Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 15 maj 2014, 17:25

Znalo se i prije 5-6 dana kad su ljudi najavili kišu tokom cijele sedmice,a zna se i da će padat naredna 3 dana..
I najpametnije im je ako žele da spase ove pripreme tj ovo što to se može spasit,avion i za Džekom u Dubai,šeik voli svog brata Edina,imat će vrhunske uslove,para savez ima,tako da se ne mogu vaditi na finansije.. a i mislim da bi ih šeik pogur'o čak i da nemaju keša,zbog Džeke :mrgreen:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 15 maj 2014, 17:28

Nije Pape kriv, ali se mora pronaci adekvatno rjesenje, ne oglasava se niko a vrijeme za pripreme prolazi :roll:

Rios

Post Postao/la Rios » 15 maj 2014, 17:31

E cuj trening na Vrelu Bosne :lol: :lol:
Ne znam,sto se tice terena u Sarajevu,obzirom da najavljuju kisu do nedelje i da nijedan stadion nema drenazu,plus na Kosevu se igra u subotu kup sto znaci da ce teren biti preoran,nekih 4-5 dana ce se morati trenirati smanjenim intezitetom..Vidjet cemo kako ce se to,i da li ce uopste,odraziti na igrace..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 15 maj 2014, 17:33

Sve i da nije ovako vrijeme,ja ne znam ko je to predložio da se pripremaju za jedno ozbiljno takmičenje u svojoj državi,i to ni manje ni više u glavnom gradu... Pa to nema niđe na svijetu...
Ova kiša i kad stane,toliko je napadalo da se neće isušit za 7 dana,i poslije prvog jačeg treninga na bilo kojem terenu u Sarajevu ostat će kaljuža i taj teren se neće dugo oporavit .. samo riskiraju povrede i ništa drugo...
ili nek idu odmah u Ameriku ili nek se nose u DUBAI kod Džeke... ovdje samo mogu ići na Pink BH kod Naide Srnje... ostalo ništa...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 15 maj 2014, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 maj 2014, 17:33

DonCorleone je napisao/la:Naravno da je Pape kriv i donekle savez, pa sta reci na to da su pripreme planirali na takvom mjestu da prva nepogoda poremiti citave pripreme. Ha ja, Njemci ludi, nemaju dovoljno terena u Njemackoj pa idu u Austriju na pripreme, a mi koji zaista nemamo dva terena da valjaju, ostajemo kod kuce :facepalm: , i buc, pade kisa, i mi posrani :clap: . Dzeko neka ostane u City-u koliko dugo moze, jer tamo ce se svakako najbolje pripremiti na SP, ovo je cirkus.
E jbg sad...sad si stvarno usrao do daske :mrgreen:

Postujem te kao forumasa ali ovo ti nije trebalo...od kada se mi mozemo i u cemu porediti sa Njemackom... :shock:

De da pokusam biti vidovit...uskoro krece hajka na Dzeku,zbog ne pozivanja reprezentativaca na pripreme u Abu Dabi... :nene:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2014, 17:34

U Zenicu, nema druge.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 15 maj 2014, 17:41

Imas sve uslove u Zenici, ali ne, radije trenirati na poplavljenim terenima, ali zato da se kasnije moze izici u grad i festati. :roll:

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 maj 2014, 17:44

Juventinisimo je napisao/la: E jbg sad...sad si stvarno usrao do daske :mrgreen:

Postujem te kao forumasa ali ovo ti nije trebalo...od kada se mi mozemo i u cemu porediti sa Njemackom... :shock:
Sa kojom reprezentacijom da nas poredim, sa Albanijom? Sa Kosovom? Primjer je jako dobar, samo se mora ispravno shvatiti, on pokazuje da reprezentacija koja ima sve sulove u svojoj drzavi, ide jedan korak dalje, i zeli jos vise, ide u jos bolje uslove (Austrija), a na drugoj strani imas nas koji sami od sebe nemamo nikakve uslove u drzavi a da pri tome ostajemo tu dje jesmo, dakle nema logike.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 15 maj 2014, 17:45

Haha braco draga jestel' culi na ovom klipu na naslovnoj, kad ga pita za Mujdzu, "ma nema veze imam ja tu alternativa", Avdija nam ne gine protiv Argentine :opaopa:

Edit: A razlog Ognjenovog neigranja ce bit da nije bio raspolozen :urnebes: :urnebes: Cirkus.
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 15 maj 2014, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 15 maj 2014, 17:46

Elegant je napisao/la:U Zenicu, nema druge.
Ma neka, Hrasnica je za Zenicu Las Vegas. :opaopa:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 15 maj 2014, 17:47

Juventinisimo je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Naravno da je Pape kriv i donekle savez, pa sta reci na to da su pripreme planirali na takvom mjestu da prva nepogoda poremiti citave pripreme. Ha ja, Njemci ludi, nemaju dovoljno terena u Njemackoj pa idu u Austriju na pripreme, a mi koji zaista nemamo dva terena da valjaju, ostajemo kod kuce :facepalm: , i buc, pade kisa, i mi posrani :clap: . Dzeko neka ostane u City-u koliko dugo moze, jer tamo ce se svakako najbolje pripremiti na SP, ovo je cirkus.
E jbg sad...sad si stvarno usrao do daske :mrgreen:

De da pokusam biti vidovit...uskoro krece hajka na Dzeku,zbog ne pozivanja reprezentativaca na pripreme u Abu Dabi... :nene:

Daj ba Juve,pa nisu pripreme u Austriji 10 miliona maraka... :mrgreen: Prvi put u životu imamo sponzore,lovu,idemo na SP,zagarantovan keš od FIFE zbog plasmana na takmičenje,možemo ići gdje nam se k... digne i oni izaberu Hrasnicu :D

Uz strašnu izjavu Papeta kako je zbog novinara izabrao Sa,a ne Švicarsku ili Austriju,kako novinari ne bi morali ići u Austriju tj Švicarsku :D
Ej to izvalit u 21 stoljeću :D Pa novinari iz cijele Europe,Amerike,cijelog svijeta će nas pratit ovih dana i mogu doći u BIH, naši iz BiH ne mogu doći npr u Austriju :D
Pa nije ovo SP 1930. u Urugvaju :D Sad imaš tehnologiju takvu da ne moraš mrdnut od kuće a sa svima se možeš cuti i dobit izjavu :D
Mada kakav je to novinar ili televizija koja ne može poslat svog zaposlenika u drugu državu,ljudi izvještavaju iz Sirije,Iraka pa nikom ništa,šute i rade :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 maj 2014, 18:02

Da je kisa poremetila neke stvari mislim da nije tako strasno prestace u nedelju a ekipa jos nije kompletna.... slazem se sa Susicem da ih treba prvo odmorit ..koji trener pocnje pripreme punom parom u prvim danima ..NIJEDAN...bezveze ga optuzujete jer dovoljno ima vremena. Mnoge ekipe evropske jos nisu pocele ni okupljanje ..tako momci polako ne lupaj te gluposti ..
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 15 maj 2014, 18:03

:bih: [youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 maj 2014, 18:06

Ma dobro sada...ok je to da smo negdje vani otisli..sta bi onda bilo???
PLJUVANJE po PAPETU zbog toga sto imamo terene izgradjene u Zenici a PAPE trosi pare na pripreme,recimo Austriji,Turskoj ili sta ja znam.. :? Vec ga pljuckaju radi Zenica/Hrasnica..

Ne kontam zasto je ono u Zenici uopste pravljeno...kraj onakvih terena i uslova mi u Hrasnicu.. :crazy: glupost totalna..predpostavljam da se nekima islo niz dlaku da se osjecaju udobno poslije treninga..ne znam..

Sa Njemackom i treba da se poredimo..samo problem je sto smo nekih 500 godina iza njih..i sto nam nas mentalitet nece dopustiti da se poredimo sa njima,jos sigurno 500 godina....znaci,brat bratu hiljadarka :mrgreen:
Uostalom,Njemacki savez ima vise para nego nasa cijela drzava..

Pare sto smo dobili treba pametno da se iskoriste...da probamo preskociti koju godinu na fuku :mrgreen: ..izgraditi nesto korisno.. :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2014, 18:10

Ja koliko sam shvatio u centru u Zenici nije zaposlen niko od osoblja. I ne zna se kada će se to desiti, jer niko ne želi da preuzme plaćanje tih ljudi koji bi bili zaposleni. A bez osoblja taj centar je beskoristan.
A dodatan razlog za ostajanje u Sarajevu su ugovori koji su potpisivani ranijih godina od kojih se još uvijek oporavljamo.
Nije sve crno-bijelo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 15 maj 2014, 18:10

Iako je otvoren centar u Zenici,cuo sam da nije zavrsena sva papirologija i nisu obezbjedjeni radnici koji bi to sve vodili..tako da bezze napadate Susica kad je taj centar u pitanju.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 maj 2014, 18:15

Da vidite travnjaka na Bilinom :tokralju:
Znaci, savrsen. Da Bog dom tu mogu...
Jutros Zenicki Čelik imao trening, i stvarno je, barem sto se travnjaka tice, prelijepo.
bagrcavi je napisao/la: A dodatan razlog za ostajanje u Sarajevu su ugovori koji su potpisivani ranijih godina od kojih se još uvijek oporavljamo.
Nije sve crno-bijelo.
;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 maj 2014, 18:20

Znaci katastrofalan pocetak priprema. Povrede, treniranje po livadama, pola igraca kasni...Lijepo smo krenuli. :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 maj 2014, 18:22

bagrcavi je napisao/la:Ja koliko sam shvatio u centru u Zenici nije zaposlen niko od osoblja. I ne zna se kada će se to desiti, jer niko ne želi da preuzme plaćanje tih ljudi koji bi bili zaposleni. A bez osoblja taj centar je beskoristan.
A dodatan razlog za ostajanje u Sarajevu su ugovori koji su potpisivani ranijih godina od kojih se još uvijek oporavljamo.
Nije sve crno-bijelo.
Hoces da kazes da su izgradili centar bez da se napravila analiza prihoda i rashoda nakon zavrsetka projekta? Tako da nakon zavrsetka, ne znaju ko ce platiti infrastrukturu koja je potrebna za funkcionisanje objekta?

Piuuuuuuuuuu, fakat smo nenormalan narod. Ja sam svakako bio za pripreme van drzave.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 15 maj 2014, 18:34

Cartman je napisao/la:Znaci katastrofalan pocetak priprema. Povrede, treniranje po livadama, pola igraca kasni...Lijepo smo krenuli. :oops:
Najviše mrzim ova kašnjenja? Zašto kasni Spahic? Bicakcic povrijeđen kaže Pape menadžer mu je rekao da je ozbiljnije i da nece igrati 10 dana. Dakle ne dolazi na pripreme i nije nazvao da kaže šefu zašto, već menadžeru rekao da to obavi!! Dečko koji cijelu karijeru igra u Njemačkoj nije naučio disciplinu.... Da su pripreme Njemačke ovo komotno bi mogao ostati kući poslije ovakve reakcije!!!

Onda ovi drugi gdje su??

Ako pripreme za SP ne možemo shvatiti ozbiljno onda je nemoguce dovesti u red nešto sto ima veze sa našim narodom i državom....

Sent from my Home using fingers

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.