Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma preko 10000 100%blueman-TM87 je napisao/la:+1000 garanttax je napisao/la:koliko ce raje biti protiv celika sta mislite moja prognoza 7000
ODBRANA NAM JE BETON! ! !pile87 je napisao/la:Ne bi bilo prvi put da vise ljudi gleda istu utakmicu a da ne vidi isto, meni se to redovno desava.Ja sam redovno hvalio Selimovica, svi ostali Stanica al nebitno.A ovaj put smo igrali bez: Mesica, Colica, Selimovica, Stanica i Mesanovica igraca koji su bili jako bitni za nasu igru u protekloj polusezoni time je za mene uspjeh 0-0 protiv Hajduka.Mesic je bio oslonac odbrane pogotova nekon odlaska Coce, Selimovic je igrac od koga su kretale sve nase akcije a Mesanovic je taj kad nikog nije htjelo uspjevao ugurati loptu u gol.I to je to ko je bio vidio je ko nije pojeo je sebi muda ovako ko ja i treba sto kaze bistrik gledat dalje.
Ma vala postao sam sebi dosadan al ako ne dovedemo bar jednog igraca kako treba u ovom prelaznom roku a sve su prilike da necemo, ovaj se prelazni rok moze onda smatrati losim.Ne kazem da ce mo imati lose rezultate nego zasto ne stvoriti ekipu kad vec imamo taj kup tako blizu zasto se dodatno ne osigurati...kinone je napisao/la:ne brinem se ja za napad kad je tu bajro spahic
Sto je najgore ima para, za tip igraca kakve mi dovodimo slobodan igrac nesto para na ruke i platu to je presmjesna cifra ne kupujemo mi sad igrace pa sta ti ja znam da nemamo 300 000 eura viskaEsii TM87 je napisao/la:nema evra pasha...zato je tako,neće niko dzabalice
Ne desava se nista imam osjecaj da nam malo fali da imamo ono ekipu da zaokruzimo cjelinu, a tako blizu kupa.Jedan igrac na recimo desnom beku gdje se kostantno krpimo bi nam dosao vise nego dobro ali opet to je samo moje misljenje u klubu vjerovatno znaju bolje.BlueSharks je napisao/la:@pile87
Šta se s tobom dešava![]()
Ja koliko se sjećam, ti si uvijek govorio da si zadovoljan postojećim igračkim kadrom![]()
Znaš li jel išta jasnije što se tiče Peraka
ali samo kad se pocne pjevati: "jedan na jedan, igraj alene....", odmah padaju 2-3 gola, vjeruj19TM87 je napisao/la:odbrana beton ali napad nije efikasan...ja mislim da mi skoro svaku utakmicu mozemo zavrsiti 0:0
Za nas igrali Gušo, valjda Petković, Šimić, Bajić, Farić, Ćulum, Serdarević, Perak, Kovačević, Rovčanin i Bajro. U drugom ušli Mehić, H. Bešlija i Kerla.čamac je napisao/la:Ima li iko sastav koji je zijanio od Iskre?
Evo 15. nastupio gdje je taj site fkz.
Ako ćemo tog igrača dovesti samo radi kupa il izlaska u Europu, je bespotrebno. Mi ćemo izboriti Europu i sa ovim igračkim kadrom 100%, bilo kroz kup, bilo kroz poziciju na tabeli, ja se čak potajno nadam i tituli, al ipak mislim da Široki ove godine nedostižan, možda slijedeće.pile87 je napisao/la:Ne desava se nista imam osjecaj da nam malo fali da imamo ono ekipu da zaokruzimo cjelinu, a tako blizu kupa.Jedan igrac na recimo desnom beku gdje se kostantno krpimo bi nam dosao vise nego dobro ali opet to je samo moje misljenje u klubu vjerovatno znaju bolje.BlueSharks je napisao/la:@pile87
Šta se s tobom dešava![]()
Ja koliko se sjećam, ti si uvijek govorio da si zadovoljan postojećim igračkim kadrom![]()
Znaš li jel išta jasnije što se tiče Peraka
Perak ce sigurno potpisati cekaju su papiri koji ce vjervatno stici dok se oni vrate iz Medjugorja
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Redfire16 i 38 gostiju.