Safet Sušić - Pape

donniedarko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 15:19

Vise me nervira cinjenica da ce propustiti dva treninga, zar nisu vaznije pripreme od gledanja utakmice, nemojte me pogresno shvatiti, lijepo je sto postoji zelja da se pojave i zajedno gledaju ali moraju li pripreme zbog toga ispastati :? :roll:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 maj 2014, 15:21

bosnas_ je napisao/la:mogu reci da se s kritikama bukvalno pretjeruje! Selektor Francuske ne pozove Nasrija i nikom nista,a nas selektor izostavio drugoligaskog igraca Zahirovica i umjesto njego pozvao standardnog igraca Sturma,ili Hajduka i to je kao nevidjeni problem!? pretjerujemo bas... neki djecaci u kritikama nemaju mjeru,ruzno vise citati razne budalastine,najbolje ovu temu ignorisati! selektor je taj koji odgovara kad su slabi rezultati ali je i najzalsuzniji kad su rezultati dobri,i treba to imati u vidu,ovaj selektor ima rezultate,najuspjesniji je u historjiji nase reprezentacije i to je dovoljno da ga normalni ljudi respektuju! to sto se ne slazemo svi s njim,je nesto drugo,nigdje u svijetu se svi navijaci ne slazu sa odabirom selektora,trenera klubova itd..... samo mi mislimo da smo drugaciji! Treba ignorisati ovu temu dok se djecaci ne umore sa budalastinama....

Evo zbog čega Nasri nije pozvan u reprezentaciju zbog ove izjave od prije 12 dana :

Danas je veoma teško biti musliman u Francuskoj. U posljednje tri ili četiri godine, ljudi koji dolaze iz muslimanskih zemalja se osjećaju kao građani drugog reda, nemaju tretman kao drugi članovi društva", kaže Nasri, u izjavi za britanski medij The Telegraph.

„Francuski narod se okrenuo protiv muslimana, zamrzio ih. To je pomalo strašno", dodaje Samir. „Prije deset ili petnaest godina stanje nije bilo tako. Ne sviđa mi se mentalitet današnjih ljudi u Francuskoj."
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 14 maj 2014, 15:24

Nemojte ljudi ni slučajno Džeku kritikovati, bolje je i ovo prešutiti i naći opravdanje. :shhh:
On može doći kada hoće i trenirati koliko hoće ...bitno je čekati nekakav Papetov ' kiks ' i po njemu udariti!
Većini naših fudbalera jednostavno fali profesionalnosti, da ne kažem obraza i morala.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 15:24

Pa i Prcic je francuski musliman, mozda ga je zato ignorisao Pape :kafa:

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 14 maj 2014, 15:26

Batko je napisao/la:Pa trebala bi pravila biti za svakoga ista.....Ovdje je ocigledno da se Dzeki islo u Dubai i da se tu nista nije moglo uraditi...
Stvarno mi nekad bude zao pojedinih forumasa... :-(
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 maj 2014, 15:35

E stvarno ste smiješni :D Sad nabijaju Džeki na nos što mora ići na noge gazdi u Dubai,koji mu daje godišnje 8-9 miliona :D
Stvarno ovdje ima glupih forumuša :D
Pa ide i Zabaleta i Kompany i svi igrači koji će ići na SP a igraju za City kasnit će na pripreme :D
Ovaj nas savez da imalo razmislja rekli bi Džeki : ne dolazi u Sarajevo,eto nas dole,ovamo je poplava...
Umjesto da iskoriste Džekine veze dole,i dobru atmosferu tj raspoloženog gazdu Citya nakon titule,i da odu lijepo na pripreme u Dubai,čoek bi im džaba obezbjedio sve :mrgreen:

I na kraju krajeva bolje je Džeki i dole da igra tu utakmicu nego da sjedi ko retard u hotelu i gleda kišu iznad Sarajeva...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 14 maj 2014, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 maj 2014, 15:35

AlanSmith14 je napisao/la:Nemojte ljudi ni slučajno Džeku kritikovati, bolje je i ovo prešutiti i naći opravdanje. :shhh:
On može doći kada hoće i trenirati koliko hoće ...bitno je čekati nekakav Papetov ' kiks ' i po njemu udariti!
Većini naših fudbalera jednostavno fali profesionalnosti, da ne kažem obraza i morala.
Covjek je zaposlenik Fudbalskog kluba Man.City i sve dok taj lub ima obaveza i zadataka Dzekino je da slusa njihova naredjenja,hajd nek portugalski savez kaze Realu da Ronaldo ne igra finalle LP.Naravno da su obaveze nemjerljive,ali ako je klub odlucio da ide u Dubai Dzekino je da se ukrca u taj avion i to je to.Kad mu budu rekli da moze ici kuci,e onda moze doci na pripreme.
Da je stvar kao pred Slovacku,imao bih isto misljenje kao ti,uostalom pregledaj mojue postove,tada je Dzeko bio pravo bezobrazan prema javnosti ali nejse,ovaj put situacija je jasna.
SLOBODA NAVIJAČIMA

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 14 maj 2014, 15:37

dexter___ je napisao/la:
Batko je napisao/la:Pa trebala bi pravila biti za svakoga ista.....Ovdje je ocigledno da se Dzeki islo u Dubai i da se tu nista nije moglo uraditi...
Dzeko je uposlenik Citya i dok mu ne kazu od danas si slobodan,on ne ide nigdje. Da li se njemu ide ili ne totalno je nebitno.
Pa i Pjanic je uposlenik Rome i nece igrati na zahtjev Susica zadnje kolo lige da bi dosao na vrijeme na pripreme. Džeko se redovno pisa po Susicu a ovaj nema muda da to presjece.

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 14 maj 2014, 15:38

amko27 je napisao/la:
dexter___ je napisao/la:
Dzeko je uposlenik Citya i dok mu ne kazu od danas si slobodan,on ne ide nigdje. Da li se njemu ide ili ne totalno je nebitno.
Pa i Pjanic je uposlenik Rome i nece igrati na zahtjev Susica zadnje kolo lige da bi dosao na vrijeme na pripreme. Džeko se redovno pisa po Susicu a ovaj nema muda da to presjece.
Je li ovo ustekano u struju???

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 maj 2014, 15:39

Ljudi moji, kakve su ovo poplave :) Dove se primaju svakim danom ! Ova je bila za kisu ! Da poplavi fantasticni kompleks u Hrasnici hahahahah ... sta ce sad Dzeko i spaha? :crazy: :hmmmmm: :tralala:
Max Allegri

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 15:39

To su ti odnosi.Neko misli,moze se svasta laprdati i onda se praviti da nista nije bilo.Ne ide to tako.
Nije dobro pocelo.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 14 maj 2014, 15:40

dexter___ je napisao/la:
amko27 je napisao/la:
dexter___ je napisao/la:Pa trebala bi pravila biti za svakoga ista.....Ovdje je ocigledno da se Dzeki islo u Dubai i da se tu nista nije moglo uraditi...
Je li ovo ustekano u struju???[/quote]
Je li ovo neka provala ili koristimo forum za ono za sta sluzi.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 maj 2014, 15:40

dexter___ je napisao/la:Je li ovo ustekano u struju???
:tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: koji bolidi braco moja
SLOBODA NAVIJAČIMA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 15:45

Ali nema mjesta kritikama ako svi igraci Citya idu u Dubai ko je Dzeko da se njega postedi,nidje veze.Covjek radi,zaposlen je i sezona mu nije zavrsena,kad bude dolazi.
Dobro,mozda je mogao moliti ljude u klubu da ga puste ali nije.Mozda nije namjerno htio,ko zna.

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 14 maj 2014, 15:46

ennis je napisao/la:
dexter___ je napisao/la:Je li ovo ustekano u struju???
:tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: koji bolidi braco moja
Input nista,samo output.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2014, 15:58

1988risha je napisao/la:
Evo zbog čega Nasri nije pozvan u reprezentaciju zbog ove izjave od prije 12 dana :

Danas je veoma teško biti musliman u Francuskoj. U posljednje tri ili četiri godine, ljudi koji dolaze iz muslimanskih zemalja se osjećaju kao građani drugog reda, nemaju tretman kao drugi članovi društva", kaže Nasri, u izjavi za britanski medij The Telegraph.

„Francuski narod se okrenuo protiv muslimana, zamrzio ih. To je pomalo strašno", dodaje Samir. „Prije deset ili petnaest godina stanje nije bilo tako. Ne sviđa mi se mentalitet današnjih ljudi u Francuskoj."
On nije pozvan zato sto se ponasao kao kreten godinama i zato sto uvijek pravi probleme. Od marta se zna da nece dobit poziv, jer ni tada nije bio pozvan za prijateljsku. Pusti glupe price. Uvijek neke zrtve i konspiracije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 maj 2014, 16:08

Cartman je napisao/la:
1988risha je napisao/la:

On nije pozvan zato sto se ponasao kao kreten godinama i zato sto uvijek pravi probleme. Od marta se zna da nece dobit poziv, jer ni tada nije bio pozvan za prijateljsku. Pusti glupe price. Uvijek neke zrtve.
Pada mu ta prica u vodu kad su Sagna,Ribery,Benzema,Sisoko,Sakho za Pogbu nisam siguran

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 14 maj 2014, 16:09

Potpis.
Ne kazem da danas nije tesko biti Musliman u Francuskoj, kao i u vecini zapadnih zemalja, ali u slucaju Nasrija siguran sam da to nema nikakve veze. Po meni overrated igrac, bahat, bezobrazan i s manjkom postovanja prema saigracima. Igre u City-ju na prosjecnom nivou, vecinom usporava igru i carini loptu. Mislim da nikad nije opravdao epitet velikog pojacanja.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Aga7
Kontakt:

Post Postao/la Aga7 » 14 maj 2014, 16:11

Safetu hvala što nas je odveo na SP i to po prvi puta u historiji, ali ova generacija, pojačana sa par talentovanih i vrsnih fudbalera bila je zrela da ode na jedno veliko takmičenje sa ili bez Safeta. Ali bez obzira na njegovu zaslugu ili ne, ja mu se zahvaljujem od srca i želim sve najbolje u životu i budućoj trenerskoj karijeri, ali daleko od reprezentacije BiH. Jednostavno on nije čovjek koji može voditi ovu repku. Pokazao je to ovim zadnjim spiskom za reprezantaciju i svojom izjavom da je Sušić među naša 24 najbolja igrača, po čemu???? Po tome što protiv Egipta nije sastavio pasa kako treba ili po tome što briljira u Hrvatskoj ligi koja je kao i BiH liga jad i čemer. Ako je Sušić zaslužio poziv onda ga je zaslužio i Zahirović, Stevanović, Štilić, Jahić i mnogi drugi koij su doprinijeli ovoj repki mnogo više od tog Sušića koji kako sam kaže igra za veliki klub Hajduk i u ligi gdje se već u septembru zna ko će biti prvak, jadno da ne može jadnije. Neka Sušić odradi svoj posao do kraja, a onda poslije SP mu se lagano treba zahvaliti i na njegovo mjesto dovesti Barbareza legendu i ikonu ove zemlje!
Zablistaj pa se uzdizi...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 16:14

Aga7 je napisao/la:Safetu hvala što nas je odveo na SP i to po prvi puta u historiji, ali ova generacija, pojačana sa par talentovanih i vrsnih fudbalera bila je zrela da ode na jedno veliko takmičenje sa ili bez Safeta. Ali bez obzira na njegovu zaslugu ili ne, ja mu se zahvaljujem od srca i želim sve najbolje u životu i budućoj trenerskoj karijeri, ali daleko od reprezentacije BiH. Jednostavno on nije čovjek koji može voditi ovu repku. Pokazao je to ovim zadnjim spiskom za reprezantaciju i svojom izjavom da je Sušić među naša 24 najbolja igrača, po čemu???? Po tome što protiv Egipta nije sastavio pasa kako treba ili po tome što briljira u Hrvatskoj ligi koja je kao i BiH liga jad i čemer. Ako je Sušić zaslužio poziv onda ga je zaslužio i Zahirović, Stevanović, Štilić, Jahić i mnogi drugi koij su doprinijeli ovoj repki mnogo više od tog Sušića koji kako sam kaže igra za veliki klub Hajduk i u ligi gdje se već u septembru zna ko će biti prvak, jadno da ne može jadnije. Neka Sušić odradi svoj posao do kraja, a onda poslije SP mu se lagano treba zahvaliti i na njegovo mjesto dovesti Barbareza legendu i ikonu ove zemlje!
Sve je to uredu sto si napisao ali kakvo je rjesenje preci sa neiskusnog trenera na lika koji ima jos manje iskustva :?: Treba nam neko dokazano trenersko ime :!:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.