Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mene samo strah da se Kelly ne povrijedi, tek onda ga ne bi prodali.
Ovaj Teixeira bas lijen igrac, odbranu nikako ne igra. A potencijala ima.
Dosad daleko najbolji Ibe, i bekovi su dobri samo im treba dosta iskustva.
Ibe los ispred gola, mada je i Raheem bio takav prosle sezone i pocetkom ove.
Ovaj Dunn pravo dobar.
Ovaj Teixeira bas lijen igrac, odbranu nikako ne igra. A potencijala ima.
Dosad daleko najbolji Ibe, i bekovi su dobri samo im treba dosta iskustva.
Ibe los ispred gola, mada je i Raheem bio takav prosle sezone i pocetkom ove.
Ovaj Dunn pravo dobar.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
-
- Kontakt:
0:4 90 minjas je napisao/la:koliko je zavrsilo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Al igraju djeca halal im cufte 

Bolje dati koju priliku u kupovima ovom Dunnu nego ostaviti Aspasa ili Borinija.
Zastrašujuće je kakvu mašineriju pravi Brendan Rodgers.Mislim da nema nikakve sumnje da ćemo osvojiti mnogo trofeja u narednim godinama.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dresovi su haos dobri

Nek neko golove postavi ako ima, i nisam bio na forumu, kladio se s drugom nesto kad su igrali Čelzi i Liverpul, a poslije nisam imao zelju da pisem 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Kakve su igračine Ibe i Dunn, a i bekovi nisu loši samo još da rade. Razočarao sam se u Kellya xd
At the end of the storm there's a golden sky..
- thekoplegend
- Kontakt:
https://www.youtube" onclick="window.open(this.href);return false; .com/channel/UCm9Y2nuhucT-Nxj9o27WUPQ/videosThunder93 je napisao/la:Nek neko golove postavi ako ima, i nisam bio na forumu, kladio se s drugom nesto kad su igrali Čelzi i Liverpul, a poslije nisam imao zelju da pisem
imas na ovom kanalu golove, da ne postavljam odvojeno.
Allen i medju omladincima izgleda ko dijete. Meni ga zao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dresovi su haos dobri
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Al' zato igra kao veliki, treba istaćikeno94 je napisao/la:Allen i medju omladincima izgleda ko dijete. Meni ga zao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dresovi su haos dobri

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Apsolutno. Danas bio jedan od najboljih.
Ja moram pohvaliti i lijevog beka Smitha..
Kakav trk momak ima to je nevjerovatno, pomalo vuče na Bale-a dok je igrao lijevog beka
Kakav trk momak ima to je nevjerovatno, pomalo vuče na Bale-a dok je igrao lijevog beka
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Evo golovi HD.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- donCorleone1892
- Kontakt:
Prvo da čestitam našim igračima na današnjoj tekmi i pobijedi, iskreno nisam ovo očekivao od ovakvog tima i smatram da se sa ovakvim timom kootno mogu igrati one početne kup utakmice dok ne dođu ozbljniji protivnici poput Citya, Tottenhama, Arsenala, Chelsea itd....
Po meni pitanje napadača nas ne treba brinuti u sljedećih nekoliko godina. Moje mišljenje je da treba ostaviti i Aspasa i Borinija baš iz razloga što im se može dati prilika u kup utakmicama i utakmicama protiv nekih lošijih ekipa.
Tu već imamo sjajan napadački tandem Sturridge-Suarez ali tandem Borini-Aspas također nije loš i vjerujem da može biti također opasan. Borini je pokazao ove sezone u Sunderlandu da može zabiti svakome i da ima taj napdački njuh. Gol koji je danas postigao 40% napadača ne bi pretovrila onu šansu u gol.
Aspas je u Primeri bio ako se ne varam 4 napdač lige pored Messia, Ronalda i Falkaa što dovoljno govori o njegovim sposbnostima. Ne mislim da može zamijeniti Stua ili Suleta ali može biti itekako značajan za drugu postavu
Mladići koji dolaze iz Akademije su danas pokazali da imamo blistavu budućnost i da naša Akademija pokazuje veliki uspjeh a najviše sam se iznenadio mladim Ibeom koji je kopija Raheema
Po meni pitanje napadača nas ne treba brinuti u sljedećih nekoliko godina. Moje mišljenje je da treba ostaviti i Aspasa i Borinija baš iz razloga što im se može dati prilika u kup utakmicama i utakmicama protiv nekih lošijih ekipa.
Tu već imamo sjajan napadački tandem Sturridge-Suarez ali tandem Borini-Aspas također nije loš i vjerujem da može biti također opasan. Borini je pokazao ove sezone u Sunderlandu da može zabiti svakome i da ima taj napdački njuh. Gol koji je danas postigao 40% napadača ne bi pretovrila onu šansu u gol.
Aspas je u Primeri bio ako se ne varam 4 napdač lige pored Messia, Ronalda i Falkaa što dovoljno govori o njegovim sposbnostima. Ne mislim da može zamijeniti Stua ili Suleta ali može biti itekako značajan za drugu postavu

Mladići koji dolaze iz Akademije su danas pokazali da imamo blistavu budućnost i da naša Akademija pokazuje veliki uspjeh a najviše sam se iznenadio mladim Ibeom koji je kopija Raheema

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Izgleda da cemo dobiti jos jednog omladinca,rijec je i Tahu inace stoperu HSV-a ima 18 god. Ove sezone nastupio u 14 tekmi od prve minute u bundesligi,cijena negdje oko 9 mil.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
EXCLUSIVE: Liverpool will sign a new left-back this summer and Sevilla's Alberto Moreno is at top of wish list (James Pearce, Liverpool Echo)
Reports linking Liverpool with a move for Chelsea's out of contract left-back Ashley Cole are wide of the mark. (James Pearce - Liverpool Echo)
Liverpool are willing to pay the £20m release clause of Valencia midfielder Dani Parejo. (Super Deporte)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Tony Barrett je naveo nekoliko stvari u vezi transfera.
1. Suarez vjerovatno nece nigdje jer valjda upisao i kcer u osnovnu skolu u Liverpoolu.
2. Aspas, Alberto, Coates, Toure, Reina idu sto posto. Ilori ce opet na posudbu. Assaidi pregovara sa Stokeom.
3. Lucas i Agger ako dođe dobra ponuda.
4. Trazi se CB i vezni da igra uz Stevena.
Negdje sam jos procitao da je ponuda za Lallanu od 17m jos na razmatranju kluba.
1. Suarez vjerovatno nece nigdje jer valjda upisao i kcer u osnovnu skolu u Liverpoolu.
2. Aspas, Alberto, Coates, Toure, Reina idu sto posto. Ilori ce opet na posudbu. Assaidi pregovara sa Stokeom.

3. Lucas i Agger ako dođe dobra ponuda.

4. Trazi se CB i vezni da igra uz Stevena.
Negdje sam jos procitao da je ponuda za Lallanu od 17m jos na razmatranju kluba.
Guardian javlja kako Lallana silno želi preći kod nas ali Soton traži 30 milki dok smo mi ponudili 20. Ne bih išao preko previše je 

At the end of the storm there's a golden sky..
Suso, Robinson, Kelly i Coady bi također mogli otići.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.