Donnie Darko je napisao/la:Jedna žena je skočila sa mosta ovdje.AsharaK je napisao/la:Ljudskih žrtava nema?
Da li se to broji, ne znam.
Koliko znam samoubistvo nema nikakve veze sa nesrećom.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la:Jedna žena je skočila sa mosta ovdje.AsharaK je napisao/la:Ljudskih žrtava nema?
Da li se to broji, ne znam.
Vecinom filmovi koji oni postavljaju su savim okej. 90% da ces izabrati dobar film..OTNYS_YNWA je napisao/la:Moze neki prijedlog da pregledam film sa filmovite?
sta ti citas?Heller je napisao/la:Jorgovan je napisao/la:navedi mi bilo sta negativno o Saffu, dokazima, ja ga vise nikad necu citati, dogovoreno!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti čitaš Saff, to je dovoljno da se ne upuštam u bilo kakvu raspravu s tobom, u Saffu se u 90% slučajeva ne potpisuju jel ti to dovoljno govori?
FHM i CKMJorgovan je napisao/la:sta ti citas?Heller je napisao/la:Jorgovan je napisao/la:navedi mi bilo sta negativno o Saffu, dokazima, ja ga vise nikad necu citati, dogovoreno!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti čitaš Saff, to je dovoljno da se ne upuštam u bilo kakvu raspravu s tobom, u Saffu se u 90% slučajeva ne potpisuju jel ti to dovoljno govori?
kako nijeBelmin6 je napisao/la:Ma to je covjek od čelika, samo ne znam gdje je.
A boli tebe taki, u vas rijeka na nivou naših potoka
http://www.imdb.com/title/tt2024469/" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Dajte i meni kakvu akciju novu da se odgleda, dok nije nestalo struje
Jorgovan je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Gledam sad 072 info objavi da prijeti pucanje mosta na kamberovicu, ima i slika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.