Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Chat
Sta ovo u Vogosci 7 kuca sravnjeno sa zemljom 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
*s vodom.Evolution87 je napisao/la:Sta ovo u Vogosci 7 kuca sravnjeno sa zemljom
Marksizam u skole!
a odakle sam ?legenda reala je napisao/la:Kako si ti sad Tuzlaknedim93 je napisao/la:Važno je da nas u TK nikad ništa ne promaši
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Todor Butina
3 mins · Zenica ·
Hitno, hitno!!! Ulazimo u noc. Civilnu zastitu ne mogu dobiti ni na jedan br sto su mi dali sa 121. Br.su 032 242 542, 032 245 646, 032 243 128 Moji su u skoli mjesnoj nadomak bistricaka. Ze do kanton. Baterije su im prazne. Pored sestre djece tu su i lokalni ljudi. Ne moze im se pristupiti iz pravca nemile - zenica. Niti iz Serica. Moze samo iz kolica i bistrice.. telefoni ne rade. Baterije su im prazne. Gladni su, nemaju hrane. Apelirajte na stanovnike Smajica, Kolica i Bistrice da odnesu u skolu u kolicima hranu SAMO IM ONI MOGU PRISTUPITI. Molim vas podijelite. Tu mi je sestra sa djecom. Niko im ne moze prici od klizista sem stanovnici ovih sela. Djeca su tu sa odraslim. Moj br je 064 437 65 64 Ako ima ko da poznaje koga iz ovih mjesta, neka kontaktira, molim vas
3 mins · Zenica ·
Hitno, hitno!!! Ulazimo u noc. Civilnu zastitu ne mogu dobiti ni na jedan br sto su mi dali sa 121. Br.su 032 242 542, 032 245 646, 032 243 128 Moji su u skoli mjesnoj nadomak bistricaka. Ze do kanton. Baterije su im prazne. Pored sestre djece tu su i lokalni ljudi. Ne moze im se pristupiti iz pravca nemile - zenica. Niti iz Serica. Moze samo iz kolica i bistrice.. telefoni ne rade. Baterije su im prazne. Gladni su, nemaju hrane. Apelirajte na stanovnike Smajica, Kolica i Bistrice da odnesu u skolu u kolicima hranu SAMO IM ONI MOGU PRISTUPITI. Molim vas podijelite. Tu mi je sestra sa djecom. Niko im ne moze prici od klizista sem stanovnici ovih sela. Djeca su tu sa odraslim. Moj br je 064 437 65 64 Ako ima ko da poznaje koga iz ovih mjesta, neka kontaktira, molim vas
- Consigliere
- Kontakt:
I ovdje je lose vrijeme, pada 3-4 dana, ali nema ni znaka neke vandredne situacijeTribalian je napisao/la:iznad Hercegovine nema oblaka koliko sam mogao da primetim.Consigliere je napisao/la:
Hercegovina kao da je na drugom kontinentu. Ovo na TV-u izgleda nadrealno
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kliziste ... /140515150" onclick="window.open(this.href);return false;
U Žepču i dalje stanje katastrofalno. U toku današnjeg dana pokušali smo ostvariti vezu sa većinom mjesnih zajednica općine Žepče. Kako smo saznali, trenutno su u teškoj situaciji mještani Preka koji su totalno odsječeni, bez telefona, struje, pitke vode, a sa sve manje hrane. Zgrade koje su zahvaćene poplavama, najčešće one na ušću Krajnjače u rijeku Bosnu, su trenutno najveći problem užeg gradskog jezgra. Stanari su evakuisani iz 2 žepačke zgrade. Dosta privatnih kuća je poplavljeno, a vlasnici su cijeli dan pokušavali da spasu što se spasiti da. Begov Han je pod vodom. Nemamo nekih podrobnijih informacija. Željezno Polje je fizički odsječeno od ostatka općine, a uzrok su sve češći odroni. Nemaju struje, ni telefona i potrebna im je hitna pomoć. Kako smo doznali dva sela su evakuisana.
Želeća je u mraku. U Donjoj Golubinjoj Bosna je dijelom izlila i jedan broj mještana je evakuisan. Slična situacija je i sa Globaricom. Papratnica i Ljubna su izložene velikoj bujici istoimenih potoka, kao i čestih odrona zemljišta. Čak su i neke kuće zahvaćene. I Vitlaci su dijelom odsječeni.
U MZ Lupoglav stanovnišvo kuća bliže bunkeru su još sinoć krenulo sa evakuacijom, danas su skroz potopljene. Najgore je sa donje strane puta, Jurkića kuće su pod vodom. Kuće prema BP Sliško su također ugrožene, a neke su dijelom i zahvaćene. Lupoglavska polja su pod vodom, a zbog ravnog terena voda koja se nakuplja počinje ugrožavati i kuće sa gornje strane puta prema Viništu. Put za Vinište je odsječen kod Bunkera, te se u Vnište ide preko Osove.
Želeća je u mraku. U Donjoj Golubinjoj Bosna je dijelom izlila i jedan broj mještana je evakuisan. Slična situacija je i sa Globaricom. Papratnica i Ljubna su izložene velikoj bujici istoimenih potoka, kao i čestih odrona zemljišta. Čak su i neke kuće zahvaćene. I Vitlaci su dijelom odsječeni.
U MZ Lupoglav stanovnišvo kuća bliže bunkeru su još sinoć krenulo sa evakuacijom, danas su skroz potopljene. Najgore je sa donje strane puta, Jurkića kuće su pod vodom. Kuće prema BP Sliško su također ugrožene, a neke su dijelom i zahvaćene. Lupoglavska polja su pod vodom, a zbog ravnog terena voda koja se nakuplja počinje ugrožavati i kuće sa gornje strane puta prema Viništu. Put za Vinište je odsječen kod Bunkera, te se u Vnište ide preko Osove.
Za par dana i njih isto očekuje, dok voda dode do njihfilip13 je napisao/la:mandraX je napisao/la:Jašta brate, gledam ovo na TV-u, po netu e'o čitav dan pratim, jednostavno ne mogu da vjerujem majke mi. Baš kao što ti kažeš, drugi kontinent jbt.Consigliere je napisao/la:Hercegovina kao da je na drugom kontinentu. Ovo na TV-u izgleda nadrealno
meni rođak iz hercegovine kaže u njih samo bura puše,nigdje kiše
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
kako će voda doći do njih Bgt, kad se bukvalno sve sljeva u savske slivove.
Znači sve od Sarajeva sjeverno ide prema savi, zato je Doboj ovoliko nastradao, a kako je stanje biće sve gore i gore
Znači sve od Sarajeva sjeverno ide prema savi, zato je Doboj ovoliko nastradao, a kako je stanje biće sve gore i gore
- IlPrincipe
- Kontakt:
Otici ce i njima neki dio, to je istina da će Doboj nastradati al i Hercegovina će jednim dijelomnedim93 je napisao/la:kako će voda doći do njih Bgt, kad se bukvalno sve sljeva u savske slivove.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Lampard8 je napisao/la:Otici ce i njima neki dio, to je istina da će Doboj nastradati al i Hercegovina će jednim dijelomnedim93 je napisao/la:kako će voda doći do njih Bgt, kad se bukvalno sve sljeva u savske slivove.
doboj je već nastradao vjerovatno kao nikad do sad
- legenda reala
- Kontakt:
A ovi senzacionalistički mediji pišu kako HE mali Zvornik neće moći izdržati, pa kad bi pukla, ode Semberija i pola Srbije u pm
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://www.sigma.ba/novosti/upozorenje- ... proizvoda/" onclick="window.open(this.href);return false;
HUMANITARNA AKCIJA Zeničkih studenata!
Sutra će se aBd najvjerovatnije od 10 do 15h u zgradi IPF-a (čekamo da nam se odobri korištenje prostorija) organizovati akcija prikupljanja namirnica, odjeće, deka, grijalica, pitke vode, svega ostalog što bi moglo pomoći ugroženima u Zenici, Maglaju, Olovu i drugim mjestima u BiH.
Sutra će se aBd najvjerovatnije od 10 do 15h u zgradi IPF-a (čekamo da nam se odobri korištenje prostorija) organizovati akcija prikupljanja namirnica, odjeće, deka, grijalica, pitke vode, svega ostalog što bi moglo pomoći ugroženima u Zenici, Maglaju, Olovu i drugim mjestima u BiH.
LJUDI POTREBNO JE DA SE ANGAŽUJEMO U SVOJIM LOKALNIM ZAJEDNICAMA OKO PRIKUPLJANJA NEOPHODNIH SREDSTAVA ZA LJUDE KOJI SU PRETRPJELI OGROMNE ŠTETE NANESENE POPLAVAMA.
TIM LJUDIMA JE POTREBNA PITKA VODA, HRANA, CEBAD, ODJECA, OBUCA, GRIJALICE.
CIVILNA ZAŠTITA I CRVENI KRST SE NISU OGLASILI PO TOM PITANJU.
KAKO JE KRENULO NECE SE NI OGLASITI, NITI SE MOŽEMO UZDATI U NJIH. TREBAMO SE SAMI ORGANIZOVATI, SVAKO U SVOJOJ ZAJEDNICI.
SARAJEVO > POMOZIMO ONIMA KOJIMA JE POMOĆ SAD NEOPHODNA, NEMOJMO OKRENUTI GLAVU OD NJIH!!!
SUTRA U PERIODU OD 10 DO 14 SATI U PROSTORIJI BROJ 10 (KANCELARIJA STAFF-a) NA FILOZOFSKOM FAKULTETU U SRAJEVU MOŽETE DONOSITI POMOĆ ZA NAŠE SUGRAĐANE. DEKE, KONZERVE, KANISTERI ZA VODU, VREĆE ZA PIJESAK, LIJEKOVE I SVE OSTALO ŠTO MISLITE DA IM MOŽE POMOĆI. MOLIM VAS UČINITE NEŠTO ZA OVE LJUDE!!!
TAKOĐER, AKO IMA NEKO SA AUTOM DA MOŽE POMOĆI U TRANSPORTU OVIH DOBARA NEK MI SE JAVI!
AKO ZNATE NEKOGA KO IMA KAMION, JOŠ BOLJE!!!
PROŠIRITE OVO DALJE!
HVALA!!
STAFF
SARAJEVO > Apeluje se na sve građane da doniraju grijalice, hranu, deke, odjeću...za hitnu pomoć Maglaju, Olovu i drugim mjestima.
Svoje priloge možete donijeti u kancelarije CPCD-a koje se nalaze u ulici Gradačačka bb, kod Malezijskog mosta. Donacije će se primati svakog dana osim nedjelje, u periodu od 9 do 15 sati, do 22. maja.
Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 033 644 810.
TIM LJUDIMA JE POTREBNA PITKA VODA, HRANA, CEBAD, ODJECA, OBUCA, GRIJALICE.
CIVILNA ZAŠTITA I CRVENI KRST SE NISU OGLASILI PO TOM PITANJU.
KAKO JE KRENULO NECE SE NI OGLASITI, NITI SE MOŽEMO UZDATI U NJIH. TREBAMO SE SAMI ORGANIZOVATI, SVAKO U SVOJOJ ZAJEDNICI.
SARAJEVO > POMOZIMO ONIMA KOJIMA JE POMOĆ SAD NEOPHODNA, NEMOJMO OKRENUTI GLAVU OD NJIH!!!
SUTRA U PERIODU OD 10 DO 14 SATI U PROSTORIJI BROJ 10 (KANCELARIJA STAFF-a) NA FILOZOFSKOM FAKULTETU U SRAJEVU MOŽETE DONOSITI POMOĆ ZA NAŠE SUGRAĐANE. DEKE, KONZERVE, KANISTERI ZA VODU, VREĆE ZA PIJESAK, LIJEKOVE I SVE OSTALO ŠTO MISLITE DA IM MOŽE POMOĆI. MOLIM VAS UČINITE NEŠTO ZA OVE LJUDE!!!
TAKOĐER, AKO IMA NEKO SA AUTOM DA MOŽE POMOĆI U TRANSPORTU OVIH DOBARA NEK MI SE JAVI!
AKO ZNATE NEKOGA KO IMA KAMION, JOŠ BOLJE!!!
PROŠIRITE OVO DALJE!
HVALA!!
STAFF
SARAJEVO > Apeluje se na sve građane da doniraju grijalice, hranu, deke, odjeću...za hitnu pomoć Maglaju, Olovu i drugim mjestima.
Svoje priloge možete donijeti u kancelarije CPCD-a koje se nalaze u ulici Gradačačka bb, kod Malezijskog mosta. Donacije će se primati svakog dana osim nedjelje, u periodu od 9 do 15 sati, do 22. maja.
Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 033 644 810.
Kaže mi drug da brana na jednom jezeru u gradačcu popušta 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne vjerujem, to su oni otvori na sredini, on misli probušila se, pa nije baš tolika sila da brana popusti, ne možeš biti pametan, al onaj direktor HE Višegrad kaže da brani atomska ništa ne može
brane kad bi pucale, pravo bi se moglo halaliti sa životom na tim djelovima
brane kad bi pucale, pravo bi se moglo halaliti sa životom na tim djelovima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidim gledao se dokumentarac "Na Drini krvavi Višegrad".legenda reala je napisao/la:al onaj direktor HE Višegrad kaže da brani atomska ništa ne može![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.