FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
dobro je sto samo tri ekipe ispadaju ove sezone inace bi bili u kriticnoj situaciji skroz do kraja
-
- Kontakt:
Produžit ćemo još jednu sedmicu neizvjesnost, ipak bez obzira 3 ili 4 ekipe da ispadaju mi imamo 5 bodova više od 14-tog mjesta koje sad trenutno vodi u niži rang, Budućnost i Igman svih 5 utakmica da pobijede do kraja dolaze na 42 boda (a to je naučna fantastika da uzmu obje ekipe svih 15 bodova) tako da mi uz ove 3 pobjede kod kuće (Rudar, Branitelj, Gradina) doćemo na 41 bod, a gostujemo rasterećenom Orašju, a 29 kolo idemo Iskri koja je jednom nogom već u Drugoj ligi tako da nismo u tako lošoj poziciji, sve je do nas, ali Rudar Kakanj sad moramo da dobijemo kako znamosodaacm je napisao/la:dobro je sto samo tri ekipe ispadaju ove sezone inace bi bili u kriticnoj situaciji skroz do kraja

slazem se s tobom, al sam isao s pretpostavkom da kiksamo jos jednu kod kuce (citaj rudar)sto i nije ne moguce onda bi bilo gusto,,,al s pobjedom u nedjelju opstanak je zagarantovan, definitivno
-
- Kontakt:
Rudar u Lukavcu bez pola tima
Pored nedovoljno oporavljenih Samira Dure i Seada Bande,koji uopće nisu nastupali u proljetnom dijelu sezone, te Kenana Turudije koji je poslije utakmice sa Mladosti karijeru nastavio na Islandu,protiv Radničkog pravo nastupa nemaju Admir Kubat, Saša Prkić i Zlatan Gafurović,koji su zbog treće javne opomene suspendirani. Odović je neočekivano ostao bez pola tima i šansu će morati pružiti rezervistima i čak nekim juniorima...
Ovo ako danas ne iskoristimo, i nama fali igrača zbog povreda, oni koji imaju po dva žuta kartona sačuvani su za današnju utakmicu, sa pobjedom ostajemo u ligi, bilo koji drugi rezultat nas dovodi da strepimo sve do zadnjeg kola...
Pored nedovoljno oporavljenih Samira Dure i Seada Bande,koji uopće nisu nastupali u proljetnom dijelu sezone, te Kenana Turudije koji je poslije utakmice sa Mladosti karijeru nastavio na Islandu,protiv Radničkog pravo nastupa nemaju Admir Kubat, Saša Prkić i Zlatan Gafurović,koji su zbog treće javne opomene suspendirani. Odović je neočekivano ostao bez pola tima i šansu će morati pružiti rezervistima i čak nekim juniorima...
Ovo ako danas ne iskoristimo, i nama fali igrača zbog povreda, oni koji imaju po dva žuta kartona sačuvani su za današnju utakmicu, sa pobjedom ostajemo u ligi, bilo koji drugi rezultat nas dovodi da strepimo sve do zadnjeg kola...
Nista to ne znaci sto im fali pola ekipe,,, samo kad ih se sjetim prosle godine na tusnju i demonstracija sile s drugim sastavom,,, jos na kraju izjava trenera
Daj boze da sutra uzmemo 3 boda

Daj boze da sutra uzmemo 3 boda
-
- Kontakt:
Mi danas ako ne pobjedimo, veće su nam šanse da ispadnemo nego da ostanemo.
Srećom, ispao je Rudar Prijedor iz Premijer lige tako da ispada zadnja tri na tabeli.
Pored Troglava, Iskra će 99% ispasti iz lige. Neka pobjede kući Mladost i Radnički ali teško mogu napraviti šta na gostovanju (Sloboda i Jedinstvo) i oni sa tih 6 bodova ne mogu ostati.
Banovići su jučerašnjom pobjedom protiv Gračanice pokazali da će dati sve od sebe da ostanu. Igraju kući protiv GOŠKa i Rudara = 6 bodova te idu Čapljini i Podgrmeču, te će tu sigurno kupiti bodove kako bi ostali u ligi i oni će kako bi ostali u ovih 4 utakmice uzeti 9 bodova.
Igman ima lagan raspored, dolazi im Čapljina i Mladost dok dobijaju bodove od Troglava i zadnje kolo idu Slobodi, oni će gotovo pa sigurno uzeti 9 bodova iz ovih 4 utakmice odnosno 3 zbog Troglava.
Mi da bi ostali u ligi moramo uzeti još 8 bodova. Igramo 3 kući (Rudar, Branitelj, Gradina) te idemo Orašju i Iskri. Potrebne su nam 3 pobjede do kojih neće biti lako doći! Valjda preživimo.
Niko kao Radnički Soda!
Srećom, ispao je Rudar Prijedor iz Premijer lige tako da ispada zadnja tri na tabeli.
Pored Troglava, Iskra će 99% ispasti iz lige. Neka pobjede kući Mladost i Radnički ali teško mogu napraviti šta na gostovanju (Sloboda i Jedinstvo) i oni sa tih 6 bodova ne mogu ostati.
Banovići su jučerašnjom pobjedom protiv Gračanice pokazali da će dati sve od sebe da ostanu. Igraju kući protiv GOŠKa i Rudara = 6 bodova te idu Čapljini i Podgrmeču, te će tu sigurno kupiti bodove kako bi ostali u ligi i oni će kako bi ostali u ovih 4 utakmice uzeti 9 bodova.
Igman ima lagan raspored, dolazi im Čapljina i Mladost dok dobijaju bodove od Troglava i zadnje kolo idu Slobodi, oni će gotovo pa sigurno uzeti 9 bodova iz ovih 4 utakmice odnosno 3 zbog Troglava.
Mi da bi ostali u ligi moramo uzeti još 8 bodova. Igramo 3 kući (Rudar, Branitelj, Gradina) te idemo Orašju i Iskri. Potrebne su nam 3 pobjede do kojih neće biti lako doći! Valjda preživimo.
Niko kao Radnički Soda!
1-0 Dzanic, 26min
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Zna li neko rezultat?
2-0 Dzanic, 74min.
Završeno 2-0 za Radnički. Više spretno i sretno nego na kvalitet, ali pobjedi se ne gleda u zube!
Next stop - Orašje
Next stop - Orašje
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Interni moderator
- Kontakt:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.
Opada brojka na tribini.
Solidna brojka ako uzmes da se tim bori za opstanak u ligi... i drugi klubovi u ovoj situaciji nebi imali vise navijaca sigurnoNkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
nema SlobodeNkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.

istina nema se ko karati na redovnoj bazizla2 je napisao/la:nema SlobodeNkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.

Gdje je Zoom, sad je vrijeme da se i vi požalite na delegiranje, kad su već novinari objavili našu žalbu 

- Probisvjet
- Kontakt:
Moze li mi neko reci jel' Radnicki dao porsku Slobodi ili je ostao vjeran Jedinstvu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Moderator
- Kontakt:
Pazi sta pises, vec si ranije bio banovan. A ostali tuzlaci bez kacanja linkova i navijanja navijaca koje nije vezano za Radnicki i Siouxe..sodaacm je napisao/la:istina nema se ko karati na redovnoj bazizla2 je napisao/la:nema SlobodeNkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Šta se dešava sa Siouxima??
Opada brojka na tribini.
Pogledaj na Grbavici (jug )ogradu, pa ćeš dobiti odgovor

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.