korumpirani gigant je ove sezone prerušen i sreckovic giganta, pa je to jedan od glavnih razlogaSissoko je napisao/la:Jbeno je kad ti klub osvoji najvise bodova u istoriji a zavrsi drugiAdmir_Sa je napisao/la:ma nisu imali srece, pojedinci pogrijesili itd, gdje ce se sili nebeskoj desiti u nekom normalnom odnosu da ih neka benfika prodje, sta ti je covjeceLenBias je napisao/la:ma nije se juventusu igralo finale pred domacom publikomtakav kolektiv, bezbroj nastvarno dobrih pojedinaca, uigranost, nikad bolja sezona i sta sve ne. mora da je neki vrac umješao svoje ruke u sve ovo
Tako je kad ima giganta za konkurenta pa uzalud vam trud sviraci.Frustriranost je evidentna.
Europa League 2013/2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Europa League 2013/2014
nema potpisa
Kakvo je ono namještanje utakmice u nedjelju najpoštenijeg kluba na dunjalukuAdmir_Sa je napisao/la:korumpirani gigant je ove sezone prerušen i sreckovic giganta, pa je to jedan od glavnih razloga

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
daleko da je namješteno, ali da se ja pitam napravio bi internu kontrolu unutar tima da se sazna ko je namjerno sabotirao i zbog cega se odigralo kako se odigralo. roma je na pravom putu da postane ozbiljan i pošten klub, jedan od najboljih u evropi i ovakve stvari kao u nedjelju više nikada se ne bi smjele ponovitiPadovan je napisao/la:Kakvo je ono namještanje utakmice u nedjelju najpoštenijeg kluba na dunjalukuAdmir_Sa je napisao/la:korumpirani gigant je ove sezone prerušen i sreckovic giganta, pa je to jedan od glavnih razloga
nema potpisa
sretno i jednim i drugim, mislim da ovo Benfica uzima, iako vise simpatisem Sevillu veceras.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Benfica bez 3-4 standardna igraca, ali se opet nadam i vjerujem da su dovoljno jaki da podignu pehar i konacno skinu Gutmanovu kletvu... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
sve ono što su izgubili prošle godine,osvojit će ove....nije Sevilla naivna pogotvo sa onim Emery-om na klupi,ali Jorge Jesus je ipak klasa....prognoza 3:1 za Benficu
A.F.C. Bournemouth!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Prosle sezone nisu osvojili..
Ove godine ce sve uciniti da osvoje, a mi se nadamo da cemo gledati dobru tekmu
Moj tip je Benfica sa 2-1
Ove godine ce sve uciniti da osvoje, a mi se nadamo da cemo gledati dobru tekmu

Moj tip je Benfica sa 2-1

FC Bayern !!!!!
- madridistaforever
- Kontakt:
Neka Raketa digne trofej 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nisam imao pojma da se ovo danas igra.
Benfica: Oblak, Luisão, Pereira, Siqueira, Garay, Amorim, Sulejmani, Gaitán, Gomes, Lima, Rodrigo.
Sevilla: Beto, Fazio, Carriço, Moreno, Pareja, Coke, Mbia, Rakitić, Vitolo, Bacca, Reyes.
Sevilla: Beto, Fazio, Carriço, Moreno, Pareja, Coke, Mbia, Rakitić, Vitolo, Bacca, Reyes.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Iako se igra finale i ulog je veliki, volio bih da se utakmica u Torinu igra za gol više i da nam dva pirinejska tima prirede pravi mali spektakl.
Niti jedan tim nije izraziti favorit. Možda bih malo naginjao za Brijače iz Seville, ali obzirom na kakav način su izbacili Valenciju, izgleda da ću ostati potpuno neutralan. Neka, tako mi je i lakše.
Niti jedan tim nije izraziti favorit. Možda bih malo naginjao za Brijače iz Seville, ali obzirom na kakav način su izbacili Valenciju, izgleda da ću ostati potpuno neutralan. Neka, tako mi je i lakše.

Ako Sevilla osvoji ovo idu u LP jel to znaci da spanci imaju 5 ucesnika il Bilbao ispada
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- thekoplegend
- Kontakt:
zar to pravilo ne vazi tek od 14/15 sezone ?KEC je napisao/la:Ako Sevilla osvoji ovo idu u LP jel to znaci da spanci imaju 5 ucesnika il Bilbao ispada
Nezz ja gledo ovu sportsku srijedu na bhrt 1 i tak kazu kao da je to motiv vise za sevillu vcrsthekoplegend je napisao/la:zar to pravilo ne vazi tek od 14/15 sezone ?KEC je napisao/la:Ako Sevilla osvoji ovo idu u LP jel to znaci da spanci imaju 5 ucesnika il Bilbao ispada
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- thekoplegend
- Kontakt:
KEC je napisao/la:Nezz ja gledo ovu sportsku srijedu na bhrt 1 i tak kazu kao da je to motiv vise za sevillu vcrsthekoplegend je napisao/la:zar to pravilo ne vazi tek od 14/15 sezone ?KEC je napisao/la:Ako Sevilla osvoji ovo idu u LP jel to znaci da spanci imaju 5 ucesnika il Bilbao ispada
The 2015 Europa League winners will qualify for the following season's Champions League, Uefa has confirmed.
znaci tek od sljedece, a i da jeste od ove ako bi Sevilla osvojila imali bi 5 predstavnika..
Nisi jediniSiamoNoi je napisao/la:Nisam imao pojma da se ovo danas igra.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Cautinho
- Kontakt:
Prazan stadion.
Jos malo pa ovo nitko neće ni prenositi.
Cisto sam uz Benficu jer imaju to proklestvo.
Jos malo pa ovo nitko neće ni prenositi.
Cisto sam uz Benficu jer imaju to proklestvo.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.