Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 16 maj 2014, 16:10

hoće voajer konačno pokazat neka muda i ovog panja **** iz kluba,pa samo taj voajer se sažalijeva nad raznim trabantima koji su ga koštala bodova i titula tipa Almunije da ih zadržava u klubu,on inzistira na razgovoru i tražit će novi ugovor :crazy: zemljo otvori se

Real izgleda traži za Di mariu preko 50 milijuna eura :roll:

Arsenal Told To Pay £45m After Opening £32m Bid Rejected – Report

Reports today claim that Arsenal have seen an opening £32m bid for Angel Di Maria rejected with Real Madrid demanding nearer £45m for the attacker.

We were strongly linked with Di Maria last summer but Carlo Ancelotti decided to hang on to him and opted to sell us Mesut Ozil instead [thanks for that, Carlo].

The Argentinean has since enjoyed a mixed season at the Bernabeu. At times he’s looked unplayable and has chipped in with an impressive 11 goals and 21 assists in his 50 appearances so far.

However, he’s also been criticised by the local media and fans for being inconsistent and there has been talk he could be made available as part of a summer overhaul at Madrid, with President Florentino Perez ready to mix things up after seeing the club miss out on the title for the second consecutive season.

Sevilla attacker Ivan Rakitic is understood to be a key target for the Spaniard’s and Di Maria’s position would come under threat if the Croatian international was to move to the Bernabeu.

The Express newspaper claim that the uncertainty surrounding Di Maria’s future led to Arsenal offering to pay £32m for his services earlier this week, but it seems Real are ready to hold out for a better deal with the club demanding nearer £45m for the winger.

He’s certainly not worth that kind of money, but if we could get him for around £30m-£35m then it would be a great signing. We clearly need to add to our attacking options this summer as our lack of depth in the forward positions ended up costing us this season once the injuries pilled up.

If we’d have had a player of Di Maria’s quality available it would have made a huge difference. If we could sign someone like him, as well as another striker, a defensive midfielder and replacements for Sagna and Vermaelen if they leave, then we’ll be in great shape next year.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 maj 2014, 16:46

35 miliona funti bi trebalo biti dovoljno, ne moze Di Maria biti skuplji od Ozila, mada ja bi isao i do 40.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 maj 2014, 17:11

Pa naravno da ce sada nabiti cenu kad je Di Maria imao najbolju sezonu u karijeri verovatno.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 maj 2014, 17:14

Kad je welski babun placen 100 miliona i ova puna cijena koju traze za Di Mariu ne cini mi se puno.

adistopnik123
Kontakt:

Post Postao/la adistopnik123 » 16 maj 2014, 17:15

u koliko je sati finale FA

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 maj 2014, 17:20

Znaci mi ponovo da im finansiramo veliki transfer :hmmmmm: Prosle godine Bale ove Suarez! :kafa:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 16 maj 2014, 17:23

adistopnik123 je napisao/la:u koliko je sati finale FA
18 00
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 maj 2014, 17:24

Gunner4 je napisao/la:Znaci mi ponovo da im finansiramo veliki transfer :hmmmmm: Prosle godine Bale ove Suarez! :kafa:
Dvostruka korist, oslabimo neprijatelje a sebe pojacamo zvijezdama Reala. Ni Perez nema sta da se buni, dovodimo mu zvijezde Premier lige...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 maj 2014, 17:56

Sa Ozilove stranice! Kaze ovo bi bio njegov treci kup ako ubode sutra... :njanjanja:
slika

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 maj 2014, 18:04

BigBigBang je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Znaci mi ponovo da im finansiramo veliki transfer :hmmmmm: Prosle godine Bale ove Suarez! :kafa:
Dvostruka korist, oslabimo neprijatelje a sebe pojacamo zvijezdama Reala. Ni Perez nema sta da se buni, dovodimo mu zvijezde Premier lige...
samo je pitanje kolko je naš stvarni budžet za ljeto :? ako je manji od tih famoznih 100 milki,a bude oko 60,mislim da nema šanse da ga dovedu

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 maj 2014, 18:18

Seaman je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:
samo je pitanje kolko je naš stvarni budžet za ljeto :? ako je manji od tih famoznih 100 milki,a bude oko 60,mislim da nema šanse da ga dovedu
Naravno. Zato mislim da cemo prvo dovesti Velu i Aureriea za 10,2 milki funti tako da ostaje onda oko 50-ak. ;) Mada mislim da nece ovo ljeto biti nista od DM. :facepalm:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 maj 2014, 18:23

ako će biti tako,a sve upućuje na to,onda samo pokazuju kakvi su debili kojima je stalo do trpanja love u vlastite džepove i da je priča oko stadiona i transformacije kluba, sve ove godina zapravo bila teški šupljak

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 maj 2014, 18:41

NE dovodjenje DM-a znaci da i slijedece sezone mozemo ocekivati cetvrto ili maksimalno trece mjesto ako nam se stvari neke poklope.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 16 maj 2014, 19:01

slika
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 maj 2014, 19:29

Mada mislim da nece ovo ljeto biti nista od DM.

pa ništa čudno,vidiš da je preko medija španjolski trabant počeo pritisak vršiti da mu se produži ugovor :lol: meni nije jasno kako voajer ne vidi već par sezone da bude topovsko meso u tekmama s ekipama koje briju na agresiju i ništa ne poduzima po tome pitanju,pa nemožeš današnji nogomet igrat bez tog dmf-a,on vjeruje Arteti kao što je vjerovo Almuniji koji nas koštao hrpe bodova,pa i one lige prvaka s barcom,to neću nikad prežaliti i henryevu šansu kod 1-0 da je zabio bilo bi ćao patuljci iz ciganske uefalone

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 maj 2014, 19:38

Tako je, ista stvar ko sa Almuniom dva spanska ublehasa Almunia je jedan retard najgori golman u historiji fudbala koji nas je kostao Lige Prvaka (naravno uz Henryeve promasaje na 1-0) ej panj udje u igri i primi dva gola kroz noge iz mrtvih uglova hebem li mu sve cigansko.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 16 maj 2014, 19:42

Sutra finale ljudi. Jel možete malo popustit sa negativnošću i transferima :|
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 maj 2014, 20:44

Sagna navodno odlazi u City, sve je izgleda dogovoreno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 maj 2014, 21:11

Odbijam povjerovati da je neko spreman Di Mariju platiti 50 miliona. On je glup skoro kao i Volkot. ISTINA, odigrao je fenomenalno zavrsnicu sezone, sto mu je podiglo reputaciju. Ako moze nastaviti u ovom ritmu, bice dobro po njega i njegov klub. Ja sam ipak skloniji uvjerenju da se radi o bljesku koji strefi mnoge prosjecne igrace tokom karijere.

Mislim da je Draksler bolja opcija za buducnost.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 maj 2014, 21:18

Talentovaniji od Walcotta jedno 3 puta. Theo je bolji kao strijelac a ovaj kao asistent.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.