Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
@drummer Ma ne mora biti Zenica, drug. I u Zenici je vrijeme ovih dana katastrofa. Trebalo je otići van BiH gdje je lijepo vrijeme i gdje će se igrači moći koncentrirati na pripreme, umjesto na izlaske i provod. Kao što rekoh, Osim je sam više nego otvoreno to rekao za igrače. A s obzirom da svi znamo ko od igrača jedini ima takav autoritet u reprezentaciji, da može takav pritisak vršiti na selektora (hint: nisu Pjanić ili Begović sigurno), da se pretpostaviti o kome je govorio. U konstelaciji Safet Sušić - Džeko/Spahić - Ivica Osim, ja ipak zadnjem najviše vjerujem i njegovu riječ uzimam zdravo za gotovo prije Safetove ili naših igrača.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Momak budi pozdravljen.bagrcavi je napisao/la:Vidimo na tvom primjeru.AlanSmith14 je napisao/la:Ne treba biti previše pametan i inteligentan da se zaključi da je tako.Dovoljno je bilo pratiti redovno sve intervjue vezane za reprezenatciju (Pape,Osim,ona debata o novinarstvu i sportu i sl.) i čitati između redova.drummer je napisao/la:Alan Smit,to je tvoja pretpostavka, nagadjanje i spekulacije.Opasno je to raditi,sto bi rekli vi papetoljupci,narusavate atmosferu s tim spekulacijama bez dokaza.
Kao što reče @revan, Osim je čak i direktno o tome govorio, bez okolišanja... samo što nije imenovao Džeku i Spahu, a jasno je ko su sultani među 'Zmajevima'.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nemojte momci samo izmisljanja i pretpostavki,igrajmo se cinjenicama a ne spekulacijama.
Izbor mjesta za pripreme je na pocetku bio greska,ja sam slusao selektora kad kaze da je on zelio Hrasnicu a da igraci nisu imali nista protiv a nigdje nisam procitao ni cuo da Dzeko i Spahic ne zele u Zenicu,to nema,ne postoji.A nije lijepo izmisljati.
Izbor mjesta za pripreme je na pocetku bio greska,ja sam slusao selektora kad kaze da je on zelio Hrasnicu a da igraci nisu imali nista protiv a nigdje nisam procitao ni cuo da Dzeko i Spahic ne zele u Zenicu,to nema,ne postoji.A nije lijepo izmisljati.
Ma jok ba Safet je svetac bez mrlje kako u igrackoj tako i u trenerskoj karijeri, najveca legenda... najbolji igrac i trener koga je BiH imaladrummer je napisao/la:Nemojte momci samo izmisljanja i pretpostavki,igrajmo se cinjenicama a ne spekulacijama.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
To i mene brine. naravno, pretposavljam da nemaju nikakav plan B da nesto brzinski srede. Evo ovdje u Austriji nema kise i mogli bi komotno doci da treniraju...Head je napisao/la:Kako ce trenirati kad je nevrijeme.Ja mislim da je u Hrasnici bazen.Cartman je napisao/la:
Bojim se da cemo mi imat daleko od ozbiljnih priprema. A prijeko su nam potrebne, jer od juna 2013. nismo odigrali dobru utakmicu.
A ovi sto kazu da se Dzeki trenira u Sarajevu, pa naravno da mu se trenira, tu mu familija i sva raja... Da li je on inistirao, to ne znam, ali bih ruku u vatru smio staviti da mu je draze trenirati u Hrasnici nego u Zenici.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
drummeru de ohladi malo od Safeta majke ti...
Predosadan si vise postao.... svakom loncu poklopac, a nista puno ne kazes novoga nego samo poklapas sve koji iznesu bilo kakvo misljenje.....
Da sam na moderatorovom mjestu banovao bih te samo na ovoj temi, cisto da procistim malo zrak, da mogu doci i drugi do izrazaja i do rijeci.
Kad god otvorim ovaj pdf frajer nekome nesto rekao i svaki puta jedno te isto trubi. Safet je kriv, Safet je ovo, Safet je ono.... Daj vise yebao te i Safet i svi Safetovi.... ohani malo. Koji ti je qrac?
Predosadan si vise postao.... svakom loncu poklopac, a nista puno ne kazes novoga nego samo poklapas sve koji iznesu bilo kakvo misljenje.....
Da sam na moderatorovom mjestu banovao bih te samo na ovoj temi, cisto da procistim malo zrak, da mogu doci i drugi do izrazaja i do rijeci.
Kad god otvorim ovaj pdf frajer nekome nesto rekao i svaki puta jedno te isto trubi. Safet je kriv, Safet je ovo, Safet je ono.... Daj vise yebao te i Safet i svi Safetovi.... ohani malo. Koji ti je qrac?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Hahaha e čuj Miske trenutno bolji igrač od Pjanića
Ne znam gledate li Pjanića pa da donosite takve zaključke.
1. Pjanić igra u Romi koja je završila kao runner-up u Italiji. Miske igra u Kini u klubu koji ne kotira baš najbolje u zadnjem periodu.
2. Pjanić ima puno jače utakmice od Misketa.
3. Pjanić je kondiciono zmaj naspram Misketa. Ja to odgovorno tvrdim. Gledao sam skoro SVE njegove utakmice ove sezone (fulio nekoliko). Strašno je napredovao. Trkački pogotovo. Mnogo puta se vrati po loptu, čak do bekovske pozicije ako treba. Ganja igrače na sredini, bori se, uklizava...
4. Procenat Pjanketovih uspješnih dodavanja i kreiranih prilika - FANTASTIČAN! (To što Gervinho ne zna pogoditi prazan go, to je drugi par rukava).
5. Moram priznati da Miske ima "ono nešto", taj neki šmekerski potez, koji bi nam dobro došao, ali zadnjih 20ak mintue protiv Argentine, jer će se u toj tekmi morati dobro trčati i pokrivati.
Ja volim Misketa, drag mi je igrač...ali de malo, realnosti...
Slažem se sa @dreamerom da Miske ima zadnji pas, može naći Džeku kad niko drugi ne može, ali ja bih to sve u zadnjih 20ak minuta protiiv Argentine, a ostale tekme od prve minute pa po potrebi izbaciti;)

1. Pjanić igra u Romi koja je završila kao runner-up u Italiji. Miske igra u Kini u klubu koji ne kotira baš najbolje u zadnjem periodu.
2. Pjanić ima puno jače utakmice od Misketa.
3. Pjanić je kondiciono zmaj naspram Misketa. Ja to odgovorno tvrdim. Gledao sam skoro SVE njegove utakmice ove sezone (fulio nekoliko). Strašno je napredovao. Trkački pogotovo. Mnogo puta se vrati po loptu, čak do bekovske pozicije ako treba. Ganja igrače na sredini, bori se, uklizava...
4. Procenat Pjanketovih uspješnih dodavanja i kreiranih prilika - FANTASTIČAN! (To što Gervinho ne zna pogoditi prazan go, to je drugi par rukava).
5. Moram priznati da Miske ima "ono nešto", taj neki šmekerski potez, koji bi nam dobro došao, ali zadnjih 20ak mintue protiv Argentine, jer će se u toj tekmi morati dobro trčati i pokrivati.
Ja volim Misketa, drag mi je igrač...ali de malo, realnosti...
Slažem se sa @dreamerom da Miske ima zadnji pas, može naći Džeku kad niko drugi ne može, ali ja bih to sve u zadnjih 20ak minuta protiiv Argentine, a ostale tekme od prve minute pa po potrebi izbaciti;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pa nije Zenica hiljadu kilometara od Sarajeva nego pola sata vožnje autom. Tako i da se pripremaju u Zenici, igrači bi vrlo lahko mogli doći u Sarajevo svaki dan bez problema.
DRUG NEBI TI PUNCA
- sanelmasetic
- Kontakt:
Jel se iko sjetio izvinut Safetu zato sto je 1000 puta popljuvan zbog toga sto neide na noge Tankovicu koji usput nije dovoljno dobar ni za Fulham u 2 ligi
))???

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Grijeh je na da zjapi prazno ono remek djelo na Crkvickom Brdu.
Tu se neciji interes umijesao i sprijecio, to svi znamo.
Nimalo logicno nije da se pripremamo ondje, kad su uslovi u Zenici nekoliko puta bolji.
Jos sad kad nam je kisa poplavila glavni grad .. Ne sluti na dobro nikako.
Tu se neciji interes umijesao i sprijecio, to svi znamo.
Nimalo logicno nije da se pripremamo ondje, kad su uslovi u Zenici nekoliko puta bolji.
Jos sad kad nam je kisa poplavila glavni grad .. Ne sluti na dobro nikako.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 14 maj 2014, 14:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Da l' si lud? Pa forumski kriticari su spremni popushit sami sebi prije nego se izvinu selektoru ili recimo da napisu, ej vidi,stvarno mi smo pogrijesili u tom trenutku.sanelmasetic je napisao/la:Jel se iko sjetio izvinut Safetu zato sto je 1000 puta popljuvan zbog toga sto neide na noge Tankovicu koji usput nije dovoljno dobar ni za Fulham u 2 ligi))???
I kada prodje grupu u Brazilu, opet ce oni njemu napakovati vazda sranja. Tad ce biti problem sto smo prosli grupu

Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 14 maj 2014, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Pjanic je bolji igrac od Misketa. Ali Miske ima dvije do tri stvari koje radi bolje od Pjanica. Uigran je sa Dzekom mnogo bolje i zna kako mu podvalit loptu. Zasluzuje da bar jednu, dvije utakmice u Brazilu pocne od pocetka, zbog starih zasluga. Misimovic je kao i Pjanic igrac poteza. Ali za podvalit loptu asistirat Misimovic je ipak bolji od Pjanica. Pjanic je prodorniji, brzi i bolji u obrani. Kao i u slobodnim udarcima. Ali u asistencijama je ipak bolji Misimovic. Pjanic bi trebao da igra ili lazno desno krilo, koje bi po meni bolje odglumio od Ibisevica. ( moja postava ) Ili kao sto je _dreamer_ vec napisao. Malo povucenije, defanzivnije zajedno sa Besicem. Oko 60,70 min kada bi zamjenili Misimovica, Pjanic bi se vratio na svoju prirodnu poziciju. Ili protiv laksih ekipa. Mogli bi igrati i Misimovic i Pjanic ofanzivno, a iza njih samo jedan zadnji vezni, Besic. Ali u Brazilu nema tako losih ekipa. Mozda jedino Iran. SP je jedan nivo iznad kvalifikacija po tezini. A to pojedinci ovdje zaboravljaju. Kada govore da smo citave kvalifikacije igrali sa dvojicom napadaca.Vedad87 je napisao/la:Hahaha e čuj Miske trenutno bolji igrač od PjanićaNe znam gledate li Pjanića pa da donosite takve zaključke.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 maj 2014, 14:36, ukupno mijenjano 4 puta.
Gledam neki dan slike iz Zenice i pored toga iz Hrasnice i dusa me zaboli kako smo poremecena drzava
Sta ja znam trebalo je kakvu kafanu napraviti u sklopu kompleksa pa bi mozda i otisli u Zenicu
Sta ja znam trebalo je kakvu kafanu napraviti u sklopu kompleksa pa bi mozda i otisli u Zenicu

ma nije interes..nego neda se Kristalima i Kapitenima da idu u Zenicu....to jedino Papetu i savezu zamjeram..trebali su princeze dovest u Zenicu milom ili silom...kome se ne sviđa nek ostane u svom klubu i mirna Bosna....ovako se cijela Evropa čudi zašto smo gradili kamp u kome niko neće da trenira?
A.F.C. Bournemouth!

S Adidas opremom ovda opletemo ko veliki

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Prijatelju,diskutujemo.A ti iznesi svoje misljenje ili argumentima pobij moje navode,nikakav problem.IronMany je napisao/la:drummeru de ohladi malo od Safeta majke ti...
Sto se tice toga sta bi ti uradio sa mojim statusom na forumu,to je nebitno.
Diktatura je iza nas,ako imas sta konkretno vezano za temu,bujrum.
Dokaz?rambo16 je napisao/la:ma nije interes..nego neda se Kristalima i Kapitenima da idu u Zenicu....to jedino Papetu i savezu zamjeram..trebali su princeze dovest u Zenicu milom ili silom...kome se ne sviđa nek ostane u svom klubu i mirna Bosna....ovako se cijela Evropa čudi zašto smo gradili kamp u kome niko neće da trenira?
Sto se tice savremene infrastrukture, tu su negdje
Ne moze se covjek ni nasmijat' kad je zalosno ..

Ne moze se covjek ni nasmijat' kad je zalosno ..
- Principatus
- Kontakt:
Razmisljanje ti bas ne ide ili? Nije stvar u Tankovicu. To ko do sada nije shvatio, nema potrebe da mu se jos jedanput objasnjava, jer shvatiti nece. I sama ta recenica "ne ide na noge" je glupost i pokazuje kako shvacas rad selektora i saveza.sanelmasetic je napisao/la:Jel se iko sjetio izvinut Safetu zato sto je 1000 puta popljuvan zbog toga sto neide na noge Tankovicu koji usput nije dovoljno dobar ni za Fulham u 2 ligi))???
Kada smo kod izvinjavanja. Kada ce se Safet da izvine za ocigledne lazi i nepotizam?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.