U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Šta misliš naprimjer Jozo Špikić za dvije godine postane dobar fudbaler da li bi odustao od igranja za BiH ili CImirot da ode vani nikad se to ne zna šta u kome čuči sve dok ne zaigra za A tim da li te moze zeznut ili ne..Slucaj BUnoze otisao vani i kad je trebao za Atim da zaigra izjavio ja nemam nista protiv da me pozove Slaven BIlic..PerryFred je napisao/la:Moja poruka se ne odnosi samo na Marića nego na sve igrače.
Ko želi da igra za drugu zemlju nek čeka poziv(Hrvatske,Srbije) i prepusti mjesto igraču koji če ostati BiH reprezentativac.
spikic ako ode stvarno u italiju ili neku drugu jacu ligu, treba odma u prvoj tekmi kvalifikacija na jesen da zaigra 2-3 minute u a timu. ima sve sposobnosti koje se zahtjevaju od modernih stopera.
Potpuno se slazem sa ovim st je PerryFred napisao, a ovo vezano za Bunozu je samo djelimicno tocno. Prvo da bi bio skroz korektan ne vidim veliku razliku izmedju Seferovica i Marica i njihova nacionalnost i vjera me najmanje zanimaju.Maric je doduse vec bio reprezentativac BIH i kao takvom mu zamjeram sto je taj dres ikad oblacio a ne sto ga je skinuo jer ga ovakav kakav jest nije ni trebao nikad dobiti. Seferovicu smo u isto vrijeme poklanjali puno vise paznje a on nas doduse uz svesrdnu pomoc selektora vrlo jednostavno otpili. Ipak za mene su ova dvojica jednaki. A sad Bunoza ili Vrancic ni malo im necu zamjerit kad nas otpile, vec cu to zamjeriti strucnjaku na nasoj klupi. U stvari zasto bi ih i zvali oni koji su tu na njihovom mjestu su mladi kao i oni i nek nastave tu i igrati. Tako je nas selektor odlucio i nek tako bude a ko nam je kriv sto nam ovakve individue slazu repku. Do kad bi to Bunoza i Vrancic trebali cekati valjda dok se Tino, Sunjic i Vrsajevic penzioniraju.
Bosna u19-Slovenija u19 0:0
Sad sa utakmice kisa pokvarila ugodjaj bilo dosta ljudi na tribinama Slovenska himna pozdravljena aplauzom svaki dobar potez takodjer. Utakmica kao utakmica nije nesto igralo se vise izmedju dva sesneasterca nasi prvo poluvrijeme bili dosta bolji imali jednu 100% sansu ali Gojak se nije dobro snasao. Golman dobar linijski odlican samo ga malo istrcavanja zezaju stoper sa brojem 4 nisam mu upamtio ime odlican danas lijevi bek Corovic dosta dobar probijao po strani. Modic nas najbolji igrac vidi se da odstupa dosta po kvaliteti od ostalih. Gojak onako dobar imao dvije sanse alli teren je ucinio svoje da ne pokaze on ali i ostali igraci vise.Hajric u napadu dobro se gradi ali brzina mu nije jaca strana.Priliku dobili i Bihacki momci Emir Muminovic i Mujagic Emir pokazao za neki 10.ak minuta da je kadar za reprezentaciju cim je usao imao polusansu.. Sve u svemu kisa uzrok lose predstave i jednih i drugih lopta dosta proklizavala.
Sad sa utakmice kisa pokvarila ugodjaj bilo dosta ljudi na tribinama Slovenska himna pozdravljena aplauzom svaki dobar potez takodjer. Utakmica kao utakmica nije nesto igralo se vise izmedju dva sesneasterca nasi prvo poluvrijeme bili dosta bolji imali jednu 100% sansu ali Gojak se nije dobro snasao. Golman dobar linijski odlican samo ga malo istrcavanja zezaju stoper sa brojem 4 nisam mu upamtio ime odlican danas lijevi bek Corovic dosta dobar probijao po strani. Modic nas najbolji igrac vidi se da odstupa dosta po kvaliteti od ostalih. Gojak onako dobar imao dvije sanse alli teren je ucinio svoje da ne pokaze on ali i ostali igraci vise.Hajric u napadu dobro se gradi ali brzina mu nije jaca strana.Priliku dobili i Bihacki momci Emir Muminovic i Mujagic Emir pokazao za neki 10.ak minuta da je kadar za reprezentaciju cim je usao imao polusansu.. Sve u svemu kisa uzrok lose predstave i jednih i drugih lopta dosta proklizavala.
Upravo sam se vratio sa prijateljske utakmice U-19 REPREZENTACIJA koja je danas igrana u Bihacu pred oko 2000-2500 hiljade ljudi
mislim da bi savez trebao razmisliti da mlade selekcije igraju i u Bihacu zvanicne utakmice,jer sigurno ce imati ogromnu podrsku danas da nije bilo kise u Bihacu citav dan stadion bi bio pun tj oko 5000 hiljada gledatelja bi bilo sigurno
BIH - SLOVENIJE 0-0
Utakmica solidna po teskom terenu izjednacena sa obje strane posebno bi izdvojio Gojaka i Modica koji odskacu od ostatka selekcije jednostavno momci su klase za ostatak ekipe
Gojak je imao tri 100% sanse medutim nazalost nije pogodio ali momak ce biti sigurno buduca zvijezda A selekcije kao i Modic momak je tako smiren zna stati na loptu organizirati igru jednostavno ima sve ali problem ove selekcije je sto oni nemaju sa kim da igraju ostali su ok ali njih dvojica su klasa vise
Selektor Karacic niti smrdi niti mirise jednostavno na trenutke se pogubi tako da je danas Gojaka vozao pravo cas je igrao napadaca pa krilo pa centralnog veznog jos mu nije igrao u odbrani i branio

BIH - SLOVENIJE 0-0
Utakmica solidna po teskom terenu izjednacena sa obje strane posebno bi izdvojio Gojaka i Modica koji odskacu od ostatka selekcije jednostavno momci su klase za ostatak ekipe
Gojak je imao tri 100% sanse medutim nazalost nije pogodio ali momak ce biti sigurno buduca zvijezda A selekcije kao i Modic momak je tako smiren zna stati na loptu organizirati igru jednostavno ima sve ali problem ove selekcije je sto oni nemaju sa kim da igraju ostali su ok ali njih dvojica su klasa vise

Selektor Karacic niti smrdi niti mirise jednostavno na trenutke se pogubi tako da je danas Gojaka vozao pravo cas je igrao napadaca pa krilo pa centralnog veznog jos mu nije igrao u odbrani i branio

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
broj 4 je ja mislim Memija iz Želje dobar igrac, a ako moze nektko ko je bio na utakmici da napise koji je broj Gojak i Modic
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
xxh2o je napisao/la:broj 4 je ja mislim Memija iz Želje dobar igrac, a ako moze nektko ko je bio na utakmici da napise koji je broj Gojak i Modic
Gojak 8 Modic 10 i kapiten je
Jest Memija je broj 4 dobar igrac jako borben
A ko je onaj momak visoki napadac 195 ima skoro broj 9 nosio, ja sam mislio da je to Modic ??Yucca je napisao/la:xxh2o je napisao/la:broj 4 je ja mislim Memija iz Želje dobar igrac, a ako moze nektko ko je bio na utakmici da napise koji je broj Gojak i Modic
Gojak 8 Modic 10 i kapiten je
Jest Memija je broj 4 dobar igrac jako borben
Utakmica losa i remi na kraju najrealniji.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
@Yucca ko je bio ona sa brojem 13 sto je igrao sa Modicem u veznom takodjer dobar tehnika na zavidnom nivou
@Lloris 9-ka je Hajric
@Lloris 9-ka je Hajric
Interista je napisao/la:@Yucca ko je bio ona sa brojem 13 sto je igrao sa Modicem u veznom takodjer dobar tehnika na zavidnom nivou
@Lloris 9-ka je Hajric
To bi mogao biti Radovac
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Još jedan!Bosniacum Lilium je napisao/la:potpisCartman je napisao/la:Treba sve igrace Sirokog izbacit iz svih mladjih kategorija. Za kaznu. I klub drasticno kaznit novcano.Kevin je napisao/la:zove Marića koji se odlučio za Hrvatsku, a ne zove Zakarića
Zamisli ovog goblina Jagodića zove Marića iako je izabrao zastavu s kariranim stoljnakom iz kafane

Grbavica naš je Hram!!!
xxh2o je napisao/la:Interista je napisao/la:@Yucca ko je bio ona sa brojem 13 sto je igrao sa Modicem u veznom takodjer dobar tehnika na zavidnom nivou
@Lloris 9-ka je Hajric
To bi mogao biti Radovac
Druze @Lloris broj 9 je Anel Hajrić
Druze Interista@ broj 13 je Samir Radovac iz Sarajeva
Jos nam je danas falio Ismar Hairlahović jer je igrao finale kupa hrvatske za Hajduk juniorski pa nije mogao doci,ali je sa Modicem i Gojakom najtalentovaniji u ovoj generaciji
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 13 maj 2014, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko znam Radovac danas nije igrao
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10064" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvjestaj u dvije recenice, a zvanicna stranica nogometnog saveza. Pa bolje da nisu nista pisali, Vise se na forumu moze procitati. Koji su to amateri, boze sacuvaj...
Izvjestaj u dvije recenice, a zvanicna stranica nogometnog saveza. Pa bolje da nisu nista pisali, Vise se na forumu moze procitati. Koji su to amateri, boze sacuvaj...
samke4 je napisao/la:Koliko znam Radovac danas nije igrao
Spiker na stadionu je najavio Radovca u prvih 11 tj broj 13 je nosio sad mozda je pogrijesio
Hvala na odgovoru dobar je bio danas Hajric
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Moze li mi neko reci o igracu sa br. 11 Kuzmanovic,igrao je prvo poluvrijeme?Kakav je bio danas?
Zadnja izmjena: Zlatnidecko, dana/u 13 maj 2014, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
S obzirom da sam došao kući, konačnoMozambik je napisao/la:Normalno da bi ugasio kad nemamo nista od nje. Oni sistematski proizvode igrace za lijepu njihovu. Nije to stvar licnog izbora, nego ih od malih nogu na kamenjaru uce o tisucljetnom snu, uce ih da su veci Hrvati od onih iz Zagreba ili Splita. To se sistematski radi od vrtica, osnovne i srednje skole do sveucilista.
Naravno da ni u NK Siroki Brijeg nije drugacija situacija. U klubu su samo Hrvati, od najmladjih kategorija ih uce da igraju za Hrvatsku itd...
I sta mi imamo od tog kluba i te skole nogometa?
Oni da stvore sinove Bosne?![]()
Ja sam te uvijek smatrao ozbiljnim forumasem, ne znam sta ti bi da ovo napises?

Ići ću nekim redom. S obzirom na to da kažeš da bi ugasio logično pitanje se postavlja, kako bi to učinio, i na koji način ? Mislim da nemaš legalnih sredstava pomoću kojih bi tu " misiju " iznio.
Dalje, vezano za lični izbor. Ako ćemo gledati tom tvojom logikom, uče ih od malih nogu, većinom u svakoj sferi svoga života izbora nemamo jer na kraju krajeva ne biramo porodicu u kojoj ćemo se roditi, ime, vjeru ( do punoljetstva ili kako god ), tradiciju ... kako onda da se ti momci koji mijenjaju dres mogu optužiti za izdaju ? Njihova uvjerenja su kao i naša duboko ukorijenjena, ali na različitim stranama naravno.
Šta imamo od škole i njihovog nogometa sam ti napisao u postu koji si quote - ao. Imamo ruku vodilju za uspjeh ako isti želimo. Drugo, nisam napisao da oni stvore sinove Bosne, nego klubovi proBH nastrojeni, nešto si se tu preračun'o pa me nisi dobro shvatio. Model Širokog implementiraj u naše klubove i s vremenom ćeš da dobiješ ono što oni imaju. Vremena treba da prođe da bi se dobili neki rezultati toga rada. To svakako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, General505, HariTz, IgmanskiVukovi, Micron, zikerrz21 i 35 gostiju.