HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Marko je to izjavio za Avaz, a ne za neki portal.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne bih znao..neno#4 je napisao/la:Marko je to izjavio za Avaz, a ne za neki portal.
ja sam čitao na sportsport jer smijuriju od medija kao sto je avaz sport mi ne pada na pamet kupit i citat
nije bitno..
idemo dalje, finale je pred nama..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:ne bih znao..neno#4 je napisao/la:Marko je to izjavio za Avaz, a ne za neki portal.
ja sam čitao na sportsport jer smijuriju od medija kao sto je avaz sport mi ne pada na pamet kupit i citat
nije bitno..
garant Bosanski jezik ne razumijes, cudi me vlasnik doticnog medija gotivan je vasim politickim perjanicama

kakve veze ima bosanski jezik..malitraktor je napisao/la:Kevin je napisao/la:ne bih znao..neno#4 je napisao/la:Marko je to izjavio za Avaz, a ne za neki portal.
nije bitno..
garant Bosanski jezik ne razumijes, cudi me vlasnik doticnog medija gotivan je vasim politickim perjanicama
i tko je vlasnik...novina je smijurija..pa pogledaj samo kakvih tekstova bude ovdje sto kace po forumu dijelove.

Ne Avaz Sport, nego Avaz.Kevin je napisao/la:ne bih znao..neno#4 je napisao/la:Marko je to izjavio za Avaz, a ne za neki portal.
nije bitno..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tko vam je ovaj mali Seljak sto napada kos 5 sek do kraja
Cestitke na pobjedi 

Zasto je seljak ? Zato što je Gordica napadao ili šta ?lumani je napisao/la:Tko vam je ovaj mali Seljak sto napada kos 5 sek do krajaCestitke na pobjedi
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
kksiroki je napisao/la:Zasto je seljak ? Zato što je Gordica napadao ili šta ?lumani je napisao/la:Tko vam je ovaj mali Seljak sto napada kos 5 sek do krajaCestitke na pobjedi
Ma jok,zato sto je stala odbrana,a on napada

Je li istina da je odgodjena utakmica?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
da, sluzbeno je utakmica odgodjena, termin ce biti naknadno utvrđenAndroid je napisao/la:Je li istina da je odgodjena utakmica?
Sutra ili iduću nedjelju?Kevin je napisao/la:utakmica u nedjelju u 19:30
sutra, promjenjen je i termin, sada je u 20:15 radi prijenosa na bht1pavarotti je napisao/la:Sutra ili iduću nedjelju?Kevin je napisao/la:utakmica u nedjelju u 19:30
A ostaje li onda tekma no. 4 u utorak u Laktašima ili se i ona pomjera?
Ma vjerovatno ce se pomaknuti na srijedumarkan79 je napisao/la:A ostaje li onda tekma no. 4 u utorak u Laktašima ili se i ona pomjera?
HRHB
HRHB
Uprava HKK Široki
Novac od ulaznica HKK Široki Primorka : Igokea, pomoć unesrećenim obiteljima u Bosni
Uprava HKK Široki Primorka je odlučila da se cijelokupan prihod sa sutrašnje utakmice Široki - Igokea (20:15 sati) uputi kao pomoć unesrećenim obiteljima u Bosni, koje su poplave primorale da napuste svoje domove.
Cijena ulaznica bit će 5 KM za odrasle i 2 KM za djecu, i za ovu utakmicu neće vrijediti godišnje ulaznice. Kompletna Uprava, zaposlenici i igrači kluba kupnjom ulaznica također će simbolično podržati ovu humanu akciju.

Lijep potez uprave,valjda ce biti vise gledatelja nego zadnji putKevin je napisao/la:Uprava HKK Široki
Novac od ulaznica HKK Široki Primorka : Igokea, pomoć unesrećenim obiteljima u Bosni
Uprava HKK Široki Primorka je odlučila da se cijelokupan prihod sa sutrašnje utakmice Široki - Igokea (20:15 sati) uputi kao pomoć unesrećenim obiteljima u Bosni, koje su poplave primorale da napuste svoje domove.
Cijena ulaznica bit će 5 KM za odrasle i 2 KM za djecu, i za ovu utakmicu neće vrijediti godišnje ulaznice. Kompletna Uprava, zaposlenici i igrači kluba kupnjom ulaznica također će simbolično podržati ovu humanu akciju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HRHB
HRHB
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Svaka čast upravi i igračima HKK Široki Brijeg!
Oko 5000 KM je prikupljeno danas
Sto se tice utakmice...obrana jako losa,uvijek jedan sam igrac ostane na trici,bojim se da je ovo kraj,sanse su minimalne da pobjedimo gore
Sto se tice utakmice...obrana jako losa,uvijek jedan sam igrac ostane na trici,bojim se da je ovo kraj,sanse su minimalne da pobjedimo gore
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.