Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
A u PM izgleda nije bezazlena povreda
, e jesmo pehovi

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nije idealno ali nebi trebalo biti problem.

Dje su oni sto kazu da nije vazno ko su rezervni golmani kao ni igraci na klupi?
Ima li neko konkretnu informaciju o prirodi i tezini povrede?
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Pa kojeg golmana to imamo boljeg od Fejzića, a da nije pozvan.drummer je napisao/la:Dje su oni sto kazu da nije vazno ko su rezervni golmani kao ni igraci na klupi?![]()
Ne vjerujem da je iko pisao da je klupa ne bitna, no jeste ne bitno ko ce biti igrac br. 23 na spisku, jer taj ce samo sa tribina posmatrati SP kuknjavadrummer je napisao/la:Dje su oni sto kazu da nije vazno ko su rezervni golmani kao ni igraci na klupi?![]()
Sretno Begovicu, zelimo ti brz oporavak
Procitao sam da mu se upalio nokat... Nista strasno. 
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
To u najgorem slučaju može biti ogroman problem!!!
Bajrsmovicu je to uništilo karijeru!!!
Sent from my Home using fingers
Bajrsmovicu je to uništilo karijeru!!!
Sent from my Home using fingers
Logicno da u najgorem slucaju moze bit ogroman problem 
Kad ovo gledam, kontam da mu niko ne može dati gola
Bravo Begija...
[youtube][/youtube]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Valjda Beg svojim odbranama u Brazilu privuče neki klub jer objektivno davno je presao nivo Stokea i Englezi ovaj put ne mogu tražiti 20 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako Asmir nije zaslužio da igra CL onda niko nije...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Asmir i Edin su nezamjenjivi. Sve drugo bi nekako pregurali ali oni definitivno nemaju zamjenu.
Naravno da je zasluzio vise nego ovaj Stoke. Problem je sto svi veci u Engleskoj a i sire imaju dobre golmane.
Naravno da je zasluzio vise nego ovaj Stoke. Problem je sto svi veci u Engleskoj a i sire imaju dobre golmane.
Oko njegovog odlaska uvijek brojne špekulacije, ali ne kraju ništa od svega. Bojim se da tako ne ostane i ovaj put, jer u Stokeu može očekivati samo stagnaciju, nema kud više napredovati. A zainteresovanih stranaka je sve više; izuzmemo li engleske klubove, navodno su za njega zagrijani Inter, Milan, Barcelona...
Kako ne moze više napredovati? Pa i u Stokeu brani protiv Man Utd, Man Citya, Arsenala, Chelseja, Liverpoola itd.. sve vrhunski napadači koji testiraju Bega..Claus je napisao/la:Oko njegovog odlaska uvijek brojne špekulacije, ali ne kraju ništa od svega. Bojim se da tako ne ostane i ovaj put, jer u Stokeu može očekivati samo stagnaciju, nema kud više napredovati. A zainteresovanih stranaka je sve više; izuzmemo li engleske klubove, navodno su za njega zagrijani Inter, Milan, Barcelona...
Mada, i ja želim da ostvari transfer i da zaigra u velikom klubu, zaslužio je
- Goalgetter
- Kontakt:
U njega je problem sto je u pogresno vrijeme zreo da napusti klub. Kad su Tottenham, Manchester United i jos neki klubovi trazili golmana, on jos nije bio zreo za taj potez. Sada kad su sebi vec glavni klubovi u Engleskoj osigurali mlade i perspektivne golmane, ili vec imaju dugi niz godina sjajnog golmana (Manchester - De Gea, City - Hart, Tottenham - Lloris, Chelsea - Cech, Arsenal - Scsezny, Liverpool - Mignolet), nece niko za njega iskrcati tu sumu oko 10. Mil. € , da bi sjedio na klupi, a sigurno i Asmir ne zeli u klub u kojem ce sjediti na klupi. Isto tako, znamo da je otkaz Mancinija sprijecio dolazak Begovica u Manchester City. Uvijek pogresan timing.
Uvijek mi je najrealnije bilo da ce otici u Arsenal, ali vidim da su izgleda zadovoljni Poljakom, stoga racunam da nisu bas spremni na to da dovedu Bega.
Uvijek mi je najrealnije bilo da ce otici u Arsenal, ali vidim da su izgleda zadovoljni Poljakom, stoga racunam da nisu bas spremni na to da dovedu Bega.
On je tamo dostigao vrhunac. Toliko clean sheetova, vrhunskih mečeva protiv objektivno jačih protivnika, kada je spašavao Stoke sjajnim odbranama... kud ćeš dalje kad je postigao gol.HariTz je napisao/la:Kako ne moze više napredovati? Pa i u Stokeu brani protiv Man Utd, Man Citya, Arsenala, Chelseja, Liverpoola itd.. sve vrhunski napadači koji testiraju Bega..Claus je napisao/la:Oko njegovog odlaska uvijek brojne špekulacije, ali ne kraju ništa od svega. Bojim se da tako ne ostane i ovaj put, jer u Stokeu može očekivati samo stagnaciju, nema kud više napredovati. A zainteresovanih stranaka je sve više; izuzmemo li engleske klubove, navodno su za njega zagrijani Inter, Milan, Barcelona...
Mada, i ja želim da ostvari transfer i da zaigra u velikom klubu, zaslužio je
Kakav taj video, zna trol sa hanpijeska ko je golmancina, Keno zvani hoklica, a Asmir zvani Baterija od mobitela je los golman.BelminM23 je napisao/la:
Bravo Begija...
![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tako je. Imao je veliku priliku prosle godine. Kada je Liverpool birao njega ili Mignoleta. Na zalost izabrali su Mignoleta. Sto se tice Engleske lige. Dolazi u obzir samo prvih 7,8 klubova. I to da bude prvi golman. Inace je isti **** dali igra u 9 ili 19 ekipi u PL. Mozda klubovi kao Barcelona, PSG, Juventus, Inter i slicni nebi bili los izbor trenutno. A ako zeli ostati u PL. Nema druge nego da zapne i ceka losu sezonu jednog od prvih golmana, prvih 7,8 ekipa.Goalgetter je napisao/la:U njega je problem sto je u pogresno vrijeme zreo da napusti klub. Kad su Tottenham, Manchester United i jos neki klubovi trazili golmana, on jos nije bio zreo za taj potez. Sada kad su sebi vec glavni klubovi u Engleskoj osigurali mlade i perspektivne golmane, ili vec imaju dugi niz godina sjajnog golmana (Manchester - De Gea, City - Hart, Tottenham - Lloris, Chelsea - Cech, Arsenal - Scsezny, Liverpool - Mignolet), nece niko za njega iskrcati tu sumu oko 10. Mil. € , da bi sjedio na klupi, a sigurno i Asmir ne zeli u klub u kojem ce sjediti na klupi. Isto tako, znamo da je otkaz Mancinija sprijecio dolazak Begovica u Manchester City. Uvijek pogresan timing.
Kad se sjetim cuvene recenice "Iste su velicine golovi u Turskoj i Engleskoj".bhsport je napisao/la:Kakav taj video, zna trol sa hanpijeska ko je golmancina, Keno zvani hoklica, a Asmir zvani Baterija od mobitela je los golman.BelminM23 je napisao/la:
Bravo Begija...
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 231983, bordocrveni, ovisnik i 25 gostiju.