Safet Sušić - Pape

IronMany
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 14:51

drummer je napisao/la:
IronMany je napisao/la:drummeru de ohladi malo od Safeta majke ti...

Predosadan si vise postao.... svakom loncu poklopac, a nista puno ne kazes novoga nego samo poklapas sve koji iznesu bilo kakvo misljenje.....

Da sam na moderatorovom mjestu banovao bih te samo na ovoj temi, cisto da procistim malo zrak, da mogu doci i drugi do izrazaja i do rijeci.

Kad god otvorim ovaj pdf frajer nekome nesto rekao i svaki puta jedno te isto trubi. Safet je kriv, Safet je ovo, Safet je ono.... Daj vise yebao te i Safet i svi Safetovi.... ohani malo. Koji ti je qrac?
Prijatelju,diskutujemo.A ti iznesi svoje misljenje ili argumentima pobij moje navode,nikakav problem.
Sto se tice toga sta bi ti uradio sa mojim statusom na forumu,to je nebitno.
Diktatura je iza nas,ako imas sta konkretno vezano za temu,bujrum.
Ti ne diskutujes, ti si samo svakom loncu poklopac na ovom pdf-u. Mozda to tebi tako ne izgleda ali vjeruj da jesi!

Skoro svakom ko napise svoje misljenje koje bude usput suprotno od tvog, budes onaj koji ce reci : ej alo ba, nemas pojma, nije to tako, Safet je kriv kad ti ja kazem. Sta ti znas?

De skuliraj se malo, kako sam sebi ne dosadis?

Vjerujem, mnogima jesi vec.

:kafa:

Vezano za Zenicu i izgradjeni trening centar. Objasnjeno je javnosti da kamp jeste zavrsen ali ne i "zvanicno" otvoren za treniranje jer valja tu ljude zaposliti koji ce raditi u njemu i primati platu, a administrativni dio nije rijesen jos uvijek zbog tog sto valja nekome davat platu za "nerad" tokom cijele sezone, a savez i opstina Zenica bi trebali da iznadju nacin kako da taj komplex radi punom parom cijele godine i da bude nekoga gore da to koristi, a ne samo od okupljanja do okupljanja repke da svijetle reflektori gore.

PS: ni Halilovic nije dobio kartu za Brazil, nema ga ni na prosirenom Kovacevom spisku !!!!
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 14 maj 2014, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 maj 2014, 14:51

Kakva je situacija u Hrasnici,drenaza je tamo dobra ali ova kisa sve kvari.obilne padavine,ne vjerujem da ce se moci trenirati.Morace se naci neka alternativa,Pape je na potezu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 maj 2014, 14:55

Dzeko kasni na pripreme.....Kako mrzim ovo... :hmmmm:

Pjanic dolazi, moli se klub i trenera da ga puste a igraju prventstvo, a ovaj ide u Dubai na revijalnu tekmu sa Cityem... :crazy:
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 14 maj 2014, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 14 maj 2014, 14:55

Susic snima nastavak filma Montevideo, Bog te video, vjerujem da ce doci i slicni rezultati kao u filmu. :D

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 14 maj 2014, 15:00

Batko je napisao/la:Dzeko kasni na pripreme.....Kako mrzim ovo... :hmmmm:

Pjanic dolazi, moli se klub i trenera da ga puste a igraju prventstvo, a ovaj ide u Dubai na revijalnu tekmu sa Cityem... :crazy:
Zaboravljas ko su vlasnici Citya,a za Pjanica se izaslo u susret Romi vec.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 15:01

Sutra dolazi 15 igraca,Lulic ima prvenstvenu utakmicu,Dzeko ima tradicionalnu utakmicu s Cityem u Dubaiu(mora li je bas igrati),to je 17,fali jos 6 :crazy:
I kaze nemoj kritikovati.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 maj 2014, 15:03

dexter___ je napisao/la:

Nebitno ko je vlasnik.....Treba da dodje ko i svi ostali na vrijeme...Lulica ne pusta klub, razumljivo....Za Pjanica se molilo a ovaj ide na revijalnu u Dubai, a SP se igra...

Nije uredu, NIKAKO nije uredu......Dzeko se opet dize iznad ekipe....Jos jednom me razocarao...Morao je doci na okupljanje na vrijeme...

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 15:05

drummer je napisao/la:Sutra dolazi 15 igraca,Lulic ima prvenstvenu utakmicu,Dzeko ima tradicionalnu utakmicu s Cityem u Dubaiu(mora li je bas igrati),to je 17,fali jos 6 :crazy:
Safet kriv tu jel? :lol:
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 14 maj 2014, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 14 maj 2014, 15:06

Batko je napisao/la:
dexter___ je napisao/la:

Nebitno ko je vlasnik.....Treba da dodje ko i svi ostali na vrijeme...Lulica ne pusta klub, razumljivo....Za Pjanica se molilo a ovaj ide na revijalnu u Dubai, a SP se igra...

Nije uredu, NIKAKO nije uredu......Dzeko se opet dize iznad ekipe....Jos jednom me razocarao...Morao je doci na okupljanje na vrijeme...
No comment

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2014, 15:07

Batko pomjera granice :lol:
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 14 maj 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 15:08

IronMany je napisao/la:
drummer je napisao/la:Sutra dolazi 15 igraca,Lulic ima prvenstvenu utakmicu,Dzeko ima tradicionalnu utakmicu s Cityem u Dubaiu(mora li je bas igrati),to je 17,fali jos 6 :crazy:
Jok,ja sam kriv.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 maj 2014, 15:09

Pa trebala bi pravila biti za svakoga ista.....Ovdje je ocigledno da se Dzeki islo u Dubai i da se tu nista nije moglo uraditi...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 maj 2014, 15:10

Dzeko jednostavno ne moze doci na vrijeme,uostalom propustice samo jedan trening obzirom ja je 17 drugi odgodjen,covjek mora da ide kako bi se seiku koji im svima placa kolio placa ugodilo,i kao sto ce ici i reprezentativci drugih drzava.
Uostalom,glavnina igraca kada je u pitanju nasa reprezentacija se okuplja prije vecine ostalih,evo recimo Hrvati ocekuju vecinu igraca izmedju 20. i 22. da bi tek 23.isli u ovaj neki centar i krenuli sa ozbiljnijim radom,a mi cemo do tada imati 10.-ak treninga i jednu pripremnu.
Papetu kritike za spisak i mjesto priprema,ali ovo sa skupljanjem igraca cini koliko moze.
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 14 maj 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 15:10

bagrcavi je napisao/la:Batko pomjera granica :lol:
:lol: :urnebes: Dzeku prekriziti podhitno.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 maj 2014, 15:10

mogu reci da se s kritikama bukvalno pretjeruje! Selektor Francuske ne pozove Nasrija i nikom nista,a nas selektor izostavio drugoligaskog igraca Zahirovica i umjesto njego pozvao standardnog igraca Sturma,ili Hajduka i to je kao nevidjeni problem!? pretjerujemo bas... neki djecaci u kritikama nemaju mjeru,ruzno vise citati razne budalastine,najbolje ovu temu ignorisati! selektor je taj koji odgovara kad su slabi rezultati ali je i najzalsuzniji kad su rezultati dobri,i treba to imati u vidu,ovaj selektor ima rezultate,najuspjesniji je u historjiji nase reprezentacije i to je dovoljno da ga normalni ljudi respektuju! to sto se ne slazemo svi s njim,je nesto drugo,nigdje u svijetu se svi navijaci ne slazu sa odabirom selektora,trenera klubova itd..... samo mi mislimo da smo drugaciji! Treba ignorisati ovu temu dok se djecaci ne umore sa budalastinama....

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 15:11

drummer je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
Jok,ja sam kriv.
:urnebes:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2014, 15:12

Allahu dragi koji cirkus od priprema. A nevjerovatno da je Dzeko otisao na tu utakmicu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 maj 2014, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 14 maj 2014, 15:13

Batko je napisao/la:Pa trebala bi pravila biti za svakoga ista.....Ovdje je ocigledno da se Dzeki islo u Dubai i da se tu nista nije moglo uraditi...
Dzeko je uposlenik Citya i dok mu ne kazu od danas si slobodan,on ne ide nigdje. Da li se njemu ide ili ne totalno je nebitno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2014, 15:13

Batko je napisao/la:Pa trebala bi pravila biti za svakoga ista.....Ovdje je ocigledno da se Dzeki islo u Dubai i da se tu nista nije moglo uraditi...
A šta je sa reprezentativcima Španije, Belgije, Engleske, Argentine i ostalim reprezentativcima koji su se kvalifikovali na SP a otišli su u Dubai? Je li Džeko sam otišao tamo?
Misli malo prije što počneš piskarati.

SHEIKH MANSOUR HOSTS TEAM CELEBRATION: City squad congratulated by club owner in Abu Dhabi...
http://www.mcfc.co.uk/News/Tour-2014/20 ... ates-squad" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 maj 2014, 15:16

Ma nema tu rasprave,Dzeko je morao u Dubai i tu Safet nije mogao nista,kad seik zovne nema ne mogu,nema necu,hajd stisni pa ne otidji :rol: :rol:
Uostalom tamo su svi,hajd da nema Silve,Kompanyja,Milnera,negreda,Yaye,Fernandinha,Zabalete koji takodje idu na mundijal pa da se prigovara...
SLOBODA NAVIJAČIMA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.