Safet Sušić - Pape

donniedarko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la donniedarko » 13 maj 2014, 22:17

Budite umjereni u kritikama prema Susicu kako ga ne bi uvrijedili, mi cemo ispastati :(

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 22:18

Sreca sto Safet nema nekog sina da ganja loptu po pasnjacima HNL-a.
Bilo bi TOP 25.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 maj 2014, 22:20

Batko je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Batko je napisao/la: Ja sam bio ljubimac Zeca ali ne možemo navući na to da je uspio dole! Nije!!! Došao je kao veliko pojačanje ali nije mnogo dao golova! Dosta lijepih golova je dao i igrao solidno na terenu ali nije postao golgeter! Međutim poslijednjih mjesec dana je tek počeo da zabija i njegovo ime je počelo da se vrti oko repke... Nažalost malo prekasno!!!

Sent from my Home using fingers
Sta si ti bio aj nam objasni i prevedi na bosanski tu prvu recenicu.
Da si ljubimac Papeta to znamo, ali ovo prvo nikako da svarim...

Zec ce kao sto rekoh 90% biti na spisku novog selektora poslije SP za nekih 50-tak dana ...
Zao mi je, ne mogu ti objasniti!!!!

Sent from my Home using fingers
Razumijem, ne postoji adekvatan prevod te gluposti. Kaze se inace Zec mi je bio ljubimac a ne to sto si ti napisao.
Vise srece u pisanju drugi put. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 maj 2014, 22:27

Cigri je napisao/la:Susic (Piplica) koji je zaduzen za golmane ako je u karijeri pogledao jednu tekmu Avdukica a kamoli na kaseti u posljednih 6mj. :? :(
Avdukic je rupa zesca u posljednje vrijeme, strasno kakav amater je nas treci golman.
U istu se recenicu mogu staviti ovi forumasi sto navodno prate ove razno razne lige i ove timove kao sto su Fulham,, Sochaux, Sahtat (kazahstanski), Makabi ...itd. i sa tim istim nabijaju rogove selektoru i ubise u pojam sa smaranjem.

Kao sto Pape, Piplica gleda(ju) "kasete" tako ovi gledaju "youtube best off" i na osnovu toga daju neke procjene ko treba a ko ne da igra.

Primjera radi 99.9 % njih (ukljucujuci mene) je pogledalo JEDNU JEDINU utakmicu Anela Hadzica i to onu protiv Egipta, i na osnovu toga su zakljucili da nije za reprezentacije.

A onda kada Prcic pocne utakmicu za Sochaux, ili kada Tankovic odigra 45' protiv Man.Utd. tad su za reprezentacije ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 13 maj 2014, 22:31

Elegant je napisao/la:
Cigri je napisao/la:Susic (Piplica) koji je zaduzen za golmane ako je u karijeri pogledao jednu tekmu Avdukica a kamoli na kaseti u posljednih 6mj. :? :(
Avdukic je rupa zesca u posljednje vrijeme, strasno kakav amater je nas treci golman.
U istu se recenicu mogu staviti ovi forumasi sto navodno prate ove razno razne lige i ove timove kao sto su Fulham,, Sochaux, Sahtat (kazahstanski), Makabi ...itd. i sa tim istim nabijaju rogove selektoru i ubise u pojam sa smaranjem.

Kao sto Pape, Piplica gleda(ju) "kasete" tako ovi gledaju "youtube best off" i na osnovu toga daju neke procjene ko treba a ko ne da igra.

Primjera radi 99.9 % njih (ukljucujuci mene) je pogledalo JEDNU JEDINU utakmicu Anela Hadzica i to onu protiv Egipta, i na osnovu toga su zakljucili da nije za reprezentacije.

A onda kada Prcic pocne utakmicu za Sochaux, ili kada Tankovic odigra 45' protiv Man.Utd. tad su za reprezentacije ...
Pa vise znam od Susica preko youtube-a, vise cu vidjeti od igraca svojim ocima nego on. Za poziv su dovoljni jedna pregledana utakmica i pohvala od nekog lika. Ja to nisam izmislio, sam je to rekao kako za Hadzica tako i za Susica. Cak sto vise za Hadzica je tvrdio da je bio los kada ga je gledao medjutim onda je stigla pohvala sa strane pa je dobio poziv :thumbup:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 maj 2014, 22:35

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/bandov ... srecu/1582" onclick="window.open(this.href);return false;

Legenda Fudbalskog kluba Sarajevo i selektor "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, uručio je pozive još šestorici igrača uoči predstojećeg okupljanja reprezentacije Bosne i Hercegovine, pred početak priprema za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Poziv selektora Sušića dobio je golman Fudbalskog kluba Sarajevo, Dejan Bandović.

"Ne mogu riječima opisati svoju sreću. Velika je čast trenirati sa igračima, koji su Bosnu i Hercegovinu po prvi put odveli na jedno veliko fudbalsko takmičenje. Zahvalio bih se selektoru na ukazanom povjerenju i uradit ću sve, da opravdam poziv", kazao je Bandović.

Rođeni Sarajlija, Bandović, do sada je ukupno 65 puta stajao na golu bordo kluba i u posljednje dvije sezone, braneći u sjajnoj formi, opravdano stekao epitet najboljeg golmana u BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Čestitke Dejo!!!

:salut: :salut:
1946

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 22:41

Elegant je napisao/la:

Halo bucko ovi su placeni, PLACENI da prate igrace.
Sta ces reci mala plata :? :facepalm: nisu platili net, kasete :lol:
A vidi mu procenta :facepalm:
Idi pospremi autice, pisanje pa spavanje.
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 13 maj 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2014, 22:42

Za vas sto kazete da Pape ima malu platu:

slika

Je li vas stid?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 22:44

Cartman je napisao/la:Za vas sto kazete da Pape ima malu platu:

slika

Je li vas stid?
Malo :oops: 17 na Svijetu.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 13 maj 2014, 22:47

I ja imam 1000 i jednu zamjerku na vođenje repke od strane Papeta. Od postavke i odabira igrača, nerezonski izjava do nelogičnih odluka i poteza. Međutim, OHLADITE MALO!!!

Dolazi nam svjetsko prvenstvo, nešto što čekamo čitav život, a mi se seremo sve na to! Rezultati zavise i od atmosfere, a mi i novinari radimo sve negativno. Treba se strpiti, da se završi svjetsko, a onda uputiti kritike. Sad je gotovo. Selekcija je izvršena...sad bi trebali pumpati euforiju i atmosferu pred svjetsko, a ne obrnuto...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

edo07
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la edo07 » 13 maj 2014, 22:49

Vedad87 je napisao/la:I ja imam 1000 i jednu zamjerku na vođenje repke od strane Papeta. Od postavke i odabira igrača, nerezonski izjava do nelogičnih odluka i poteza. Međutim, OHLADITE MALO!!!

Dolazi nam svjetsko prvenstvo, nešto što čekamo čitav život, a mi se seremo sve na to! Rezultati zavise i od atmosfere, a mi i novinari radimo sve negativno. Treba se strpiti, da se završi svjetsko, a onda uputiti kritike. Sad je gotovo. Selekcija je izvršena...sad bi trebali pumpati euforiju i atmosferu pred svjetsko, a ne obrnuto...
Atmosferu je pokvario on...zato sto je baksuz, nema autoriteta,prica gluposti,vrijedja fudbalere...ako ko treba da ohladi onda je to on sa svojim ispadima...

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 maj 2014, 22:49

Vedad87 je napisao/la:I ja imam 1000 i jednu zamjerku na vođenje repke od strane Papeta. Od postavke i odabira igrača, nerezonski izjava do nelogičnih odluka i poteza. Međutim, OHLADITE MALO!!!

Drug,ovo sto Pape radi je cisti bezobrazluk,nepotizam pred nasim ocima...
I ja cu navijati svim srcem za nas,ali nepravdu i laz ne mogu izbjegavati.
StarMo nije skutorija...

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 13 maj 2014, 22:50

Sreca pa nije sva euforija vezana za ovaj forum niti se ista pika odavde hvala Bogu :lol:

Ovi se satrase ko ce vise Safetu pogrdnih rijeci reci, a samoprozvanih strucnjaka mali milion.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 22:52

RockyMaivia je napisao/la:

Drug,ovo sto Pape radi je cisti bezobrazluk,nepotizam pred nasim ocima...
I ja cu navijati svim srcem za nas,ali nepravdu i laz ne mogu izbjegavati.
+

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 maj 2014, 22:54

Sad ce biti zanimljivo vidjeti samo okupljanje igraca,kako ce to sve izgledati,kako ce se igraci postaviti,kako ce reagovati.Vrlo teske rijeci su pale na njihov racun,bilo je tu i lazi pa onda zestokog medijskog linca,pljuvanja po drustvenim mrezama i forumima a sve zbog toga sto je selektor klevetao i blatio vrlo bitne igrace i lagao da mu pokusavaju krojiti spisak,pogotovo na racun Dzeke i kapitena.Hoce li se oni izdici i preci preko toga bar dok traju pripreme i kako ce to sve izgledati.
Sumnjam da ce preci preko toga trajno,pitanje je da li ce bar dok ne prodje svjetsko prvenstvo.
To je trenutno najvaznija stvar,stvar broj jedan.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 13 maj 2014, 23:00

Sve ja razumijem ;) Ali se trenutno ne može iz ove kože. Pape je selektor i on nas vodi na svjetsko. On je takav, i ovo njegovo izjavljivanje budalaština će se nastaviti...Na nama je (ne mislim nama forumašima nego cjelokupnoj javnosti) da stvorimo pozitivnu atmosferu u i oko repke.

I igrači mislim trebaju održati neke sastanke. Dosta stvari je izašlo na površinu. Treba se to riješiti. I onda svm silima napraviti što bolji rezultat. Najlakše će biti dati otkaz Papetu, ako kvalifikacije budu neuspješne (ili se ne daj Bože obrukamo).
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 maj 2014, 23:07

Vedad87 je napisao/la:Sve ja razumijem ;) Ali se trenutno ne može iz ove kože. Pape je selektor i on nas vodi na svjetsko. On je takav, i ovo njegovo izjavljivanje budalaština će se nastaviti...Na nama je (ne mislim nama forumašima nego cjelokupnoj javnosti) da stvorimo pozitivnu atmosferu u i oko repke.

I igrači mislim trebaju održati neke sastanke. Dosta stvari je izašlo na površinu. Treba se to riješiti. I onda svm silima napraviti što bolji rezultat. Najlakše će biti dati otkaz Papetu, ako kvalifikacije budu neuspješne (ili se ne daj Bože obrukamo).
Druze,to je lako reci ali tesko uraditi.Zamisli da je on jednog Edina Dzeku optuzio da mu pravi spisak,nakon toga na tog istog Edina se srucila salva uvreda i pljuvanja njega i njegove familije.Znaci to je izazvao selektor,on je Edinu Dzeki,nasem najboljem igracu,znaci igracu svjetskog kalibra,svjetskoj zvijezdi nanio nepopravljivu i nenadoknadivu stetu.
Nije to bas tako jednostavno kako mnogi zamisljaju.
I ja sam za to da se pokusa bar iz zajednickog interesa ostaviti sve po strani do zavrsetka SP ali ubijedjen sam da mu Dzeko nikad nece oprostiti.Uostalom,ko i bi.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 13 maj 2014, 23:10

Sto ne mogu ovih sto nauce neku rijec pa je samo ponavljaju.... Nepotizam ovo nepotizam ono bla bla

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 13 maj 2014, 23:13

drummer je napisao/la: Druze,to je lako reci ali tesko uraditi.Zamisli da je on jednog Edina Dzeku optuzio da mu pravi spisak,nakon toga na tog istog Edina se srucila salva uvreda i pljuvanja njega i njegove familije.Znaci to je izazvao selektor,on je Edinu Dzeki,nasem najboljem igracu,znaci igracu svjetskog kalibra,svjetskoj zvijezdi nanio nepopravljivu i nenadoknadivu stetu.
Nije to bas tako jednostavno kako mnogi zamisljaju.
I ja sam za to da se pokusa bar iz zajednickog interesa ostaviti sve po strani do zavrsetka SP ali ubijedjen sam da mu Dzeko nikad nece oprostiti.Uostalom,ko i bi.
Kako mozes biti toliko siguran da Dzeko nije u nekom momentu nesto pokusao da nametne, eto recimo vezano za Ibricica?
Bilo je price i za Izeta Hajrovica, puno prasine se diglo i oko tog poziva i opet se tu Dzeko pominjao. Svaki puta se Dzeko spominje!!!!
Ne kazem da jeste i ne tvrdim to, medjutim kada se to ponavlja nekoliko puta, pa ne mogu da vjerujem nesto da se to stalno izmislja i da to izmislja Safet. Mozda Edin stvarno misli da je Zlatan Ibrahimovic u PSG pa da on odredjuje neke stvari i u datom momentu se nekada tako i ponese?
Ko zna, jel? ;)
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 13 maj 2014, 23:14

Safet je sam izjavio da je dva puta gledao Hadzica, bio razocaran te ga ipak pozvao jer je cuo od nekog da je dobar.Za Tinu je isto neki dan tvrdio da ga je jednom gledao protiv Dinama, cuo kako je dobar i pozvao ga te priznao kako ipak nije skroz objektivan u vezi njega.
Ako je ovo istina sto je izjavio smijem se opkladiti da on nije nikad pogledao vecinu igraca koji se ovdje spominju, jer zamislite ludosti pozivati ovako nekog i igrati se sa vlastitim poslom.I sad kao on iznenadjenen intenzitetom negativnih reakcija, te okarakterise javnost kao zlobnike ? Pa vise se ne mogu i nabrojati svi njegovi kiksevi .

slika

Ovo sto on radi nije vidjelo profesionalizam a gledajte place, sve lafo niska .Jos su mi gori likovi ovdje koji zele to sve nekako opravdati i kao treba sad sutiti. :roll: :?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.