Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nema potrebe za 2 beka na klupi, ionako Glen moze igrati na obje strane. Mene zivog zanima sta ce biti sa Enriqueom i da li ce ostati, u potpunosti je nepouzdan. 

Uh ti ne piješ, onda Henderson..Pa to su dvije čaše za mene vec..ackeey je napisao/la:Ja ne pijem, ostavicu ti svoju casu... Naravno da nije problem.
http://www1.skysports.com/football/news ... t-quantity"I don't want to put a figure on how many but I would rather have one or two absolute top players than seven that might not help us," he told Liverpool's website.
Rooney:
It’s difficult to prepare for him because he’s very unpredictable in the way he plays. I think if you look at Ronaldo or Messi, you know what their strengths are. It’s still difficult to stop, don’t get me wrong, but you know to an extent what you are going to get. With Suarez, it’s really difficult. He kicks the ball through you, he runs right through you.
As a defender I’m sure he’s difficult to mark. He is someone we will spend a lot of time on before we play Uruguay to make sure we can try and stop him.
http://www.dailymail.co.uk/sport/worldc ... razil.htmlYes, it can happen, of course. The players we have in the squad really excite me and I’m sure they will excite the fans. Obviously the manager picks the squad but you can see that he has seen the potential in the young players, too. The last few games he has seen that and been excited and I’m sure that’s in his thinking when he picks the teams.
Look at Raheem Sterling, for example. He has been incredible. You could see straight away the talent he had and he has kicked on again now. For Liverpool he has been outstanding. And then we have the likes of Ross Barkley. He has had a great season with Everton. Then (Daniel) Sturridge is more experienced, (Adam) Lallana is a bit older, too. So there is a great mix and I think we can surprise people. It’s exciting.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- The DocTOR!!
- Kontakt:
LFC Squad vs Shamrock Rovers: Agger, Allen, Aspas, Borini, Brannagan, Coady, Coutinho, Dunn, Ibe, Jones, Kelly, Lussey, McLaughlin, Paez, Peterson, Lucas, Randall, Skrtel, Smith, Trickett Smith, Teixeira, Ward, Williams.
Possible starting XI: Jones, McLaughlin, Skrtel, Agger, Smith, Lucas, Allen, Coutinho, Borini, Aspas, Teixeira.
Fino,fino.
Possible starting XI: Jones, McLaughlin, Skrtel, Agger, Smith, Lucas, Allen, Coutinho, Borini, Aspas, Teixeira.
Fino,fino.

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
Vratili se Ibe i Borini, pa lijepo, da ih vidimo danas, lijepa ekipa, mlada, dosta ćemo igrača iz ove ekipe poslati na posudbu, neka se kale, vjerujem da su svi talentovani i da će prije ili kasnije dobiti šansu. Malo smo zaboravili i na Ibea koji bi se mogao forsirati sa Borinijem u FA i Mickey Mouse kupu.
Što se tiče pojačanja, sa dobrim igračima se povezujemo, bilo bi lijepo kad bi nam došao taj paket iz Sotone, Lallana i Shaw, a može i Moreno umjesto Shawa, mislim da je jeftiniji, uz njih da dođe Caulker te zadnji vezni ( Martinez ili William ) tipujem da Mvilla ne bi bio neki poseban upgrade a ova dvojica sigurno bi, te naprijed povratak Bornia uz Konoplyanku i tip top ekipa. Vidjećemo šta će biti sa Susom, ja bih volio da mu se pruži šansa, ali ako će završiti u dealu za Morena onda je ok.
Sterling, Ibe, Borini, Konoplyanka, Stu, Suarez - Strah
Ako Enrique ode
, onda probati Colea uzeti kao free igrača, mada tu bi se sigurno natezali oko plate, Cashley je to 
Što se tiče pojačanja, sa dobrim igračima se povezujemo, bilo bi lijepo kad bi nam došao taj paket iz Sotone, Lallana i Shaw, a može i Moreno umjesto Shawa, mislim da je jeftiniji, uz njih da dođe Caulker te zadnji vezni ( Martinez ili William ) tipujem da Mvilla ne bi bio neki poseban upgrade a ova dvojica sigurno bi, te naprijed povratak Bornia uz Konoplyanku i tip top ekipa. Vidjećemo šta će biti sa Susom, ja bih volio da mu se pruži šansa, ali ako će završiti u dealu za Morena onda je ok.
Sterling, Ibe, Borini, Konoplyanka, Stu, Suarez - Strah

Ako Enrique ode

Ja te volim, volim Željo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Teixeira je momak koji ce vrlo brzo upasti u prvi 11. Ave Teixeira! 

Valjda će Ameri ovo ljeto dati veću sumu novca, trebaće nam itekako
Ja te volim, volim Željo..
Luis AlbertoThe DocTOR!! je napisao/la:LFC Squad vs Shamrock Rovers: Agger, Allen, Aspas, Borini, Brannagan, Coady, Coutinho, Dunn, Ibe, Jones, Kelly, Lussey, McLaughlin, Paez, Peterson, Lucas, Randall, Skrtel, Smith, Trickett Smith, Teixeira, Ward, Williams.
Fino,fino.

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bas se bruku zaradilo od prava, bice cicije ako ove pare ne uloze u pojacanja 
Luis Alberto se povrijedio

Luis Alberto se povrijedio

PS. Vezano za tekmu, zasto nema Assaidija i Susa ako se Borini vratio?
At the end of the storm there's a golden sky..
- thekoplegend
- Kontakt:
pa u primeri ima jos jedno kolo da se igra, jest da je dobio crveni proslu il pretproslu utakmicu al ne smije se vratiti dok se sezona ne zavrsi, a za assaidija ne znam.EDO299 je napisao/la:
PS. Vezano za tekmu, zasto nema Assaidija i Susa ako se Borini vratio?
Ej Redsi, da vas pitam sta je sa Yesilom, zasto ga neam u kombinacijama za prvi tim. Dal* je rijec o nekoj povredi ili decko stagnira pa ga nema na mapi. Neki njegovi saigraci iz reprezentacije s kojima je igrao ono svjetsko U17 u Meksiku su se ove sezone stvarno pokazali, npr. Emre Can u Bayeru koji je uz Yesila bio najbolji igrac na tom prvenstvu ili Ayhan u Schalkeu, neki drugi su bar tu oko prvog tima. A od njega ni traga ni glasa, a stvarno sam ocekivao da on u skorije vrijeme stvarno eksplodira u skladu sa svojim potencijalom. Ubio se za ovakvu igru Liverpoola ako mene pitateThe DocTOR!! je napisao/la:LFC Squad vs Shamrock Rovers: Agger, Allen, Aspas, Borini, Brannagan, Coady, Coutinho, Dunn, Ibe, Jones, Kelly, Lussey, McLaughlin, Paez, Peterson, Lucas, Randall, Skrtel, Smith, Trickett Smith, Teixeira, Ward, Williams.
Fino,fino.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dres je odlican, drago mi je sto se vratio zutalj 
PS: dajte kakvih linkova

PS: dajte kakvih linkova
Mislim da je dvaput za redom lomio nogu ili ligamente, znači taman se oporavi od prve ozljede i odmah nakon toga ponovno 6 mjeseci pauze. Stvarno dugo nisam ništa čuo o njemu.Astren je napisao/la:Ej Redsi, da vas pitam sta je sa Yesilom, zasto ga neam u kombinacijama za prvi tim. Dal* je rijec o nekoj povredi ili decko stagnira pa ga nema na mapi. Neki njegovi saigraci iz reprezentacije s kojima je igrao ono svjetsko U17 u Meksiku su se ove sezone stvarno pokazali, npr. Emre Can u Bayeru koji je uz Yesila bio najbolji igrac na tom prvenstvu ili Ayhan u Schalkeu, neki drugi su bar tu oko prvog tima. A od njega ni traga ni glasa, a stvarno sam ocekivao da on u skorije vrijeme stvarno eksplodira u skladu sa svojim potencijalom. Ubio se za ovakvu igru Liverpoola ako mene pitateThe DocTOR!! je napisao/la:LFC Squad vs Shamrock Rovers: Agger, Allen, Aspas, Borini, Brannagan, Coady, Coutinho, Dunn, Ibe, Jones, Kelly, Lussey, McLaughlin, Paez, Peterson, Lucas, Randall, Skrtel, Smith, Trickett Smith, Teixeira, Ward, Williams.
Fino,fino.

Nije loše.

Lallana would appear to fit into the Coutinho mould, too; tricky but tenacious. After 33 games this season, Lallana had covered over 358,000 metres, or over 222 miles; that, incredibly, was just short of Liverpool's own marathon man Henderson, who covered over 359,000 metres, or over 223 miles, in that time.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- BeyKopites
- Kontakt:
I šta kažete ljudi, imal' kakvih linkova za tekmu?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
mogli su i dresovi biti malo ljepsi.
- The DocTOR!!
- Kontakt:
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 15730.html" onclick="window.open(this.href);return false;BeyKopites je napisao/la:I šta kažete ljudi, imal' kakvih linkova za tekmu?
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
Ibe mašina
Oštrica

Oštrica

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakav prodor Ibea
Aspasu nije bilo tesko..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.