NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 13 maj 2014, 15:51

anel81m je napisao/la:Ok, hvala ti.Znači mogao bi se 1 opaliti ako bude na kladionici.
Prema mojim informacijama DA :D
www.nkbratstvogracanica.com

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 maj 2014, 16:59

cesc4 je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: Podgrmec - Bratstvo 1 opet igramo za Banovice jer podgrmec kad osigura opstanak daje Banovicima 3 boda ;) :D Igman ispada :D
Ima li igdje ikakva stranica da mogu viditi najavu ove utakmice, ko igra i to?Znači trebao bi Podgrmeč dobiti.
Tesko da ces to gdje naci.... Vjerovatno neki kombinovani sastav al eto ja kolko znam da cemo odigrat gore malo slabije da bi Podgrmec mogao pustit Banovicima... :D
A gdje će Podgrmeč dobiti još 3 boda za opstanak, treba im barem 39 da računaju da mogu ostati a sada imaju 33? Jel možda računaš na Čapljinu? I njima treba osim 3 boda protiv Troglava još barem jedan a po vama će čapljinci pustiti Banovićima, gube u Konjicu pa im ostaje da ne mogu dati bodove Podrgmeču.
Jeste ovo iskomplikovali sa zavjerama i ko kome dođe :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 13 maj 2014, 17:25

**** je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:WPa mene sramota ispred ovog blavora i magareta.... Paaaa daaj, jel neko može bit toliko napaćen da toliko može nekoga mrzit.. Ebo li vas više brko i cijela brkina kafana i svi oni što piju u njoj počevši od Miće dupelisca pa do Seje kojem samo noge vire iz Dasinog pakaša.. al ebeš ga tam.. Al opet kako sebi ne možete shvatit i razgraničit da nema Dase mi bi igrali po livadama sjeveroistočne Bosne. Nisam ni za Dasu a ni protiv njega, ima on svojih mana i vrlina.. Čovjek voli klub i ulaže u njega i neka radi sa njeg šta hoće.

A vama dvojici plenumaša bi preporučio, pred opštinu i štrajk glađu. Morate ustrajati u svojoj borbi da skinete Dasu. Sretno vam bilo. :)

PS: Još malo pa možemo i zoološki vrt u Gr otvorit... :D :D
Imaš tijelo 40-godišnjaka ali ti je mozak 10-godišnjaka,,,, :rol: :rol: :rol:
Za tebe važi isto kao i za magareta ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 13 maj 2014, 17:40

evo ti da ti bude jasno kako
PODGRMEC-BRATSTVO 1 36
PODGRMEC-BUDUCNOST 1 39
CAPLJINA-PODGRMEC x 40
BUDUCNOST-GOSK 1 33
CAPLJINA-BUDUCNOST 2 36
BUDUCNOST-RUDAR 1 39
IGMAN-CAPLJINA 1 33
TROGLAV-IGMAN 36
IGMAN-MLADOST 39
ispada igman slabiji skor od buducnosti

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 maj 2014, 19:44

renato je napisao/la:evo ti da ti bude jasno kako
PODGRMEC-BRATSTVO 1 36
PODGRMEC-BUDUCNOST 1 39
CAPLJINA-PODGRMEC x 40
BUDUCNOST-GOSK 1 33
CAPLJINA-BUDUCNOST 2 36
BUDUCNOST-RUDAR 1 39
IGMAN-CAPLJINA 1 33
TROGLAV-IGMAN 36
IGMAN-MLADOST 39
I gdje je ovdje Podgrmeč pustio Budućnosti bodove?! Jbt pročitaj koju je teoriju cesc imao, za to sam ga pitao gdje će Podgrmeč naći 3 boda ako puste Banovićima!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 maj 2014, 19:49

studeni je napisao/la:
renato je napisao/la:evo ti da ti bude jasno kako
PODGRMEC-BRATSTVO 1 36
PODGRMEC-BUDUCNOST 1 39
CAPLJINA-PODGRMEC x 40
BUDUCNOST-GOSK 1 33
CAPLJINA-BUDUCNOST 2 36
BUDUCNOST-RUDAR 1 39
IGMAN-CAPLJINA 1 33
TROGLAV-IGMAN 36
IGMAN-MLADOST 39
I gdje je ovdje Podgrmeč pustio Budućnosti bodove?! Jbt pročitaj koju je teoriju cesc imao, za to sam ga pitao gdje će Podgrmeč naći 3 boda ako puste Banovićima!
Moja greska ;) al opet ko ce ga znat gledam mozda bi Banovicima godilo i da dobijemo .... :D
www.nkbratstvogracanica.com

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 maj 2014, 19:53

Da vam rijesim ove mistrerije, ako buducnost uzme bodove u capljini, a hoce 99% ostaju, 99%, ako Podgrmec ne dobije Bartstva kuci, ispada 90%, ako pak dobije Podgrmec, onda Igman ispada 99% :)
Max Allegri

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 maj 2014, 19:53

Njima i Igmanu bi definitivno godilo da dobijete u SN. Ali čisto sumnjam da će vam biti lako. Još ako teren bude kao prije 10 dana kada je Radnički tamo igrao, a vremenske prilike su iste, onda će da bude vaterpolo a ne fudbal.

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 13 maj 2014, 23:24

Dobre vijesti za dva najvatrenija navijača NK BRATSTVO:godišnja skupština zakazana za 31.06.2014. u BKC-u sa pet tačaka dnevnog reda.Nakon izlaganja počasnog prijedsednika kluba svi prisutni će imati pravo uputiti pitanja,kritike i sugestije.Svi ste pozvani :bih: SPORTSKI POZDRAV :opaopa:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 13 maj 2014, 23:51

BLUTUD je napisao/la:Dobre vijesti za dva najvatrenija navijača NK BRATSTVO:godišnja skupština zakazana za 31.06.2014. u BKC-u sa pet tačaka dnevnog reda.Nakon izlaganja počasnog prijedsednika kluba svi prisutni će imati pravo uputiti pitanja,kritike i sugestije.Svi ste pozvani :bih: SPORTSKI POZDRAV :opaopa:
Ajd super, samo sto Juni nema 31 nego 30 dana. Da vas opet nije slagao mozda? :mrgreen:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 14 maj 2014, 00:21

IronMany je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la:Dobre vijesti za dva najvatrenija navijača NK BRATSTVO:godišnja skupština zakazana za 31.06.2014. u BKC-u sa pet tačaka dnevnog reda.Nakon izlaganja počasnog prijedsednika kluba svi prisutni će imati pravo uputiti pitanja,kritike i sugestije.Svi ste pozvani :bih: SPORTSKI POZDRAV :opaopa:
Ajd super, samo sto Juni nema 31 nego 30 dana. Da vas opet nije slagao mozda? :mrgreen:
Još ne spavaš...??? :O
Hajde sine lezi sutra moraš poranit u školu, koju peticu dobit :)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 00:59

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
Još ne spavaš...??? :O
Hajde sine lezi sutra moraš poranit u školu, koju peticu dobit :)

:urnebes:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 14 maj 2014, 11:06

Pripreme 2007. godine:

Golmani: Ribić i Divljaković.
Odbrana: Biloglavić, Šuša, Muslimović, Mulaosmanović, N.Kadić, Jogunčić, Iljazović i Terzić.
Vezni red: M.Kadić, Smajić, Topčagić, Mujkanović, Mujčić, Kalesić, Karadjuz, Dino Hadžić, Karić, Osmanhodžić.
Napad: Denis Hadžić, Pindžić, Dizdarević, Gajić, Borić.
Trener:Irfan Džindo.

Postava na jednoj od pripremnih utakmica, tad nam se već pridružio i Buco Osmanhodžić.

ribić
mulaosmanović n.kadić jogunčić muslimović

osmanhodžić dizdarević karić topčagić

gajić borić
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 maj 2014, 13:57

Kako je samo ovaj Pindzic rasturo golmane :)
Brze je daje 2 gola po tekmi, ludilo.... :crazy:
i kako je znam kada je Mujkic doso u Bratstvo Pindzic je prestao da igra fudbal,ja mislim da je presto igra zato sto je naso poso :)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 14:06

Ako se ne varam, Nenad Gajic je sudskim sporom naplacivao dugove, a bilo je i sudske policije dole na Bratstvu i zaplijene imovine. :kafa:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 14 maj 2014, 14:39

IronMany je napisao/la:Ako se ne varam, Nenad Gajic je sudskim sporom naplacivao dugove, a bilo je i sudske policije dole na Bratstvu i zaplijene imovine. :kafa:
Vidi se MAGARE da nemaš pojma :shh: Čuj sudska policija 2007god.još u 2.ligi sjever :urnebes: Ja sam čuo da je sud zaplijenio 2.korner zastavice na onoj str.od TPA :plac: A da znaš da je Gajiću STALJIN sredio kuću,fasadu,grijanje u Loznici još od "TVOJIH"para ima da ti pritisak ode na 300/200 :tralala: Pitaj Nenada kad dođe u čaršiju često je tu ;) Nego ti angažuj SIPU,KRIMOLOVCE 080 020 505 bezplatni poziv ako nemaš boba.USUDI SE prijavi korupciju to je tvoja grđanska dužnost :lol: :lol: :lol:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 14 maj 2014, 14:55

BLUTUD je napisao/la:
IronMany je napisao/la:Ako se ne varam, Nenad Gajic je sudskim sporom naplacivao dugove, a bilo je i sudske policije dole na Bratstvu i zaplijene imovine. :kafa:
Vidi se MAGARE da nemaš pojma :shh: Čuj sudska policija 2007god.još u 2.ligi sjever :urnebes: Ja sam čuo da je sud zaplijenio 2.korner zastavice na onoj str.od TPA :plac: A da znaš da je Gajiću STALJIN sredio kuću,fasadu,grijanje u Loznici još od "TVOJIH"para ima da ti pritisak ode na 300/200 :tralala: Pitaj Nenada kad dođe u čaršiju često je tu ;) Nego ti angažuj SIPU,KRIMOLOVCE 080 020 505 bezplatni poziv ako nemaš boba.USUDI SE prijavi korupciju to je tvoja grđanska dužnost :lol: :lol: :lol:
Kakav je tvoj tlak bio u subotu kad te Brko karindžo pred 256 gledatelja,,,,što u pola utakmice skide dres Bratstva...pa bolan nisi pola sata poslije utakmice znao gdje si parkiro auto,,,, :opaopa: :opaopa:

Dok on nEnadu i sličnim gradi kuće po Loznici od naših para,dotad se nasa djeca sama snalaze u Češkoj,Orašju itd,,,

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 maj 2014, 14:57

Pa to nije bilo 2007. godine nego prije par godina kada je to sve vec doslo na naplatu. Nenad jeste igrao u toj sezoni medjutim kada je tuzio klub proslo je neko vrijeme kao i na svakom sudu sto prodje. A te price oko kuce i to da mu je napravio kucu nesto ne znam jesu li uopste istina.

Od mojih para nije garant, mozda si mislio na budzetske pare. O kakvoj ti korupciji pricas ? Jel znas nesto sto mi ne znamo?
Ja govorim o naplati duga prema igracu putem sudske presude koja se i desila stvarno, a ti spominjes korupciju?
Pa de nam reci eto, ima li je dole? :kafa:

PS: a da zna Dasika da ga nazivas Staljinom, yebao bi ti sve po spisku :lol:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 14 maj 2014, 17:05

1 minuta bratstvo povelo 1-0,2 minuta 1-1,4 minuta 2-1 za podgrmeč

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 14 maj 2014, 19:07

Kako su igrali romantičari iz Gračanice :opaopa: :opaopa: ili će bit da su keramičari :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.