" Стајање je napisao/la:$ је & је све - на " са ?, $ " вјерово $ - ",а & $ & $ " - ", " 100 %!!
" " ? $!!! & " се, овце твоје ' & & ...![]()
Može li malo pojašnjenje oko ovoga što si napisao

Moderator/ica: vlakanje
" Стајање je napisao/la:$ је & је све - на " са ?, $ " вјерово $ - ",а & $ & $ " - ", " 100 %!!
Stipu njega, znaš da je uvijek bilo idiota, ima nas koji baš ne znamo dobru ćirilicu i samo zbog tog dobro bi bilo da nastavite pisati na latinici.Schlager je napisao/la:Ja sam dosad pisao iskljucivo na latinici,ali zbog takvih kao ti,koji omalovazavaju jedno od dva zvanicna pisma u BiH, cu se potruditi da nabavim tastaturu sa cirilicnim pismom ili program u Wordu koji konvertuje latinicu u cirilicu.
Pa Ćelo Malbašić kaže da će tek sada da uigravaju tehničko-taktičke varijante, pravo pitanje je onda šta su radili 14 dana u Antaliji, naravno neću ni ja još da pišem ovo ili ono, ali sam jako skeptičan po pitanju igre Borca, rekao sam već, treba mi 50 minuta da ih vidim na djelu pa ću vam reći i koliko će ostati na klupi...BrigateBL je napisao/la:Upravo to on je najavio da ce uigravati tim u dvije yadnje utakmice u Antaliji . Vidi se da covjek jos nema jasnu sliku onoga sto ovaj tim moze odnosno ne moze. Ja nisam neko ko kritikuje dok sam ne vidi Borac i igru tako da cu znacajniju analizu napraviti tek kad pogledam ekipu prvi put uzivo.
Наравно $ ' ,са " - " , & ",а & се & " $ нас ¥ са $ ...VB 1987 je napisao/la:" Стајање je napisao/la:$ је & је све - на " са ?, $ " вјерово $ - ",а & $ & $ " - ", " 100 %!!
Može li malo pojašnjenje oko ovoga što si napisao
" , $ " " & $ " ? & " , ? не " " ? а " " ,$ " " празан, & $ $ се & % " "," & " " $ " " $ " " за & ,' $ $ " на ? !!!Borčevac je napisao/la:neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.
Prijatelju bojim se da se nismo baš najbolje razumjeli.Ja sam napisao da ne bi volio da izgubimo ili prodamo tu utakmicu,ništa drugo jer bi sve osim naše pobjede bilo bruka za Borac." Стајање je napisao/la:" , $ " " & $ " ? & " , ? не " " ? а " " ,$ " " празан, & $ $ се & % " "," & " " $ " " $ " " за & ,' $ $ " на ? !!!Borčevac je napisao/la:neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.
? $ ' !!! Позз за &Borčevac je napisao/la:neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.
Da li bi ti išao na neku utakmicu kada bi znao da je unaprijed izgubljena? Ja ne bi mog'o. Ne znam da li je prodata ali kad bi znao normalno da ne bi` iš`o." Стајање je napisao/la:? $ ' !!! Позз за &Borčevac je napisao/la:neznam stvarno ako ovu prodaju laktasima i to na gradskom onda ebes i fudbal i sve ja necu vise ni ici na utakmice a nece sigurno ni dobar dio ljudi koji inace dolaze znaci ako prodaju sami sebi skacu u stomak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.