Ti ne diskutujes, ti si samo svakom loncu poklopac na ovom pdf-u. Mozda to tebi tako ne izgleda ali vjeruj da jesi!drummer je napisao/la:Prijatelju,diskutujemo.A ti iznesi svoje misljenje ili argumentima pobij moje navode,nikakav problem.IronMany je napisao/la:drummeru de ohladi malo od Safeta majke ti...
Predosadan si vise postao.... svakom loncu poklopac, a nista puno ne kazes novoga nego samo poklapas sve koji iznesu bilo kakvo misljenje.....
Da sam na moderatorovom mjestu banovao bih te samo na ovoj temi, cisto da procistim malo zrak, da mogu doci i drugi do izrazaja i do rijeci.
Kad god otvorim ovaj pdf frajer nekome nesto rekao i svaki puta jedno te isto trubi. Safet je kriv, Safet je ovo, Safet je ono.... Daj vise yebao te i Safet i svi Safetovi.... ohani malo. Koji ti je qrac?
Sto se tice toga sta bi ti uradio sa mojim statusom na forumu,to je nebitno.
Diktatura je iza nas,ako imas sta konkretno vezano za temu,bujrum.
Skoro svakom ko napise svoje misljenje koje bude usput suprotno od tvog, budes onaj koji ce reci : ej alo ba, nemas pojma, nije to tako, Safet je kriv kad ti ja kazem. Sta ti znas?
De skuliraj se malo, kako sam sebi ne dosadis?
Vjerujem, mnogima jesi vec.

Vezano za Zenicu i izgradjeni trening centar. Objasnjeno je javnosti da kamp jeste zavrsen ali ne i "zvanicno" otvoren za treniranje jer valja tu ljude zaposliti koji ce raditi u njemu i primati platu, a administrativni dio nije rijesen jos uvijek zbog tog sto valja nekome davat platu za "nerad" tokom cijele sezone, a savez i opstina Zenica bi trebali da iznadju nacin kako da taj komplex radi punom parom cijele godine i da bude nekoga gore da to koristi, a ne samo od okupljanja do okupljanja repke da svijetle reflektori gore.
PS: ni Halilovic nije dobio kartu za Brazil, nema ga ni na prosirenom Kovacevom spisku !!!!