Safet Sušić - Pape

Batko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:27

Da je samo tvrdoglavost u pitanju bio bi rahat!!! :-)

Sent from my Home using fingers

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 13 maj 2014, 18:28

Ovo se zove "infrakt završnica". Imaju još par dana da se istovare prije nego pripreme počnu. U narednih par sati očekujem uključenje uživo Gringa i Principatusa. :bih:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 18:28

Cigri je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ma ovo postaje smiješno, koliko smo pljuski podijelili danas ali dzaba.... Da im citiram fifina pravila opet ne bi bilo dovoljno!!!

Del Boske 30 igraca a samo 3 golmana... :facepalm:
Sad ce @rocky da ga podrzi.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2014, 18:29

1988risha je napisao/la:E moj Calcio... tako ti Allaha Jednog i Jedinog ne provaljuj se više ;) Optuži momka da koristi moj nick...
Sjajna ti je taktika,trolerska ona prava... samo što za razliku od većine ovdje ja se smijem zakleti da koristim samo nick pod nazivom risha,od kad sam na forumu ;)
To što ti ne možeš vjerovati da ima više ljudi kojima se ne sviđa ono što Pape radi je neka druga tema ;)
A ja hvala Bogu za razliku od tebe i tvog druga Virtuala, ni o jednom igraču reprezentacije nisam pisao van fudbala,o tome kakvi su ko ljudi i šta rade van terena,jer me to ne interesuje... Al valjda su to teme vas mahalaca ;)
Sad bi ti Haris rekao: Sta se odmah palis kao ljute makedonske papricice? One sto idu u ajvar. :P
Ima ljudi kojima se ne svidja to sto radi Susic ali nema bas puno. Pravo pitanje je koliko je tu duplih i troduplih nickova? Odgovor je: Mnogo vise nego sto neki misle. ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:29

Cigri je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ma ovo postaje smiješno, koliko smo pljuski podijelili danas ali dzaba.... Da im citiram fifina pravila opet ne bi bilo dovoljno!!!

Da!!! Uzeo je ogroman rizik, sto je po meni glupost! Povrijedi li mu se jedan golman, morace jednog igrača prijaviti kao golmana!!!!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 maj 2014, 18:31

mma_hz je napisao/la: Sad ce @rocky da ga podrzi.. :mrgreen:
A jesi naporan k'o Pape na koridi ;)
StarMo nije skutorija...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 18:32

RockyMaivia je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Sad ce @rocky da ga podrzi.. :mrgreen:
A jesi naporan k'o Pape na koridi ;)
:D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 13 maj 2014, 18:32

ne znam samo zbog čega tolika zbrka oko ovog spiska od 6 igrača.. Niko od njih neće vidjet Brazila,taman da se zove Zlatan Ibrahimović... Ona 24 idu na pripreme,jedan će otpasti jer su takva pravila i to je to... Sajo je poveo onih 12-13 igrača koji su nam najbolji u ovom trenutku i dodao je neke svoje iz njemu dobro poznatih razloga...
I tu se više ne može ništa promijenit!
Samo se nadam da ce u Brazilu igrati tih 12-13 najboljih,jer već ako nije bio pošten do kraja sa ovim spiskom,barem se nadam da neće stavljati Germance ili ti Hajdukovce u sastav i glumiti nekog vrhunskog stratega izmisljajući toplu vodu... barem toliko bi trebao biti pošten i pustiti najbolje da igraju...
A ovi njegovi nek sjede brate na klupi ko i do sad,ili nek ih pusti nek idu na plažu da malo boje uhvate...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2014, 18:34

Da vam brat ponovo otkloni sve sumnje, ZutiMrav=Guzonja=Cigri . Sad ćemo ponovo obavijestiti administraciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 18:34

Batko je napisao/la:
Cigri je napisao/la:

Da!!! Uzeo je ogroman rizik, sto je po meni glupost! Povrijedi li mu se jedan golman, morace jednog igrača prijaviti kao golmana!!!!

Pa sta onda reci za Papetova dva napadaca jer ako se povrijedi jedan, uskace onaj 24 sa liste na spisak :? Ibricic, Hajrovic, Tino Sveno, Avdija napadaci :facepalm:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:37

Mislim da je Pape dobro uradio sto nije sve igrace poveo na pripreme, mislim njih 30... Tu bi bilo svega, i povrijeđenih na treningu, urusena atmosfera...

Sjetimo se samo Francuske 2010, oni su totalno pukli na pripremama...

Iskreno mene je malo strah i sto ima jedan vise, jer ce jedan otpasti, da ne bi bilo problema!!!

Inače očekujem da ce otpasti Hadžić a nadam se Vršajevic mada ne vjerujem!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 18:39

mma_hz je napisao/la:Ama covjece boli me briga koga on poziva..on je kod mene polozio sa ovim amidzicem sta je vec..ne zanima me frajer apsolutno...samo kazem ono za pasose..
BTV ..imao je on koga iz Sarajeva pozvati.. ;)
da cujem koje ? mozda jajalo, velkovski, stojcev ...?
=\_1921_/=

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:40

Cigri je napisao/la:
Batko je napisao/la:
Cigri je napisao/la: Del Boske 30 igraca a samo 3 golmana... :facepalm:

Pa sta onda reci za Papetova dva napadaca jer ako se povrijedi jedan, uskace onaj 24 sa liste na spisak :? Ibricic, Hajrovic, Tino Sveno, Avdija napadaci :facepalm:
Bolji je napadač Miske, Lulic ili Hajrovic nego neiskusni Zec!!!! Barem tako je ocijenio Pape!!!

Sve i da je poveo Zeca, da ostanemo bez oba napadača kome bi ti vjerovao, neiskusnom Zecu ili recimo Misketu ili Lulicu gore....

Da se to desi to bi bilo loše ali realno bolje da neko zakrpi gore a imamo gomilu ofanzivnih igrača nego da uleti Zec!!!

On nije poveo trećeg napadača zato sto ga sada nemamo a ne zato sto nije htio!!!

Kapiraš

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 13 maj 2014, 18:41

calcio je napisao/la:
1988risha je napisao/la:E moj Calcio... tako ti Allaha Jednog i Jedinog ne provaljuj se više ;) Optuži momka da koristi moj nick...
Sjajna ti je taktika,trolerska ona prava... samo što za razliku od većine ovdje ja se smijem zakleti da koristim samo nick pod nazivom risha,od kad sam na forumu ;)
To što ti ne možeš vjerovati da ima više ljudi kojima se ne sviđa ono što Pape radi je neka druga tema ;)
A ja hvala Bogu za razliku od tebe i tvog druga Virtuala, ni o jednom igraču reprezentacije nisam pisao van fudbala,o tome kakvi su ko ljudi i šta rade van terena,jer me to ne interesuje... Al valjda su to teme vas mahalaca ;)
Sad bi ti Haris rekao: Sta se odmah palis kao ljute makedonske papricice? One sto idu u ajvar. :P
Ima ljudi kojima se ne svidja to sto radi Susic ali nema bas puno. Pravo pitanje je koliko je tu duplih i troduplih nickova? Odgovor je: Mnogo vise nego sto neki misle. ;)
E problem je što ti mene miješaš tamo gdje me nema... Ja pišem sa jednog nicka i ako ćemo već diskutovat onda diskutujmo pošteno,a ne tim tvojim podvalama u koje miješaš mene... Mene ne zanima s koliko ti Calcio nikova pišeš i braniš Papeta ili bilo koga drugog,to je tvoje pravo,taman da ih 10 imaš...
Ja za sebe mogu garantovat da pišem samo s ovog...
A na kraju krajeva s koliko god da neko nikova piše,pametniji neće postat sigurno...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
Batko je napisao/la:Mislim da je Pape dobro uradio sto nije sve igrace poveo na pripreme, mislim njih 30... Tu bi bilo svega, i povrijeđenih na treningu, urusena atmosfera...

Sjetimo se samo Francuske 2010, oni su totalno pukli na pripremama...

Iskreno mene je malo strah i sto ima jedan vise, jer ce jedan otpasti, da ne bi bilo problema!!!

Inače očekujem da ce otpasti Hadžić a nadam se Vršajevic mada ne vjerujem!!

Ne bih se slozio, na spisku se moralo naci vise igraca, bar vidim da su gotovo svi selektori na pripreme pozvali mnogo vise igrača od 23. Po meni je ovaj njegov potez katastrofalan, ali opet, on je selektor i on najbolje zna. Samo moliti dragog Allaha da ove s rezervnog spiska ne budemo loviti po plazama...
Da to je rizik, ali vjerovatno da se ovog drugog vise borio! 30 igrača na treningu, bore se za 23 mjesta, tu rizikujes svašta, ali kao sto kažeš, da nam se povrijede dva onda moraš dizati nekog sa "plaze"... Nadam se jedino da ova šestorica se nece skroz opustati jer postoji mala šansa da idu na SP...

Bilo kako bilo sve i da bude povreda, ti igraci koji naknadno upadnu sigurno nece igrati na SP!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:49

Batko, pomalo se gubis. Ne mozes reci za igraca koji igra četiri godine u turskoj eliti da je neiskusan. Ne kontam, taj igrac ima u nogama utakmica protiv velikih turskih klubova kao sto neki nasi reprezentativci nece imati u karijeri...
Neiskusan je sto se tiče reprezrntacije, itekako! Da 4 godine igra dole a nije se dokazao, osim poslijednjih mjesec dana njegov boravak dole se može ocijeniti promašajem jer je odlaskom iz HNLa mnogo obećavao!!!!

Opet kažem ako bude stani pani uvijek bi vise vjerovao postojećim ofanzivnim igračima nego Zecu!!!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 13 maj 2014, 18:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovako cemo, od teme ste pravili haos mjesec i nesto dana. Od danas se striktno drzimo pravila foruma, ko pak ne bude, ide u povijest...
Pa zna se ko pravi cirkus,ovi što se najviše pozivaju na administraciju... kad im ponestane argumenata pa onda pišu o makedonskom grahu,paprikama,ajvaru itd... Što je niđe veze s temom! Al eto zna se i zbog čega to rade i ko im dopušta...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 maj 2014, 18:52

[quote="QUARTERBACK"]Izjava je znaci Boze.
Da sam znao da cemo se plasirati a da ce on od reprezentacije praviti cirkus, mozda bih vise volio da se nismo ni plasirali...[/quote]

:rol: :rol: :kralj:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2014, 18:53

Ja mislim da je Zec bio najbliži pozivu od ovih koji su otpali i da je Pape bio u velikoj dilemi po pitanju Ermina. Ermin je kasno proigrao, tj. kasno je počeo zabijati, igrao je on dobro i do tada, ali golovi se broje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 maj 2014, 18:53

Batko je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Ne bih se slozio, na spisku se moralo naci vise igraca, bar vidim da su gotovo svi selektori na pripreme pozvali mnogo vise igrača od 23. Po meni je ovaj njegov potez katastrofalan, ali opet, on je selektor i on najbolje zna. Samo moliti dragog Allaha da ove s rezervnog spiska ne budemo loviti po plazama...
Da to je rizik, ali vjerovatno da se ovog drugog vise borio! 30 igrača na treningu, bore se za 23 mjesta, tu rizikujes svašta, ali kao sto kažeš, da nam se povrijede dva onda moraš dizati nekog sa "plaze"... Nadam se jedino da ova šestorica se nece skroz opustati jer postoji mala šansa da idu na SP...

Bilo kako bilo sve i da bude povreda, ti igraci koji naknadno upadnu sigurno nece igrati na SP!!!

Ne, ne mozes tako govoriti. Da li se sjecas Tota Skilacija i Mundijala u Italiji. Mislim da je taj naknadno upao, odnosno na njega nisu ni u snu racunali. I sta se desilo. Golgeter prvenstva, nosio Italiju do polufinala. Nikad ne znas ko moze bljesnuti, ja se nadam da Tino i Anel nece igrati, ali nadao sam se i da ih nece pozvati. Medjutim, djaba sam se nadao, tako da ni u ovom slucaju nisam optimista...
Toto je iznimka a ne pravilo..... Kod nas se ne desavaju čuda... Ja ne vjerujem da bi Zec dao gol a kamoli da bi postao prvi napadač ili da bi Stanić bio među najboljim i igrao u prvih 11...

Druge repke imaju 30-40 igrača dosta sličnog kvaliteta. Mi imamo 16-17 igrača a ostalo je realno jako loše, jako loše!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.