Meni je bolja Daca od Amre,nekako jebozovnija.Cartman je napisao/la:![]()
Amra got nothing on Daca.
Inace zanima me kakvo meso voda Medunjanin i Bicakcic.
Cuo sam da je kod Tine mala avioncek.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Meni je bolja Daca od Amre,nekako jebozovnija.Cartman je napisao/la:![]()
Jesam ti rek'o da vodim vile kad krenem za BiH? Imas cekat jos godinu i vise. Ne daj se Legendo.legenda reala je napisao/la:Ja ovaj potpis držim evo danima, al ti se ne javljaš, jbi se Ole Gunare
na Meda ti se lože ove starije cure 25+, dok na Biča ovo od 15-18Head je napisao/la:Meni je bolja Daca od Amre,nekako jebozovnija.Cartman je napisao/la:![]()
Inace zanima me kakvo meso voda Medunjanin i Bicakcic.
Cuo sam da je kod Tine mala avioncek.
Konzerva je napisao/la:dosta vise sa vasim "p e d e rlukom", drzi te se fudbalske taktike, niko nam nece pustiti gol u mrezu na lijepe oci.
pa neš je u izlog stavljat'DonCorleone je napisao/la:Amra je slatka, ova je samo za qaranje, faca i nije neka.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ermin- ... urn false;invincible1921 je napisao/la:ma odkud nasim portalima ovo da je bicakic u idelanih 11. Ekipa mu se nije pomjerila sa dna bukvalno ni jedno jedino kolo.. da je on odigro nesto i nije vala posebno![]()
da nisu po frizuarama birali ?
Iako je njegov klub nakon samo jedne sezone u Bundesligi napustio elitno društvo njemačkog fudbala redakcija spox-a je defanzivca Lavova uvrstila u najbolju postavu Bundeslige za ovu sezonu.
phily je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ermin- ... urn false;invincible1921 je napisao/la:ma odkud nasim portalima ovo da je bicakic u idelanih 11. Ekipa mu se nije pomjerila sa dna bukvalno ni jedno jedino kolo.. da je on odigro nesto i nije vala posebno![]()
da nisu po frizuarama birali ?
Iako je njegov klub nakon samo jedne sezone u Bundesligi napustio elitno društvo njemačkog fudbala redakcija spox-a je defanzivca Lavova uvrstila u najbolju postavu Bundeslige za ovu sezonu.
I mene, ovo nema nigdje!!! Pape ga je morao odma prekrižiti sa spiska... Najmanje sto je mogao uraditi je da nazove šefa objasni u čemu je problem i dogovori kada ce doći na okupljanje!!!!zgembo89 je napisao/la:Veći problem trenutno je povreda Ermina Bičakčića. Njegov menadžer me zvao i izgleda da se radi o ozbiljnoj povredi. Sada imamo informaciju da neće moći trenirati sa nama prvih 10 dana, a šta će biti dalje ne znamo. – kaže naš selektor. ovo me najvise nanerviralo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.