FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 15 feb 2010, 08:09

" Стајање je napisao/la:$ је & је све - на " са ?, $ " вјерово $ - ",а & $ & $ " - ", " 100 % :evil: !!

" " ? $!!! & " се, овце твоје ' & & ... :P :mrgreen:

Može li malo pojašnjenje oko ovoga što si napisao :idea:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 feb 2010, 12:01

Bas sam se iznervirao citajuci Sportski Zurnal od subote.Ja inace imam nikakvo misljenje o svim srpskim trenerima,izdancima Djoricevsko-Miljaniceve skole,cija je logika "samo da se ne obrukamo" i "vazno je ne primiti gol"...Mialim da su svima njima,Tunbakovicu,Dujkovicu,Kosanovicu,Rajevcu,Ljupku,Santracu,Petkovicu,Pizonu i kompaniji,Srbija,Gana i Kina jedina mjesta gdje mogu raditi...

Ono sto mi je sad podiglo tlak je nacin na koji jedan od takvih "izdanaka",trener Vojvodine,Sosa Babic gradi autoritet...Naime,on je naseg Bilbiju na utakmici protiv Temisvara u kojoj je Biki ucesniku grupne faze Lige Sampiona dao dva gola, izveo nakon dvadeset minuta provedenih u igri!!
Osim ovoga,nakon utakmice je za Zurnal Sosa Babic izjavio i da je Bilbiju novcano kaznio zbog nediscipline u igri jer je iz slobodnog udarca odigrao pas a ovaj "vrhunski strucnjak" je od njega prije utakmice trazio da u slucaju slobodnog udarca suta na gol!!
Nevjerovatno...ko je ikad igrao fudbal,zna kako se moze otvoriti dobra situacija za asistirati prilikom slobodnog udarca kad se odbrana protivnika lose postavi. Ali,nema veze to,pravo pitanje je da li bi za istu stvar taj "strucnjak" novcano kaznio Mrdju ili nekog drugog serifa u Vojvodini i izveo ga iz igre nakon dvadeset minuta...bi,al u k.....majmun,nasao na djetetu koje je tek stiglo graditi autoritet i prikrivati svoju limitiranost,hebo ga Djoric....zato sto su treneri takvi smradovi i beskicmenjaci,polusvijet tipa Dzomba,Butorovic i ostali ih i mijenjaju kao krpe svaka tri mjeseca...isto je bilo i sa nasim Dzimijem Maricem....

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 15 feb 2010, 12:14

Sto je jos gore Biki je u dobroj situaciji odlucio da bude nesebican i posluzi saigraca koji je bio u boljoj poziciji na sto je Babic poludio.
Inace igraci Vojvodine su malog odlicno primili. Jedan od njih bivsi zvezdas mi je rekao da skromnijeg igraca odavno nije vidio. Mogao bi se Biki lagano nadavati golova ove sezone ako onaj gruzijac bude igrao kao protiv Zvezde
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 feb 2010, 12:46

Potpuno si u pravu, ma ja se samo bojim da se mi ne usrećimo sa ovim Marićem, ja bi se manje plašio da je došao Tulić, ovaj mi je brate skroz nepoznat, a i po izjavamo da se zaključiti da i on sam ne vjeruje u ono što priča...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 15 feb 2010, 12:58

baj ba pisite normalnim slovima.. ta su zaostala u kamenim dobima.. i slabo je ko razumje... :lol:
BLUE NATION.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 feb 2010, 13:01

Ja sam dosad pisao iskljucivo na latinici,ali zbog takvih kao ti,koji omalovazavaju jedno od dva zvanicna pisma u BiH, cu se potruditi da nabavim tastaturu sa cirilicnim pismom ili program u Wordu koji konvertuje latinicu u cirilicu.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 feb 2010, 13:10

Schlager je napisao/la:Ja sam dosad pisao iskljucivo na latinici,ali zbog takvih kao ti,koji omalovazavaju jedno od dva zvanicna pisma u BiH, cu se potruditi da nabavim tastaturu sa cirilicnim pismom ili program u Wordu koji konvertuje latinicu u cirilicu.
Stipu njega, znaš da je uvijek bilo idiota, ima nas koji baš ne znamo dobru ćirilicu i samo zbog tog dobro bi bilo da nastavite pisati na latinici.
Ako si se baš odlučio pisati ćirilicom, onda se ne bacaj u trošak, evo ti link
' цопy/пасте
http://www.biblioteke.org.rs/konvert.php
Strauss Junior

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 15 feb 2010, 13:11

Nemam komentara.Za sad.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 15 feb 2010, 13:12

Upravo to on je najavio da ce uigravati tim u dvije yadnje utakmice u Antaliji . Vidi se da covjek jos nema jasnu sliku onoga sto ovaj tim moze odnosno ne moze. Ja nisam neko ko kritikuje dok sam ne vidi Borac i igru tako da cu znacajniju analizu napraviti tek kad pogledam ekipu prvi put uzivo.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 feb 2010, 13:18

Ево,овај пост " " $ " овај ?-ов ',а " & " $ ? $ се опет не " " ?...

? за '...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 feb 2010, 13:28

BrigateBL je napisao/la:Upravo to on je najavio da ce uigravati tim u dvije yadnje utakmice u Antaliji . Vidi se da covjek jos nema jasnu sliku onoga sto ovaj tim moze odnosno ne moze. Ja nisam neko ko kritikuje dok sam ne vidi Borac i igru tako da cu znacajniju analizu napraviti tek kad pogledam ekipu prvi put uzivo.
Pa Ćelo Malbašić kaže da će tek sada da uigravaju tehničko-taktičke varijante, pravo pitanje je onda šta su radili 14 dana u Antaliji, naravno neću ni ja još da pišem ovo ili ono, ali sam jako skeptičan po pitanju igre Borca, rekao sam već, treba mi 50 minuta da ih vidim na djelu pa ću vam reći i koliko će ostati na klupi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 15 feb 2010, 14:42

neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 feb 2010, 14:56

Ja sam siguran da cemo oderati Laktase,ali svako ima pravo na svoje misljenje.

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 15 feb 2010, 15:21

VB 1987 je napisao/la:
" Стајање je napisao/la:$ је & је све - на " са ?, $ " вјерово $ - ",а & $ & $ " - ", " 100 % :evil: !!

" " ? $!!! & " се, овце твоје ' & & ... :P :mrgreen:

Može li malo pojašnjenje oko ovoga što si napisao :idea:
Наравно $ ' ,са " - " , & ",а & се & " $ нас ¥ са $ ... :mrgreen:
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 15 feb 2010, 15:26

Borčevac je napisao/la:neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.
" , $ " " & $ " ? & " , ? не " " ? а " " ,$ " " празан, & $ $ се & % " "," & " " $ " " $ " " за & ,' $ $ " на ? !!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 feb 2010, 15:36

Ja se nadam da nećemo baš potonuti kao titanik, al da smo se usrećili, bogami i nismo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 15 feb 2010, 16:02

хехех ' $ & & ово $
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 15 feb 2010, 16:21

" Стајање je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.
" , $ " " & $ " ? & " , ? не " " ? а " " ,$ " " празан, & $ $ се & % " "," & " " $ " " $ " " за & ,' $ $ " на ? !!!
Prijatelju bojim se da se nismo baš najbolje razumjeli.Ja sam napisao da ne bi volio da izgubimo ili prodamo tu utakmicu,ništa drugo jer bi sve osim naše pobjede bilo bruka za Borac.

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 15 feb 2010, 18:10

? $ ' !!! Позз за &

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 15 feb 2010, 20:16

" Стајање je napisao/la:
? $ ' !!! Позз за &
Da li bi ti išao na neku utakmicu kada bi znao da je unaprijed izgubljena? Ja ne bi mog'o. Ne znam da li je prodata ali kad bi znao normalno da ne bi` iš`o.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.