fukara1919 je napisao/la:Znaci red je za poobjedu.harry_90 je napisao/la:Sudio nam je dva puta u PL..oba puta protiv Olimpica... 0:1 na Tusnju i 2:2 u Sarajevu kad smo igrali..
Bolje rečeno,čovjek je na strani gostiju

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
fukara1919 je napisao/la:Znaci red je za poobjedu.harry_90 je napisao/la:Sudio nam je dva puta u PL..oba puta protiv Olimpica... 0:1 na Tusnju i 2:2 u Sarajevu kad smo igrali..
Divi ovog pokemona...o,majko mojaPa3ot je napisao/la:A sto vi tuzlaci glumite toliko postenje i dizete buku i medije a znate i vi sami da niste igrali regularno sve utakmice. Pa ja vam tvdim , mi da smo dobili na poklon 3 boda u Banovicima kao sto ste vi dobili , mi bi 100% usli u Premijer ligu!!! Zasto vam je bitna toliko ova utakmica , zasto ste vec u Premijer ligi ako pobjedite Branitelj a imate i gostovanje u Srebreniku?? Zasto se ne bojite kako ce te proci u Srebreniku????!!!! Pa naravnoooo , igraci Srebrenika se vozikaju u Husicevom autobusu i vi u Srebrenik idete na izlet dok smo se mi morali krvi svoje napiti da tamo pobjedimo. Nemojte glumiti svetce , za koliku bagru nas smatrali , vjerujte i vi ste isti!! Znam da necete stediti sto se tice novca koji cete ponuditi igracima Branitelja i veselite se , usli ste u Premijer ligu , naravno nije nikome bitno kako ali znajte da niste posteno , da niste svojom igrom to izborili i ako nastavite ovako ekspresno cete se vratiti iz Premijer lige...zivi bili pa vidjeli
kme kmePa3ot je napisao/la:A sto vi tuzlaci glumite toliko postenje i dizete buku i medije a znate i vi sami da niste igrali regularno sve utakmice. Pa ja vam tvdim , mi da smo dobili na poklon 3 boda u Banovicima kao sto ste vi dobili , mi bi 100% usli u Premijer ligu!!! Zasto vam je bitna toliko ova utakmica , zasto ste vec u Premijer ligi ako pobjedite Branitelj a imate i gostovanje u Srebreniku?? Zasto se ne bojite kako ce te proci u Srebreniku????!!!! Pa naravnoooo , igraci Srebrenika se vozikaju u Husicevom autobusu i vi u Srebrenik idete na izlet dok smo se mi morali krvi svoje napiti da tamo pobjedimo. Nemojte glumiti svetce , za koliku bagru nas smatrali , vjerujte i vi ste isti!! Znam da necete stediti sto se tice novca koji cete ponuditi igracima Branitelja i veselite se , usli ste u Premijer ligu , naravno nije nikome bitno kako ali znajte da niste posteno , da niste svojom igrom to izborili i ako nastavite ovako ekspresno cete se vratiti iz Premijer lige...zivi bili pa vidjeli
Coraco je napisao/la:kme kmePa3ot je napisao/la:A sto vi tuzlaci glumite toliko postenje i dizete buku i medije a znate i vi sami da niste igrali regularno sve utakmice. Pa ja vam tvdim , mi da smo dobili na poklon 3 boda u Banovicima kao sto ste vi dobili , mi bi 100% usli u Premijer ligu!!! Zasto vam je bitna toliko ova utakmica , zasto ste vec u Premijer ligi ako pobjedite Branitelj a imate i gostovanje u Srebreniku?? Zasto se ne bojite kako ce te proci u Srebreniku????!!!! Pa naravnoooo , igraci Srebrenika se vozikaju u Husicevom autobusu i vi u Srebrenik idete na izlet dok smo se mi morali krvi svoje napiti da tamo pobjedimo. Nemojte glumiti svetce , za koliku bagru nas smatrali , vjerujte i vi ste isti!! Znam da necete stediti sto se tice novca koji cete ponuditi igracima Branitelja i veselite se , usli ste u Premijer ligu , naravno nije nikome bitno kako ali znajte da niste posteno , da niste svojom igrom to izborili i ako nastavite ovako ekspresno cete se vratiti iz Premijer lige...zivi bili pa vidjeli![]()
što bi se bojali Srebrenika, domaći navijači, ekipa u rangu sa Orašjem i GOŠKom![]()
de još malo kmee kmee![]()
hehe ne moze ista nema efendica,a i ne vjerujem da ce music poceti,husic mozda da al music tesko
alex, mislim da će biti ista postava kao protiv Jedinstva
hahah upravu si ode mi na um zadnja utakmica,ono mahinalno vecinom bude postava ko na zadnjoj pa sam malo preletioalex1991 je napisao/la:Coraco je napisao/la:kme kmePa3ot je napisao/la:A sto vi tuzlaci glumite toliko postenje i dizete buku i medije a znate i vi sami da niste igrali regularno sve utakmice. Pa ja vam tvdim , mi da smo dobili na poklon 3 boda u Banovicima kao sto ste vi dobili , mi bi 100% usli u Premijer ligu!!! Zasto vam je bitna toliko ova utakmica , zasto ste vec u Premijer ligi ako pobjedite Branitelj a imate i gostovanje u Srebreniku?? Zasto se ne bojite kako ce te proci u Srebreniku????!!!! Pa naravnoooo , igraci Srebrenika se vozikaju u Husicevom autobusu i vi u Srebrenik idete na izlet dok smo se mi morali krvi svoje napiti da tamo pobjedimo. Nemojte glumiti svetce , za koliku bagru nas smatrali , vjerujte i vi ste isti!! Znam da necete stediti sto se tice novca koji cete ponuditi igracima Branitelja i veselite se , usli ste u Premijer ligu , naravno nije nikome bitno kako ali znajte da niste posteno , da niste svojom igrom to izborili i ako nastavite ovako ekspresno cete se vratiti iz Premijer lige...zivi bili pa vidjeli![]()
što bi se bojali Srebrenika, domaći navijači, ekipa u rangu sa Orašjem i GOŠKom![]()
de još malo kmee kmee![]()
hehe ne moze ista nema efendica,a i ne vjerujem da ce music poceti,husic mozda da al music tesko
hahah upravu si ode mi na um zadnja utakmica,ono mahinalno vecinom bude postava ko na zadnjoj pa sam malo preletio
alex, mislim da će biti ista postava kao protiv Jedinstva
DISCIPLINSKI PRAVILNIK NOGOMETNOG/FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINEsloboda72 je napisao/la: HAMZABEGOVIĆ MIRZA, igrač NK „JEDINSTVO" Bihać zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH, na utakmici 24. kola Prve lige FBiH: NK „Jedinstvo“- NK „Gošk“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 500 (PETSTOTINA) KM.
qqlele je napisao/la:Šta je ušljo, ovaj vaš kloc vam zaključao forum na stranici jedinstva pa se kotite ovde na temi Slobode.LloriS je napisao/la:Javi mi se covjek koji jos samo sebe nije citirao na ovom forumuqqlele je napisao/la:@Lloris, jeli moraš bit svakom loncu poklopac ?![]()
samo ti brate nemoj mi se javljati alergican sam na tebe
i pod hitno idi u kakvu ustanovu liječi se , vidiš kako se blizi kraj prvenstva da si sve lošiji i lošiji..bojim se za tebe da nećeš dozivit ulazak Slobode u PL..prolupat ćeš, jer odavno ovde valjaš gluposti.
I na ovom vas forumu imaProbisvjet je napisao/la:Razgovor izmedju dvojice biscana.
100.000,00 Km košta polufinale lige prvaka da se našteli
Ali mi ne štelimo ligu prvaka,, ipak premier ligu... a nadalje, dok se dio para malo izgubi po raznoraznim džepovima, ma da ne duljim,, slušao sam jednog koji je učestvovao u tim radnjama:)
Izvor
Sad ces dobiti odgovor da su oni 10 puta bolja ekipa koja ce se prosetati SrebrenikomPa3ot je napisao/la:A sto vi tuzlaci glumite toliko postenje i dizete buku i medije a znate i vi sami da niste igrali regularno sve utakmice. Pa ja vam tvdim , mi da smo dobili na poklon 3 boda u Banovicima kao sto ste vi dobili , mi bi 100% usli u Premijer ligu!!! Zasto vam je bitna toliko ova utakmica , zasto ste vec u Premijer ligi ako pobjedite Branitelj a imate i gostovanje u Srebreniku?? Zasto se ne bojite kako ce te proci u Srebreniku????!!!! Pa naravnoooo , igraci Srebrenika se vozikaju u Husicevom autobusu i vi u Srebrenik idete na izlet dok smo se mi morali krvi svoje napiti da tamo pobjedimo. Nemojte glumiti svetce , za koliku bagru nas smatrali , vjerujte i vi ste isti!! Znam da necete stediti sto se tice novca koji cete ponuditi igracima Branitelja i veselite se , usli ste u Premijer ligu , naravno nije nikome bitno kako ali znajte da niste posteno , da niste svojom igrom to izborili i ako nastavite ovako ekspresno cete se vratiti iz Premijer lige...zivi bili pa vidjeli
Skver je napisao/la:
?
Druze, imas li bilo kakvu drugu zanimaciju u zivotu osim ovog foruma?LloriS je napisao/la:Sad ces dobiti odgovor da su oni 10 puta bolja ekipa koja ce se prosetati SrebrenikomPa3ot je napisao/la:A sto vi tuzlaci glumite toliko postenje i dizete buku i medije a znate i vi sami da niste igrali regularno sve utakmice. Pa ja vam tvdim , mi da smo dobili na poklon 3 boda u Banovicima kao sto ste vi dobili , mi bi 100% usli u Premijer ligu!!! Zasto vam je bitna toliko ova utakmica , zasto ste vec u Premijer ligi ako pobjedite Branitelj a imate i gostovanje u Srebreniku?? Zasto se ne bojite kako ce te proci u Srebreniku????!!!! Pa naravnoooo , igraci Srebrenika se vozikaju u Husicevom autobusu i vi u Srebrenik idete na izlet dok smo se mi morali krvi svoje napiti da tamo pobjedimo. Nemojte glumiti svetce , za koliku bagru nas smatrali , vjerujte i vi ste isti!! Znam da necete stediti sto se tice novca koji cete ponuditi igracima Branitelja i veselite se , usli ste u Premijer ligu , naravno nije nikome bitno kako ali znajte da niste posteno , da niste svojom igrom to izborili i ako nastavite ovako ekspresno cete se vratiti iz Premijer lige...zivi bili pa vidjeliA gdje su god posteno igrali ove sezone u gostima nisu pobjedili, prave postenjacine na celu sa Husicem
![]()
![]()