većina je samo šutila, e sada ste se uvjerovali ko su ti ljudi i šta su i do kojih granica su spremni da idu. Begić je postavljen ( kao obična marioneta) samo da se zamažu oći javnosti i ništa više, ostale stvari su ostale iste kao i nekada sa Manibom i kompanijom jer jedni te isti i dalje ubiru enormnu lovu čistim neradom i lopovlukom.
Moramo shvatiti da naš klub (sam) nije mogao uticati na to da se utakmica ne igra. Utakmicu je trebalo odgoditi minimalno za 7 dana, ako ne i više, ali pare od Brazila su blizu pa lopovi potrčali da se rastale u ovim kijametskim danima za naš narod.
Jedino što možemo učiniti je da odnesemo pomoć u klub i da sutrašnjim svojim prisustvom na Koševu odvojimo dio svoga novca za unesrećene ljude. Da, utakmica je sada totalno u drugom planu, ali naš klub je prisiljen da odigra ovu utakmicu i ako nismo to htjeli.
SRETAN BROJ - 1725
-
BadrHari
-
Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:U klubu skupljaju hranu i odjecu za ljude
Klub od ulaznica pola para ce da ti ljudima
Igraci pola premija takodjer daju
Mozemo ponosni biti na svoj klub
A sutra napuniti stadion, bit ce i štandovi ispred stadiona da se koja markica ubaci ko moze
Svaka cast
Savez me je razocarao, nadam se da ce biti parola protesta protiv njih.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
gio10
-
Kontakt:
Čestitke za akciju, treba cijeli grad na noge dignuti, i mi,
sa druge strane pravimo akcije, nadam se da će se skupiti dosta toga

Ja te volim, volim Željo..
-
sarajlija
-
Kontakt:
Ponosan jos jednom na svoj klub sto su ovako lijep gest uradili i pomogli ovom narodu koji je stvarno u veoma teskoj situaciji.
A sutra ja se nadam jednoj paroli za ove debile iz saveza koji su jos jednom pokazali kakvi su to ljudi ustvari !
Edit: Kao sto rece kolega @ As Roma bice postavljeni standovi ispred kapija i svaka marka ce dobro doc za ove ljude i neka da koliko ko moze.
Zadnja izmjena:
sarajlija, dana/u 16 maj 2014, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
-
ado-hz
-
Kontakt:
Izgleda da cemo morati platiti kaznu Chelseu koja iznosi 150.000eura za Delaca jer u ugovoru stoji da je morao da brani a nije branio. Jedino nas moze izvuci sam Matej koji moze reci da je bio bolestan pa nije branio. Sto je najgore nasi su znali da to sve stoji u ugovoru.

-
sarajlija
-
Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja mislim da je bolje da se utakmica odgodi za utorak kad se vec planiralo valjda, nadam se kako najavljuju proljepsanje vremena od ponedeljka, tako da bi u utorak doslo vise raje, i s time bi se vise i pomoglo narodu koga je zadesila poplava
zaista je pohvalno od strane oba kluba sto ce donirati odredjeni dio novca za hranu, odjece i ostalo sto je potrebno, u ovakvim teskim vremenima je najvaznije ostati ujedinjen i sto vise drugima pomoci
ja sam planirao doci iz Bosanskog Petrovca na utakmicu, ali eto desilo se sto se desilo i to je sprijecilo moj dolazak vamo u Sarajevo, vjerujte da mi tesko pada ovaj nedolazak a i ovo sto nam se desava ne samo u Bosni vec i u Srbiji
utakmica ako se kojim slucajem odgodi za utorak, mozda ipak mognem doci u Sarajevo
ne volim pisati na ovoj temi niti citati, odmah me nesto spuca dodje mi da idem pjesce ka Kosevu i da navijam za Sarajevo, tacno se u meni navijac probudi hehe
Bujrum ako mozes dodji.
Sutra se igra u 17h zvanicno.
04.10.2009 !!
-
Head
-
Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Izgleda da cemo morati platiti kaznu Chelseu koja iznosi 150.000eura za Delaca jer u ugovoru stoji da je morao da brani a nije branio. Jedino nas moze izvuci sam Matej koji moze reci da je bio bolestan pa nije branio. Sto je najgore nasi su znali da to sve stoji u ugovoru.

Laz.
Nema nikakva stavka u ugovoru.
1946
-
tarikhordas
-
Kontakt:
Postao/la tarikhordas » 16 maj 2014, 18:01
Od koliko-do koliko sati ce se sutra moci kupiti ulaznice za clanove u prostorijama kluba ?
Hvala
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
-
aS_Roma
tarikhordas je napisao/la:Od koliko-do koliko sati ce se sutra moci kupiti ulaznice za clanove u prostorijama kluba ?
Hvala
od 9 do 13
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 16 maj 2014, 18:53
Kao sto bi ona nasa pjesma rekla... ZAJEDNO DO KRAJA DO POBJEDE!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
pitic
-
Kontakt:
I sada smo pokazali da smo društveno odgovorna institucija koja radi i za dobrobit našeg naroda. Bravo FK Sarajevo, bravo pitari i hz i bravo ostali narode.
Sutra svi koji mogu i koji nisu ugroženi ovim haotičnim stanjem put Koševa da damo klubu podršku zaslužili su itekako.
SRETAN BROJ - 1725
-
amypitar
-
Kontakt:
Da i ne samo navijaci Sarajeva,vec svi građani grada Sarajeva treba da podrze ovu akciju, i da sakupimo sto vise novca ,koji je prijeko potreban ljudima koji su ugrozeni u poplavama.
Znaci sutra svi na Kosevo pored kupljene karte, bice standovi za doniranje novca, pa Bujrum svima onim iskrenim koji zele pomoci,a ne samo laprdati i traziti neke isprike, i kritikovati svakog onog ko nesto pokrene.
"BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA".!!
-
centrala
-
Kontakt:
fcsforever je napisao/la:centrala je napisao/la:Pa sto ste dvolicni ljudi,otidite na utakmicu kupite kartu, pozovite sto vise raje i sve pare dajte ljudima koji su pogodeni poplavama i svi zadovoljni ,ako vec hoces da pomognes . LJudi izgubili kuce boli njega briga hoces li ti igrati sutra ili u utorak,ali tebi je bitno utorak ce biti suncano.
PostPostao/la fcsforever dana 07 maj 2014, 20:12
Iskreno, mislio sam da ćemo zabiti go. Priželjkivao 2....ali sekunde nisam konto da Čelik neće uputiti šut u okvir gola. Znam da se nečemo opustiti i da će i u revanšu Sarajevo odigrati jako,pametno i požrtvovano. Mislim da će biti baš puno raje na Koševu ..recimo jedno 15 milja.
Ti si bolestan i to teskoooo bolestan. Jel tebi psihicka hasto jasno da se ovo odnosilo na "idealne uslove". Znaci , subota...znaci fino vrijeme ..znaci bez ovog kijameta ...bez srusenih kuca i ovog jada koji je snaso Bosansku sirotinju. Dzaba je tebi sve pricati idiote....a mozda si glavom i bradom Forest Gump...pa ti porucujem GO FOREST...GO
Pa pakasu jedan solidarisi se malo sa ljudima pogodenim ovim nevremenom izdrzi dva sata kise,odvoji pare za kartu, pomozi ljudima konkretno ,ali ne gdje ces ti pokisnuti ili se malo smrznuti. Ustvari nisi ti nikad ni mislio ici na tekmu,a mozda nemas ni dozvolu da odes.

Zbog izvanredne tehnike, sjajnog vođenja lopte, efektnog driblinga i dobrog šuta, dobio je nadimak Strauß sa Grbavice i brzo postao miljenik publike.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 16 maj 2014, 21:42
Sutra uz davanje podrske nasem klubu mozemo dati konkretnu podrsku i ljudima koji su ugrozeni. Svi oni koji mogu, a ne dodju na tekmu neka ih je stid i sram! Vise ce znaciti tim ljudima marka koju ce te ubaciti na ulazu ili koju ce te donirati kupovinom karte nego palamudjenje na internetu!
SVI NA KOSEVO ZBOG NASEG SARAJEVA I NASEG NARODA!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!