Safet Sušić - Pape

damir_82
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 00:20

dubrovnik je napisao/la:
drummer je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Sad i Dzeko lazljivac i spletkaros covjek najveci sportas BIH od osamostaljenja. 30 godina gledam nogomet i ono mi je prvi put u zivotu da sam vidio da nogometas trazi izmjenu i ne dobije je. I Dzeko spletkaros sram vas bilo pa nije ni cudo. Kad vam se Susic sa onakim ponosom svezao uz zastavu ili pokazo se bilo gdje uz nju, ni ne zavrsi utakmica vec je u Parizu.Pa ima li ijedan nas igrac da je ok. Igrace mjenjat ne mozemo to vam mora biti jasno a sve drugo mozemo.
Nevjerovatno je na sta su sve ljudi spremni.Samo mi nije jasno kako i odkud to.U savkoj reprezentaciji su igraci glavne zvijezde samo se kod nas selektor od nekih pokusava napraviti glavnom zvijezdom.To je neki podanicki mentalitet,urodjeni strah od vlastodrzaca,sta je bog te pito.
Ne moze to,ne shvataju da jednostavno ne moze to.Kad je Maradona bio selektor Argentine ni on nije bio glavna zvijezda,bio je tek selektor koji je nakon ispadanja u cetvrtfinalu SP dobio nogu.
Nema veze sto je legenda,igracka legenda,trenerski nije nesto,kao sto nije ni Sušić.
Dodje covjek u Dubrovnik i niko ga nije zaustavio da se nije sa njim slikao i nasmijao SE. Nevjerovatan momak na ponos svakom normalnom covijeku a sad i on spletkaros. Ma ne mogu vjerovat a ovaj lik koji je sve zakuhao je svetac. Ne treba Bosni neprijatelj gori od svog covijeka.SRAMOTA
Ko kaze da je Dzeko spletkaros??? Hajd nadjite gdje to pise???? I to cete imputirati????

To sto se ponasa neodgovorno, nekad i bahato ne znaci da je spletkaros.... Drugi su spletkarosi , a Edinovu naivnost iskoriste u svojim spletkama....... ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 maj 2014, 00:22

Svi su protiv Egipta bili kriminalni (osim Kolosinca - ustati i spomenuti :clap: ) , Dzeko i selektor su pretrpili najvise uvreda , zbog toga sto se realno dzeko nije oznojio a najbolji igrac , a selektor zbog sastava i taktike nidje veze :roll:
Dzeko je jos vise sam sebe ukopao sa svadjom sa navijacima kao i slucaj Midhat Dzeko (btw. sta ce otac nekog uopste sa reprezentacijiom + na pres konferenciji :roll: ) Dzeko je pretrpio to , jer je na vrhu , to je vece breme od Vrsajevica :urnebes:
Mora se Dzeko nauciti nositi sa slavom , kada te ide onda te svi vole , ali moras podnjeti i kritike kada ne odigras tj. u njegovom slucaju sa Egiptom nestanes sa terena :roll:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 maj 2014, 00:26

Kako mozes biti toliko siguran da Dzeko nije u nekom momentu nesto pokusao da nametne, eto recimo vezano za Ibricica?
Bilo je price i za Izeta Hajrovica, puno prasine se diglo i oko tog poziva i opet se tu Dzeko pominjao. Svaki puta se Dzeko spominje!!!!
Ne kazem da jeste i ne tvrdim to, medjutim kada se to ponavlja nekoliko puta, pa ne mogu da vjerujem nesto da se to stalno izmislja i da to izmislja Safet. Mozda Edin stvarno misli da je Zlatan Ibrahimovic u PSG pa da on odredjuje neke stvari i u datom momentu se nekada tako i ponese?
Ko zna, jel?

Ovo su bljuvotine a ko ih je napisao nije ni vazno, ali sugerira da nam ja najbolji igrac u najmanju ruku spletkaros

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 00:30

drummer je napisao/la:Damire,prava istina je da su Dzeko,Spahic i ostali momci ispali korektni i posteniji od Susica.Samo se Spahic oglasio nakon prozivke da mu pokusavaju praviti spisak i bio izuzetno korekan i umjeren,poslije toga nije rekao ni rijec.Dzeko se ni jednom vise nije ni oglasio(osim tu noc,neposredno nakon utakmice)a citao je svakakve bljuvotine na svoj racun.
A realno,mogli su ga otpuhati,mogli su ga uciniti bivsim da i Brazila ne vidi.Dovoljno je bilo da Dzeko,Spaha(i ostali su bez sumnje na njihovoj strani,Ibisevic je davao izjave koje su na fonunjih dvojice,Pjanic isto),znaci da su rekli:mi ne igramo dok je Susic selektor i on bi vec danas bio bivsi.
A nisu rekli,a itekako su imali zbog cega,optuzeni su,tesko su optuzeni.To dovoljno govori o kakvim se momcima radi.
Suplja i laz!!!

Ibisevic i Pjanic su bili na fonu neutralnosti ne na necijoj strani.....
Ova dvojica su rekli sta su imali, kapiten se oglasio po duznosti i to je sve....

Mogao je selektor njih da odstrani zbog nezalaganja u dresu reprezentacije....?! A nije, i to dovoljno govori o kakvom se covjeku radi.... :)

A sad nastavi po zadatku ubjedjivati citaoce ove teme kako je za sve lose kriv selektor, za sve dobro nema ni najmanje zasluge i sl..... ;)

....a karavane prolaze.... ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 maj 2014, 00:30

Samo se kod nas moze mjesecima palamuditi o 22. i 23. igracu na spisku. Francuzi hladno prekrize Nasrija, argentinci Teveza, nijemci Kiesslinga, englezi Terryja, Ferdinanda, Colea, talijani Tottija, brazilci Kaku, Ronaldinha, itd.
Kod nas mjesecima placu jer nije pozvan neki Prco. :lol:
Pa kako da covjek ne pomisli da nisu u pitanju neki profesionalci zaduzeni za rusenje atmosfere.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 maj 2014, 00:32

donniedarko je napisao/la:Slobodno se moze reci da je Safet ubio svu pozitivnu energiju koju smo akumulirali godinama samo da bi ubacio bratica.Nismo fudbalski strucnjaci ali mozemo razluciti da li se radi o nepotizmu, on kao toliki strucnjak mogao je i trebao je znati da ce se to lose odraziti na atmosferu !? nisam strucnjak ali nisam ni zlobnik ;)
Realno zar bi Dzeko , Spahic , Miske ... trebali da popuste radi 1-2 igraca eto cak i 5 a koji nisu u prvih 15 ??? + dobili su u Kolasincu takvu pozitivnu enegiju i borca , a i Hajrovicu vidi se da je fin momak pokajao se iskreno treba mu halalit , a umije igrati lopte.
Svi trebaju malo svoja ega da spuste , nece im kruna sa glave spasti ako je bratic dodavac paskira i vodonosa :roll: evo svi se slazemo da je to nepotrebno , ali necu igrace opravdati ako ne vidim da trce , nema razloga taktika i postava ako ja ne vidim znoja , a kako Kolasinac moze ;)
i Susuic zeli sigurno najbolje , e sad dali ce zaraditi koji euro od toga sto je Hadzic na spisku ili sto je poveo bratica nebi trebalo biti toliki problem.

Mediji i portali i forumi se trebaju okrenuti IGRI , POSTAVCI , jer tu ne stima nemamo igru od Amerike , znaci pritisak na selektopra da nesmijemo na brze ekipe Argentina Nigerija sa 2 spica + deba Miske (ma koliki on znalac bio) nece nas biti nigdje , mislim da imamo jezgru dobru od nekih 16 igraca : Begovic, Mujdza, Kolosinac, Spahic, Bcakcic, Zukanovic, Besic, Salihovic, Lulic, Medunjain, Pjanic, Miske, Hajrovic Vedo i Dzeko da mozemo pogotovo sa ovim raznovrsnim igracima tipa Kolosinac, Salihovic, Hajrovic, Pjanic da iskombinujemo dosta taktika i postava za dobar rezultat , ostali ako ovih 16 budu zdravi nebi sta trebali traziti ;)

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 maj 2014, 00:33

Posto je ova tema "jako prometna" ima li neko link gdje spisak svih reprezentacija, bas da bacim pogled koga je ko pozvao a koga ne.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 00:35

Suplja i laz i to sa uzvicnikom,znas li ista drugo napisati.
Cuj,mogao je selektor njih prekriziti sa spiska.Ma nemoj,ko bi to podrzao?I ko bi onda igrao napadaca,Tino Sven Safetamidzic? :urnebes:
Ja tebi necu napisati da si po zadatku,neka cijenjeni forumasi procijene :wave:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 maj 2014, 00:35

Mogu Francuzi otpisivat koga goc hoce, a bogami i Englezi, i Nizozemci ali upamti da osim nekoliko ljudi na forumima Susica bi Bosanski navijaci pojeli da i slovo Dz spomene u kontekstu izbacivanja iz repke. Tu ga ni Osim spasit ne bi mogao.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 00:36

dubrovnik je napisao/la:Kako mozes biti toliko siguran da Dzeko nije u nekom momentu nesto pokusao da nametne, eto recimo vezano za Ibricica?
Bilo je price i za Izeta Hajrovica, puno prasine se diglo i oko tog poziva i opet se tu Dzeko pominjao. Svaki puta se Dzeko spominje!!!!
Ne kazem da jeste i ne tvrdim to, medjutim kada se to ponavlja nekoliko puta, pa ne mogu da vjerujem nesto da se to stalno izmislja i da to izmislja Safet. Mozda Edin stvarno misli da je Zlatan Ibrahimovic u PSG pa da on odredjuje neke stvari i u datom momentu se nekada tako i ponese?
Ko zna, jel?

Ovo su bljuvotine a ko ih je napisao nije ni vazno, ali sugerira da nam ja najbolji igrac u najmanju ruku spletkaros
Po cemu su bljuvotine kad napisem da je Edin zakasnio na okupljanje pa ga onda Emir isao moliti da dodje? U to vrijeme Izet bio pozvan u repku?
To bljuvotine? :lol:

Momak se posrao na Dzekino ponasanje u tim danima unutar reprezentacija onom golcinom!

Over ad out ba.... vi se ovdje ponasate kao da je Dzeko svetinja. On je samo igrac koji je repki donio najvise ali nije ni on ni Safet veci od repke. Idem ja odavde.
Sta se koji qrac prepirem sa ljudima koji bozanstvom prave muljatore (mislim i na Dzeku i na Safeta)

Sve mogu shvatiti ali da neko drka kitu na pomen nekog igraca koji je sve samo ne cist u svemu tome i koji se ponasa kao da je njegova reprezentacija, e to ne mogu da shvatim.
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 14 maj 2014, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 00:37

dubrovnik je napisao/la:Kako mozes biti toliko siguran da Dzeko nije u nekom momentu nesto pokusao da nametne, eto recimo vezano za Ibricica?
Ko zna, jel?

Ne znam kako se kod vas u Hrvatskoj objasnjava rijec "spletkaros", ali to definitivno u BiH nije ovo iznad sto je napisano....

"Bahat" covjek nije nuzno i spletkaros....

I koliko vidim, neko je odlucio da se zapita da li mozda ima istine u svim tim pricama o Edinu, jer ih je dosta bilo, a niti jednom ga ne optuzuje za bilo sta...tako da ne vidim zasto su to bljuvotine?

Vi se, recimo, ne pitate da li ima istine u tim pricama o selektorovom neznanju, nepotizmu, prodaji igraca, uzimanju para itd...... Vi to uzimate kao aksiom i to se ne treba dokazati...;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 00:42

dubrovnik je napisao/la:Mogu Francuzi otpisivat koga goc hoce, a bogami i Englezi, i Nizozemci ali upamti da osim nekoliko ljudi na forumima Susica bi Bosanski navijaci pojeli da i slovo Dz spomene u kontekstu izbacivanja iz repke. Tu ga ni Osim spasit ne bi mogao.
Samir Nasri nije pozvan zbog nedavne izjave da nije lako biti musliman u Francuskoj.Njegovo nepozivanje nema veze sa nicim drugim osim sa time.
Sto se tice ostalih reprezentacija,naravno da Del Bosqueu niko nece pretjerano zamjeriti sto nije pozvao Lopeza ili Arbelou kad je pozvao iste ili bolje igrace.Covjek ima 100 vrhunskih igraca,mi imamo desetak.Svako poredjenje je besmisleno.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 14 maj 2014, 00:43

drummer je napisao/la:Suplja i laz i to sa uzvicnikom,znas li ista drugo napisati.
Cuj,mogao je selektor njih prekriziti sa spiska.Ma nemoj,ko bi to podrzao?I ko bi onda igrao napadaca,Tino Sven Safetamidzic? :urnebes:
Eto vidim koliko citas moje postove....pronadjes se u prvoj recenici i tebi dosta?!

Sam sam sebi zadao zadatak... Da ne cutim na tvojih 1800+ obmana!!!

Kad pocnes pisati realnu i konstruktivnu kritiku, zasnovanu na cinjenicama i argumentima, a ne na matrici zasnovanoj na blacenju lika i djela selektora onda mozda i moj zadatak zavrsi....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 maj 2014, 00:44

Hajd' kad se vec svakakve budalestine pisu na ovoj temi da i ja oprobam nesto u tom stilu...
Ivica Osim je zaposlio sina Amara kao svog pomocnika dok je radio u Japanu. Ocigledan primjer nepotizma. :mrgreen: Cudi me da su mu japanci progledali kroz prste. Cak su ga nagradili selektorskom pozicijom a Amara mjestom glavnog trenera u tom klubu. :cool: Izgleda da su japanci dosta tolerantni na nepotizam dok smo mi vec tradicionalno vrlo osjetljivi na to. Ne volimo nepotizam pa to ti je. :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 maj 2014, 00:44

Ne znam kako se kod vas u Hrvatskoj objasnjava rijec "spletkaros", ali to definitivno u BiH nije ovo iznad sto je napisano....

"Bahat" covjek nije nuzno i spletkaros....

I koliko vidim, neko je odlucio da se zapita da li mozda ima istine u svim tim pricama o Edinu, jer ih je dosta bilo, a niti jednom ga ne optuzuje za bilo sta...tako da ne vidim zasto su to bljuvotine?

Vi se, recimo, ne pitate da li ima istine u tim pricama o selektorovom neznanju, nepotizmu, prodaji igraca, uzimanju para itd...... Vi to uzimate kao aksiom i to se ne treba dokazati...;)[/quote]

Svugdje je covjek koji se optuziva za ovakve stvari spletkaros i sto se taj radoznalac ne zapita je li Susic kriv nego po Dzeku. Imamo srece pa je to nevjerovatan momak i voli ovu nesretnu zemlju a da je Ibra na njegovom mjestu sa kojim ga ovaj genije usporedjiva igrao bi Vrsajevic i Susic u napadu a imenovani igrac bi mu prepustio uzitak u zamjenama. E da Ibrahimovica onako Susic ne zamjeni mozda bi i degenek dozivio pa se onda cudimo sto ne igra za nas. I ne zasluzujemo take nama Vrsajevici trebaju.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 14 maj 2014, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 00:50

damir_82 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Suplja i laz i to sa uzvicnikom,znas li ista drugo napisati.
Eto vidim koliko citas moje postove....pronadjes se u prvoj recenici i tebi dosta?!

Kad pocnes pisati realnu i konstruktivnu kritiku, zasnovanu na cinjenicama i argumentima, a ne na matrici zasnovanoj na blacenju lika i djela selektora onda mozda i moj zadatak zavrsi....
a jesil se zapitao sta ako ti nisi realan? ja recimo nista ne vidim dobro sto Susic radi...taktika mu je ravna nuli...ko jos danas igra bez desnog ili lijevog krila? mi smo cijele kvalifikacije odigrali bez desnog krila...druga stvar covjek jednostavno ne zna motivisati igrace...ubjedjen sam da ne zna ni koji igrac koju poziciju igra...pa sad da ne spominjem davanje glupih izjava, pa neadekvatno oblacenje za vrijeme utakmica...imas milion razloga koji govore protiv Susica

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 00:52

damir_82 je napisao/la:

Pa ja i ne pisem nista drugo nego konstruktivnu kritiku zasnovanu na argumentima,kod mene nema suplje i razvlacenja pameti,odmah u sustinu i u kost.Zato ti i jesi mene oznacio kao posebnu prijetnju :D
Imao sam i prije jedan profil,naziva Miske 10,ubijen je zbog recenice:ti se decko izgleda pravis malo poglup.Procijeni je li zasluzeno ili nije.
Jednom papetoljupcu koji me isto optuzivao kao ti sad sam nudio dil,da organizuje anketu(inace je pokretao ankete)sa pitanjem:ko laze i ko je manipulator,ja ili on.Da forumasi demokratski ocijene i daju svoj sud,to je valjda najposteniji nacin.Nije smio.
Isto nudim i tebi :wave: :kafa:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 00:56

Jel ocekujete ostavku Susica poslije SP i sta mislite kako ce nam izgledati igracki kadar nakon SP ?

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 00:59

donniedarko je napisao/la:Jel ocekujete ostavku Susica poslije SP i sta mislite kako ce nam izgledati igracki kadar nakon SP ?
ne ocekujem ostavku..zelim da mu savez surovo iskreno i od srca uruci otkaz...i da mu se po mogucnosti zabrani ulazak u BiH...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 maj 2014, 01:01

calcio je napisao/la:Hajd' kad se vec svakakve budalestine pisu na ovoj temi da i ja oprobam nesto u tom stilu...
Ivica Osim je zaposlio sina Amara kao svog pomocnika dok je radio u Japanu. Ocigledan primjer nepotizma. :mrgreen: Cudi me da su mu japanci progledali kroz prste. Cak su ga nagradili selektorskom pozicijom a Amara mjestom glavnog trenera u tom klubu. :cool: Izgleda da su japanci dosta tolerantni na nepotizam dok smo mi vec tradicionalno vrlo osjetljivi na to. Ne volimo nepotizam pa to ti je. :mrgreen:
A ti si toliko bistar pa porediš klub sa reprezentacijom :clap: Repka ima 10 utakmica u 2 godine i tu se ne možeš glupirat,u klubu imaš vremena da se ispraviš ako griješiš... al u klubu dobiješ nogu jer njih interesuje rezultat 2014. godine a ne kakav si bio igrač 1980-e...

Pa vidjet ćemo kad Sajo dobije neki klub koliko će burazerovih igrača povest sa sobom ;) Niti jednog,jer tu zna da mu je noga,počne li se glupirat i trošiti pare na igrače koji su samo za naših livada i hrvatskih takođe i to im je krajnji domet,u repki ne moraš da brineš o novcu,jednostavno pozoveš igrača i praviš se mutav....
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.