Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Kovač samo pokazao da je poslušna kujica svoga gazde,realno nije trebao nikoga zvat iz 1.hnl,a pogotovo ne kiksera Zeleniku i Čopa,ali očito ih treba prodat
Ako ce netko sjedit na klupi cijelo prvenstvo, ja sam onda vise za to da pozove nekog iz domace lige nego nekog iz strane. Prvo da pokaze klubovima da ne rade dzabe i da njihovi igraci barem nesto vrijede, onda da pokaze igracima da se i preko HNL-a moze probit do reprezentacije, a na kraju da ih reklamira i da nam igraci ne idu vani za pola milijuna eura, neka nabiju cijenu, nek klubovi imaju neke koristi. Ne mislim tu striktno na Zeleniku i Copa, nego na sve igrace koji igraju HNL, a imaju neke sanse da zavrse na popisu za neko prvenstvo.Seaman je napisao/la:Kovač samo pokazao da je poslušna kujica svoga gazde,realno nije trebao nikoga zvat iz 1.hnl,a pogotovo ne kiksera Zeleniku i Čopa,ali očito ih treba prodat
Stoji to da i igraci iz strane lige ne vrijede nista manje, da i oni trebaju nekad na prvenstvo, al bolje gurat ove iz domace i tako malo domacim klubovima dat poticaj za daljnji rad, ako su to vec igraci koji nisu toliko vazni reprezentaciji i koji ce mozda, ali mozda dobiti pet minuta na cijelom prvenstvu. I to jedan od njih 3-4 koji odu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tocno tako.
Kakve veze ima povezivanje Copa i Zelenike sa poslusnosti?
Niti ce ikakav faktor biti na prvenstvu, niti cemu posebno skodi, a boga mi niti dokazuje niciju poslusnost, dapace dobro je upravo iz gore navedenih razloga, nagradjujes domacu ligu i dajes poticaj, motiv, eto Copu kao prvom strijelcu, Zeleniki kao mladjem potencijalu, ta mogao je tu opravdano i netko drugi biti, opet bi potpuno ista poanta bila.
Ja ne znam kako netko OZBILJNO moze naci tu neku zamjerku kad se zna da su tu da popune brojku, a uvijek i uvijek ce netko imati svoja tri imena da zamijene necija druga tri imena, i tako u krug, samo sto nikad ta imena nece biti u prvom planu, tako da su maltene nebitna.
Kakve veze ima povezivanje Copa i Zelenike sa poslusnosti?
Niti ce ikakav faktor biti na prvenstvu, niti cemu posebno skodi, a boga mi niti dokazuje niciju poslusnost, dapace dobro je upravo iz gore navedenih razloga, nagradjujes domacu ligu i dajes poticaj, motiv, eto Copu kao prvom strijelcu, Zeleniki kao mladjem potencijalu, ta mogao je tu opravdano i netko drugi biti, opet bi potpuno ista poanta bila.
Ja ne znam kako netko OZBILJNO moze naci tu neku zamjerku kad se zna da su tu da popune brojku, a uvijek i uvijek ce netko imati svoja tri imena da zamijene necija druga tri imena, i tako u krug, samo sto nikad ta imena nece biti u prvom planu, tako da su maltene nebitna.
...Život za Široki...
Raketa uzeo trofej, cekamo Lukicu 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Atletico uzima,Luka nek se strpi do Brazila 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
'ta ce Atletico uzeti, dobija Real dva razlike, nije Carlo amater da u LP gubi takvu sansu. 

...Život za Široki...
Na naslovnici današnjeg izdanja Gazzette dello Sport nalazi se hrvatski nogometni reprezentativac iz redova milanskog Intera Mateo Kovačić (20)
Ugledni talijanski sportski dnevnik piše o interesu europskih velikana za njegovim uslugama, u prvom redu Liverpoola i Manchester Uniteda, kao i Arsenala i Borussije Dortmund.
Prošle je subote Kovačić zasjao u viskooj 4-1 pobjedi protiv Lazija upisavši hat-trick asistencija, iako nije cijele sezone briljirao i nije bio uvijek član udarne jedanaestorke trenera Waltera Mazzarrija.
Gazzetta navodi kako su Kovačićevu predstavu protiv Lazija gledali skauti "redsa" i "crvenih vragova". No, bit će jako teško osigurati usluge hrvatskog veznjaka budući Interov vlasnik Erick Thohir ima namjere graditi momčad oko njega. Ugovor mu vrijedi do lipnja 2017. godine i samo će jako visoka ponuda moći uvjeriti indonezijskog biznismena na prodaju.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Dzabe sve,Mateo ostaje u Interu

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Šuker: Jovanović je neprimjerena osoba da sudjeluje u svečanosti!
"Pozvao sam predsjednika Republike Hrvatske, dr. sc. Ivu Josipovića na finale Hrvatskog kupa kako bi kao pokrovitelj natjecanja predao pehar pobjedniku. Bio bih najsretniji da je Predsjednik osobno to učinio, no zbog međunarodnih obaveza nije mogao sudjelovati na završnoj utakmici.
Kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza donio sam odluku, u okviru nogometnog protokola o kojem odlučuje HNS, kako izaslanik Predsjednika, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, g. Željko Jovanović, ne može sudjelovati u ceremoniji dodjele pehara i medalja.
Doprinos g. Jovanovića hrvatskom nogometu proteklih godina isključivo se manifestirao negativnim stavom prema Hrvatskom nogometnom savezu, nogometnim dužnosnicima i hrvatskom nogometu općenito što ga čini neprimjerenom osobom da na prazniku hrvatskog nogometa, finalu Hrvatskog nogometnog kupa, sudjeluje u svečanosti dodjele pehara.
S ciljem dodatne depolitizacije Hrvatskog kupa, od iduće godine iskoristit ćemo komercijalne mogućnosti takvog natjecanja, a pehar će dodijeliti predsjednik uprave tvrtke koja će biti ponosna što sudjeluje u hrvatskom nogometu.
Ovim putem bih još jednom pohvalio navijače Rijeke na sjajnoj atmosferi na Kantridi. Čestitam NK Rijeci na osvajanju Kupa i GNK Dinamu na osvajanju Prvenstva, a sve dobronamjerne navijače i medije pozivam da svoju pažnju skrenu na nogometne terene i ignoriraju pokušaje politizacije hrvatskog nogometa."

Bilo je vrijeme da netko ovome uhljupu zatvori vrata hrvatskog nogometa, makar na ovaj nacin. Da se ima mogucnosti, najbolje bi ga bilo izbrisati iz hrvatske javnosti uopce.
"Pozvao sam predsjednika Republike Hrvatske, dr. sc. Ivu Josipovića na finale Hrvatskog kupa kako bi kao pokrovitelj natjecanja predao pehar pobjedniku. Bio bih najsretniji da je Predsjednik osobno to učinio, no zbog međunarodnih obaveza nije mogao sudjelovati na završnoj utakmici.
Kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza donio sam odluku, u okviru nogometnog protokola o kojem odlučuje HNS, kako izaslanik Predsjednika, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, g. Željko Jovanović, ne može sudjelovati u ceremoniji dodjele pehara i medalja.
Doprinos g. Jovanovića hrvatskom nogometu proteklih godina isključivo se manifestirao negativnim stavom prema Hrvatskom nogometnom savezu, nogometnim dužnosnicima i hrvatskom nogometu općenito što ga čini neprimjerenom osobom da na prazniku hrvatskog nogometa, finalu Hrvatskog nogometnog kupa, sudjeluje u svečanosti dodjele pehara.
S ciljem dodatne depolitizacije Hrvatskog kupa, od iduće godine iskoristit ćemo komercijalne mogućnosti takvog natjecanja, a pehar će dodijeliti predsjednik uprave tvrtke koja će biti ponosna što sudjeluje u hrvatskom nogometu.
Ovim putem bih još jednom pohvalio navijače Rijeke na sjajnoj atmosferi na Kantridi. Čestitam NK Rijeci na osvajanju Kupa i GNK Dinamu na osvajanju Prvenstva, a sve dobronamjerne navijače i medije pozivam da svoju pažnju skrenu na nogometne terene i ignoriraju pokušaje politizacije hrvatskog nogometa."

Bilo je vrijeme da netko ovome uhljupu zatvori vrata hrvatskog nogometa, makar na ovaj nacin. Da se ima mogucnosti, najbolje bi ga bilo izbrisati iz hrvatske javnosti uopce.
...Život za Široki...
Razocarah se @Fidelis ...
Jovanovic ne radi dobro svoj posao jer da radi, onda Mamic&CO ne bi bili tu gdje jesu. Nadalje, ovo g.ovno od predsjednika saveza kaze da bi radije dao ciganu da uruci pehar nego ministru Hrvatske, ali nek se on zgrozava na rasizam s tribinam.
Drug Jovu ne volim, antipatican mi je, prepotentan. Ali se s kriminalcima/neobrazovanim idiotima u savezu ne moze usporedit.
Ta banda yebe nas nogomet vec dugo vremena, a Brend koji 2 ciste ne zna izgovorit je predsjednik istog. A ko zna ko nam slijedi polsije njega, naravno sta odluci Zdravko. Jos uz uhljeba Vrbanovica, pa taman kad listam imena nadlzenih ljudi u HNS-u muka mi dođe.
Tuga je sto ni politika toj bandi ne moze nista, sto se slizala s njima, ne Jovanovic osobno, vec neki drugi ljudi/ministri. Zalosna drzava, zalostan sistem.

Jovanovic ne radi dobro svoj posao jer da radi, onda Mamic&CO ne bi bili tu gdje jesu. Nadalje, ovo g.ovno od predsjednika saveza kaze da bi radije dao ciganu da uruci pehar nego ministru Hrvatske, ali nek se on zgrozava na rasizam s tribinam.
Drug Jovu ne volim, antipatican mi je, prepotentan. Ali se s kriminalcima/neobrazovanim idiotima u savezu ne moze usporedit.
Ta banda yebe nas nogomet vec dugo vremena, a Brend koji 2 ciste ne zna izgovorit je predsjednik istog. A ko zna ko nam slijedi polsije njega, naravno sta odluci Zdravko. Jos uz uhljeba Vrbanovica, pa taman kad listam imena nadlzenih ljudi u HNS-u muka mi dođe.
Tuga je sto ni politika toj bandi ne moze nista, sto se slizala s njima, ne Jovanovic osobno, vec neki drugi ljudi/ministri. Zalosna drzava, zalostan sistem.
al se našao tko će spustiti Jovanoniću, ,kučka koja visi iz šupka Mamića,krimos koji je pobjegao iz Hrvatske kad su ubili Pokrovca,lik koji krade dijamante,čovjek koji nezna jednu rečenicu izgovoriti,vrijeđa tu cigane a ono kad se na tribinama vikne Mamiću cigane,prekidaju tekme u čast velikome vođi,a ovaj Jovo da je malo sposoban ta lopovska ekipa bi bila iza rešetki,sve veliki Hrvati a niti porez neplaćaju svojoj državi od velike ljubavi koja im koristi samo za cicanje love
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 15 maj 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nastranu Suker, Mamic, nije o tome rijec, ali je bilo vrijeme da se i Jovanovicu stane u kraj, jedina zamjerka ovdje je sto je to od strane HNS-a, mada je u konkretno napisanom ovaj put u pravu i prema tome clap clap.
Treba neke stvari razlikovati, a ne samo gledati tko mu rece, mozemo napadati Mamica i HNS drugom prilikom, ali treba reci da su po pitanju ovoga..covjeka..potpuno u pravu. Kakav je da je, trenutacno jedini ima ovlast do to i uradi, i neka je to iskoristio u ovom slucaju.
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk

Treba neke stvari razlikovati, a ne samo gledati tko mu rece, mozemo napadati Mamica i HNS drugom prilikom, ali treba reci da su po pitanju ovoga..covjeka..potpuno u pravu. Kakav je da je, trenutacno jedini ima ovlast do to i uradi, i neka je to iskoristio u ovom slucaju.
...Život za Široki...
- Insect_terminator
- Kontakt:
Jovanovic ne radi dobro svoj posao jer da radi, onda Mamic&CO ne bi bili tu gdje jesu
Ne Jovanovic ne radi dobro svoj posao zato sto se ne bavi problemima kao sto su npr: place prosvjetara i uvijetima rada, zasto srednjoskolci imaju problema sa drzavnom maturom, zasto su nam fakulteti u rangu sa africkim i tim stvarima nego se on eto uhvatio Dinama i HNS-a kao kljucnim problemom u njegovom resoru sto dakako nije.

Zasto Jovanovic ne bi urucio pehar?ŠB_Fidelis je napisao/la:Nastranu Suker, Mamic, nije o tome rijec, ali je bilo vrijeme da se i Jovanovicu stane u kraj, jedina zamjerka ovdje je sto je to od strane HNS-a, mada je u konkretno napisanom ovaj put u pravu i prema tome clap clap.![]()
zato jer ne poštuju institucije hr države
tolko o njima,pa makar predstavnik te institucije bio druge nacionalnosti,institucije je institucija

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zasto bi, kakav je faktor u HR nogometu, samo mu se sjeti izjava i svega. Njegova nacionalnost nema nikakve veze s tim da je pristrana nula od covjeka.Lillard je napisao/la:Zasto Jovanovic ne bi urucio pehar?ŠB_Fidelis je napisao/la:Nastranu Suker, Mamic, nije o tome rijec, ali je bilo vrijeme da se i Jovanovicu stane u kraj, jedina zamjerka ovdje je sto je to od strane HNS-a, mada je u konkretno napisanom ovaj put u pravu i prema tome clap clap.![]()
Ponavljam, suditi i pljuvati po sukeru i ostatku se moze i drugi put, ali ovdje je u pravu.
...Život za Široki...
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne zna Ciro vec 15 godina gdje udara. Jos kao da gledam stavit ce ga za trenera NK ŠB. 

...Život za Široki...
Izgleda da se Srna ozlijedio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.