Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:56

Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da je Zec bio najbliži pozivu od ovih koji su otpali i da je Pape bio u velikoj dilemi po pitanju Ermina. Ermin je kasno proigrao, tj. kasno je počeo zabijati, igrao je on dobro i do tada, ali golovi se broje.
I ja mislim.... Idealni rasplet bi bio da Avdija popuši povredu a Zec upadne!!!!!

Sent from my Home using fingers

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 maj 2014, 18:56

Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da je Zec bio najbliži pozivu od ovih koji su otpali i da je Pape bio u velikoj dilemi po pitanju Ermina. Ermin je kasno proigrao, tj. kasno je počeo zabijati, igrao je on dobro i do tada, ali golovi se broje.
konto, al onda mora nekog izbaciti, pa mu je lakše bilo ne zvati Zeca, nego bratiću reći neću te voditi na prvenstvo, a djete se nadalo čitavu godinu, Safetu svaka čast jer nije zaboravio porodicu kad je posto neko i nešto :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BordoHikmet
Kontakt:

Post Postao/la BordoHikmet » 13 maj 2014, 18:57

Čitam ovu temu mjesecima. I ja se evo napokon prijavih pa da nešto kažem.

Pape legendo bordo tima, tebi ide podrška od svih pravih bosanskih i bošnjačkih patriota. Dušmani crknite i patite. Komitet za normalizovanje odnosa je stvar prošlosti. Ne može ni vaš Osim do Boga da ureduje i radi kako hoće. Vrijeme je da selektor preuzme stvari u potpunosti u svoje ruke. A to što mu miševi spletkare (Đeko i kompanija), to može samo imati loš uticaj na Bosnu u Brazilu. Al eto nekima nikada neće doći iz gu.zice u glavu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2014, 18:57

Batko je napisao/la:
I ja mislim.... Idealni rasplet bi bio da Avdija popuši povredu a Zec upadne!!!!!
Ne priželjkujem povredu niti jednom našem igraču, ali ako su već Tino i Hadžić morali biti na spisku, onda nije imao koga da izbaci. Da, napravio je veliku grešku, ali on je selektor...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 13 maj 2014, 18:58

Ziheraski ovaj dodatak kao i sve ostal... Morao je pozvat jednog igraca Sarajeva, da mu ne bi zamjerili sto poziva igraca Zelje a "maticnog" kluba jok.

Volio bih da Sochaux ostane u ligi najvise zbog njega...da mu izbije i ono malo argumenta sto bi ga rado iskorstio. (drugoligas Prcic i ta prica)
Valjda Arsla i jos neki perspektivni momci budu na sljedecem okupljanju, pod novim selektorom.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 maj 2014, 18:59

BordoHikmet je napisao/la:Čitam ovu temu mjesecima. I ja se evo napokon prijavih pa da nešto kažem.

Pape legendo bordo tima, tebi ide podrška od svih pravih bosanskih i bošnjačkih patriota. Dušmani crknite i patite. Komitet za normalizovanje odnosa je stvar prošlosti. Ne može ni vaš Osim do Boga da ureduje i radi kako hoće. Vrijeme je da selektor preuzme stvari u potpunosti u svoje ruke. A to što mu miševi spletkare (Đeko i kompanija), to može samo imati loš uticaj na Bosnu u Brazilu. Al eto nekima nikada neće doći iz gu.zice u glavu.
:facepalm:

jesu to one bošnjačke patriote koje kradu državu na svakom koraku i gledaju kako je zajebati :clap:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 19:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
Batko je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Batko, pomalo se gubis. Ne mozes reci za igraca koji igra četiri godine u turskoj eliti da je neiskusan. Ne kontam, taj igrac ima u nogama utakmica protiv velikih turskih klubova kao sto neki nasi reprezentativci nece imati u karijeri...
Neiskusan je sto se tiče reprezrntacije, itekako! Da 4 godine igra dole a nije se dokazao, osim poslijednjih mjesec dana njegov boravak dole se može ocijeniti promašajem jer je odlaskom iz HNLa mnogo obećavao!!!!

Opet kažem ako bude stani pani uvijek bi vise vjerovao postojećim ofanzivnim igračima nego Zecu!!!

To je tvoje misljenje, samo sa istim se ne slazu treneri mnogobrojnih turskih klubova. Odigrati za sasvim solidan turski klub 120 utakmica, jos pritom ti na prvoj polusezoni ode trener koji je insistirao na tvom dolasku, ne mozes slucajno. Jos kad znas da nema jakog menadjerskog lobija, jos uzmes u obzir da nije htio produziti ugovor s klubom, a igao je konstantno, e pa onda bas i ne mozes reci da se nije dokazao. Mozda, meni i tebi nije, mozda smo umjesto s kupom nekih 30 golova ocekivali 60, no... Ovo gore prvo napisano, dobro upamti...
Pa čuj ja bi poveo njega umjesto Vrsajevica.... Međutim očigledno je da ce Pape u slučaju povreda koristiti postojeće ofanzivne igrace!!!

Ja sam bio ljubimac Zeca ali ne možemo navući na to da je uspio dole! Nije!!! Došao je kao veliko pojačanje ali nije mnogo dao golova! Dosta lijepih golova je dao i igrao solidno na terenu ali nije postao golgeter! Međutim poslijednjih mjesec dana je tek počeo da zabija i njegovo ime je počelo da se vrti oko repke... Nažalost malo prekasno!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 19:03

@mma_hz ja jos cekam ta imena igraca sarajeva koja je trebo pozvati :think:
=\_1921_/=

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 13 maj 2014, 19:03

Samo eto što amidžin mali imao sezonu snova ZA RAZLIKU od nekih kojih nema na spisku :D Tino je došao kao AM,pa su ga promijeni na CM,pa je nakon plasmana na SP postao ČIST DM,i evo danas pogledam i vidim da su mu sad dodali ponovo CM uz DM :D Pa čovječe do Brazila ga očekujem na DR a možda i SC :D
U 39 utakmica frajer dao 3 gola i 5 asistencija i to je razlog da ga amidža vodi u Brazil :rol:
Znači za nepune 2 godine u Hajduku postigao je 4 gola i on ide u Brazil :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

BordoHikmet
Kontakt:

Post Postao/la BordoHikmet » 13 maj 2014, 19:04

legenda reala je napisao/la:
BordoHikmet je napisao/la:Čitam ovu temu mjesecima. I ja se evo napokon prijavih pa da nešto kažem.

jesu to one bošnjačke patriote koje kradu državu na svakom koraku i gledaju kako je zajebati :clap:
Eto vidiš šta je problem kod nekih Bošnjaka. Vide sve crno i sve kako ne treba. Ne kažem da nema nepravilnosti, pa čak i u Fudbalskom savezu Bosne. Ali šta sad, hoćemo li samo gledali loše stvari? Treba gledati i lijepe stvari. Pogledajte kakvog Bosna vezistu ima. Pjanić, dovoljno je samo to reći. Dobro je jednom bivši predsjednik Bosne Tihić rekao u Teleringu: ''Zašto je potreba Bošnjaka da gledaju samo loše stvari? Dajmo malo gledati i lijepe i pozitivne stvari.'' I ja sada to lijepi moju forumaši pitam vas - zašto pokušavate ocrniti Bosnu i Papeta? Idemo u Brazil srce da ostavimo tamo, pa nećete valjda dopustiti da neslaganje pojedinaca s Papetom i njegovim spiskom za Brazil uruši Bosnu? E Boga mi nećete. Inšallah.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 19:05

invincible1921 je napisao/la:@mma_hz ja jos cekam ta imena igraca sarajeva koja je trebo pozvati :think:
Dupovac i Cimirot su zasluzili da udju medju ovih 6 likova kad je vec morao nekoga iz Sarajeva pozvati.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 19:07

mma_hz je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:@mma_hz ja jos cekam ta imena igraca sarajeva koja je trebo pozvati :think:
Dupovac i Cimirot su zasluzili da udju medju ovih 6 likova kad je vec morao nekoga iz Sarajeva pozvati.. :roll:
:lol: :lol: pa o tom i pricam kad je moro, a realno je da ne zasluzuje ni jedan. Iz nase lige jedini koji trebaju dobit poziv su stanic, hodzic i mozda jos jedan. Ja bi izdvojio Crnova(ako je on nas drzavljanin).
=\_1921_/=

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 13 maj 2014, 19:07

BordoHikmet je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

Eto vidiš šta je problem kod nekih Bošnjaka. Vide sve crno i sve kako ne treba. Ne kažem da nema nepravilnosti, pa čak i u Fudbalskom savezu Bosne. Ali šta sad, hoćemo li samo gledali loše stvari? Treba gledati i lijepe stvari. Pogledajte kakvog Bosna vezistu ima. Pjanić, dovoljno je samo to reći. Dobro je jednom bivši predsjednik Bosne Tihić rekao u Teleringu: ''Zašto je potreba Bošnjaka da gledaju samo loše stvari? Dajmo malo gledati i lijepe i pozitivne stvari.'' I ja sada to lijepi moju forumaši pitam vas - zašto pokušavate ocrniti Bosnu i Papeta? Idemo u Brazil srce da ostavimo tamo, pa nećete valjda dopustiti da neslaganje pojedinaca s Papetom i njegovim spiskom za Brazil uruši Bosnu? E Boga mi nećete. Inšallah.
Ma ja sto bi gledali sve crno,oni oko Tihića imaju par hiljada maraka platu,a ostali 3 stoje il ni to :D Bosna je divna zemlja ako ste u politici i živite na račun sirotinje :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2014, 19:09

1988risha je napisao/la:Ma ja sto bi gledali sve crno,oni oko Tihića imaju par hiljada maraka platu,a ostali 3 stoje il ni to :D Bosna je divna zemlja ako ste u politici i živite na račun sirotinje :D
Kakve veze ima ovaj post sa temom Safet Sušić Pape?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 19:09

1988risha je napisao/la:Samo eto što amidžin mali imao sezonu snova ZA RAZLIKU od nekih kojih nema na spisku :D Tino je došao kao AM,pa su ga promijeni na CM,pa je nakon plasmana na SP postao ČIST DM,i evo danas pogledam i vidim da su mu sad dodali ponovo CM uz DM :D Pa čovječe do Brazila ga očekujem na DR a možda i SC :D
U 39 utakmica frajer dao 3 gola i 5 asistencija i to je razlog da ga amidža vodi u Brazil :rol:
Znači za nepune 2 godine u Hajduku postigao je 4 gola i on ide u Brazil :D
Igrac za kukuruz lige.
Vodali ga od probe do probe 6 mjeseci.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 19:10

invincible1921 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
:lol: :lol: pa o tom i pricam kad je moro, a realno je da ne zasluzuje ni jedan. Iz nase lige jedini koji trebaju dobit poziv su stanic, hodzic i mozda jos jedan. Ja bi izdvojio Crnova(ako je on nas drzavljanin).
A rodjen je kod nas,al ajd ga znaj ciji je ehhehehe...
Pa ako gledamo trenutno..Dupovac i Cimirot su zasluzili jer su sa svojim klubom ove sezone najvjerovatnije KUP osvojili,dok Stana i Ara nisu nista.bar ove godine-- :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 maj 2014, 19:11

Evo u cemu lezi najveci problem.
Safet Susic nije selektor FK Sarajevo nego reprezentacije BiH.
Lijepo sam davno predlagao,imate para sad,dovedete svoju legendu i ako hocete pustite mu da da radi sta hoce sa vasim klubom.
Sa reprezentacijom nece moci,hoce jos malo.

BordoHikmet
Kontakt:

Post Postao/la BordoHikmet » 13 maj 2014, 19:14

drummer je napisao/la:

Lijepo sam davno predlagao,imate para sad,dovedete svoju legendu i ako hocete pustite mu da da radi sta hoce sa vasim klubom.
Sa reprezentacijom nece moci,hoce jos malo.
A ko ste to ''vi'' da kažete da neće moći? Ti za Želju navijaš?

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 19:15

drummer je napisao/la:

Sa reprezentacijom nece moci,hoce jos malo
.
:thumbup: :thumbup: a najjace su ove izjave...
Ili moze Safet da se pisa po BIH on je legenda :? :roll:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 13 maj 2014, 19:15

Puna podrška najboljem fudbaleru i najboljem treneru BiH svih vremena!
Rezultati su jedina relevantna kategorija u trenersom poslu,a u Papetovom slučju uspješni rezultati su tu i 'internet kritičari' se mogu pu*it. ;)

Ovdje se spominju nekakav Mario Vrancic, a lik koji ga priziva u repku čuo za njega prošli vikend :lol: , tako da su sve kritike uglavnom smiješne.Uzmite ovdje 10 najvećih Papetovih kritičara i neka svaki od njih ponaosob napravi spisak za SP,.... i ja garantujem da će se međusobno posvađati ovdje za 10 minuta!
Pape legendo, sve dok uveseljavate naciju biće ljudi koji će na ispravan način percipirati situaciju i ne mješati se tamo gdje im nije mjesto!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.