FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 maj 2014, 17:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma kakav Beli, dosta mi je povratnika vise.
sjeti se kako je samo odigrao Beli kad se vratio. Ali tesko da ce se vratiti.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 maj 2014, 17:25

bekic je strasan igrac i strrasan potencijal ima da napreduje... to sto sjedi na klupi nije do njegovog kvaliteta nego zbog toga sto mu istice ugovor a nije htio produziti novi, isto kao i duljevic

treba vaam biti jasno, kad spominjete bivse igrace, da ni jedan koji jiji od 23- max 24 nece se vratiti... to je politika kluba... i stoper kad dodje novi vidjet cete...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 maj 2014, 17:26

rammstein je napisao/la:bekic je strasan igrac i strrasan potencijal ima da napreduje... to sto sjedi na klupi nije do njegovog kvaliteta nego zbog toga sto mu istice ugovor a nije htio produziti novi, isto kao i duljevic

treba vaam biti jasno, kad spominjete bivse igrace, da ni jedan koji jiji od 23- max 24 nece se vratiti... to je politika kluba... i stoper kad dodje novi vidjet cete...
Ne bih ja bio siguran al' eto,vidjecemo sta ce biti.
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 17:35

rammstein je napisao/la:bekic je strasan igrac i strrasan potencijal ima da napreduje... to sto sjedi na klupi nije do njegovog kvaliteta nego zbog toga sto mu istice ugovor a nije htio produziti novi, isto kao i duljevic

Ma vala ako ce nam dolaziti neki taj igrac vise bih volio Hadzica nego Bekica...nezz ..razumijem ja sve..godine.bla bla...al nekako mi se cini da nam treba jedan ludjak..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 maj 2014, 17:36

Zar moze neko biti ludji od naseg Tatka :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 17:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Zar moze neko biti ludji od naseg Tatka :mrgreen:
Ma vala i to sto kazes,al reko u spicu neki ludjak..ovi sada su mi nekako fini..Bilbija i Krste hehehe
FK SARAJEVO.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 maj 2014, 17:40

cuj Bilbija fin, frajer udara jace nego Gattuso :rol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 maj 2014, 17:41

Ja bih radije neku budalu u vezi :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 17:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:cuj Bilbija fin, frajer udara jace nego Gattuso :rol:
Ma udara on,al nema efekta hahahhaa..a Hadzija glave razbija odmah ... :mrgreen:
Ma nemoj mi ludjake u vezi Bgt hahahah...tu nam trebaju ovi s mozgom hehee
fkt nmg da se sjetim da smo ikad imali nekog nenormalnog u vezi... :? tipa Zeljinog Culuma :mrgreen:
FK SARAJEVO.

BordoHikmet
Kontakt:

Post Postao/la BordoHikmet » 13 maj 2014, 18:34

Koliko te volim nikad nećeš znati <3

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 13 maj 2014, 18:51

Lijevi bek nam treba itekako, ne moze tu Puzigaca da odigra zadovoljavajuce ako hocemo nesto da trazimo u Evropi. Zadnji vezni tipa Jajala nam treba itekako, Gojko je bez njega upola slabiji, takodje ova krila su nam katastrofa, Duja ce biti odlican, Hebibovic bi idealan bio za lijevu stranu, ili neko drugi njegove kvalitete, zasto ne, neko iz Cardiffa. Takodje u napadu Bekic bi bio odlicno rijesenje, na kojem bi se i moglo zaraditi i imali bi zdravu rotaciju Bilbije njega i Krste. (Bekica trazio Getafe). Stoper naravno treba, jer Vule izgleda ide, a i ralno po meni, nije na nivou igara koje bi zadovoljile potrebe ovog novog Sarajeva. Tatko i Dupovac nek budu udarna postava, treci koji ce doci i Kova mogu tu ciniti rotaciju, desni bek Sirijac, i to bi bilo to :)
I naravno Dzenu za treneraa !!!!!!!!!!!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 13 maj 2014, 18:55

Bosniacum Lilium je napisao/la:eto oba se igraca povezuju sa nama, Mesanovic i Bekic. Mesanovic nije ni pola Bekica ako cemo iskreno ;)
E ako mesanovica dovedu odreci cu ih se. Pa kakva se seljacina ono, ebo mu bučan mater :shock:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 maj 2014, 19:06

macahz je napisao/la:Lijevi bek nam treba itekako, ne moze tu Puzigaca da odigra zadovoljavajuce ako hocemo nesto da trazimo u Evropi. Zadnji vezni tipa Jajala nam treba itekako, Gojko je bez njega upola slabiji, takodje ova krila su nam katastrofa, Duja ce biti odlican, Hebibovic bi idealan bio za lijevu stranu, ili neko drugi njegove kvalitete, zasto ne, neko iz Cardiffa. Takodje u napadu Bekic bi bio odlicno rijesenje, na kojem bi se i moglo zaraditi i imali bi zdravu rotaciju Bilbije njega i Krste. (Bekica trazio Getafe). Stoper naravno treba, jer Vule izgleda ide, a i ralno po meni, nije na nivou igara koje bi zadovoljile potrebe ovog novog Sarajeva. Tatko i Dupovac nek budu udarna postava, treci koji ce doci i Kova mogu tu ciniti rotaciju, desni bek Sirijac, i to bi bilo to :)
ama sta ste zapeli Hebibovica za lijevu stranu, momak je desnjak i igra samo po desnoj strani :roll:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 19:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
macahz je napisao/la:Lijevi bek nam treba itekako, ne moze tu Puzigaca da odigra zadovoljavajuce ako hocemo nesto da trazimo u Evropi. Zadnji vezni tipa Jajala nam treba itekako, Gojko je bez njega upola slabiji, takodje ova krila su nam katastrofa, Duja ce biti odlican, Hebibovic bi idealan bio za lijevu stranu, ili neko drugi njegove kvalitete, zasto ne, neko iz Cardiffa. Takodje u napadu Bekic bi bio odlicno rijesenje, na kojem bi se i moglo zaraditi i imali bi zdravu rotaciju Bilbije njega i Krste. (Bekica trazio Getafe). Stoper naravno treba, jer Vule izgleda ide, a i ralno po meni, nije na nivou igara koje bi zadovoljile potrebe ovog novog Sarajeva. Tatko i Dupovac nek budu udarna postava, treci koji ce doci i Kova mogu tu ciniti rotaciju, desni bek Sirijac, i to bi bilo to :)
ama sta ste zapeli Hebibovica za lijevu stranu, momak je desnjak i igra samo po desnoj strani :roll:
Evo i ja kontam sta im je vise...lijevo u nasoj ligi nema niko..za nashe Sarajevo.. ;)
FK SARAJEVO.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 13 maj 2014, 19:17

Igrac ne mora biti ljevak da bi igrao na lijevom krivu, primjera milion, on je taj, zato sto ne vidim nikoga drugog, u nasoj ligi, naravno.
PS: steta za Saida, stvarno mi je momka zao, a i moja neka vizija lijevog krila u njemu je sada propala :(

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 19:18

macahz je napisao/la:Igrac ne mora biti ljevak da bi igrao na lijevom krivu, primjera milion, on je taj, zato sto ne vidim nikoga drugog, u nasoj ligi, naravno.
PS: steta za Saida, stvarno mi je momka zao, a i moja neka vizija lijevog krila u njemu je sada propala :(
Pricalo se da je sve zavrsio sa Bursasporom,to je razlog sto je nedavno produzio ugovor sa Velezom..da rodjeni sta zarade..
FK SARAJEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 maj 2014, 19:23

Ko moze u 20:00 nek se uputi na dernek.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 maj 2014, 19:25

macahz je napisao/la:Igrac ne mora biti ljevak da bi igrao na lijevom krivu, primjera milion, on je taj, zato sto ne vidim nikoga drugog, u nasoj ligi, naravno.
ne mora, prvi primjer ti je Duljevic koji ce doci. Ali Hebibovic nije tip koji igra lijevo :crazy:

BordoHikmet
Kontakt:

Post Postao/la BordoHikmet » 13 maj 2014, 19:34

Viđah li ti naših lijepih i dobrih momčiluka što pišu na ovoj temi. Neka inšallah da prestignemo Seljinu temu koja ima preko 9.000 strana. Mi smo sada na 5.000 ali nastavimo u patriotskom duhu i prestićemo ih do kraja ljeta.

Sarajevo ljubavi moja!

Ja sam za to da postavimo Obuću za trenera iduće godine, po meni uz Papeta najveća legenda kluba. Jedan legenda do rata, drugi poslije rata. Sve u svoje vrijeme.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 maj 2014, 20:13

vidim ovdje neki spominju belog i hadzica ,svaka cast tim momcima za ono sto su dali za FKS al sad nam ne trebaju takvi igraci nit su u godinama da napreduju nit su u nekoj formi ,mislim da to ne bi bili dobri potezi .bekic uz bilbiju i krstu sasvim dovoljno za napad,duljevic krilo ,jos zamjena za jajala i vuleta i desni bek i to je to .naravno najbolje bi bilo da jajalo ostane .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], napoleon72, OzmoodPinglewood, sekac i 47 gostiju.