Mislim da je im krivina sto nisu igrali protiv hajduka...čamac je napisao/la:Kako im je uspjelo da zijane. Više nego solidan sastav. Neko reče da su igrali isključivo oni koji nisu igrali protiv Hajduka. Ovaj sastav je mor'o dobiti Iskru. Ne kontam.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
BlueSharks
Bog te cuo
U kupu je dovoljan jedan kiks zato i govorim da se moze jos nesto uraditi da bude bolje al eto Amar je i prije znao napraviti pitu od govana mozda mu i ovaj put podje za rukom.
Bog te cuo

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da ih strateg Mema nije sured'o. Ne mogu da vjerujem da bi Amar ovo zijanio. Kad je prije odigraše.
jbt sto me isfura ova istra..nidje veze 

- zlaya_tm87
- Kontakt:
nekako bih volio da borca izvucemo sada, cuo sam da im je otislo bruku igraca, nisu zadovoljni upravom, itd. mogli bi oni poceti ponovo tonuti polakopile87 je napisao/la:BlueSharks
Bog te cuoU kupu je dovoljan jedan kiks zato i govorim da se moze jos nesto uraditi da bude bolje al eto Amar je i prije znao napraviti pitu od govana mozda mu i ovaj put podje za rukom.

btw, koga ono jos mozemo izvuci?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Slavija je zicer za nas.
slavija i svinski ma koga kod izvučemo ako hoćemo u evropu moramo osvojiti kupzlaya_tm87 je napisao/la:nekako bih volio da borca izvucemo sada, cuo sam da im je otislo bruku igraca, nisu zadovoljni upravom, itd. mogli bi oni poceti ponovo tonuti polakopile87 je napisao/la:BlueSharks
Bog te cuoU kupu je dovoljan jedan kiks zato i govorim da se moze jos nesto uraditi da bude bolje al eto Amar je i prije znao napraviti pitu od govana mozda mu i ovaj put podje za rukom.

- bistrikboy
- Kontakt:
2 domace!čamac je napisao/la:Slavija je zicer za nas.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
zrinjski i slaviju i ja prizeljkujem slaviju jer oni fakticki ne znaju ko ima glavu nosi a dvije u avlijizlaya_tm87 je napisao/la:nekako bih volio da borca izvucemo sada, cuo sam da im je otislo bruku igraca, nisu zadovoljni upravom, itd. mogli bi oni poceti ponovo tonuti polakopile87 je napisao/la:BlueSharks
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kad cemo saznat protiv koga igramo u kupu? Ja bi najradije htijeo Slaviju, losi su od Borca i Sirokig i mislim da bi imali vrlo dobre sanse da izborimo finale. Volio bih da "izbjegnemo" Borca mada netrebamo se bojat nijednog 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hamo okupi to, osnuj podružnicu, napravite trans (onaj jedan mali TM Livno). Ha ja, tako to ide. Mora te se organizovati da budete spremni za Državu. Nemojte da vas mobilizacija nespremne uhvati.Hamo je napisao/la:joooj zaboravio sam reci osim mene od livnjaka bila su jos dvojica ali on su bili za razliku od mene na J-Z tribini vidite ima nas i u Livnu i to dosta al et samo nas troje doslo pohvalite Livno vala red je

jel moze ovako?
Slavija bi nam bila premija kad bi je dobili, po mom skromnom misljenju su najlosiji od ekipa koje su izborile polufinale, mada opet ne treba ni njih toliko podcjenjivati ali eto, ko' shto neko rece, 2 domace bi igrali sa njima ! ! !
Btw, opet neka "bomba" za fkzeljznicar.com ???
Btw, opet neka "bomba" za fkzeljznicar.com ???
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mali osvrt na navijace: svo postovanje gostima iz Sarajeva koji su pokazali kako se navija i voli svoj klub, a poseban respect sto su ignorirali pokusaj vrijedjanja od strane Torce, kojoj to za rodjendan Hajduka stvarno nije trebalo.
Preuzeto sa index-a
Preuzeto sa index-a
[youtube][/youtube]
Manijaci su CUDO ! ! !
Manijaci su CUDO ! ! !
[youtube][/youtube]
Moram i ovaj staviti
Moram i ovaj staviti

rexxxoNa_
[youtube][/youtube]
isto desavanje bar 100 puta bolji klip, nikad mi necemo navijacki napredovati, ko se ne rijesimo seljakluka na tribini, nemozes sibicu zapaliti da svi ne izvade telefon...
[youtube][/youtube]
isto desavanje bar 100 puta bolji klip, nikad mi necemo navijacki napredovati, ko se ne rijesimo seljakluka na tribini, nemozes sibicu zapaliti da svi ne izvade telefon...
BRAVE HEART 1979-2005
-
- Kontakt:
Mogli bi sa gostovanja donijet 5-6 bodova sigurno, ako ne i vise jer mozemo igrat na rezultat, mene brine jedino domace kad budemo igrali protiv bunkera posto tesko dajemo golove, mislim da nam fali playmaker prava 10-ka, neko ko moze jednim potezom rijesit utakmicu i kad neide najbolje a bekric to ocito nije, al eto opet mislim da mozemo nesto napravit, Visca ce biti pojacanje sigurno
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Mislim da idu bolji dani za Zelju,navijace i club samo polako.Svaka cast raji sto je putovala na Poljud
Zeljooo
Zeljooo
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Blackwargreymon, Bordo10, Hrasno15, kontra, mavi, perodeformero i 49 gostiju.