A ko nebirambo16 je napisao/la:a čudio si se...cccLloriS je napisao/la:rambo16 je napisao/la:prođoše mi Wizardsi....još Clippersi i banja
 Ako pogodis i clipperse skidam kapu
 Ako pogodis i clipperse skidam kapuModeratori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A ko nebirambo16 je napisao/la:a čudio si se...cccLloriS je napisao/la:rambo16 je napisao/la:prođoše mi Wizardsi....još Clippersi i banja
laxzg je napisao/la:1.Golubev A. - Verdasco F. 2
Mirnyi/Youzhny - Braccia/Starac 1
Fyrsten/Matkow - Andujar P/Gran 1
Robredo T. - Kohlschreiber P 1
3,96[/color]
2.Raonic M.-2,5 - Bolelli S. 1
Giraldo S. - Čilić M. 2 kv1
Cecchinato M. - Sijsling I. 2
Barthel M. - Suarez Navarro C. 2
5,77 uk 2,88
Care bolje da nisi, pu yebem ti PO..Izvinjavam se, ja stvarno ne znam, PO nikad tezi za pogodit ...Nexe992 je napisao/la:IspratioInatSilanBosanski je napisao/la:Gortat under 11,5
KD over 33,5
(AS) Westbrook over 8,5
(SK) Jordan under 12,5
Griffin over 24,5
George P over 24,5
Sretno nam

nakon sramno malo poena u prvom meču, kladionice opet postavljaju visoku granicu, pitanje je kako će timovi pristupiti u ovoj drugoj utakmici, ali ako imalo bude ličila na onu prvu ne vidim kako će prebaciti ovu granicu. Mislim da treba probati ovo, ja ću odigrati. Sretnogonzales je napisao/la:Ako je neko skinuo minimalno 3 para tenisa danas na jednom tiketu,, nek se javi da ga nagradim,,,, u mene 7 tiketa na svakom pao odmah na prvom paru,, dan stvoren za kladionice, mora da su se udruzile sa teniserima i teniserkama na ovom turniru u Rimu,, neki njihov tal
Pokusajte ovo, cini se jako izglednim,, mislim da ce biti tvrdo
Lok.Kuban - Unics Kazan (45:66) (-145,5+) - z1 @1,85 premier
Proslo do poluvremena.POPAY je napisao/la:FK Liepaja -Jelgava over 2,5
Koeficijent 1,57
Bet365
Trebalo bi proc glat.
uzeh ja ovaj par al ocito da ne lici na prethodnu utakmicu,ici ce ovo na kraju 160+hoshafka je napisao/la:nakon sramno malo poena u prvom meču, kladionice opet postavljaju visoku granicu, pitanje je kako će timovi pristupiti u ovoj drugoj utakmici, ali ako imalo bude ličila na onu prvu ne vidim kako će prebaciti ovu granicu. Mislim da treba probati ovo, ja ću odigrati. Sretnogonzales je napisao/la:Ako je neko skinuo minimalno 3 para tenisa danas na jednom tiketu,, nek se javi da ga nagradim,,,, u mene 7 tiketa na svakom pao odmah na prvom paru,, dan stvoren za kladionice, mora da su se udruzile sa teniserima i teniserkama na ovom turniru u Rimu,, neki njihov tal
Pokusajte ovo, cini se jako izglednim,, mislim da ce biti tvrdo
Lok.Kuban - Unics Kazan (45:66) (-145,5+) - z1 @1,85 premier

a kvota je 2.50
 a kvota je 2.50
 mislim da te ispratim sa 10-20 eurica na benfiku xD
 mislim da te ispratim sa 10-20 eurica na benfiku xD
Sretno svima nama koji smo igrali na Benficufanatic1991 je napisao/la:miky koliko je to veci ulog?mislim da te ispratim sa 10-20 eurica na benfiku xD
Edit
Nastavljamo i danas sa solidnim ulogom XD miky ovo je za tebe xD

To je finale LE, obadvije ekipe ulaze sa istim sansama u ovaj mec s tim da je Benfica itekako hendikepirana neigranjem po meni glavnog igraca Lazara Markovica. Decko je dobio crveni protiv Juveta, sve akcije krecu od njega, za godinu dvije u top 5 igraca Evrope na svojoj poziciji. S druge strane Sevilla igra fenomenalan fudbal sa pobješnjelim Rakiticem i jos boljim Bacom koji trpa kada stigne. Sevilla itekako podcjenjena ove veceri, uzimam je po super odlicnoj kvoti.
 To je finale LE, obadvije ekipe ulaze sa istim sansama u ovaj mec s tim da je Benfica itekako hendikepirana neigranjem po meni glavnog igraca Lazara Markovica. Decko je dobio crveni protiv Juveta, sve akcije krecu od njega, za godinu dvije u top 5 igraca Evrope na svojoj poziciji. S druge strane Sevilla igra fenomenalan fudbal sa pobješnjelim Rakiticem i jos boljim Bacom koji trpa kada stigne. Sevilla itekako podcjenjena ove veceri, uzimam je po super odlicnoj kvoti.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.