Kod nas je mirno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Chapman je napisao/la:Jao strahote jebote u Tuzli sasvim normalna situacija, na Stupinama kao i kad je neki manji pljusak. EDIT: Mislim nije ništa normalno u tome što nasred ceste imaš **** jezero ali kako je u ostalim gradovima dobro je. Strašno je čitati ove tekstove dok je oko tebe sve normalno a u Živinicama do kojih može pljunut voda do krovova.
Koja će samo havarija nastati ako brana dole na Modracu popusti.
http://tuzl.anski.ba/brana-modrac-vodos ... 0-cm-foto/" onclick="window.open(this.href);return false;

iznad Hercegovine nema oblaka koliko sam mogao da primetim.Consigliere je napisao/la:Hercegovina kao da je na drugom kontinentu. Ovo na TV-u izgleda nadrealno
Jašta brate, gledam ovo na TV-u, po netu e'o čitav dan pratim, jednostavno ne mogu da vjerujem majke mi. Baš kao što ti kažeš, drugi kontinent jbt.Consigliere je napisao/la:Hercegovina kao da je na drugom kontinentu. Ovo na TV-u izgleda nadrealno

Ma neće, prvo zađu ljudi s onim odjelima sve isprskaju i onda se čisti, bar kod nas nije bilo ništa iako su svi govorili kako će biti gore kad se voda povučeLenBias je napisao/la:ne zelim ni zamisliti kakvih ce se sve bolesti i epidemija razviti iz ovog, uzas
Chapman je napisao/la:eto to je to sto ti kazem, strasno bgm nisam znao da je i ovdje krenulo kliziste, gore u si selu negdje jel ?

mandraX je napisao/la:Jašta brate, gledam ovo na TV-u, po netu e'o čitav dan pratim, jednostavno ne mogu da vjerujem majke mi. Baš kao što ti kažeš, drugi kontinent jbt.Consigliere je napisao/la:Hercegovina kao da je na drugom kontinentu. Ovo na TV-u izgleda nadrealno

Kako si ti sad Tuzlaknedim93 je napisao/la:Važno je da nas u TK nikad ništa ne promaši

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 39 gostiju.