schweinsteiger je napisao/la:Ja kontam ova ima neku graficku oko vratarob do bagro je napisao/la:![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
the scouser je napisao/la:Moggiano je napisao/la:stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...
- Probisvjet
- Kontakt:
BHF00024 je napisao/la:
E prijatelju sami ste krivi !!!
Taj vaš Amerikanac je sam rekao igračima Jedinstva u Tuzli,,citiram dečki džabe igrate ja sam sve unaprijed dogovorio...A to ne da je jedan rekao,,nego 25 ljudi je to čulo,,da bi se treneri i igrači Jedinstva svi između samo pogledali,,toliko o tom vašem gospodinu,,a vama prosipa priče poštenja...aha komad teletine
I sam sudija rekao igračima kad su se pobunili na kraju prvog poluvremena za par nekih udaranja i faula koje nije svirao,,šuti te vidjećete kako se sudi u drugom poluvremenu....
Pa nas poslije toga još vaše sudije pokradu ( Igman,Gošk ) i slično...
E moj drug dirnuli ste u gnjezdo stršljenova..
Krajina je posebna u ovoj našoj napaćenoj zemlji,vjeruj mi posebna..Nismo bezobrazni,ne želimo nikom zlo,ako ti ne možemo pomoći nećemo ni odmoći,samo nas nemoj dirati i zajebavati,,,a vi ste upravo to uradili
E sad smo baš ljuta krajina koja će pregaziti sve što joj se nađe na putu...namjerili ste se na jako nezgodnog protivnika...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
the scouser je napisao/la:Moggiano je napisao/la:stare mi da hoćemo nekako dobiti Sligu,pa uletio bih u teren čisto iz inata i udario protivničkog igrača jer su me xx puta oborili na kladionici...Baja_Zvjerka je napisao/la: A evo npr. onih koji su vec tu u 2. pretkolu:
Najvaznije je da danas nema laganih protivnika, svi igraju lopte... A ako te moze namuciti neka Obarska onda vrlo lako mogu i svi ovi nabrojani... Samo ako bilo sta mislimo napraviti, moramo se pojacati...
- Goalgetter
- Kontakt:
ja oplako od smijeha, ne znam štoHariTz je napisao/la:Jesi li mi ti ukro tele?PuzGolac je napisao/la:TSS je zasluzio poziv. Za godinu dana ce biti bolji od vecine dosadasnjeg BH tima... Zahvalite nasoj ligi sto ste dobili tako dobrog igraca iz velikog kluba
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- alan_kardec
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:Vecerali su gljiveVGS je napisao/la:Vrata u paralelni svijet može otvoriti i udar groma oslobađanjem velikih količina energije. Irina Tsareva, koja proučava neobične pojave u prirodi, to je potvrdila i primjerom. Dok su trojica prijatelja odlazila u ribolov u blizini St. Petersburga, njihov automobil pogodila je munja. Automobil je odletio u jarak i udario u stablo, a prijatelji su primijetili seosku kuću pokraj ceste koju prije nisu vidjeli. U kući je živjela starica koja ih je pozvala k sebi i dala im večeru. Preko noći su spavali na podu, a kad su se ujutro probudili ležali su na travi. Pogađate, nikakva kuća nije bila u blizini, a slupani automobil nalazio se ispod stabla.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- the scouser
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Odlicne su, cak i vaser vagu imajuVasa Ladacki je napisao/la:Nisam ljubitelj maksica, al' nikako. Razlozi su, valjda, općepoznati. Međutim air max 1 je jedna presavršena tena, te stoga na ove svršavam:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ovaj sa airmax
Dobar
Dobar
rambo16 je napisao/la:Orion87 je napisao/la:može izvor druže....frankqqqqq je napisao/la:Znači Aurier 100% u Arsenalu, odlično. Bek koji je navijač kluba i koji ima strašan potencijal + 21 godina = bek za idućih 10 godina haj vooozdra
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
@scouser i @rambo prekucali temu, malo je rec da sam oplako

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@Head danas na temi "Edin Dzeko"
aferim momciluko
Onaj drugi necu, da mi ne bi prigovarali da sam nacionalista, ali mozda je i jaci post od ovog gore
aferim momciluko
jedan od mnogihHead je napisao/la:Kako je zivot okrutan,jedan Midhat Dzeko vise puta digne trofej EPL od Gerarda.
Onaj drugi necu, da mi ne bi prigovarali da sam nacionalista, ali mozda je i jaci post od ovog gore
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- franklampard8
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Akira je napisao/la:Jel to neki rasizam decko?Akira je napisao/la:DEMBA BAAAAAA SJAJAN GOL , CRNCUGA JE POKAZAO ZASTO JE CRN
Covjek kivan na samog sebe.![]()
1946
DzoleZeljo je napisao/la: @DzoleZeljo - Pa ne znam sta tebe boli ****?
Ako ti se tema ne svida, preskoci dalje!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
"Želim mu svu sreću u novom klubu", poručio je Guardiola, dok je predsjednik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge.
kraj rečenice, vijest na sportsport.ba
kraj rečenice, vijest na sportsport.ba
Najsmjesniji postovi? Vise lici na najtuznije :-\ kakvi mozgovi i diskusija na nivou 19 vijeka
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
ŠB Fidelis i titova juga su bivši članovi našeg foruma.
molim vas, nemojte se ponovo registrovati. Godinama na ovom forumu pišete o stvarima koje nemaju veze sa sportom i svime onim što naš forum obrađuje. Svaku temu zatrpavate istim glupostima kojima ste opterećeni. Potražite neki politički forum, tu ćete se mnogo bolje osjećati i nećete biti usamljeni.
molim vas, nemojte se ponovo registrovati. Godinama na ovom forumu pišete o stvarima koje nemaju veze sa sportom i svime onim što naš forum obrađuje. Svaku temu zatrpavate istim glupostima kojima ste opterećeni. Potražite neki politički forum, tu ćete se mnogo bolje osjećati i nećete biti usamljeni.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.