FK Rudar Kakanj

GK1996
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la GK1996 » 06 maj 2014, 00:45

LloriS je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:
Mene pitas ? :D

Ovo sto sam napisao gore,je 99% tacno.Popricaj malo s rajom iz Bihaca i sve ce ti biti jasno.Ljudi su u krizi,plate igracima kasne,mozda i ovi rezultati su plod tih svih desavanja,i kako da Jedinstvo da premije Rudaru kao sto ovaj gore tvrdi ako ljudi svojim igracima ne daju plate ? :D Pa da su svojima dali premije ljudi bi prosli kroz Banovice ko Real kroz Minhen :D
A za to ne treba ni biti insajder,malo ukljuci mozak i sve ce ti biti jasno :)
Ne pricaj gluposti molim te, danas je bilo razgovora sa igracima i bilo je pitanje zbog cega lose igraju, da li im kasne plate i koliko, nijedan se nije potuzio cak su rekli da su redovne, te price da se nema para i da kasne plate su suplje price, ako lazu igraci lazem i ja
Bas sam pricao s tri momka koji tvrde suprotno i da se vecina stvari rasulo odkako je onaj trener otisao.Ali hajde eto,ako ti tako tvrdis onda ok :D
Rudar Kakanj !!!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 06 maj 2014, 00:49

Gusar1995 je napisao/la:ma jok tebi drug
pit'o sam ovog @HerLutwoII :D
Ma nema to veze sa mastom,samo sa vase dvije struje,jedna vodi klub druga vecinu igraca.......uostalom,sve ce se samo kazati ubrzo. Sto se tice nas to je bilo i proslo,valja dalje u borbu i nema zamjerki nikakvih,cvrsta ste ekipa i tesko vas je dobiti skoro nikako osim ako nisi mastercard ili Jedinstvo Bihac :mrgreen: :mrgreen:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 maj 2014, 00:51

GK1996 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:
Mene pitas ? :D

Ovo sto sam napisao gore,je 99% tacno.Popricaj malo s rajom iz Bihaca i sve ce ti biti jasno.Ljudi su u krizi,plate igracima kasne,mozda i ovi rezultati su plod tih svih desavanja,i kako da Jedinstvo da premije Rudaru kao sto ovaj gore tvrdi ako ljudi svojim igracima ne daju plate ? :D Pa da su svojima dali premije ljudi bi prosli kroz Banovice ko Real kroz Minhen :D
A za to ne treba ni biti insajder,malo ukljuci mozak i sve ce ti biti jasno :)
Ne pricaj gluposti molim te, danas je bilo razgovora sa igracima i bilo je pitanje zbog cega lose igraju, da li im kasne plate i koliko, nijedan se nije potuzio cak su rekli da su redovne, te price da se nema para i da kasne plate su suplje price, ako lazu igraci lazem i ja
Bas sam pricao s tri momka koji tvrde suprotno i da se vecina stvari rasulo odkako je onaj trener otisao.Ali hajde eto,ako ti tako tvrdis onda ok :D
Pa sto ta tri mudonja nisu rekla onda juce pred 200 ljudi da im kasne plate, mogu pricati ovako preko neta, a kad im je postavljeno pitanje rekli su nije, sve je uredu sa platama.

PS: Da se dosta stvari porusilo u ekipi nakon odlaska Evia to jeste istina.

Da ne idemo dalje u off jer nije tema Jedinstva ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 06 maj 2014, 00:57

LloriS je napisao/la: Pa sto ta tri mudonja nisu rekla onda juce pred 200 ljudi da im kasne plate, mogu pricati ovako preko neta, a kad im je postavljeno pitanje rekli su nije, sve je uredu sa platama.

PS: Da se dosta stvari porusilo u ekipi nakon odlaska Evia to jeste istina.

Da ne idemo dalje u off jer nije tema Jedinstva ;)
Zato druze,jer se tresu fotelje u upravi i ako se igraci pozale raja je uz igrace i onda ce se jos vise uzdrmati fotelje :D Ovako su momci vjerovatno uz neki dogovor s upravom,pokusali smiriti donekle situaciju,i privesti sezonu kraju.

Ali kao sto kazes,nije tema Jedinstva svako dobro i veliki pozz za vas :D
Rudar Kakanj !!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 maj 2014, 15:37

U Rudaru nezadovoljni delegiranjem Adnana Grabusa koji nas je nekoliko puta oštetio. Čeka se hoće li biti promjena sudija, jer je navodno sjedinica neka danas.

Mišljenja sam da nam Jedinstvo ništa ne može i da sudija iz Bihaća bude :D Očekujem pobjedu sutra!
#samoRudar #zauvijek

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 13 maj 2014, 15:40

Kakva je situacija kod Vas za sutra, dal' ste kompletni imal' povrjedjeni , suspenzija???

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 maj 2014, 15:41

L' Imperator je napisao/la:U Rudaru nezadovoljni delegiranjem Adnana Grabusa koji nas je nekoliko puta oštetio. Čeka se hoće li biti promjena sudija, jer je navodno sjedinica neka danas.

Mišljenja sam da nam Jedinstvo ništa ne može i da sudija iz Bihaća bude :D Očekujem pobjedu sutra!
Samo žalbe ulagat, vidite šta radi ta bagra ratnoprofiterska! Neka vam je sa srećom i da odigrate isto požrtvovano kao i protiv nas sutra, pa makar i ne pobjedili...
075

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 13 maj 2014, 15:47

Sutra ce te vidit da Jedinstvo realno nije za PL,necu pricat o tom namjestanju jer cijela drzava je to vec vidila.Ako igraci budu igrali barem sa 50 % svojih mogucnosti od onog meca sa Slobodom ne sumnjam u barem 1 bod ;) Ja recimo ne bi dozvolio da platim kartu dodjem na utakmicu i da momci ne ginu da je mec namjesten i da izgube..Mi bi reagovali sigurno,nez kakva je kod vas situacija ali cijelo vrijeme govorite kako ne namjestate i ne prodajete.Vidit cemo sutra :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 maj 2014, 15:54

fukara1919 je napisao/la:Kakva je situacija kod Vas za sutra, dal' ste kompletni imal' povrjedjeni , suspenzija???
Kompletni smo, nema jedino Turudije koji karijeru nastavlja na Islandu i Samira Dure koji je prestao trenirati zbog bolova nategnute tetive i njegova uspješna igračka karijera je definitivno završena. Poslije današnjeg treninga igrači idu u karantin.
#samoRudar #zauvijek

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 13 maj 2014, 17:41

L' Imperator je napisao/la:U Rudaru nezadovoljni delegiranjem Adnana Grabusa koji nas je nekoliko puta oštetio. Čeka se hoće li biti promjena sudija, jer je navodno sjedinica neka danas.

osta je taj sudija

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 13 maj 2014, 19:31

Drugovi,nemoj da se ljutite na mene. Reci cu vam svoje informacije, a u koje se par Tuzlaka uvjerilo da su istinite i da jos nisam promasio,a govorio sam im neke stvari po 7 dana unaprijed.

Vi ste dogovorili dati 3 boda Jedinstvu,ako bude trebalo,jos i prije utakmice Rudara i Slobode,za dobre pare. I posto sutra Jedinstvu treba, a informacije govore da Branitelj igra za sebe i ne zeli prodati, vi cete sutra lagano da se naguzite za dobar kes. Molim vas ,bez napada,samo pisem iskreno,a pogotovo mi nije cilj da vrijedjam.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 13 maj 2014, 20:24

sekretar je napisao/la:Drugovi,nemoj da se ljutite na mene. Reci cu vam svoje informacije, a u koje se par Tuzlaka uvjerilo da su istinite i da jos nisam promasio,a govorio sam im neke stvari po 7 dana unaprijed.

Vi ste dogovorili dati 3 boda Jedinstvu,ako bude trebalo,jos i prije utakmice Rudara i Slobode,za dobre pare. I posto sutra Jedinstvu treba, a informacije govore da Branitelj igra za sebe i ne zeli prodati, vi cete sutra lagano da se naguzite za dobar kes. Molim vas ,bez napada,samo pisem iskreno,a pogotovo mi nije cilj da vrijedjam.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Rudar Kakanj !!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 maj 2014, 22:08

#samoRudar #zauvijek

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 13 maj 2014, 22:11

e vala je bio igračina. Neka mu je sa srečom.

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 13 maj 2014, 22:51

L' Imperator je napisao/la:SAMIR DURO SE OPROSTIO
SRETNO LEGENDO :clap: :clap: :clap:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 13 maj 2014, 23:53

sekretar je napisao/la:Drugovi,nemoj da se ljutite na mene. Reci cu vam svoje informacije, a u koje se par Tuzlaka uvjerilo da su istinite i da jos nisam promasio,a govorio sam im neke stvari po 7 dana unaprijed.

Zadnje informacije govore da je Jedinstvo odustalo od dogovora 'na kafu' tako da Rudar moze slobodno da pobjedi za svoj ceif!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 13 maj 2014, 23:55

Steta, strasan igrac (barem sto sam ga ja gledo).

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 maj 2014, 09:13

Odlican igrac, mnogo bolji od nekih koji su napravili bolju karijeru. Neka mu je sretno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 14 maj 2014, 10:46

slika

Došao keš iz Bihaća hahaha :D
Rudar Kakanj !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2014, 11:28

kakav je teren kod vas..hocel se ovo igrat danas :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.