sjeti se kako je samo odigrao Beli kad se vratio. Ali tesko da ce se vratiti.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma kakav Beli, dosta mi je povratnika vise.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
bekic je strasan igrac i strrasan potencijal ima da napreduje... to sto sjedi na klupi nije do njegovog kvaliteta nego zbog toga sto mu istice ugovor a nije htio produziti novi, isto kao i duljevic
treba vaam biti jasno, kad spominjete bivse igrace, da ni jedan koji jiji od 23- max 24 nece se vratiti... to je politika kluba... i stoper kad dodje novi vidjet cete...
treba vaam biti jasno, kad spominjete bivse igrace, da ni jedan koji jiji od 23- max 24 nece se vratiti... to je politika kluba... i stoper kad dodje novi vidjet cete...
Ne bih ja bio siguran al' eto,vidjecemo sta ce biti.rammstein je napisao/la:bekic je strasan igrac i strrasan potencijal ima da napreduje... to sto sjedi na klupi nije do njegovog kvaliteta nego zbog toga sto mu istice ugovor a nije htio produziti novi, isto kao i duljevic
1946
Ma vala ako ce nam dolaziti neki taj igrac vise bih volio Hadzica nego Bekica...nezz ..razumijem ja sve..godine.bla bla...al nekako mi se cini da nam treba jedan ludjak..rammstein je napisao/la:bekic je strasan igrac i strrasan potencijal ima da napreduje... to sto sjedi na klupi nije do njegovog kvaliteta nego zbog toga sto mu istice ugovor a nije htio produziti novi, isto kao i duljevic
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar moze neko biti ludji od naseg Tatka 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma vala i to sto kazes,al reko u spicu neki ludjak..ovi sada su mi nekako fini..Bilbija i Krste heheheSarajlijc@ je napisao/la:Zar moze neko biti ludji od naseg Tatka
FK SARAJEVO.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuj Bilbija fin, frajer udara jace nego Gattuso 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja bih radije neku budalu u vezi 

Ma udara on,al nema efekta hahahhaa..a Hadzija glave razbija odmah ...Bosniacum Lilium je napisao/la:cuj Bilbija fin, frajer udara jace nego Gattuso

Ma nemoj mi ludjake u vezi Bgt hahahah...tu nam trebaju ovi s mozgom hehee
fkt nmg da se sjetim da smo ikad imali nekog nenormalnog u vezi...

FK SARAJEVO.
- BordoHikmet
- Kontakt:
Koliko te volim nikad nećeš znati <3
Lijevi bek nam treba itekako, ne moze tu Puzigaca da odigra zadovoljavajuce ako hocemo nesto da trazimo u Evropi. Zadnji vezni tipa Jajala nam treba itekako, Gojko je bez njega upola slabiji, takodje ova krila su nam katastrofa, Duja ce biti odlican, Hebibovic bi idealan bio za lijevu stranu, ili neko drugi njegove kvalitete, zasto ne, neko iz Cardiffa. Takodje u napadu Bekic bi bio odlicno rijesenje, na kojem bi se i moglo zaraditi i imali bi zdravu rotaciju Bilbije njega i Krste. (Bekica trazio Getafe). Stoper naravno treba, jer Vule izgleda ide, a i ralno po meni, nije na nivou igara koje bi zadovoljile potrebe ovog novog Sarajeva. Tatko i Dupovac nek budu udarna postava, treci koji ce doci i Kova mogu tu ciniti rotaciju, desni bek Sirijac, i to bi bilo to 
I naravno Dzenu za treneraa !!!!!!!!!!!

E ako mesanovica dovedu odreci cu ih se. Pa kakva se seljacina ono, ebo mu bučan materBosniacum Lilium je napisao/la:eto oba se igraca povezuju sa nama, Mesanovic i Bekic. Mesanovic nije ni pola Bekica ako cemo iskreno

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ama sta ste zapeli Hebibovica za lijevu stranu, momak je desnjak i igra samo po desnoj stranimacahz je napisao/la:Lijevi bek nam treba itekako, ne moze tu Puzigaca da odigra zadovoljavajuce ako hocemo nesto da trazimo u Evropi. Zadnji vezni tipa Jajala nam treba itekako, Gojko je bez njega upola slabiji, takodje ova krila su nam katastrofa, Duja ce biti odlican, Hebibovic bi idealan bio za lijevu stranu, ili neko drugi njegove kvalitete, zasto ne, neko iz Cardiffa. Takodje u napadu Bekic bi bio odlicno rijesenje, na kojem bi se i moglo zaraditi i imali bi zdravu rotaciju Bilbije njega i Krste. (Bekica trazio Getafe). Stoper naravno treba, jer Vule izgleda ide, a i ralno po meni, nije na nivou igara koje bi zadovoljile potrebe ovog novog Sarajeva. Tatko i Dupovac nek budu udarna postava, treci koji ce doci i Kova mogu tu ciniti rotaciju, desni bek Sirijac, i to bi bilo to

Evo i ja kontam sta im je vise...lijevo u nasoj ligi nema niko..za nashe Sarajevo..Bosniacum Lilium je napisao/la:ama sta ste zapeli Hebibovica za lijevu stranu, momak je desnjak i igra samo po desnoj stranimacahz je napisao/la:Lijevi bek nam treba itekako, ne moze tu Puzigaca da odigra zadovoljavajuce ako hocemo nesto da trazimo u Evropi. Zadnji vezni tipa Jajala nam treba itekako, Gojko je bez njega upola slabiji, takodje ova krila su nam katastrofa, Duja ce biti odlican, Hebibovic bi idealan bio za lijevu stranu, ili neko drugi njegove kvalitete, zasto ne, neko iz Cardiffa. Takodje u napadu Bekic bi bio odlicno rijesenje, na kojem bi se i moglo zaraditi i imali bi zdravu rotaciju Bilbije njega i Krste. (Bekica trazio Getafe). Stoper naravno treba, jer Vule izgleda ide, a i ralno po meni, nije na nivou igara koje bi zadovoljile potrebe ovog novog Sarajeva. Tatko i Dupovac nek budu udarna postava, treci koji ce doci i Kova mogu tu ciniti rotaciju, desni bek Sirijac, i to bi bilo to

FK SARAJEVO.
Igrac ne mora biti ljevak da bi igrao na lijevom krivu, primjera milion, on je taj, zato sto ne vidim nikoga drugog, u nasoj ligi, naravno.
PS: steta za Saida, stvarno mi je momka zao, a i moja neka vizija lijevog krila u njemu je sada propala
PS: steta za Saida, stvarno mi je momka zao, a i moja neka vizija lijevog krila u njemu je sada propala

Pricalo se da je sve zavrsio sa Bursasporom,to je razlog sto je nedavno produzio ugovor sa Velezom..da rodjeni sta zarade..macahz je napisao/la:Igrac ne mora biti ljevak da bi igrao na lijevom krivu, primjera milion, on je taj, zato sto ne vidim nikoga drugog, u nasoj ligi, naravno.
FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko moze u 20:00 nek se uputi na dernek.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne mora, prvi primjer ti je Duljevic koji ce doci. Ali Hebibovic nije tip koji igra lijevomacahz je napisao/la:Igrac ne mora biti ljevak da bi igrao na lijevom krivu, primjera milion, on je taj, zato sto ne vidim nikoga drugog, u nasoj ligi, naravno.

- BordoHikmet
- Kontakt:
Viđah li ti naših lijepih i dobrih momčiluka što pišu na ovoj temi. Neka inšallah da prestignemo Seljinu temu koja ima preko 9.000 strana. Mi smo sada na 5.000 ali nastavimo u patriotskom duhu i prestićemo ih do kraja ljeta.
Sarajevo ljubavi moja!
Ja sam za to da postavimo Obuću za trenera iduće godine, po meni uz Papeta najveća legenda kluba. Jedan legenda do rata, drugi poslije rata. Sve u svoje vrijeme.
Sarajevo ljubavi moja!
Ja sam za to da postavimo Obuću za trenera iduće godine, po meni uz Papeta najveća legenda kluba. Jedan legenda do rata, drugi poslije rata. Sve u svoje vrijeme.
-
- Kontakt:
vidim ovdje neki spominju belog i hadzica ,svaka cast tim momcima za ono sto su dali za FKS al sad nam ne trebaju takvi igraci nit su u godinama da napreduju nit su u nekoj formi ,mislim da to ne bi bili dobri potezi .bekic uz bilbiju i krstu sasvim dovoljno za napad,duljevic krilo ,jos zamjena za jajala i vuleta i desni bek i to je to .naravno najbolje bi bilo da jajalo ostane .
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], napoleon72, OzmoodPinglewood, sekac i 47 gostiju.