Citam na klix.ba u pojedinim djelovima naseg grada,ljudi jedva spašavaju zivu glavu od polava.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja malo prije slusam na dnevniku haos pravi kod nas u Kantonu, ali ja se nekako nadam da ce ipak biti makar ako nista oblacno u subotu, to za odgodu cisto sumljam, nije iskljuceno ja ne kazem samo je ovo previse koliko pada.amypitar je napisao/la:Ma traziti odgodu meca,jer cisto sumnjam da ce se moci igrati u subotu.Pa travanjak Kosevo je sad,sav pod vodom.
Citam na klix.ba u pojedinim djelovima naseg grada,ljudi jedva pašavaju zivu glavu od polava.
sarajlija je napisao/la:I ja malo prije slusam na dnevniku haos pravi kod nas u Kantonu, ali ja se nekako nadam da ce ipak biti makar ako nista oblacno u subotu, to za odgodu cisto sumljam, nije iskljuceno ja ne kazem samo je ovo previse koliko pada.amypitar je napisao/la:Ma traziti odgodu meca,jer cisto sumnjam da ce se moci igrati u subotu.Pa travanjak Kosevo je sad,sav pod vodom.
Citam na klix.ba u pojedinim djelovima naseg grada,ljudi jedva pašavaju zivu glavu od polava.
Najbolje onda nek se igra tamo nekad u junu...nikome ugoditi, Pa i igraci imaju dusu, hoce i oni malo da odmore i svaki dan odmora im je dobro dosaoRealist je napisao/la:Termin odigravanja revanš utakmice finala Kupa BiH treba pomjeriti sa subote na srijedu.Cijenu ulaznica smanjiti,animirati djecu i žene/djevojke kojima je ulaz besplatan.Svako nek povede još po dvije sa sobom,djevojku i malog rođaka ili komšiji,i eto 9 000 sa kartama,puta 3,27 000 ljudi.To bi bilo pravo finale i dalo bi polet igračima za narednu sezonu.
kad bi dzabe ulaz bio za sve tribine to je nemoguca cifra za bilo koji klub u BiH, da nisi to ovako fino izracunao ja bih mislio da se sarkaticanRealist je napisao/la:Termin odigravanja revanš utakmice finala Kupa BiH treba pomjeriti sa subote na srijedu.Cijenu ulaznica smanjiti,animirati djecu i žene/djevojke kojima je ulaz besplatan.Svako nek povede još po dvije sa sobom,djevojku i malog rođaka ili komšiji,i eto 9 000 sa kartama,puta 3,27 000 ljudi.To bi bilo pravo finale i dalo bi polet igračima za narednu sezonu.
20 hiljada ljudi je ocekivana cifra, toliko je bilo i protiv Radnika kada se titula cekalakad bi dzabe ulaz bio za sve tribine to je nemoguca cifra za bilo koji klub u BiH, da nisi to ovako fino izracunao ja bih mislio da se sarkatican
He-he jbg kad kod nas raja nema kulture ići na utakmice.Da mu platiš neće da dođe.Hoće kod kuće sjedit uz tv i gledat portugalsku ligumentalitet87 je napisao/la:kad bi dzabe ulaz bio za sve tribine to je nemoguca cifra za bilo koji klub u BiH, da nisi to ovako fino izracunao ja bih mislio da se sarkaticanRealist je napisao/la:Termin odigravanja revanš utakmice finala Kupa BiH treba pomjeriti sa subote na srijedu.Cijenu ulaznica smanjiti,animirati djecu i žene/djevojke kojima je ulaz besplatan.Svako nek povede još po dvije sa sobom,djevojku i malog rođaka ili komšiji,i eto 9 000 sa kartama,puta 3,27 000 ljudi.To bi bilo pravo finale i dalo bi polet igračima za narednu sezonu.