Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne bih bas rekao. Ovo sto su dosad uradili nije slucajnost i tesko da ce izgubiti. Jako ozbiljno djeluju. Istina je da imaju puno remija, ali sve dok ne gube, to daje jako samopouzdanje. Izvjesno je da nece zavrsiti sezonu bez poraza, ali mogli bi daleko da doguraju. Samo da se ne slome nakon jednog kiksa i mogu do titule. Ne mozes vjecno biti gubitnik, zar ne?geronimo je napisao/la:do iduceg kola, moj trasa onda kola krecu nizbrdo.
budi siguran da ce im werder otkinuti najmanje bod, mada ja vjerujem u pobjedu zelenih.
ovo boldovano je jako bitnoTrasimaco je napisao/la:Ne bih bas rekao. Ovo sto su dosad uradili nije slucajnost i tesko da ce izgubiti. Jako ozbiljno djeluju. Istina je da imaju puno remija, ali sve dok ne gube, to daje jako samopouzdanje. Izvjesno je da nece zavrsiti sezonu bez poraza, ali mogli bi daleko da doguraju. Samo da se ne slome nakon jednog kiksa i mogu do titule. Ne mozes vjecno biti gubitnik, zar ne?geronimo je napisao/la:do iduceg kola, moj trasa onda kola krecu nizbrdo.
budi siguran da ce im werder otkinuti najmanje bod, mada ja vjerujem u pobjedu zelenih.
pocni navijat za pravi klubbayer 04 je napisao/la:Svi vi ste doživjeli da vam tim osvoji nešto za vašeg života,samo ja ne...Ustvari mislim da je 1993. godine osvojen kup...Ja bih iskreno bio sretan da završimo među prva tri,mada ko zna...
To ne ide...Sada će me neki prozvati da navijam iz mržnje,ali evo ću vam ukratko reći kako sam postao navijač Leverkusena...HuX je napisao/la:pocni navijat za pravi klubbayer 04 je napisao/la:Svi vi ste doživjeli da vam tim osvoji nešto za vašeg života,samo ja ne...Ustvari mislim da je 1993. godine osvojen kup...Ja bih iskreno bio sretan da završimo među prva tri,mada ko zna...
![]()
![]()
![]()
samo dodaj "n" i izbrisi "04" i to je to
ma sta te ima ko prozivat hehe, pa neces sad preko foruma branit nekom za koga da navijabayer 04 je napisao/la:To ne ide...Sada će me neki prozvati da navijam iz mržnje,ali evo ću vam ukratko reći kako sam postao navijač Leverkusena...HuX je napisao/la:pocni navijat za pravi klubbayer 04 je napisao/la:Svi vi ste doživjeli da vam tim osvoji nešto za vašeg života,samo ja ne...Ustvari mislim da je 1993. godine osvojen kup...Ja bih iskreno bio sretan da završimo među prva tri,mada ko zna...
![]()
![]()
![]()
samo dodaj "n" i izbrisi "04" i to je to...Tek kad sam počeo pratiti fudbal znao sam par klubova,a i mrzio sam nešto onoga Olivera Kahna...I vidim ja jednom na TV-u igraju Bayer i Bayern i meni bi zanimljivo,te rekoh na najavi da ću navijati za klub u kom ne igra Kahn(pošto su bila slična imena nisam razlikovao)...I od tada stalno...
![]()
![]()
![]()
...92. sam godište,dakle počeo sam navijati za Lever od 1999. ili 2000. godine...Tako nekako...
![]()
![]()
![]()
![]()
haha...Tako je...Onaj Bayern mi je stvarno najmrži u Njemačkoj,ali su mi čak i oni dragi kada igraju protiv klubova iz Lige petice...A i jedan dobar prijatelj mi navija za njih...A,inače,pazite sada strukturu moga društva...amerosm je napisao/la:Nijemci ti kazu kada se zelis odluciti za neki klub sljedece:
"Ako ne mozes podnijeti poraze i patnju onda navijaj za Bayern, ako zelis osjetiti sta znaci biti pravi navijac izaberi neki drugi klub".
Svako ima svoje razloge za i protiv navijanja za jedan klub, to jednostavno zavolis i udje ti u srce. Ja sam s djevojkom zbog HSV-a imao dosta problema ali je shvatila da se protiv toga ne moze boriti. HSV je jedan, a njih ima milijardu (mislim na djevojke).![]()
pa iz patnje su su to i rekliamerosm je napisao/la:Nijemci ti kazu kada se zelis odluciti za neki klub sljedece:
"Ako ne mozes podnijeti poraze i patnju onda navijaj za Bayern, ako zelis osjetiti sta znaci biti pravi navijac izaberi neki drugi klub".
Svako ima svoje razloge za i protiv navijanja za jedan klub, to jednostavno zavolis i udje ti u srce. Ja sam s djevojkom zbog HSV-a imao dosta problema ali je shvatila da se protiv toga ne moze boriti. HSV je jedan, a njih ima milijardu (mislim na djevojke).![]()
Nije bas da si dosljedan tome o cemu govoris. Navijas i za Barcu takodjer.amerosm je napisao/la:Nijemci ti kazu kada se zelis odluciti za neki klub sljedece:
Naravno da navijam i za Barcu. Barcu sam te davne 2000.godine u Njemackoj shvatio kao subinu. Naime ja sam s svojim prijateljima slavio rodjendan, i dosao jedan kucni prijatelj koji mi je dao poklon s izvinjenjem da HSV-u trenutno nisu u mogucnosti da postanes clan, jer se sve reformisalo, i tada mi je dao clansku kartu Barce i dres Barce. Ja sam to shvatio kao neku vrstu sudbine i poceo sam isto patiti i tugovati i s tim klubom, ali mi je HSV daleko ispred svih. A na temi HSV cu napisati jedan duzi clanak kako sam postao navijac tog kluba. Ne vidim sta je tu lose, kolega Adnan24 voli BVB, ali isto je tako sklon Arsenalu.moustapha je napisao/la:Nije bas da si dosljedan tome o cemu govoris. Navijas i za Barcu takodjer.amerosm je napisao/la:Nijemci ti kazu kada se zelis odluciti za neki klub sljedece:
amerosm je napisao/la:
Naravno da navijam i za Barcu. Barcu sam te davne 2000.godine u Njemackoj shvatio kao subinu. Naime ja sam s svojim prijateljima slavio rodjendan, i dosao jedan kucni prijatelj koji mi je dao poklon s izvinjenjem da HSV-u trenutno nisu u mogucnosti da postanes clan, jer se sve reformisalo, i tada mi je dao clansku kartu Barce i dres Barce. Ja sam to shvatio kao neku vrstu sudbine i poceo sam isto patiti i tugovati i s tim klubom, ali mi je HSV daleko ispred svih. A na temi HSV cu napisati jedan duzi clanak kako sam postao navijac tog kluba. Ne vidim sta je tu lose, kolega Adnan24 voli BVB, ali isto je tako sklon Arsenalu.
Naravno da nema tu nista lose. Ali, ja sam prije svega govorio o necemu drugom. Ovo sto si napisao u prvom postu bi imalo smisla da u Spaniji, recimo, navijas za Atletico. Sevillu, Valenciu. Medjutim, ti navijas za Barcu, jedan od dva najveca kluba u toj ligi.amerosm je napisao/la:Naravno da navijam i za Barcu. Barcu sam te davne 2000.godine u Njemackoj shvatio kao subinu. Naime ja sam s svojim prijateljima slavio rodjendan, i dosao jedan kucni prijatelj koji mi je dao poklon s izvinjenjem da HSV-u trenutno nisu u mogucnosti da postanes clan, jer se sve reformisalo, i tada mi je dao clansku kartu Barce i dres Barce. Ja sam to shvatio kao neku vrstu sudbine i poceo sam isto patiti i tugovati i s tim klubom, ali mi je HSV daleko ispred svih. A na temi HSV cu napisati jedan duzi clanak kako sam postao navijac tog kluba. Ne vidim sta je tu lose, kolega Adnan24 voli BVB, ali isto je tako sklon Arsenalu.moustapha je napisao/la:Nije bas da si dosljedan tome o cemu govoris. Navijas i za Barcu takodjer.amerosm je napisao/la:Nijemci ti kazu kada se zelis odluciti za neki klub sljedece:
ne sprovodis do kraja, odnosno u svim ligama.ako zelis osjetiti sta znaci biti pravi navijac izaberi neki drugi klub
Wolfsburgu bi trebao psihijatar isto i to za svakog igraca po jedan a za ove trenere kakva oklagija.Mirza_Hordas je napisao/la:Hannover angažirao psihologa za bundesligaški opstanak
Diplomirani psiholog dr. Andreas Marlovits novi je član stručnog stožera Bundesligaša Hannovera, objavili su iz njemačkoga nogometnog kluba...
Nakon dviju trenerskih promjena tijekom sezone u vodstvu kluba odlučili su se na novu promjenu, pa su angažirali stručnjaka koji bi igračima trebao omogućiti mentalno blagostanje, te time bolju efikasnost na travnjaku.
- Tijekom proteklih smo par tjedana intenzivirali rad na treninzima, promijenili smo puno toga u neposrednom okruženju momčadi, te smo odlučni uprijeti sve mogućnosti kako bismo osigurali opstanak u Bundesligi. Zajednički rad s dr. Marlovitsem trebao bi nam donijeti novi impuls na tom putu – rekao je trener Mirko Slomka.
Hannover trenutačno, nakon 22 odigrana kola, drži 16. mjesto na ljestvici 18 Bundesligaša. Izgubili su Slomkini nogometaši svih pet utakmica u drugom dijelu prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.