BluesForever je napisao/la:Sviđalo se nekom ili ne,ovo je večinom Božija kazna,imate svete knjige pa procitajte da uvjek dođe Božija kazna zbog ljudskih grijehova, a u današnjem vremenu na svakom koraku vidimo neki grijeh.
Interista je napisao/la:Sta sve povezujete sa Bogom i kaznama nekim sta to mi toliko mozemo zgrijesiti da nam se non stop dogadjaju grozote kroz historiju okacite to macku o rep
[youtube][/youtube] :roll:Ovo je samo jedan obicni primjer, sa svojom vlastitom vjerom se majmuni ismijavaju,fuj.
Ova djeca na klipu, sve je to bilo normalno ili bi bilo da su ih roditelji odgojili kako treba i po pravilima. Te da im je drustvo dalo neku ulogu..
Sta ce oni kad zavrse skolu? Vide da nema nigdje nista, da su ko sto bi se reklo klosarcici bez prebijene banke bez perspektive pa pokusavaju da se pokazu na bilo kakav nacin. Ovakvih je na fb milion, prvo pocne iz kuce. Sve su krivi otac i mati, a ne dijete..
Jeste, kazna je. Ne znam uospte kako mozete biti tako ograniceni, ako koga treba kazniti to su ovi politicari na vrhu, a ne obican narod, svako pocini neki grijeh zbog kojeg ga treba kazniti, naravno, ali govoriti da su ove poplave zbog toga je meni smijesno.
Nego, nije ni bitno, nece niko nikom promjeniti misljenje, sada treba gledati da se pomogne na bilo koji nacin kome se moze pomoci, a raspravljat cemo kada sve ovo prodje...
De bolan ne zaglupljuj sam sebe, kad već okolinu moraš zaglupljivati idiotskim postovima o nekim kaznama zbog ovoga ili onoga. Kakve veze imaju ovi balavci na klipu sa nepogodom u pichku materinu lijepu? Hajmo malo sive ćelije uključiti, razmišljati svojom glavom itd.
asunsao je napisao/la:Jeste, kazna je. Ne znam uospte kako mozete biti tako ograniceni, ako koga treba kazniti to su ovi politicari na vrhu, a ne obican narod, svako pocini neki grijeh zbog kojeg ga treba kazniti, naravno, ali govoriti da su ove poplave zbog toga je meni smijesno.
Nego, nije ni bitno, nece niko nikom promjeniti misljenje, sada treba gledati da se pomogne na bilo koji nacin kome se moze pomoci, a raspravljat cemo kada sve ovo prodje...
Allah đ.š nece promjeniti stanje jednog naroda dok on sam sebe ne promjeni. Glasamo na izborima uvjek za iste i država tako stalno stoji u mjestu,i onda se žalimo kako to nama običnim smrtnicima ne da Bog da bude bolje u zemlji, a politicarima je naravno dobro,mito i korupcija na sve strane,niko ne prijavljuje, a i taj obicni narod griješi, taj isti obicni narod psuje Boga, jednom rjecju radi sve one stvari što je Bog zabranio, a ne radi one stvari što je Bog naredio.
Samo znam da debile tipa tih gore s tog klipa treba bacati u ove nabujale rijeke, to ne zaslužuje da živi, šta ono sve neće uraditi da se pokaže pred društvom da je ono faca, a gledaj onoj gore majmuna nekakvog freestylera
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Samo znam da debile tipa tih gore s tog klipa treba bacati u ove nabujale rijeke, to ne zaslužuje da živi, šta ono sve neće uraditi da se pokaže pred društvom da je ono faca, a gledaj onoj gore majmuna nekakvog freestylera
Ako mislis na freestylera ovog iz Zavidovića, momak je prošao kroz teško djetinjstvo, izgubio oca, majka u teškom mentalnom stanju, krenuo sa drogama (ljepilo snif'o itd.), onda se bio sredio, okrenuo vjeri, ponovo se nešto desilo kući i opet krenuo istim putem, a što se tiče muzike, vrh je obzirom na uslove, poslušaj slobodno, pogotovo prvu...
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false; (fina slika, samo mosta više nema )
btw. i sigurno nije bilo zbog lajkova, niti je vjerovatno znao da ga se snima, udarilo ga u glavu vjerovatno nešto...
Zadnja izmjena: NK/RK Krivaja, dana/u 16 maj 2014, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ali, svejedno je ljudi, kao da je nekome kome kuca sada putuje bitno jel ovo od Boga ili nije, bitno mu je da mu se pomogne, da se situira kao prije... tako da se raspravljate oko totalne gluposti.
legenda reala je napisao/la:Samo znam da debile tipa tih gore s tog klipa treba bacati u ove nabujale rijeke, to ne zaslužuje da živi, šta ono sve neće uraditi da se pokaže pred društvom da je ono faca, a gledaj onoj gore majmuna nekakvog freestylera
Ja sam misljenja da se od njih moglo napraviti nesto, da se trudio neko..Ali posto danas roditelji naprave dijete samo da ga naprave desavaju se ove stvari..