Nihad Đedović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Nihad Đedović
Cestitke Nihade, lijepo je vidjeti da si se oporavio od povrede i da nije ostavila traga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Davno sam rekao da je Delaney igračina, pomalo usporeno djeluje ali vidi se taj talenat koji bljesne i ušutka neke protivničke igrače koji primaju 5x veću platu od njega.
Nihad je mnogo falio Bayern-u. Nisam ni slutio da će biti toliko van parketa, a i pored toga njegov tim se nalazi na ugodnom četvrtom mjestu (domaći poraz od Galate je bio šokantan).
Ekipi Bayern-a fali širina, evidentno je da Bryant ne može igrati u Euroligi na nivou kakvom igra u BBL i upravo tu i leži glavni faktor zašto ove godine neće moći biti tako veliko izneađenje. CIlj je bio drugi krug i on je postignut, Uli je dobio kaznu, a on je i glavni incijator bio za ovaj košarkaški klub, baš me zanima hoće li se nastaviti sa ulaganjima u ekipu ili će se zaboraviti na ovu ekipu.
Nihad je mnogo falio Bayern-u. Nisam ni slutio da će biti toliko van parketa, a i pored toga njegov tim se nalazi na ugodnom četvrtom mjestu (domaći poraz od Galate je bio šokantan).
Ekipi Bayern-a fali širina, evidentno je da Bryant ne može igrati u Euroligi na nivou kakvom igra u BBL i upravo tu i leži glavni faktor zašto ove godine neće moći biti tako veliko izneađenje. CIlj je bio drugi krug i on je postignut, Uli je dobio kaznu, a on je i glavni incijator bio za ovaj košarkaški klub, baš me zanima hoće li se nastaviti sa ulaganjima u ekipu ili će se zaboraviti na ovu ekipu.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
A ove fore kao samobanuj se prolaze,a nije ni procitao do kraja sta sam napisao. Mislim na ovaj period,naravno,tebi je to veci uspjeh,ali ta generacija je bila dobar,ali to mi sve nakako vuce na tu neku pretjeranu ljubav prema proslim vremenima.nerminh74 je napisao/la:da ti ne kazem da ces biti banovan ako pocnes zvati ljude glupimMetanorisBack je napisao/la:
Da ti ne kazem da si glup,dat' cu ti sansu da procitas ponovo.Pise od,i u kosarci,ako smo imali neki bolji period u historiji,slobodno ga spomeni,naravno,sto se kosarke tice.
mislim da je EP u njemackoj po meni veci uspijeh nego dobre utakmice 2 igraca, koliko dobre te partije i ti igraci bili
Isto kao kad' pocnu porediti Mirzu Teletovica i Nenu Markovica,nema se tu sta porediti Mirza igra na jednom skroz drugom nivou,ima nesto u nama pa patimo za proslim vremenima. Jos nesto,i ti ne shvatas,nisam pricao o dvije utakmice,nego o periodu,u kojem nasi igraci su u stanju ici prsa od prsa sa najboljima,eh o tome sam pricao/pisao.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Treba pohvaliti Đedovićev učinak. Srušio je najbolji tim Evrope, a to nije mala stvar. Mislim da je zreo za NBA i da je vrijeme da krene put SAD-a. 
Nisu najbolji tim u Evropi samo imaju najbolji omjer. Vidjeti ćeš da neće biti ni prvaci u domaćoj ligi, zapamti šta sam rekao 
-
MetanorisBack
- Kontakt:
XNeutral je napisao/la:Nisu najbolji tim u Evropi samo imaju najbolji omjer. Vidjeti ćeš da neće biti ni prvaci u domaćoj ligi, zapamti šta sam rekao
Hajde da vidimo.
Meni lično se jako dopada njihova igra i djeluju mi nekako najubjedljivije. Naravno, svašta je moguće do kraja, ali moje subjektivno mišljenje je da su No.1.Neutral je napisao/la:Nisu najbolji tim u Evropi samo imaju najbolji omjer. Vidjeti ćeš da neće biti ni prvaci u domaćoj ligi, zapamti šta sam rekao
zasto bi se morao samobanovati kada to mogu i ja uraditiMetanorisBack je napisao/la:A ove fore kao samobanuj se prolaze,a nije ni procitao do kraja sta sam napisao. Mislim na ovaj period,naravno,tebi je to veci uspjeh,ali ta generacija je bila dobar,ali to mi sve nakako vuce na tu neku pretjeranu ljubav prema proslim vremenima.nerminh74 je napisao/la:da ti ne kazem da ces biti banovan ako pocnes zvati ljude glupimMetanorisBack je napisao/la:
Da ti ne kazem da si glup,dat' cu ti sansu da procitas ponovo.Pise od,i u kosarci,ako smo imali neki bolji period u historiji,slobodno ga spomeni,naravno,sto se kosarke tice.
mislim da je EP u njemackoj po meni veci uspijeh nego dobre utakmice 2 igraca, koliko dobre te partije i ti igraci bili
Isto kao kad' pocnu porediti Mirzu Teletovica i Nenu Markovica,nema se tu sta porediti Mirza igra na jednom skroz drugom nivou,ima nesto u nama pa patimo za proslim vremenima. Jos nesto,i ti ne shvatas,nisam pricao o dvije utakmice,nego o periodu,u kojem nasi igraci su u stanju ici prsa od prsa sa najboljima,eh o tome sam pricao/pisao.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Nermine,nema problema. Uvijek sam tu da lijepo diskutujem,na svim temama. Ne volim samo ove nagle upade,i podcjenjivanja,to me nekad' zapali.
Dobar Đele za sad 14 poena
Nihad odlican u pobjedi Bayerna.
21min; 15 p , 2 P (6/8), 3p (1/2) ; 1 as, 4 ukradene , 3 izgubljene lopte

21min; 15 p , 2 P (6/8), 3p (1/2) ; 1 as, 4 ukradene , 3 izgubljene lopte
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Đedoviću završena sezona. Povreda, sutra ima operaciju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nece li biti upitan za kvalifikacije ??Unofficialpage je napisao/la:Đedoviću završena sezona. Povreda, sutra ima operaciju.![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
pa sada je polovica maja 6-8 sedmica je kraj juna polovica jula, trebao bi biti OKLloriS je napisao/la:Nece li biti upitan za kvalifikacije ??Unofficialpage je napisao/la:Đedoviću završena sezona. Povreda, sutra ima operaciju.![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Rekao je za jedan portal da nije siguran hoće li igrati u kvalifikacijama, jer su mu se nadovezale dvije povrede, tijelo mu je umorno...i da svakako, ako ne bude igrao, vjeruje da će se momci kvalifikovati i bez njega.nerminh74 je napisao/la:pa sada je polovica maja 6-8 sedmica je kraj juna polovica jula, trebao bi biti OKLloriS je napisao/la:Nece li biti upitan za kvalifikacije ??Unofficialpage je napisao/la:Đedoviću završena sezona. Povreda, sutra ima operaciju.![]()
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut

Gadno ovo izgleda, valjda se opravi kako treba. Šteta
Izgleda gadnije nego sto jeste, to zuto je u stvari jod
Ma položaj zgloba je čudan u gipsu ili ovako treba da bude ?? Mora da je puklo više kostiju ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.