Nismo kao vi verni beogradskom jugu i severu,al sta ces kakvi smo takvi smo,malo nas je al nas imaGorki je napisao/la:NkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pogledaj na Grbavici (jug )ogradu, pa ćeš dobiti odgovor
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
nema Slobode
[/quote]
istina nema se ko karati na redovnoj bazi
[/quote]
Pazi sta pises, vec si ranije bio banovan. A ostali tuzlaci bez kacanja linkova i navijanja navijaca koje nije vezano za Radnicki i Siouxe..[/quote]
Ja sam samo rekao ono sto je se desilo vise puta ( iz navijacke perspektive ) bar to svako u ovoj drzavi moze potvrdit a to sto ti banujes ljude koji nemaju isto misljenje kao i gospoda iz tz, ulizujuci se tuzlacima po forumima , tebi na obraz

istina nema se ko karati na redovnoj bazi

Pazi sta pises, vec si ranije bio banovan. A ostali tuzlaci bez kacanja linkova i navijanja navijaca koje nije vezano za Radnicki i Siouxe..[/quote]
Ja sam samo rekao ono sto je se desilo vise puta ( iz navijacke perspektive ) bar to svako u ovoj drzavi moze potvrdit a to sto ti banujes ljude koji nemaju isto misljenje kao i gospoda iz tz, ulizujuci se tuzlacima po forumima , tebi na obraz

-
- Interni moderator
- Kontakt:
istina nema se ko karati na redovnoj bazisodaacm je napisao/la:nema Slobode

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo me u BeograduCoraco je napisao/la:Gdje je Zoom, sad je vrijeme da se i vi požalite na delegiranje, kad su već novinari objavili našu žalbu

A sa Radnickim odavno nemam vise nista druze

Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Vise nego vas, prosle godine u ovo vrijeme. Ako zelis nastaviti raspravu to mogu dokazati i slikama./"zla2" je napisao/la:nema SlobodeNkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.
cestitke na tituli
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Radnički Lukavac
Argumentuj, jasta ces...Lukavac89 je napisao/la:Vise nego vas, prosle godine u ovo vrijeme. Ako zelis nastaviti raspravu to mogu dokazati i slikama./"zla2" je napisao/la:nema SlobodeNkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.
cestitke na tituli
075
Ma nema potrebe ne zanimaju me navijačke ekipice koje su od danas do sutra 
Hvala i živjeli.

Hvala i živjeli.

Pobjeda je bolja od orgazma!
zna ga gorki spustit profesorski 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Siuxi kao grupa su se danas prijavili u Civilnu zastitu i pomazu oko ovih poplava

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Kontakt:
I sad ce se nosonja vratit iz bihaca u radnicki i onda sve ispocetka
Dugo nije padala, opet se nebo otvorilo 

Poluvrijeme 0-0. Tezak teren, vode ima za izvoz. Ne zna se ko je bezopasniji
-
- Kontakt:
Sreeetnoo vam sad u 2. poluvreemenu 

Sramotna utakmica u Lukavcu. Ni jedni nisu pogledali na go, a kamoli da zaprijete. Tuga i jad bosanskog fudbala 

mogli bi vi i ispast 

Samo se ti raduj, lijepo je vidjeti šta komšija mislizla2 je napisao/la:mogli bi vi i ispast

Nakon današnjeg pristupa neka i ispadnu. Ko ih &ebe, i ono malo ljudi što je došlo na utakmicu je bilo razočarano.
Ali po svemu sudeći ostaju u ligi i Branitelj i Radnički, sve se radi da Igman ispadne
Izvjestaj i video: http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/video ... tanak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Utakmica za zaborav, utakmica koja je bila sve osim...utakmice.
Radnicki ce izboriti opstanak. Kako ovo gordo i surovo zvuci. Pisem o Radnickom, koji je prosle godine u ovo vrijeme, dva kola prije kraja odustao od borbe za PL. Pisem o Radnickom koji je proslu, povratnicku sezonu u Prvu ligu, zavrsio na drugom mjestu kao najprijatnije iznenadjenje prvenstva.
Nakon sto Radnicki izbori opstanak, neko treba da stavi prst na celo i da se zapita - "sta to radim?"
Ocigledno je da promjene u klubu, ma kako bile kvalitetne ili nekvalitetne bile, nisu polucile dobar rezultat. Greske su ocigledne.
Srecom, cinjenica je da se na greskama uci i da ce neko negdje (iskreno se nadam) shvatiti gdje je grijesio i da iste greske nece ponavljati.
Nadam se da nece biti prekasno, jer veliki broj ljudi koji su srcem, dusom i novcanikom bili uz Radnicki su napustili klub, a u narednih nekoliko dana jos jedan covjek, koji je mnogo toga dao Radnickom i za Radnicki, takodjer ce napustiti klub.
Ali, koga nema - bez njega se moze i mora. Radnicki je bio i Radnicki ce biti...sve drugo ce proci. Samo se nadam da ce ljudi i rjesenja u buducnosti biti kvalitetniji od onih koji su Radnicki vratili u Prvu ligu i doveli ga do druge pozicije na tabeli u prosloj sezoni.
Ovako ne ide i ovako se ne radi. Pa nek' se ljuti ko god hoce. Samo nek tu ljutnju potkrijepi argumentima.
Radnicki ce izboriti opstanak. Kako ovo gordo i surovo zvuci. Pisem o Radnickom, koji je prosle godine u ovo vrijeme, dva kola prije kraja odustao od borbe za PL. Pisem o Radnickom koji je proslu, povratnicku sezonu u Prvu ligu, zavrsio na drugom mjestu kao najprijatnije iznenadjenje prvenstva.
Nakon sto Radnicki izbori opstanak, neko treba da stavi prst na celo i da se zapita - "sta to radim?"
Ocigledno je da promjene u klubu, ma kako bile kvalitetne ili nekvalitetne bile, nisu polucile dobar rezultat. Greske su ocigledne.
Srecom, cinjenica je da se na greskama uci i da ce neko negdje (iskreno se nadam) shvatiti gdje je grijesio i da iste greske nece ponavljati.
Nadam se da nece biti prekasno, jer veliki broj ljudi koji su srcem, dusom i novcanikom bili uz Radnicki su napustili klub, a u narednih nekoliko dana jos jedan covjek, koji je mnogo toga dao Radnickom i za Radnicki, takodjer ce napustiti klub.
Ali, koga nema - bez njega se moze i mora. Radnicki je bio i Radnicki ce biti...sve drugo ce proci. Samo se nadam da ce ljudi i rjesenja u buducnosti biti kvalitetniji od onih koji su Radnicki vratili u Prvu ligu i doveli ga do druge pozicije na tabeli u prosloj sezoni.
Ovako ne ide i ovako se ne radi. Pa nek' se ljuti ko god hoce. Samo nek tu ljutnju potkrijepi argumentima.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
- Kontakt:
Cestitam na razumnom rezultatu,nema razloga za tugu jer ne treba vam pobjeda,a nije lijepo da Branitelj ispadne zato sto je izgubio od Slobode. Taman je to po mjeri svih.
Bajru Bacica na celo klubaZoom088 je napisao/la:Izvjestaj i video: http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/video ... tanak.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.