Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ovih par dana mislim da mogu imati jos tolerancije, ali od ponedjeljka treba sa cijelim timom krenuti, i naravno, intenzivnim treninzima.
Ne bi mi bili to što jesmo da se ovako nakaradne stvari ne dešavaju. Prvi put idemo na jedno ovako takmičenje i sve je naopako od samog početka. I ne znam zašto se pripreme ne odrađuju negdje u inostranstvu,Portugal ili Španija. Došli na ove naše njive da pripreme taktiku za Argentinu i Nigeriju.
Forza Milan!
Kakav autoritet, takva i disciplinaBatko je napisao/la:Najviše mrzim ova kašnjenja? Zašto kasni Spahic? Bicakcic povrijeđen kaže Pape menadžer mu je rekao da je ozbiljnije i da nece igrati 10 dana. Dakle ne dolazi na pripreme i nije nazvao da kaže šefu zašto, već menadžeru rekao da to obavi!! Dečko koji cijelu karijeru igra u Njemačkoj nije naučio disciplinu.... Da su pripreme Njemačke ovo komotno bi mogao ostati kući poslije ovakve reakcije!!!Cartman je napisao/la:Znaci katastrofalan pocetak priprema. Povrede, treniranje po livadama, pola igraca kasni...Lijepo smo krenuli.
Onda ovi drugi gdje su??
Ako pripreme za SP ne možemo shvatiti ozbiljno onda je nemoguce dovesti u red nešto sto ima veze sa našim narodom i državom....
Sent from my Home using fingers

Vide igraci da je Susic totalno zbunjen lik pa se sprdaju snjim. Sad se nezna ko pije a ko placa, tako ce biti i na SP. Ne zelim losu atmosferu i ne trazim dlaku na jajetu ali koliko znamo samo su Dzeko i Lulic oslobodjeni, svi.ostali trebaju danas biti tu. Eto dokaza da ga igracu ne bendaju ni 5%. Ma kakva ozbiljna repka, kakav ozbiljan selektor, kakve ozbiljne pripreme. Idemo u Brazil da se brukamo!
Ma sam kaze nece da se zamjera sa igracima da ne bi isplivalo nezadovoljstvo od Egipta jer je ispo mekušac kad je kreno na Dzeko i SPahica pa se povuko..
-
- Kontakt:
Doce svi polako... Spahic recimo ne ide nikud bez svog BMW-a sto je dao do znanja i djelatniku Bayer-a. Kreno juce covjek dosao do Doboja i dalje ne ide, navodno se vraca za Zagreb pa ce za Split i onda preko Mostara do Sarajeva, samo da Neretva ne popusti... inace nema ga do ponedjeljka.
Mene interesuje hoce li ova 6 sto su naknadno pozvani trenirati s ovim "sigurnim" putnicima za Brazil?Jer sta ako se neko, nedo Bog, od ovih sigurnih povrijedi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Pa sigurno im je receno da budu na ,,stand by''. Isto ko kad se igra utakmica pa se rezervni zagrijavaju, mozda udju a mozda i ne..moraju drzat formu sve do 2.6. kad je konacni popis.Schwarz je napisao/la:Mene interesuje hoce li ova 6 sto su naknadno pozvani trenirati s ovim "sigurnim" putnicima za Brazil?Jer sta ako se neko, nedo Bog, od ovih sigurnih povrijedi.
- Consigliere
- Kontakt:
Pape treba glasnogovornika. Svaki put kad izadje pred medije nabije sebi pritisak, a i nama koji ga slusamo. Definitivno se ne snalazi pred kamerama.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Tako nekako.DonCorleone je napisao/la:Hoces da kazes da su izgradili centar bez da se napravila analiza prihoda i rashoda nakon zavrsetka projekta? Tako da nakon zavrsetka, ne znaju ko ce platiti infrastrukturu koja je potrebna za funkcionisanje objekta?bagrcavi je napisao/la:Ja koliko sam shvatio u centru u Zenici nije zaposlen niko od osoblja. I ne zna se kada će se to desiti, jer niko ne želi da preuzme plaćanje tih ljudi koji bi bili zaposleni. A bez osoblja taj centar je beskoristan.
A dodatan razlog za ostajanje u Sarajevu su ugovori koji su potpisivani ranijih godina od kojih se još uvijek oporavljamo.
Nije sve crno-bijelo.
Piuuuuuuuuuu, fakat smo nenormalan narod. Ja sam svakako bio za pripreme van drzave.
Zbog sponzorskih ugovora kompletan tim je morao prisustvovati ovom susretu, ali menadžer Manuel Pellegrini je odlučio da ispoštuje svoje glavne zvijezde koji će igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu pa tako Edin Džeko, Vincent Company, Yaya Toure uopšte nisu nastupili.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa to se ocekivalo...nista novo.Cartman je napisao/la:Znaci katastrofalan pocetak priprema. Povrede, treniranje po livadama, pola igraca kasni...Lijepo smo krenuli.
Jos kako ce biti, neka nam je BOG na pomoci sa ovim (ne)strucnim stabom.
Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?
Kao da je neko mogao znati da ce biti ovako katastrofalno vrijeme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Ako se nastave padavine, obavezno naci novi smjestaj. Ako treba 'posuditi' 10-15 radnika i povesti sa sobom u Zenicu ako nema gdje drugo. Svakako pola drzave radi na crno 

Fit Tony: I keep my friends close...
- Goalgetter
- Kontakt:
Milioni su dobiveni za plasman ekipe na SP, koji su uostalom namjenjeni da se tim dostojno pripremi za SP. Moglo se sigurno ici u Austriju da se htjelo. Za to i sluzi taj novac, tj. dio novca.Elegant je napisao/la:Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 15 maj 2014, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Hoces da kazes da nemamo paraElegant je napisao/la:Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?

SLOBODA NAVIJAČIMA
- Principatus
- Kontakt:
Daj boze da nam "samo" taj rezervni plan B fali, no meni se cini da mi nemamo ni A.aleksandar_veliki je napisao/la:Niko nije vidovita Džemila, ali rezervni plan svaka iole organizovana selekcija ime. Hocemo li i ako Dzeko dobije crveni ili se ne dao Bog Ibisević povrijedi, govoriti, pa eto ko je znao da ce se to desiti. Mi se dosta cudno ponasamo, nikada nemamo rezervnog plana i to ce nam se na kraju obiti o glavu...Elegant je napisao/la:Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?
Ne smijem pomisliti kako ce kondiciono i fizicki inace opasti nasi igraci za ovaj jedan mjesec, dok ce se druge reprezentacije dovesti u zivotnu tjelesnu formu. Jos uz to vrucine u Brazilu, nasi ce na skrge disati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zamisli sledecu situaciju. Ti gradis kucu na dva sprata na podrucju dje pada cesto kisa i dje pod mijesavina pijeska, sljunka i drobljenog kamena. Nakon sto si sav novac i trud ulozio u izgradnju kuce, pocnu nakon par mjeseci jake padavine i pola brda se odlomi ukljucujuci i tvoju kucu. Ti nakon posla vracas se kuci, vidis da nema tvoje kuce koju si gradio 10 godina, uhvatis se za glavu i pocnes vristati i proklinjati Boga u stilu Boze, kao je neko mogao znati da ce biti ovako katastrofalno vrijeme..Elegant je napisao/la:Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?
Poenta price je da tvoje kuce vise nema

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Upravo tako 1mill eura FIFA je uplatila ranije tj. samo za pripreme SP.Goalgetter je napisao/la:Milioni su dobiveni za plasman ekipe na SP, koji su uostalom namjenjeni da se tim dostojno pripremi za SP. Moglo se sigurno ici u Austriju da se htjelo. Za to i sluzi taj novac, tj. dio novca.Elegant je napisao/la:Vi fakat mislite da mi imamo para da se sad ide u Austriju ili ne znam ti gdje ?
Valjda ima novca jos.. (ili su izjeli pa sada "zar mi imamo para da se sada u Austriju)

- Principatus
- Kontakt:
Mislim, sa 4-5 godina sam imao bistrije misli od pojedinih copy&paste majstora ovdje. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovi prvi treninzi su svakako slabijeg intenziteta. Prvenstva su tek završila, a neka još traju, tako da ne gubimo apsolutno ništa. Malo je kontraproduktivno lomiti već slomljene igrače. U Americi će biti ono pravo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.