Safet Sušić - Pape

damir_82
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 01:03

dubrovnik je napisao/la:Ne znam kako se kod vas u Hrvatskoj objasnjava rijec "spletkaros", ali to definitivno u BiH nije ovo iznad sto je napisano....

"Bahat" covjek nije nuzno i spletkaros....

I koliko vidim, neko je odlucio da se zapita da li mozda ima istine u svim tim pricama o Edinu, jer ih je dosta bilo, a niti jednom ga ne optuzuje za bilo sta...tako da ne vidim zasto su to bljuvotine?

Vi se, recimo, ne pitate da li ima istine u tim pricama o selektorovom neznanju, nepotizmu, prodaji igraca, uzimanju para itd...... Vi to uzimate kao aksiom i to se ne treba dokazati...;)
Svugdje je covjek koji se optuziva za ovakve stvari spletkaros i sto se taj radoznalac ne zapita je li Susic kriv nego po Dzeku. Imamo srece pa je to nevjerovatan momak i voli ovu nesrecnu zemlju a da je Ibra na njegovom mjestu sa kojim ga ovaj genije usporedjiva igrao bi Vrsajevic i Susic u napadu a imenovani igrac bi mu prepustio uzitak u zamjenama. E da Ibrahimovica onako Susic ne zamjeni mozda bi i degenek dozivio pa se onda cudimo sto ne igra za nas. I ne zasluzujemo take nama Vrsajevici trebaju.[/quote]

Izvini, medju ljudima sa kojima se ja srecem spletka je nesto drugo......

Zasto bi bilo ko bio kriv???

Nigdje niko ne kaze da je Dzeko kriv, vec da je uradio neke stvari koje mu ne sluze na cast, i da se mora izdici iznad te bahatosti i malogradjanstine..... Srecom Dzeko je najvise kriv za golove i asistencije u dresu reprezentacije i nadam se da ce to jos dugo biti....

A Safet..... Kriv je zato sto se prihvatio posla kod nas.... Takvi smo mi... Gledam ja od kantonalne do Premijer lige, i tacno znam kakvi smo to mi "ljubitelji fudbala" i "navijaci".....

Ti i tebi slicni necete postovati Safeta niti da osvoji svjetsko prvenstvo, i jos 5 svjetskih i evropskih zaredom.... jer vi trazite negativno u njegovom radu....

E u tome je razlika izmedju nas....Ja vidim jako puno pozitivnog i dosta negativnih stvari imaju logicno objasnjenje koje ti neces da vidis.... Jer "Safet ne valja" i logicno objasnjenje po tebi "ne postoji".....

Selektor ne selektira i ne zove najbolje igrace iz jedne drzave, vec one koji mu trebaju da ostvari rezultat.... Da njegovu ideju sprovedu u djelo na terenu.... A tako se jednostavno vidi kad taktika nema smisla i kad trener grijesi (kao protiv Francuske na Kosevu), a kada nema zalaganja igraca i trke na terenu ("Kad nema trke tad sva taktika pada u vodu...." - Ivica Osim)....

No to je vec prica za one koji poznaju fudbal malo drugacije.....

Zivio ti....pa taman pljuvao i po meni, a ne po Susicu ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 maj 2014, 01:03

edo07 je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Jel ocekujete ostavku Susica poslije SP i sta mislite kako ce nam izgledati igracki kadar nakon SP ?
ne ocekujem ostavku..zelim da mu savez surovo iskreno i od srca uruci otkaz...i da mu se po mogucnosti zabrani ulazak u BiH...
Eto koliko znas :D . Otkaz ne moze dobiti neko kome ugovor istice, a njemu istice ugovor na kraju Mundijala. Sto se tice te zabrane, malo je reci da je smijesna zelja, da se ne izrazim grublje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 01:06

donniedarko je napisao/la:Jel ocekujete ostavku Susica poslije SP i sta mislite kako ce nam izgledati igracki kadar nakon SP ?
Ne ocekujem ostavku,ocekujem da mu istekne ugovor a da se drugi ne potpise.
Sto se tice igrackog kadra,ako on ostane mozemo ocekivati Tina i Avdiju kao neizostavne clanove prvih 11,Hadzica kao prvu zamjenu kao i poziv novim igracima iz bratove agencije.Na zalost,to ce dovesti do potpune katastrofe i plasman na Euro ce biti naucna fantastika.
Ako dodje selektor sa normalnim kriterijima i bez talova i mutnih radnji mozemo ocekivati jacanje reprezentacije novim,kvalitetnim igracima.Prije svih poziv Prcicu,Vrancicu,Arslanagicu kao i obilazak i lobiranja da potencijalni kvalitetni igraci steknu pravo nastupa za nas,Hrgota i svaki igrac koji je kvalitetan a koji ima pravonastupa za nas.
Takodje mozemo ocekivati da ce za reprezentaciju igrati samo najbolji igraci i da ce biti birani iskljucivo po kvalitetu.
To ce dovesti do laganog plasmana na Euro na kojem mozemo igrati vaznu ulogu,mozda biti jedno od najvecih iznenadjenja.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 14 maj 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 01:12

adriano_leite je napisao/la:
edo07 je napisao/la:
ne ocekujem ostavku..zelim da mu savez surovo iskreno i od srca uruci otkaz...i da mu se po mogucnosti zabrani ulazak u BiH...
Eto koliko znas :D . Otkaz ne moze dobiti neko kome ugovor istice, a njemu istice ugovor na kraju Mundijala. Sto se tice te zabrane, malo je reci da je smijesna zelja, da se ne izrazim grublje.
i ti to odmah bukvalno shvatio? pa naravno da znam da mu istice ugovor...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2014, 01:23

''Zna ''co'ek sve,haman k'o bubnjas :crazy:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 maj 2014, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 01:23

drummer je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Suplja i laz i to sa uzvicnikom,znas li ista drugo napisati.
Cuj,mogao je selektor njih prekriziti sa spiska.Ma nemoj,ko bi to podrzao?I ko bi onda igrao napadaca,Tino Sven Safetamidzic? :urnebes:
Ja tebi necu napisati da si po zadatku,neka cijenjeni forumasi procijene :wave:
Eto vidim koliko citas moje postove....pronadjes se u prvoj recenici i tebi dosta?!

Sam sam sebi zadao zadatak... Da ne cutim na tvojih 1800+ obmana!!!

Kad pocnes pisati realnu i konstruktivnu kritiku, zasnovanu na cinjenicama i argumentima, a ne na matrici zasnovanoj na blacenju lika i djela selektora onda mozda i moj zadatak zavrsi....
Pa ja i ne pisem nista drugo nego konstruktivnu kritiku zasnovanu na argumentima,kod mene nema suplje i razvlacenja pameti,odmah u sustinu i u kost.Zato ti i jesi mene oznacio kao posebnu prijetnju :D
Imao sam i prije jedan profil,naziva Miske 10,ubijen je zbog recenice:ti se decko izgleda pravis malo poglup.Procijeni je li zasluzeno ili nije.
Jednom papetoljupcu koji me isto optuzivao kao ti sad sam nudio dil,da organizuje anketu(inace je pokretao ankete)sa pitanjem:ko laze i ko je manipulator,ja ili on.Da forumasi demokratski ocijene i daju svoj sud,to je valjda najposteniji nacin.Nije smio.
Isto nudim i tebi :wave: :kafa:
Ja tebi nudim jos bolje....

Javnu debatu... Tema: Safet Susic korektno obavlja svoj posao selektor A nogometne reprezentacije BiH!
Ti negacija ja afirmacija....
Ti biras i dovedes fudbalske strucnjake, (mozda i neko strucan ko zna sta je debata), koji ce da ocijene ko prica napamet, a ko snagom argumenata....
Javna demokratska debata....

Ta tvoja glasanja su mi kao i izbori u BiH.... A ja nisam takmac u takvim uslovima upravo zato jer ne pricam ono sto narod zeli da cuje, vec ono sto je istina....

edo07 je napisao/la:a jesil se zapitao sta ako ti nisi realan? ja recimo nista ne vidim dobro sto Susic radi...taktika mu je ravna nuli...ko jos danas igra bez desnog ili lijevog krila? mi smo cijele kvalifikacije odigrali bez desnog krila...druga stvar covjek jednostavno ne zna motivisati igrace...ubjedjen sam da ne zna ni koji igrac koju poziciju igra...pa sad da ne spominjem davanje glupih izjava, pa neadekvatno oblacenje za vrijeme utakmica...imas milion razloga koji govore protiv Susica
Hiljadu puta sam se zapitao....I evo jos uvijek nisam dosao do tog stadija da mrzim selektora, da mu zelim sve najgore itd.....

To o taktici je prezvakana tema... I ja mislim da je imao gresaka, ali da je u sustini sastavljao najbolje od ponudjenog....i cesto smo igrali odlicno.... Problem zadnjeg veznog se javio u poslednjih 6-7 utakmica....kao i problem desnog bocnog igraca....
Ako ti treba veci motiv od dresa reprezentacije, onda nemoj da se hvale i pricaju floskulu "srcem za BiH".....
Igra onaj ko krila nema, i onaj ko smatra da ce mu dva napadaca dati vise od jednog napadaca i dva krila...
Ne znam kakav ti dokaz treba za tu tvrdnju da ne zna koju poziciju igraju nasi igraci? Jel mislis na ove playstation pozicije ili one "half/krilo/polutka/libero" pozicije??
Mozda to da zna da mu pojedini za ne daj Boze pokrivaju po dvije pa cak i tri pozicije???
"Neadekvatno oblacenje za vrijeme utakmica"??? :D Treba ga smijeniti zbog oblacenja!!! :D :damn:

I to jos uvijek nije milion razloga protiv.....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 maj 2014, 01:25

Selektor ne selektira i ne zove najbolje igrace iz jedne drzave, vec one koji mu trebaju da ostvari rezultat.... Da njegovu ideju sprovedu u djelo na terenu.... A tako se jednostavno vidi kad taktika nema smisla i kad trener grijesi (kao protiv Francuske na Kosevu), a kada nema zalaganja igraca i trke na terenu ("Kad nema trke tad sva taktika pada u vodu...." - Ivica Osim)....

No to je vec prica za one koji poznaju fudbal malo drugacije.....

Zivio ti....pa taman pljuvao i po meni, a ne po Susicu ;)[/quote]

Ja nisam primjetio da kad je repka dobro igrala da je neko Susica spominjo i ja tog covjeka nikad nisam grubo uvrijedio. Niti njega niti koga drugog, ali sam primjetio da smo uz njegovu svesrdnu pomoc davali imena Kokosincima, Izmetima evo danas vidim da i Prca imamo. Ne zelim da ulazim u teme o selektoru ja samo navijam za repku a kako vidim stvari idu u losem pravcu i na tome mu nisam zahvalan. Igraci se ne mogu mijenjati i to je sudbina selektora. Strah me da poslije njega ne ostane Hirosima i to je moje legitimno pravo. Mislim da ga treba pustiti na miru do kraja SP ali bi i on trebao stati sa izjavama za ime bozije. Svaki dan ludilo u novinama i doci ce dan had ce svi argumenti i moji i tvoji biti na stolu. Ali bojim se da ce tebi i tada biti igraci krivi a meni selektor a slucaj u svijetu nije zabiljezen da je tim zamijenjen a trener ostao. Zivio i ti ja ne pljujujem nikog pa sto bi i tebe ja sam iz grada kulture. :D

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 01:30

harishp je napisao/la:''Zna ''co'ek sve,haman k'o bubnjas :crazy:
a ti se obracas s tim postom kome?

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 01:30

dubrovnik je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ne znam kako se kod vas u Hrvatskoj objasnjava rijec "spletkaros", ali to definitivno u BiH nije ovo iznad sto je napisano....

"Bahat" covjek nije nuzno i spletkaros....

I koliko vidim, neko je odlucio da se zapita da li mozda ima istine u svim tim pricama o Edinu, jer ih je dosta bilo, a niti jednom ga ne optuzuje za bilo sta...tako da ne vidim zasto su to bljuvotine?

Vi se, recimo, ne pitate da li ima istine u tim pricama o selektorovom neznanju, nepotizmu, prodaji igraca, uzimanju para itd...... Vi to uzimate kao aksiom i to se ne treba dokazati...;)
Svugdje je covjek koji se optuziva za ovakve stvari spletkaros i sto se taj radoznalac ne zapita je li Susic kriv nego po Dzeku. Imamo srece pa je to nevjerovatan momak i voli ovu nesretnu zemlju a da je Ibra na njegovom mjestu sa kojim ga ovaj genije usporedjiva igrao bi Vrsajevic i Susic u napadu a imenovani igrac bi mu prepustio uzitak u zamjenama. E da Ibrahimovica onako Susic ne zamjeni mozda bi i degenek dozivio pa se onda cudimo sto ne igra za nas. I ne zasluzujemo take nama Vrsajevici trebaju.
De nauci se citirat pa onda nekog vrijedjaj i nazivaj onda kako god hoces.(da sad ne idem u pravopis i te cake) Crnac ti na supku niko!
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 14 maj 2014, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 01:33

Damire,glasanje je najvece demokratsko dostignuce.Od glasanja bjeze diktatori i totalitarni rezimi i traze neke izgovore,sve se poklapa u ovom slucaju :P
Mani se afirmacije i negacije.
Cista demokratija:ko je manipulator,Damir 82 ili drummer :wave:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2014, 01:34

edo07 je napisao/la:

Kako ti navede maloprije'' I ti to odmah bukvalno shvatio''
Cuj zna,veze nema.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 maj 2014, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 01:36

damir_82 je napisao/la:
drummer je napisao/la:
damir_82 je napisao/la: Eto vidim koliko citas moje postove....pronadjes se u prvoj recenici i tebi dosta?!

Sam sam sebi zadao zadatak... Da ne cutim na tvojih 1800+ obmana!!!

Kad pocnes pisati realnu i konstruktivnu kritiku, zasnovanu na cinjenicama i argumentima, a ne na matrici zasnovanoj na blacenju lika i djela selektora onda mozda i moj zadatak zavrsi....
Pa ja i ne pisem nista drugo nego konstruktivnu kritiku zasnovanu na argumentima,kod mene nema suplje i razvlacenja pameti,odmah u sustinu i u kost.Zato ti i jesi mene oznacio kao posebnu prijetnju :D
Imao sam i prije jedan profil,naziva Miske 10,ubijen je zbog recenice:ti se decko izgleda pravis malo poglup.Procijeni je li zasluzeno ili nije.
Jednom papetoljupcu koji me isto optuzivao kao ti sad sam nudio dil,da organizuje anketu(inace je pokretao ankete)sa pitanjem:ko laze i ko je manipulator,ja ili on.Da forumasi demokratski ocijene i daju svoj sud,to je valjda najposteniji nacin.Nije smio.
Isto nudim i tebi :wave: :kafa:
Ja tebi nudim jos bolje....

Javnu debatu... Tema: Safet Susic korektno obavlja svoj posao selektor A nogometne reprezentacije BiH!
Ti negacija ja afirmacija....
Ti biras i dovedes fudbalske strucnjake, (mozda i neko strucan ko zna sta je debata), koji ce da ocijene ko prica napamet, a ko snagom argumenata....
Javna demokratska debata....

Ta tvoja glasanja su mi kao i izbori u BiH.... A ja nisam takmac u takvim uslovima upravo zato jer ne pricam ono sto narod zeli da cuje, vec ono sto je istina....

edo07 je napisao/la:a jesil se zapitao sta ako ti nisi realan? ja recimo nista ne vidim dobro sto Susic radi...taktika mu je ravna nuli...ko jos danas igra bez desnog ili lijevog krila? mi smo cijele kvalifikacije odigrali bez desnog krila...druga stvar covjek jednostavno ne zna motivisati igrace...ubjedjen sam da ne zna ni koji igrac koju poziciju igra...pa sad da ne spominjem davanje glupih izjava, pa neadekvatno oblacenje za vrijeme utakmica...imas milion razloga koji govore protiv Susica
Hiljadu puta sam se zapitao....I evo jos uvijek nisam dosao do tog stadija da mrzim selektora, da mu zelim sve najgore itd.....

To o taktici je prezvakana tema... I ja mislim da je imao gresaka, ali da je u sustini sastavljao najbolje od ponudjenog....i cesto smo igrali odlicno.... Problem zadnjeg veznog se javio u poslednjih 6-7 utakmica....kao i problem desnog bocnog igraca....
Ako ti treba veci motiv od dresa reprezentacije, onda nemoj da se hvale i pricaju floskulu "srcem za BiH".....
Igra onaj ko krila nema, i onaj ko smatra da ce mu dva napadaca dati vise od jednog napadaca i dva krila...
Ne znam kakav ti dokaz treba za tu tvrdnju da ne zna koju poziciju igraju nasi igraci? Jel mislis na ove playstation pozicije ili one "half/krilo/polutka/libero" pozicije??
Mozda to da zna da mu pojedini za ne daj Boze pokrivaju po dvije pa cak i tri pozicije???
"Neadekvatno oblacenje za vrijeme utakmica"??? :D Treba ga smijeniti zbog oblacenja!!! :D :damn:

I to jos uvijek nije milion razloga protiv.....
Bog te vidio tebi se ocito moraju pisati neki ogromni tekstovi...uzalud s tobom raspravljati...slabo kuzis...al objasnit cu ti za oblacenje...znaci lik je selektor,i vodjenjem reprezentacije on reprezentira drzavu u svijetu...valjda bi trebao zbog toga da izgleda elegantno? ili po tebi mozda ne? tebi je znaci ljepse kad obuce suskavac nego ono u Parisu gdje je bio gospodin?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2014, 01:37

Evo poceo I ''objasnjavati'' :crazy: divno,prekrasno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 01:39

harishp je napisao/la:
edo07 je napisao/la:

Kako ti navede maloprije'' I ti to odmah bukvalno shvatio''
Cuj zna,veze nema.
ti se ocito gubis i vremenski i prostorno....pa ni saam sebe covjece ne razumijes...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 01:41

harishp je napisao/la:Evo poceo I ''objasnjavati'' :crazy: divno,prekrasno.
prosetaj malo po kisi..

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 01:41

drummer je napisao/la:Damire,glasanje je najvece demokratsko dostignuce.Od glasanja bjeze diktatori i totalitarni rezimi i traze neke izgovore,sve se poklapa u ovom slucaju :P
Mani se afirmacije i negacije.
Cista demokratija:ko je manipulator,Damir 82 ili drummer :wave:
Ne znam sta se tebi poklapa, ali mene vlast ne zanima....

Javna debata ali uz osvrt i analizu strucnjaka, nekoga ko zna sta je fudbal.....Debata je demokratsko dostignuce i prethodi glasanju! Glasanje mozes dodati kao bonus..... Poslije debate nek se opredijele i glasaju....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 01:43

Pa to da malo naginjes totalitarizmu ;) to se poklapa :kafa:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 01:46

Bog te vidio tebi se ocito moraju pisati neki ogromni tekstovi...uzalud s tobom raspravljati...slabo kuzis...al objasnit cu ti za oblacenje...znaci lik je selektor,i vodjenjem reprezentacije on reprezentira drzavu u svijetu...valjda bi trebao zbog toga da izgleda elegantno? ili po tebi mozda ne? tebi je znaci ljepse kad obuce suskavac nego ono u Parisu gdje je bio gospodin?
Ovisi koliko ti rijeci i recenica treba da kazes sta zelis.... Il ja slabo kuzim il ti slabo objasnjavas??

Naravno da je ljepse kad obuce odijelo!!!

Po cemu je to relevantno za posao koji on obavlja??? Mnogi evropski treneri, cak i priznata trenerska imena, na utakmicama su uglavnom sportski obuceni...

Jel zasluzio da ga se blati jer nosi suskavac?? Hocemo ga smijeniti jer ne nosi odijelo na utakmicama???

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 maj 2014, 01:47

ni Safe ni Edin ni Emir n iMiralem NIKAD NECE NITI SMIJU BITI ISPRED ILI IZNAD REPREZENTACIJE I ZEMLJE BOSNE I HerCEGOVINE!!!
zNAS KOLIKO MENE BRIGA STO SE ON ZOVE eDIN ILI sAFET?
jedan Ibrahimovic BUKVALNO ucjenjuje svedsku repku i tamo je tito! To nije dobro i to ne smije biti tako...isto tako Edin je DUZAN ako vec oblaci dres da u njemu GINE, kao i Vrsajevic, kao i Susicu sto je duznost da svaku utakmicu zove i postavlja najbolje sto ima a ne da prosipa svoje privatne hirove... isto vrijedi i za Emira koji isto zna jezikom svasta zalopatati...
Prvi put kada nekoga navijaci dignu iiznad repke i kazu "bez njega ne mozemo" znajte da ce se ubrzo sve raspasti...
moze se bez svakoga... mislili smo necemo moci dalje bez Hasana, Sergeja, Hibića.. i jos drugih strasnih ASOVA pa evo nas na svjetskom.. sjecate se tekmi kad su ovi sada momci bili jos balavci i kad se pisalo "neka nam je Bog NA POMOCI SA OVIMA, nikad novog Sergeja i Hasana itd. pa? Dodje novi BOlic, Baljic...
Sarajevo ima dvije legende Susic i Hase, pa obje titule osvoji godinu poslije dolaska legendi :) Dakle te ljude, zvijezde i trenere treba postovati, ali niakd i nikad ih ne stavljati ispred repke i grba!!!

Svaki pozvani igrac je tu jer igra fudbal i jer zivi ood toga.. to sto nije pozvao ovoga ili onoga je najmanje bitno... sutra ce doci drugi trener i zvat ce nekog anonimusa i na njega ce se poljuvati... ovdje se pljuvalo i po drugim trenerima svake kvalifikacije i svake prijateljske utakmice
Pa Osima su plljuvali dok je vodio repku jugoslavije sta ce mu Susic raspali sa 30 i nesto
sto ce mu ovaj i sto ce mu onaj,.,,, i mzda je bilo igraca koji su bolji IGRACKI bili od onih pozvanih ali je on kao trener zelio neke druge igrace i to je to... na kraju se samo rezultat gleda i uspjeh,nista drugo

Safet je sa ovim kadrom otisao na SVJETSKO PRVENSTVO, to je NAJVECI uspjeh naseg sporta!
Sve drugo su neke price za laku noc... sad se ljestvica digla stepen iznad,... bit ce interesantno pratiti novog trenera repke poslije Safeta jer ce isti MORATI otici na EURO i na SVJETSKO itd
a mi smo mala zemlja sa katastrofalnom infrastrukturom, ulaganjem ... i ovo je previse sto smo dozivili al gladna usta

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 01:49

Koliko lud moras biti da vrijedjas covjeka radi toga sto obuce suskavac ? Pa sunce ti **** :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.