Jesi siguran da će raja nakon predstave u Innsbrucku biti isto zainteresovana za utakmice reprezentacije k'o do sada ?FaraonTM je napisao/la:Ma ima do utakmice, dok se raja malo naloži
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Uvijek ce biti zainteresovane raje za utakmice reprezentacije, sto ce pokazati sljedeca utakmica. Jeste da je ova zadnja bila katastrofalna od Susica pa do gotovo svih igraca, bezobrazluka prema drzavnom dresu i jako losih odluka.
Sto se naredne utakmice to je prilika da se isprave greske jer vise nema vremena, ja licno ne ocekujem nista specijalno. Kao da gledam da ce biti 98% ista ekipa, zajedno sa Avdijom, Tinom, Hadzicem, mozda bude koji novi ili se vrati neki raniji igrac (Besic mozda, ili Arslanagic ako regulise papire).
Ali ako nista moze se promjeniti taktika, i da se malo poradi na disciplini.
Sto se tice Tina i Hadzica ova dva zasluzuju drugu sansu samo iz razloga sto su debitovali u uzasnom susretu, gdje nije bilo nacina da bilo sta pokazu. Pa onda donjeti odlukue.
A vi sto lafo nesto bojkotujete utakmice, potrudite se da popljujete ovog Arslanagica vec nakon prvog loseg primanja lopte. (ako decko dođe).
Sto se naredne utakmice to je prilika da se isprave greske jer vise nema vremena, ja licno ne ocekujem nista specijalno. Kao da gledam da ce biti 98% ista ekipa, zajedno sa Avdijom, Tinom, Hadzicem, mozda bude koji novi ili se vrati neki raniji igrac (Besic mozda, ili Arslanagic ako regulise papire).
Ali ako nista moze se promjeniti taktika, i da se malo poradi na disciplini.
Sto se tice Tina i Hadzica ova dva zasluzuju drugu sansu samo iz razloga sto su debitovali u uzasnom susretu, gdje nije bilo nacina da bilo sta pokazu. Pa onda donjeti odlukue.
A vi sto lafo nesto bojkotujete utakmice, potrudite se da popljujete ovog Arslanagica vec nakon prvog loseg primanja lopte. (ako decko dođe).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To Ivica. Brutalan intervju za AVAZ. Psihicka priprema za Brazil polako se zahuktava.
Kako ih covjek isproziva a oni neka se prepoznaju
.
A nek u Brazilu dokazu da su zvijezde tolike. i da imaju radi cega da se k..ce.
Kako ih covjek isproziva a oni neka se prepoznaju

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jos da provoza i selektora gdje bi nam bio kraj.kimbo je napisao/la:To Ivica. Brutalan intervju za AVAZ. Psihicka priprema za Brazil polako se zahuktava.
Kako ih covjek isproziva a oni neka se prepoznaju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što se razočara. Kont'o sam da su ovi mečevi početkom maja a oni krajem maja

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jedva cekam BiH - Obala Slonovace.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Bolje ne nadaj se plaho.Adit je napisao/la:Jedva cekam BiH - Obala Slonovace.
-------------------------------------Avdukić-------------------------------------
Šunjić-------------Bičakčić-----------------Vranješ--------------------Lulić
----------------------------------Medunjanin--Hadžić---------------------------
-------------Ibišević----------------Sušić------------Vršajević----------------
--------------------------Ibričić----------------------'----------------------------
Šunjić-------------Bičakčić-----------------Vranješ--------------------Lulić
----------------------------------Medunjanin--Hadžić---------------------------
-------------Ibišević----------------Sušić------------Vršajević----------------
--------------------------Ibričić----------------------'----------------------------
Da li cemo moci gledat na tv???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice sigurno.ahmic je napisao/la:Da li cemo moci gledat na tv???

Ako ne bude na BHT, sigurno ce ovi Americki programi prenositi.
Ja bi Tinu gurnuo ovdje u prvih 11, crnje bi ko levati ispadali na njegove laznjake...
Sent from my Home using fingers
uz max dozu ozbiljnosti i pametne odluke ne bas pametnog selektora ovo se moze i mora uzet
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tino je dobar igrac i steta sto je sad upao u sve ovo...Trebao je Safet pricekat malo,al ajd jbg kr nije voda i ja bih tako uradio 
Dobre kontolke prije SP-a...

Dobre kontolke prije SP-a...
Bogami raja se razocarala pravo(ko sto sam i sam)Bio sam na svim utakmicama u USa i reko sam ako ce se onako zayebavati koji qurac trebam da hodam po americi(2-3 sata avionom od mene)a oni tamo ko pi c ke hodaju po terenu i nece da potrce(dodju ono pravo na izlet boli ih racku kako ce se utakmica zavrsiti i hoce li narod biti zadovoljanzizu1991 je napisao/la:Jesi siguran da će raja nakon predstave u Innsbrucku biti isto zainteresovana za utakmice reprezentacije k'o do sada ?FaraonTM je napisao/la:Ma ima do utakmice, dok se raja malo naloži

U mene ce "mali" ici na obadvije utakmice(vec rezervisano sve) a ja sam jos ljut na njih

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Rodjak sjedi kući i uživaj
.

-
- Kontakt:
Ma vi ba navikli evropskom prvenstvo svijetsko prvenstvo ovo ono pa ste ljuti. Nas narod bi najsretniji bio kad bi stalno gubili u barazima. Cuj ljuti radi utakmice.
U koliko sati po nasem vremenu se igraju te utakmice?
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexiko
Ja ocekujem Seadov show, naravski Sead Germania Susic.Head je napisao/la:Ocekujem Midhat show.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A Tino bi ih gledao kao prolijecu pored njega ko posmatrac na Hungaroringu.Batko je napisao/la:Ja bi Tinu gurnuo ovdje u prvih 11, crnje bi ko levati ispadali na njegove laznjake...

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ova utakmica bi mogla biti uvod u fijasko koji nas ocekuje na toliko ocekivanom mundijalu.
1. Ne ocujem neke ekstra pripreme, dakako ocekujem da cemo biti tamo najnespremnija reprezentacija
2. Ockujem punu Bosnu na Ilidzi i Dzeku, Spahica i Ibricica kako okrecu ture kafani
3. Isto ovo ocekujem i u Brazilu samo u nekoj kafani koja se zove Joseov konak
4. Ocekujem i dosta losu atmosferu i klanove u ekipi
dakle sve ovo se ubilo za debakl, nadam se da cu pogrijesiti u svemu
1. Ne ocujem neke ekstra pripreme, dakako ocekujem da cemo biti tamo najnespremnija reprezentacija
2. Ockujem punu Bosnu na Ilidzi i Dzeku, Spahica i Ibricica kako okrecu ture kafani
3. Isto ovo ocekujem i u Brazilu samo u nekoj kafani koja se zove Joseov konak
4. Ocekujem i dosta losu atmosferu i klanove u ekipi
dakle sve ovo se ubilo za debakl, nadam se da cu pogrijesiti u svemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.