FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 14 maj 2014, 01:26

Rule_hz je napisao/la:nemoj ramsteine ljude uznemiravat valja ranit :lol: :D valja dozivljet ponedeljak tada starta posao ovih sportiskih direkttora i raznovrsnih menadjera :D
ma necu samo kazem, imena vjeruj ne znam ni ja 100%, znam koja se vrte i na cemu se radi... ima tu puno posla, ima puno obaveza jer svaka marka se mora prvo pri glavnom :)
on sta odobri to i ide...
ali kao sto rekoh, niakd nam ljepse i udobnije nece poceti sezona ...
s velkoskim smo pogodili strasno, dali pare i sad vec mozemo uzeti 3 puta toliko, ali ni ne pomisljaju o tome, cilj je stvoriti ekipu koaj ce pokusati uci u EL za dvije-tri godine

sto se tice ovih sto valjaju :D tu moze ici samo Jajalo, ima jedna kvaka, mi smo sa Kelnom dog. da imamo pravo da PRVI otkupimo njegov ugovor :mrgreen: mozda nam amidža poklon jedan baci za KuP :beba:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 maj 2014, 01:28

rammstein je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:nemoj ramsteine ljude uznemiravat valja ranit :lol: :D valja dozivljet ponedeljak tada starta posao ovih sportiskih direkttora i raznovrsnih menadjera :D
ma necu samo kazem, imena vjeruj ne znam ni ja 100%, znam koja se vrte i na cemu se radi... ima tu puno posla, ima puno obaveza jer svaka marka se mora prvo pri glavnom :)
on sta odobri to i ide...
ali kao sto rekoh, niakd nam ljepse i udobnije nece poceti sezona ...
s velkoskim smo pogodili strasno, dali pare i sad vec mozemo uzeti 3 puta toliko, ali ni ne pomisljaju o tome, cilj je stvoriti ekipu koaj ce pokusati uci u EL za dvije-tri godine

sto se tice ovih sto valjaju :D tu moze ici samo Jajalo, ima jedna kvaka, mi smo sa Kelnom dog. da imamo pravo da PRVI otkupimo njegov ugovor :mrgreen: mozda nam amidža poklon jedan baci za KuP :beba:

sta ti je ba amidja je najbolji kad je bajramuk u pitanju:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 maj 2014, 01:32

amidža lud :D
ne mogu preboliti onaj promasaj sa Jarnijem... ne mogu i gotovo... ova ekipa je mogla do titule lagano al jbg... sta je bilo, bilo je, sd ova ekipa uz duljevica i jos neke igrace... strah me i pomisliti...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 maj 2014, 01:39

rammstein je napisao/la:amidža lud :D
ne mogu preboliti onaj promasaj sa Jarnijem... ne mogu i gotovo... ova ekipa je mogla do titule lagano al jbg... sta je bilo, bilo je, sd ova ekipa uz duljevica i jos neke igrace... strah me i pomisliti...

ma dobro sa jarnijem smo dobili toliko na reklami promoviso nas a i et malo uticao na dovodjenje delaca i masine jajala sta mozes jbg da delac nije primio gol protiv olimpica titulu bi slavili a ono u prijedoru je preslikano iz srebrenika kad smo igrali sa gradinom i otjerali jovica tako i ovaj put sa jarnijem mislim da su tu igraci malo namjerno pod rucnu odigrali...dobro je uspjesna sezona za nas bit ce iduce ako bog da dupla
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 maj 2014, 08:35

Uprava je svjesna da sljedece sezone moraju osvojiti ligu. Tako da sumnjam da cemo uci sa slabijim igrackim kadrom nego sto imamo sada. Cak stavise...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 maj 2014, 08:51

Hordas Doboj je napisao/la:Uprava je svjesna da sljedece sezone moraju osvojiti ligu. Tako da sumnjam da cemo uci sa slabijim igrackim kadrom nego sto imamo sada. Cak stavise...
Mislim da bi i sa ovim igrackim kadrom bez problema osvojili prvenstvo,jer sudeci po teskoj finansijskoj situaciju u drugim klubovima,tesko ce iko osim Sarajeva zadrzati,ili pojacati postojeci igracki kadar.
Mislim da je pod upitnikom samo Jajalo,svi ostali ce ostati gotovo sigurno,mada je bilo nekih ponuda za Cimija i Dupovca.
Sto se tice pojacanja tu je Duljevic,a ubrzo bi mogao potpis staviti i Amer Bekic igrac Zrinjskog.Bice tu jos pojacanja,sto znaci da cemo u slijedecu sezonu uci igracki mnogo jaci.

Mislim da je Upravi veca briga sto dalje dogurati u Evropi,nego titula za slijedecu sezonu u koju svi mi iskreno, i ne sumnjamo. ;)

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 14 maj 2014, 09:38

Nešto mi naumpade, obzirom da g. Vincent Tan, ima dva kluba...jedan je ispao iz prve lige, a drugi će igrati u Euro-Ligi...mog'o nam je posudit kojeg igrača Cardiff-a, da ljudi malo igraju u eUropi :D

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 14 maj 2014, 10:10

Skupe ulaznice i ova kisurina, mogle bi znacajno smanjiti posjetu u subotu od one ocekivane.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 maj 2014, 10:37

pisac je napisao/la:Skupe ulaznice i ova kisurina, mogle bi znacajno smanjiti posjetu u subotu od one ocekivane.
Nisu ba skupe, kakvo to ;)

Vrijeme ce u subotu biti bolje. Tako bar pisu. Mislim da ce raja jedva docekati da nakon 2 dana kise izađe vani. Finale kupa i dizanje trofeja (aBd) bi trebao da bude dovoljan povod da se zapute prema Kosevu. :opaopa: :opaopa:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 14 maj 2014, 10:42

Hordas Doboj je napisao/la:
pisac je napisao/la:Skupe ulaznice i ova kisurina, mogle bi znacajno smanjiti posjetu u subotu od one ocekivane.
Nisu ba skupe, kakvo to ;)

Vrijeme ce u subotu biti bolje. Tako bar pisu. Mislim da ce raja jedva docekati da nakon 2 dana kise izađe vani. Finale kupa i dizanje trofeja (aBd) bi trebao da bude dovoljan povod da se zapute prema Kosevu. :opaopa: :opaopa:
Jutros sam gledao, u 17h kisa, temperatura 12 stepeni.
U subotu cijeli dan najavljuju padavine
http://www.bbc.com/weather/3191281" onclick="window.open(this.href);return false;

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 maj 2014, 10:45

ja ocekujem jedno 10 hiljada i to bi super bilo

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 14 maj 2014, 10:47

bordobijeli je napisao/la:ja ocekujem jedno 10 hiljada i to bi super bilo
Daj Boze i toliko da bude.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 maj 2014, 10:50

SVI NA KOŠEVO BA, PA KAD BI ĆUSKIJE PADALE! :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 maj 2014, 10:53

Ako vako nastavi padat cisto sumnjam da ce se i odigrat tekma
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 maj 2014, 10:57

pisac je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja ocekujem jedno 10 hiljada i to bi super bilo
Daj Boze i toliko da bude.
pa vjerovatno ako bude bas ono padala smanjit ce se to na nekih 5-6 hiljada :thumbdown:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 maj 2014, 11:12

Tek sad je super ispalo sto se u subotu igra, da je ostala srijeda mogli bi samo vaterpola raspalit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 maj 2014, 11:41

exbabilon je napisao/la:Tek sad je super ispalo sto se u subotu igra, da je ostala srijeda mogli bi samo vaterpola raspalit.
Ma ako ovako nastavi igrat ce se u subotu vaterpolo :(
1946

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 maj 2014, 12:03

A i to pred ovih par hiljada koji su stalno tu, pa nećete imati neke finansijske koristi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 maj 2014, 12:15

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 maj 2014, 12:16

Ma sve ce ovako vrijeme biti nazalost, tek se suncano ocekuje u ponedeljak. :problem:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, macahz, miguelramos, prisonbreak i 26 gostiju.