Druze, na sta konkretno mislis ovdje?IlPrincipe je napisao/la:Zar treba veće upozorenje ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Chat
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
						Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pretpostavljam: Sve okolo pliva, a džamija, tj. dvorište džamije "suho".Consigliere je napisao/la: Druze, na sta konkretno mislis ovdje?
Preseravanje obično.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eh ovakve likove ne podnosim  

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma kaki preseravanje, evo i ja zivim do crkve trijes metara, nista nije poplavilo. 

Marksizam u skole!
evo kod nas pred sinagogom raja se sunča nestade nam Nivee sun protect&bronze

DRUG NEBI TI PUNCA

Gle, i ova suha.
Klub navijača "Red Army" organizuje prikupljanje potrebne osnovne pomoći ugroženim porodicama, kao i onima kojima prijeti opasnost od poplava. Svoje priloge u vidu materijalne pomoći (odjeća, obuća, hrana, deke) možete donijeti u Klub navijača "Red Army" sutra (petak) od 08:00. Pokažimo da smo tu uz one kojima je naša pomoć u ovom trenutku najpotrebnija.
					Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 15 maj 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:evo kod nas pred sinagogom raja se sunča nestade nam Nivee sun protect&bronze

Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 15 maj 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
bagrcavi je napisao/la:evo kod nas pred sinagogom raja se sunča nestade nam Nivee sun protect&bronze

Finci znaci uziva.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dobro ateisti, opušteno malo skontali smo poentu

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
						- PatrickBateman
- Kontakt:
Ni otrov na Bjelavama nije poplavio  

vjeruj mi, onako retardirani postovi vise smetaju inteligentnim religioznim ljudima nego nama, ateistima.nedim93 je napisao/la:dobro ateisti, opušteno malo skontali smo poentu
Legendo, cuvaj se kad budes dolazio u posjetu: http://www.saff.ba/svijet/1632-katastro ... j-festival" onclick="window.open(this.href);return false;
  Al' koji naslov, cuj katastrofa.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kad su ljudi protjerani sa svoga, sve im je uništeno popaljeno, pola porodice pobijeno, morali su se snalaziti kako su znali i umjeli, neko im jeftino navaljo zemlje oni zadnju paru dali da naprave do pod ploču i dođe voda i sve odnesesamo_lijevo je napisao/la:to je kod nas bas problem,posebno nakon rata.Nema nikakvog zakona,pogledaj samo oko Sarajeva gdje se sve gradi.Cartman je napisao/la:Ma tako je svugdje, protiv prirode se ne moze i ljudi su uvijek gradili kuce gdje ustvari ne bi trebali. Sjetimo se onih likova u Americi sto su zivili odma do onog vulkana, pa ih je kostalo zivota na kraju.samo_lijevo je napisao/la:Manite se price o pucanju brane.
I pogledaj sve je to fukara nastradala,kuce se pravile gdje se nikada nije trebalo praviti.Ali kod nas sve moze dok se ne desi nesto ovako,pa onda opet sve u krug.
U AmeriKi se drugacije postupa na plavnim podrucjima.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
						- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trova 24/7PatrickBateman je napisao/la:Ni otrov na Bjelavama nije poplavio

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
						The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast OSBIH!!
Pogledao sam ovaj video i nisam imao snage da ga jos jednom pogledam..kada nisam crk'o od placa kad sam vidio bebu u helikopteru

Svaka cast OSBIH!!
Pogledao sam ovaj video i nisam imao snage da ga jos jednom pogledam..kada nisam crk'o od placa kad sam vidio bebu u helikopteru

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Proci ce i ove poplave za koji dan, ali šta onda..
Jadni ljudi yebote, pa ovdje baš sirotinja ne može biti veca, a šta ce nakon ovog biti..
Žalosno.

Jadni ljudi yebote, pa ovdje baš sirotinja ne može biti veca, a šta ce nakon ovog biti..
Žalosno.
Smeta meni prvom kao vjerniku, zgrožavam se tačnije reći, ali posebna vrsta su su ateisti koji na prvu ulijeću sa poskočicama i doskočicama i sukovima kojekakvim.PatrickBateman je napisao/la:Ni otrov na Bjelavama nije poplavio
vjeruj mi, onako retardirani postovi vise smetaju inteligentnim religioznim ljudima nego nama, ateistima.nedim93 je napisao/la:dobro ateisti, opušteno malo skontali smo poentu
Ne zna se koji su gori
						- PatrickBateman
- Kontakt:
Jedni započinju, drugi uzvraćaju. Samo ja još nisam vidio post od nekog ateiste da preko poplave negira Boga. (ničim izazvan) Dok, vidis, suprotnih primjera ima.nedim93 je napisao/la:ali posebna vrsta su su ateisti koji na prvu ulijeću sa poskočicama i doskočicama i sukovima kojekakvim.
Ne zna se koji su gori
Trova nenadje.biv. Treba citavu familiju politicki aktivirat, izgradila bi se masala drzavario_Ferdy88 je napisao/la: Trova 24/7

Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 15 maj 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

- samo_lijevo
- Kontakt:
nemoj mi ba te price,znam ja da je sve tako.eto sada vidi belaja,a svi od reda su znali da se ovo moze desiti,i niko nista da uradi.Gdje je tu drzava?legenda reala je napisao/la:
Pa kad su ljudi protjerani sa svoga, sve im je uništeno popaljeno, pola porodice pobijeno, morali su se snalaziti kako su znali i umjeli, neko im jeftino navaljo zemlje oni zadnju paru dali da naprave do pod ploču i dođe voda i sve odnese
Pa to su njeni gradjani.
eto vidis citav zivot tuga.

Valjda nekad pameti dodjemo.Ali tesko kad nam je uvije ista prica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
						Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
jedni rade veličanjem Boga, drugi rade ponižavaju intelekt dotičnih, ne znam ja bi se zapitao. Sve se svodi na ismijavanje ovih prvih od strane ovih drugih.PatrickBateman je napisao/la:Jedni započinju, drugi uzvraćaju. Samo ja još nisam vidio post od nekog ateiste da preko poplave negira Boga. Dok, vidis, suprotnih primjera ima.nedim93 je napisao/la:ali posebna vrsta su su ateisti koji na prvu ulijeću sa poskočicama i doskočicama i sukovima kojekakvim.
Ne zna se koji su gori
Trova nenadje.biv. Treba citavu familiju politicki aktivirat, izgradila bi se masala drzavario_Ferdy88 je napisao/la: Trova 24/7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 154 gosta.