Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Naravno da bi ih usrecio. Benzema bi s ovim veznim redom Arsenala trp'o 35+ komada po sezoni.
A i cijena je po mjeri.
A i cijena je po mjeri.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
jesil li ti ozbiljan? onaj kloc da uvali 35 golova u premiershipu??geoxx je napisao/la:Naravno da bi ih usrecio. Benzema bi s ovim veznim redom Arsenala trp'o 35+ komada po sezoni.
A i cijena je po mjeri.
Ako trpa u Primeri i Ligi prvaka( gdje je recimo s 26 godina zabio 36 golova i izmedju ostalih stigao Del Piera i Drogbu po broju golova), zasto ne bi trpao u Premiershipu?
U Realu svake sezone zabije 25-30 golova iako ove sezone u napadu igra s Ronaldom i Baleom koji su primarna opcija u napadu, dok je proteklih sezona minute dijelio s Higuainom po principu jednu starta Benz drugo Higuain. I opet je ispunjavao neku kvotu od 25 komada i 15 asistencija po sezoni.
E sad, u Arsenalu s minutazom koju ima Giroud plus bi bio prva opcija u napadu, ne vidim zasto ne bi zabijao 35 po sezoni.
Jbga ima puno boljih od njega ali i puno skupljih.
U Realu svake sezone zabije 25-30 golova iako ove sezone u napadu igra s Ronaldom i Baleom koji su primarna opcija u napadu, dok je proteklih sezona minute dijelio s Higuainom po principu jednu starta Benz drugo Higuain. I opet je ispunjavao neku kvotu od 25 komada i 15 asistencija po sezoni.
E sad, u Arsenalu s minutazom koju ima Giroud plus bi bio prva opcija u napadu, ne vidim zasto ne bi zabijao 35 po sezoni.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Benzema ne bi donio neku sirinu igri Arsenala jer je slican tip igraca kao Giroud. Primi loptu, zagradi se i dodaj nekome da bi taj neko njemu stvorio zicer pred golom. Arsenalu treba napadac koji ima muda i koji zna da krene u dribling i da sam zavrsi akciju a ne neko ko ce cekati na rubu kaznenog da bi igrao duple pasove.
- JoseMourinho
- Kontakt:
bolji igrači dosta od njega nisu mogli zabijat tolike golove a ne on...čuj je ote 35 golova pa Suárez , drogba i ostali koji su dosta bolji od njega nisu toliko zabijaligeoxx je napisao/la:Ako trpa u Primeri i Ligi prvaka( gdje je recimo s 26 godina zabio 36 golova i izmedju ostalih stigao Del Piera i Drogbu po broju golova), zasto ne bi trpao u Premiershipu?

I sam znaš da su odbrane u spaniji propuh dok u engleskoj je suprotno... u realu ima Ronalda i Balea al ima brat bratu bar 5 šansi po tekmi a nekad nezna ni jedan go dati...
Neznam bar meni on je prosječan napadač, a ne sad neki ubica pred golom

P.s. ti si et navijač reala pa ja mislim da znaš i sam koliko si mu puta **** mater i da bi volio nekog drugog umjesto njega

Mislim na sva takmičenja, ne samo EPL.
Ne tvrdim ni ja da je on sad vrh vrhova ko Suarez, Ibra, Falcao itd. ali je za ovu gore cijenu odlican.
Ovi navedeni bi kostali puno vise.

Ne tvrdim ni ja da je on sad vrh vrhova ko Suarez, Ibra, Falcao itd. ali je za ovu gore cijenu odlican.
Ovi navedeni bi kostali puno vise.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jbg nestašica je napadača tako da on ispade dobra opcija hehe je.beno stanje...
Meni je daleko najjaca prica da ce Puma dovesti nekoga. Pustite se tih gluposti, ozbiljan biznis ne funkcionise tako...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
I ove sezone će francuski voajer dovesti kubik bukove gradje u tim kako bi naši ublehasi imali mnoštvo drvenih *ita. A što se tice Pume dobit cete drvenog Trojanskog konja
Gunner4ever
Pozdravljam dolazak Benzeme. Slažem se sa geoxom sve što je rekao.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Cuj Benzema kloc.JoseMourinho je napisao/la:jesil li ti ozbiljan? onaj kloc da uvali 35 golova u premiershipu??geoxx je napisao/la:Naravno da bi ih usrecio. Benzema bi s ovim veznim redom Arsenala trp'o 35+ komada po sezoni.
A i cijena je po mjeri.

Jedan od najboljih napadaca na svijetu. Jedino Suarez, Aguero i Ibrahimovic su ispred njega.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JoseMourinho
- Kontakt:
ti se sigurno šališGreivis je napisao/la:Cuj Benzema kloc.JoseMourinho je napisao/la:jesil li ti ozbiljan? onaj kloc da uvali 35 golova u premiershipu??geoxx je napisao/la:Naravno da bi ih usrecio. Benzema bi s ovim veznim redom Arsenala trp'o 35+ komada po sezoni.
A i cijena je po mjeri.![]()
Jedan od najboljih napadaca na svijetu. Jedino Suarez, Aguero i Ibrahimovic su ispred njega.

Osim toga sto je poznat kao WC napadac,poznat je i kao dobar yebac

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pusti ga, kupili Costu i misli da je zanimljivGreivis je napisao/la:Nabroj mi bolje.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pa Benzema je bolji igrac.nedim93 je napisao/la:Pusti ga, kupili Costu i misli da je zanimljivGreivis je napisao/la:Nabroj mi bolje.
Ali nije ni bitno. Svakako ga nece Real pustiti. Ronaldo-Benzema-Bale napad je najbolji ikada. Ne vidim zasto bi to unsitili.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ja odma okreni na costu i Chelsea - bravo majstore 
meni bar nije nista posebno a imam dva jarana navijača reala i njihovo mišljenje je da je najslabija karika reala...
Kažem to sto trenutno nema veliki broj kvalitetnih napadaca je razlog sto on ispade medju boljim, al čovjek koji onoliko sansi fuli je bgm daleko od te vaše titule WC napadača

meni bar nije nista posebno a imam dva jarana navijača reala i njihovo mišljenje je da je najslabija karika reala...
Kažem to sto trenutno nema veliki broj kvalitetnih napadaca je razlog sto on ispade medju boljim, al čovjek koji onoliko sansi fuli je bgm daleko od te vaše titule WC napadača

Da, ima nesto losiju zavrsnicu. Ali zato zna sve ostalo. Idealno bi se uklopio u ovaj tim Arsenala.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Benzema ima jos samo godinu ugovora, i ako neko posalje 30m ponudu za njega jel fakat mislite da ce Real to odbiti?
telegraph je dosta pouzdan izvor, ne valjaju svakakve gluposti, a Benzema bi nam sjeo ko budali samar.
Benzema, Giroud, Vela, Podolski, Sanogo.. ako s tim napadom ne mozemo osvojiti ligu onda ne znam stvarno.
telegraph je dosta pouzdan izvor, ne valjaju svakakve gluposti, a Benzema bi nam sjeo ko budali samar.
Benzema, Giroud, Vela, Podolski, Sanogo.. ako s tim napadom ne mozemo osvojiti ligu onda ne znam stvarno.
Ja licno mislim da bi vam benzema legao "ko budali samar".
ako se uzme u obzir igra bez lopte, tj utrcavanje u prostor, otvaranje rupa u odbrani odvlacenjem igraca, udarac, pa i tehnika, tu je Karim jedno 326 puta jaci od Olivera...
ako se uzme u obzir igra bez lopte, tj utrcavanje u prostor, otvaranje rupa u odbrani odvlacenjem igraca, udarac, pa i tehnika, tu je Karim jedno 326 puta jaci od Olivera...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.