s2 = golf 2astra1922 je napisao/la:zdravo raja mozeli mi neko od vas koji se razumijete malo opisati razlike izmedu samsunga s2 i s3.ustvari imali velike razlike imali s2 nekih mana ili nedostataka
s3 = golf 3
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
s2 = golf 2astra1922 je napisao/la:zdravo raja mozeli mi neko od vas koji se razumijete malo opisati razlike izmedu samsunga s2 i s3.ustvari imali velike razlike imali s2 nekih mana ili nedostataka
ukucaj na play screenshot, evo ja nadjo neku screenshot ultimate al pregledaj možda ima koja boljaanonimni je napisao/la:Ima li kakva aplikacija za Android koja radi kao Pokit na kompjuteru (dakle, da mogu raditi screenshot, ali da bez nekog većeg uređivanja imam samo jedan dio iskružen i kojeg mogu imati takvog bez zatamnjivanja, rezanja itd.)?
je li firefox ili flashfox ? Jer ste prije (mozda si bas ti, al se ne sjecamanonimni je napisao/la:Možeš, skini Firefox (u njemu je ugrađen Flash player) i traži streamove u njemu, trebao bi ti otvarati većinu streamova
Imam osjećaj da sam već nedavno odgovorio na ovakvo pitanje, al' nema veze
Skini s Google Playa, ionako je besplatna aplikacija, pa ti Google ne može pomoćiPapastathopoulos je napisao/la:meni je recimo "puffin" aplikacija predobra za premier, i recimo za top eleven (imam ja android aplikaciju TE, ali mi nekad treba "PC verzija")..za to je perfektan puffin..ali za streamove je 0 cista..pa cu sad probati firefox..samo, trebal' skidati neku full verziju sa google-a, il' ovu sa google play-a ?
hvala vam obojici na odgovoru.kupio sam s2.bio je i s3 u opticaju ali cijena je presudila.iako za moje potrebe s3 je glomazan i tesko je rukovati sa njim kada se javljas kada ga vadis iz dzepa i tako.nadam se samo da ce me posluziti dobro a ono sto sam vidio meni je i vise nego dovoljno iako bi ih ja uporedio kaoJoseMourinho je napisao/la:s2 = golf 2astra1922 je napisao/la:zdravo raja mozeli mi neko od vas koji se razumijete malo opisati razlike izmedu samsunga s2 i s3.ustvari imali velike razlike imali s2 nekih mana ili nedostataka
s3 = golf 3
najbolji mobitel na svijetuilijasmusic je napisao/la:isplatili se uzeti lumiu 920 za 445KM i uopste da li valja taj telefon