Hoćeš da kažeš da nisam upravu? Saff priča nešto o homosksualizmu al braća koja siluju djevojcice od 9 godina su im betonJorgovan je napisao/la:nikad u zivotu nisam vidio vecu Miljacku![]()
@Heller, ne dipr
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
to kod vas pravo ozbiljno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam protiv i jedni i drugih..
Samo navodim primjer, Goran ko je iz Tuzle znati ce ko je salje djeci pice za sto, nagovara ih da mu dolaze u stan, navodno snima sve to..Svi znaju da je derpe, niko mu nista u gradu ne smije reci..Covjek je u jednom i primjer homoseksualca, a i pedofila. Bas bih volio da vidim kada bi vama tako nesto uradio, bil ga spucali..Kad vec branite takve.
A isto i ovi sto brane Saff i vide u tom neku logiku i postenje mi se gade..
Samo navodim primjer, Goran ko je iz Tuzle znati ce ko je salje djeci pice za sto, nagovara ih da mu dolaze u stan, navodno snima sve to..Svi znaju da je derpe, niko mu nista u gradu ne smije reci..Covjek je u jednom i primjer homoseksualca, a i pedofila. Bas bih volio da vidim kada bi vama tako nesto uradio, bil ga spucali..Kad vec branite takve.
A isto i ovi sto brane Saff i vide u tom neku logiku i postenje mi se gade..
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:

Evo nasao sam na Lukavackom portalu branu, ovo je prava katastrofa.
Koliko se dugo ocekuje da ce nastaviti padati ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
konstantno padanje do nedjeljeBadrHari je napisao/la:Koliko se dugo ocekuje da ce nastaviti padati ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: Chat
Do nedjeljeBadrHari je napisao/la:Koliko se dugo ocekuje da ce nastaviti padati ?
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
A jbt...kriza. 
- legenda reala
- Kontakt:
mala ta brana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
AsharaK je napisao/la:Ma nema sad sigurnog. Asfalt na nekim mjestima bukvalno visi u zraku,sve ispod otpuhalo...Carli je napisao/la:Ma jarane ako vidiš da je stani pani biži negdje na sigurno. Pitanje je samo gdje je sigurno?
Allegri je gospodin!
U Zenici fakat katastrofa, a šta reci tek onda za Maglaj yebote.
Ovdje samo Crkvice na sigurnome.
Ovdje samo Crkvice na sigurnome.
- legenda reala
- Kontakt:
jel ti Marshal komšija 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Moze neki prijedlog da pregledam film sa filmovite? 
Ljudskih žrtava nema?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
uhlegenda reala je napisao/la:jel ti Marshal komšija
Ako dodje do njega, tu nam je i kraj.
Mora citava željezara pod vodu, da bi došla do Maršala.
navedi mi bilo sta negativno o Saffu, dokazima, ja ga vise nikad necu citati, dogovoreno!?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedna žena je skočila sa mosta ovdje.AsharaK je napisao/la:Ljudskih žrtava nema?
Da li se to broji, ne znam.
Jorgovan je napisao/la:navedi mi bilo sta negativno o Saffu, dokazima, ja ga vise nikad necu citati, dogovoreno!?
Nullius in verba
To je više samoubistvo, al hajde. Raduje me da nema, ovo je prešlo sve granice...Donnie Darko je napisao/la:Jedna žena je skočila sa mosta ovdje.AsharaK je napisao/la:Ljudskih žrtava nema?
Da li se to broji, ne znam.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- legenda reala
- Kontakt:
zagadiše ga jadnikovcaBelmin6 je napisao/la:uhlegenda reala je napisao/la:jel ti Marshal komšija![]()
Ako dodje do njega, tu nam je i kraj.![]()
Mora citava željezara pod vodu, da bi došla do Maršala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.