Ko kaze da je Dzeko spletkaros??? Hajd nadjite gdje to pise???? I to cete imputirati????dubrovnik je napisao/la:Dodje covjek u Dubrovnik i niko ga nije zaustavio da se nije sa njim slikao i nasmijao SE. Nevjerovatan momak na ponos svakom normalnom covijeku a sad i on spletkaros. Ma ne mogu vjerovat a ovaj lik koji je sve zakuhao je svetac. Ne treba Bosni neprijatelj gori od svog covijeka.SRAMOTAdrummer je napisao/la:Nevjerovatno je na sta su sve ljudi spremni.Samo mi nije jasno kako i odkud to.U savkoj reprezentaciji su igraci glavne zvijezde samo se kod nas selektor od nekih pokusava napraviti glavnom zvijezdom.To je neki podanicki mentalitet,urodjeni strah od vlastodrzaca,sta je bog te pito.dubrovnik je napisao/la:Sad i Dzeko lazljivac i spletkaros covjek najveci sportas BIH od osamostaljenja. 30 godina gledam nogomet i ono mi je prvi put u zivotu da sam vidio da nogometas trazi izmjenu i ne dobije je. I Dzeko spletkaros sram vas bilo pa nije ni cudo. Kad vam se Susic sa onakim ponosom svezao uz zastavu ili pokazo se bilo gdje uz nju, ni ne zavrsi utakmica vec je u Parizu.Pa ima li ijedan nas igrac da je ok. Igrace mjenjat ne mozemo to vam mora biti jasno a sve drugo mozemo.
Ne moze to,ne shvataju da jednostavno ne moze to.Kad je Maradona bio selektor Argentine ni on nije bio glavna zvijezda,bio je tek selektor koji je nakon ispadanja u cetvrtfinalu SP dobio nogu.
Nema veze sto je legenda,igracka legenda,trenerski nije nesto,kao sto nije ni Sušić.
To sto se ponasa neodgovorno, nekad i bahato ne znaci da je spletkaros.... Drugi su spletkarosi , a Edinovu naivnost iskoriste u svojim spletkama.......