Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kako ce biti mnogo 40 miliona za Di Mariu u vremenu kad je jedan Bale placen 100 miliona? Di Maria nije nista losiji igrac od napuhanog Velsanina za mene je Angel bolji igrac. Vidjelo se u El Clasicima protiv Barcelone osim one istrcane kontre protiv strasnog superkvalitetnog Bartre Bale u tim utakmicama nista nije napravio dok ih Di Maria sezonama terorise. Tehnicki jedno 2-3 klase ispred Balea, ustvari jedino sto mi je bolje kod Balea je finising i fizicka sprema.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koje je on godiste?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
26 godina, dakle najbolej godine, covjel ulazi ili je vec usao u svoj prime.
Zar neko ko je gledao Bale-a u Premier ligi može reć' da je Di Maria bolji igrač? teška izjava
A.F.C. Bournemouth!
Pa to je to onda...BigBigBang je napisao/la:26 godina, dakle najbolej godine, covjel ulazi ili je vec usao u svoj prime.

Di Maria - 40 miliona
Aurier - 10 miliona
Vela - 4 miliona
Za 44 miliona eura popuniti tri pozicije i ponovo se potrosilo manje nego za Ozila.

E posle samo taj DM.

Gunner4 je napisao/la: Pa to je to onda...![]()
![]()
![]()
Di Maria - 40 miliona
Aurier - 10 miliona
Vela - 4 miliona
Za 44 miliona eura popuniti tri pozicije i ponovo se potrosilo manje nego za Ozila.![]()
![]()
E posle samo taj DM.
Matematika nije isla ?

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Ozymandias
- Kontakt:

-
- Kontakt:
daj ba ni prosle godine nije bio najbolji igrac, Suarez je bio bolji ali ko kec na desetku im je dosao onaj incident sa Ivanovicem da mu daju nagradu. A sto se tice Balea u Premier ligi pa milion puta smo mi navijaci Arsenala vidjeli da ga je Sagna trpao u djep...rambo16 je napisao/la:Zar neko ko je gledao Bale-a u Premier ligi može reć' da je Di Maria bolji igrač? teška izjava
Gunner4 je napisao/la:Pa to je to onda...BigBigBang je napisao/la:26 godina, dakle najbolej godine, covjel ulazi ili je vec usao u svoj prime.![]()
![]()
![]()
Di Maria - 40 miliona
Aurier - 10 miliona
Vela - 4 miliona
Za 44 miliona eura popuniti tri pozicije i ponovo se potrosilo manje nego za Ozila.![]()
![]()
E posle samo taj DM.

pi.
hahahahhahahahaaha lapsus jbga...
Svima se desava.
Racuno sam samo DI Mariu i Velu posto se oko Auriera razne cijene pominju zavisno od izvora. Od 6 miliona do 15. Naso sam se na sredini tako da ga na kraju nisam uracuno u cijeli spisak.
Uglavnom, 54 miliona eura za tri bitne pozicije gdje nam skripi tu je poenta. 

Racuno sam samo DI Mariu i Velu posto se oko Auriera razne cijene pominju zavisno od izvora. Od 6 miliona do 15. Naso sam se na sredini tako da ga na kraju nisam uracuno u cijeli spisak.

čitam i ne vjerujem....onakvu dominaciju u Premiershipu osporavat je stvarno umijeće...lik je doslovno sam pobjeđivao neke utakmice...al' hajd...većina forumaša na ovoj temi kad nešto zacrta tog se drži k'o pijan plota iako je očigledno da to nema veze sa istinom...držim se po strani od sad što se tiče rasprave na ovom svetom mjestuBigBigBang je napisao/la: daj ba ni prosle godine nije bio najbolji igrac, Suarez je bio bolji ali ko kec na desetku im je dosao onaj incident sa Ivanovicem da mu daju nagradu. A sto se tice Balea u Premier ligi pa milion puta smo mi navijaci Arsenala vidjeli da ga je Sagna trpao u djep...
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Kojih 40 miliona di Maria ba? Jedino ako u paketu sa njim dolazi Khedira pa da toliko vrijedi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Khedira je untouchable 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Marsal
- Kontakt:
A znam jbg, ali 40 miliona za di Mariu. Pre-previše!suhi je napisao/la:Khedira je untouchable
Re: Odg: Arsenal
Znam ja da je Pedro krilo (krilni napadac) u Barceloni. Ne treba mi to niko objasnjavati.JoseMourinho je napisao/la:Los napadač je bio jbg sta ćeš kad tekme ko napadač nije zaigro ahaha

Htjedoh reci da on u napadu nije neka zvijer kao ni Bojan koji u Ajaxu cesto rotira na poziciji krilni napadac/napadac i nije ni na jednoj ni drugoj poziciji pokazao nista.
Drugi put cu naglasiti "krilni" napadac. Da se izbjegne nesporazum, jer ocigledno je do mene iako mislim da se nepotrebno pametuje i da sa tim izrazom samo napadac a ne krilni napadac nisam nesto puno pogrijesio.
P.S. Krilni napadač je napadač koji stoji sa strane igrališta, blizu aut-linije. Mogu se nazvati napadačima, točnije, "povučenim napadačima", kao u većine dijelova svijeta, posebno u Latinskim i Nizozemskim nogometnim kulturama. U Anglo-Saskoj nogometnoj kulturi, oni su dio veznog reda.
Jbg,tako vam je ,30 je placen,izdominiro je ovu sezonu ,ispod 40 nema sanse . Iako je pitanje da li ce uopste ici ,mda ima nekih kombinacija,zavisi od shopinga reala.
Kad vidis kakvi se bolidi prodaju za slicne pare, onda i nije. Pogotovo ako imas para kao Arsenal.Marsal je napisao/la:A znam jbg, ali 40 miliona za di Mariu. Pre-previše!suhi je napisao/la:Khedira je untouchable
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Marsal
- Kontakt:
Znači imaju para i hajmo sad zavrnut levate. Ne ide to tako. I Cesc je bio Ćaba pa je prodan za 30-ak miliona.
Realno Di Maria vrijedi barem 35 milijuna. Sada 5 gore-dolje, hajde... Odigrao je strasnu sezonu.Marsal je napisao/la:Znači imaju para i hajmo sad zavrnut levate. Ne ide to tako. I Cesc je bio Ćaba pa je prodan za 30-ak miliona.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Marsal
- Kontakt:
S. Cazorla je plaćen 12 miliona eura, je li to di Maria 3x bolji igrač od njega...ja kako vidimstvari realna cijena 25 miliona eura, svaki cent iznad previše.
I hajmo se složit da se nećemo složit da ne pišemo više džaba.
I hajmo se složit da se nećemo složit da ne pišemo više džaba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.