Ako smo Robbena uspjeli sanirati u tolikoj mjeri onda mozemo i Thiaga.
U subotu bi mogli gledati Kroosa i Javija u veznom redu, dok bi ispred njih igrali Muller, Gotze i Robben. Mandzo je rezervisan za postizanje golova.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Vakat je vise da se doticna "lafcina" banuje.anelbavarac je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Kako je odurno vidjeti da se neko raduje necijoj povredi.
Sta ocekivat' bolje od domuzara.
Velika su to djubrad.
Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu ..
Istrošenu cjevanicu zbog koje moze doci do loma noge. Da se preciznije izrazim.ceze je napisao/la:Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu ..
ceze je napisao/la:Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu ..

Vidim i ja da lupa gluposti.Centre forward je napisao/la:ceze je napisao/la:Znaš li ti šta znači imati napuknutu cjevanicu ?Rajaz je napisao/la:Pa jasno je da vam je Rosell uvalio falš igraca. Jos u Barceloni se znalo da ima napuknutu cjevanicu .., ma Makaš je stručnjak za ortopediju, yebo dr H.Kačara na UKC Tuzla.
Pa ako napišeš da je Barcelona prodala Bayernu povrijeđenog igrača, samim time kažeš i da ljudi u Bayernu ne znaju šta rade.Rajaz je napisao/la:Yebo majku ovdje ne smijes nista napisat a da te ne napadnu.![]()
Pa jesam ja sta rek'o za medicinski tim Bayerna, upravu i ostale ? Apsolutmo me ne interesuju.
Napisao sam ono sto se odavno znalo i pisalo po spanskim medijima dok je ovaj bio u Barceloni. Ono valjda znam vise od vas koji ste ga poceli pratiti od EP-a za mlade.
Ne povrijedjenog nego falš igraca kojem kad tad moze puknuti desna noga. Nista neobicno, slican problem je imao i David Villa i na kraju je pri minamalnom kontaktu polomio stopalo. A iz Valencie je u Barcelonu dosao potpuno spreman ..ceze je napisao/la:Pa ako napišeš da je Barcelona prodala Bayernu povrijeđenog igrača, samim time kažeš i da ljudi u Bayernu ne znaju šta rade.Rajaz je napisao/la:Yebo majku ovdje ne smijes nista napisat a da te ne napadnu.![]()
Pa jesam ja sta rek'o za medicinski tim Bayerna, upravu i ostale ? Apsolutmo me ne interesuju.
Napisao sam ono sto se odavno znalo i pisalo po spanskim medijima dok je ovaj bio u Barceloni. Ono valjda znam vise od vas koji ste ga poceli pratiti od EP-a za mlade.
Pišeš o povredi cjevanice a Thiago ne igra radi povrede koljena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.