Safet Sušić - Pape

Cigri
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cigri » 15 maj 2014, 21:21

Principatus je napisao/la:Daj boze da nam "samo" taj rezervni plan B fali, no meni se cini da mi nemamo ni A.
Ne smijem pomisliti kako ce kondiciono i fizicki inace opasti nasi igraci za ovaj jedan mjesec, dok ce se druge reprezentacije dovesti u zivotnu tjelesnu formu. Jos uz to vrucine u Brazilu, nasi ce na skrge disati. :facepalm:

Jedini krivac za to je Safet (njegov strucnim stab, osoblje sve) koliko osoblja cemo imati za pripreme SP, kao za klf. tekmu :? :lol: :facepalm:
Ija se toga bojim.. a jos nije ni pocelo valja doci do druge tekme protiv Nigerije pa tek protiv Irana. :problem: a kao sto rekoh jedini krivac za to je Safet (njegov strucnim tim) naravno razgulit ce i nece odg. za posljedice..
Igraci ce biti na udaru.. Dzeko, Spaha, Begovic, Pjanic itd..

Safet ce udariti sakom od stol :damn: :hmmmm: a onda razguliti u Francusku...
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 15 maj 2014, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 15 maj 2014, 21:23

Principatus je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?

Kao da je neko mogao znati da ce biti ovako katastrofalno vrijeme.
Niko nije vidovita Džemila, ali rezervni plan svaka iole organizovana selekcija ime. Hocemo li i ako Dzeko dobije crveni ili se ne dao Bog Ibisević povrijedi, govoriti, pa eto ko je znao da ce se to desiti. Mi se dosta cudno ponasamo, nikada nemamo rezervnog plana i to ce nam se na kraju obiti o glavu...
Daj boze da nam "samo" taj rezervni plan B fali, no meni se cini da mi nemamo ni A.
Ne smijem pomisliti kako ce kondiciono i fizicki inace opasti nasi igraci za ovaj jedan mjesec, dok ce se druge reprezentacije dovesti u zivotnu tjelesnu formu. Jos uz to vrucine u Brazilu, nasi ce na skrge disati. :facepalm:
a sta ako se Spahic povrijedi, a sta ako se Begovic ili Pjanic povrijedi ( nedaj Boze)??? jesmo negativna nacija u pm

to su profesionalci ljudi nije igrac Pofalickog. po nekim bi trebao najhat ljude pa da ih se 5 povrijedi do svjetskog.

gledam Portugal je spremio specijalne pripreme za Ronalda, trci po Mnt. Everestu... :roll:

sta bi bilo kad bi bilo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2014, 21:26

Ima ovdje pojedinaca ruku bi u vatru stavili da se neko povrjedi samo da mogu napadati i kritikovati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 15 maj 2014, 21:32

Holandija se uveliko vec priprema.Van Gaal je vec dvije sedmice aktivan da isproba neke mladje i nove igrace.Al porediti nas i njih je suvisno.Nismo jedini koji tek pocinju da se pripremaju al mene vise zabrinjava ova katastrofa sto je zadezila BiH.Zao mi je naroda da se pate a i nasi igraci se sigurno nece ugodno osjecati zbog toga.Nadam se da ce se moci skoncetrisati na treninge i da ce se vrijeme smiriti.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 maj 2014, 21:42

Kostat ce nas neiskustvo ali i nase 'lako cemo' :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 maj 2014, 21:46

Ja negativnih ljudi :P
Idemo na SP! Uzivajte, koji vam je?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 maj 2014, 22:53

calcio je napisao/la:Ja negativnih ljudi :P
Oni samo uživaju kad ide loše

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 maj 2014, 22:56

Sheyi je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ja negativnih ljudi :P
Oni samo uživaju kad ide loše
Ko,jel opancici? :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 maj 2014, 23:21

Nema jos 30-ak dana. Kao sto neko kaze, vrijeme za price je gotovo. Ko je tu je i svi bi trebali da imamo isti cij, sto bolja atmosfera, i sa tim sto bolji nastup u Brazilu. Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:

Izivajte ljudi, jedna Bosnia je na SP-u!! :njanjanja: :njanjanja: :opaopa:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 15 maj 2014, 23:25

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nema jos 30-ak dana. Kao sto neko kaze, vrijeme za price je gotovo. Ko je tu je i svi bi trebali da imamo isti cij, sto bolja atmosfera, i sa tim sto bolji nastup u Brazilu. Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:

Slusamo to od Litvanije...a na SP nisu Balticke zemlje.

Treba nesto vise ili samo :? ponavljanja jedna je BIH na SP...uzivajte ljudi... :opaopa: :opaopa: ili da vrli strucnjak kaze pitanje kad ce BIH opet biti na SP :? :oops:

Pitanje jeli nas strucnjak svjestan da smo mi na SP :? da se to desava tj. sto nije pocelo.. ili cemo samo ponavljati.
Safet je unistio atmosferu u rep.BIH.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 maj 2014, 23:31

Kako vam se da raspravljati oko trivijalnih stvari citav dan.Danas pola drzave bori se da prezivi,raja ostaje bez domova,noc ce docekati u vodi do pasa i spavati na krovovima a vi iz debelih fotelja drkate **** i pisete gluposti ne bi li jedan drugom spustili.
1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 maj 2014, 23:34

Cigri je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nema jos 30-ak dana. Kao sto neko kaze, vrijeme za price je gotovo. Ko je tu je i svi bi trebali da imamo isti cij, sto bolja atmosfera, i sa tim sto bolji nastup u Brazilu. Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:

Slusamo to od Litvanije...a na SP nisu Balticke zemlje.

Treba nesto vise ili samo :? ponavljanja jedna je BIH na SP...uzivajte ljudi... :opaopa: :opaopa: ili da vrli strucnjak kaze pitanje kad ce BIH opet biti na SP :? :oops:

Pitanje jeli nas strucnjak svjestan da smo mi na SP :? da se to desava tj. sto nije pocelo.. ili cemo samo ponavljati.
Safet je unistio atmosferu u rep.BIH.
Ma jah,inace nam je stratosfera bila prekrasna pred svako veliko prvenstvo.Napeto k'o u hali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 16 maj 2014, 00:03

Head je napisao/la:Kako vam se da raspravljati oko trivijalnih stvari citav dan.Danas pola drzave bori se da prezivi,raja ostaje bez domova,noc ce docekati u vodi do pasa i spavati na krovovima a vi iz debelih fotelja drkate **** i pisete gluposti ne bi li jedan drugom spustili.
Seade ovo je sportski forum.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 16 maj 2014, 00:05

Cigri je napisao/la:
Head je napisao/la:Kako vam se da raspravljati oko trivijalnih stvari citav dan.Danas pola drzave bori se da prezivi,raja ostaje bez domova,noc ce docekati u vodi do pasa i spavati na krovovima a vi iz debelih fotelja drkate **** i pisete gluposti ne bi li jedan drugom spustili.
Seade ovo je sportski forum.
Pa jbg Head,ne vidjeh ni tebe ni na jednom dnevniku da nasipe pravis...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 maj 2014, 00:10

Ne palamudim na forumu u ovakvim trenutcima.
Vasa mrznja prema Susicu ne poznaje granice, bolest sirokih razmjera.
1946

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 16 maj 2014, 00:14

Head je napisao/la:Ne palamudim na forumu u ovakvim trenutcima.
Vasa mrznja prema Susicu ne poznaje granice, bolest sirokih razmjera.
Vidimo :? zasto ste toliko opsjednuti da se neko mrzi pobogu a situacija kristalno jasna... a jos napisati bolest sirokih razmjera.
Boze sacuvaj a pozivas se tu na nesto.. :facepalm:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 16 maj 2014, 00:19

Principatus je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?

Kao da je neko mogao znati da ce biti ovako katastrofalno vrijeme.
Niko nije vidovita Džemila, ali rezervni plan svaka iole organizovana selekcija ime. Hocemo li i ako Dzeko dobije crveni ili se ne dao Bog Ibisević povrijedi, govoriti, pa eto ko je znao da ce se to desiti. Mi se dosta cudno ponasamo, nikada nemamo rezervnog plana i to ce nam se na kraju obiti o glavu...
Daj boze da nam "samo" taj rezervni plan B fali, no meni se cini da mi nemamo ni A.
Samo se prisjeti prije par godina kad smo igrali dvije prijateljske protiv Svedske i Njemacke, kad smo pocrkali nakon 60 minuta..eh nece bas tako biti, ali tu je to, pa nek nas strucnjak "dozira" :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 maj 2014, 01:02

Posto smo mi totalno lud narod postoje jos samo dvije opcije za ovo SP. Nakon vjerovatno nespretnih priprema za takmicenje kao i nekih nesporazuma koji zasigurno vladaju izmedju nekih igraca kao i medju pojedinim igracima i selektoru, mogu se desiti samo dvije stvari na SP-u:

1) proradice bosanski inat kada je najteze i svaki ishod je moguc, cak i pobjeda nad Argentinom
2) debakl nevidjenih razmjera, svadje, podmetanje na relaciji igraci/selektor/navijaci, prekid saradnje Safetom.

Nema srednje opcije, jer nismo takav narod, a krenulo je vec od Amerike u jednom pravcu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 maj 2014, 01:09

Velika je razlika izmedu realnih kritika, i bez veze pljuvanja. Iako mi Pape i neke njegove odluke nikako ne pasu, na ovom forumu je 90% sam pljuvanje bez ikakvo razloga. Zato barem od mene, od sad pa dok ne zavrsimo sa SP nista lose o Selektoru. Kakav god je sa njim smo izborili SP i od sad podrska. :bih: :bih:
Samo naprijed Bosno! Sretnu Zmajevi!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 maj 2014, 01:21

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Velika je razlika izmedu realnih kritika, i bez veze pljuvanja. Iako mi Pape i neke njegove odluke nikako ne pasu, na ovom forumu je 90% sam pljuvanje bez ikakvo razloga. Zato barem od mene, od sad pa dok ne zavrsimo sa SP nista lose o Selektoru. Kakav god je sa njim smo izborili SP i od sad podrska. :bih: :bih:
Samo naprijed Bosno! Sretnu Zmajevi!
Tako je i ja isto razmisljam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.